ska sova

Har kollat på ullared och disney haha men nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova för känner för att sova ut och har ändå tråkigt så ja.. hörs imorgon godnatt ! =)


haha hitta en jätte gammal bild på mig sofia på joniis dator

091130

hej alla ! kom hem vid fem ungefär från forum och köpt en del julklappar och nya svarta jeans tight och en kofta. Ni får bild senare på de, sitter just nu och inte gör speciellt mycket ska typ kolla på filmen vi fick hem idag eller nåt. Igentligen borde jag plugga inför lag&rätt provet på fredag men orkar inte just nu så får bli en annan dag istället hehe ;d
Aja hörs senare ikväll för finns inte speciellt mycket att säga just nu.


haha låt bilden tala för sig själv men ni ser vad jag hade på mig idag iallafall.. btw jag vet att jag är ett wierdo så ni behöver inte säga något :D


Sista november

Kom hem för en stund sen efter att handlat julklappar med Vendela och Johannes, okej det var bara vendela som köpte, fast jag hittade faktiskt en julklapp, nu har jag bara fyra kvar!
Jaja, sitter och äter piggelin och kollar på Scrubs nu iallalfall. Juste jag köpte en tröja idag med, den får ni säkert se nån annan gång ;-)
Men nu ska jag fortsätta kolla på teve eller kanske se nån film,
vi hörs
 
Älskar dig bästavän.

slutar fem över 3

heeeeeeeeeeeeej ! sitter i korridoren och min engelska börjar snart. Slutar fem över 3 idag och direkt när vi ar slutat skaja till forum för att köpa lite saker och typ hitta lite julklappar kanske. Aja hörs när jag är hemma eller något ses ! :)


Inlägg till Rosanna

Nu har jag tagit bort bilden. Be proud. Hahahahah ;-D
Beeeenjamiin, näsapa (y)

5 dagar kvar till nästa helg

Vaknade för en stund sen och är skittrött! Har inte sovit bra alls inatt.. Aja, ska klä på mej och fixa mej och lägga in några bilder från igår här ;-)
    det finns massor med fler bilder men dom lägger jag upp senare ;-)

vaaaaken

godmorgon ! nu är jag vaken och ska klä på mig och sminka mig,  vi hörs senare innan jag drar till skolan. Sovmorgon till 9.30 skööööönt =)


talk to the ass bilden :D

hemma igen

tjoho alla ! är hemma nu igen. Orkar nt berätta om allt men kom hem för några timmar sen. Men iallafall vi åkte ju dit för att fira både min faster och hennes kille som har fyllt år och sen efter vi hade ätit tårta och allt så gick jag,joniis,emelie och johan upp och spela pingis. Sen kom pappa och sen kom tillslut alla upp i min släkt som va där och spela rundpingis. Och raffraff (bara sofia som förstår vem det är) kom på ideen att vi skulle köra med sånna där värmeplattor istället för pingisrack för vi hade bara två med oss. Haha smart va ? ;)
Ja så spelade vi rundpingis i stort sätt hela kvällen.. haha vilket liv nej men de va faktiskt kul . Fast min farfar var aldrig med och det tyckte jag var synd , men nu kommer bilder från i helgen en del av dom iallafall.


vårt otroligt vacka nät ;)





jag vet super fin bild på mig men kolla eero (för dom som vet vem de e ) i bakgrunden hahahahaha :D




vet att jag ser super ful ut på bilden men min roliga farmor tyckte att vi skulle göra så där när mamma tog kort hahah
och när klockan hade blivit ett så var joniis helt död och somnade direkt ;D

aja nu fick ni en del av bilderna iallafall men nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova för är super trött för tvingades kliva upp halv nio imorse ! :-o godnatt alla och föresten..de e första advent idag♥




Julklappar ;-D

Rosanna och jag kom hem för någon timme sen och har slått in julklappar! Alltså mitt rum är helt stökigt av inslagspapper, snören, saxar, tejp och etiketter. Men fint hare iaf blivit. Nu har jag bara några julklappar kvar.
Men kan inte skriva mer just nu för mamma&pappa har glöggfest där nere, så vi har gäster, så jag och rosanna panna ska gå ner och vara lite sociala nu.
Tjoho

 Världens roligaste häst.. som vi såg på stan ;-D
 

Haha fail

Mamma sa för en stund sen att allting i stan öppnar 11 på en söndag, så jag gick upp en timme för tidigt. Men men, Rosanna är påväg hit och vi tar 37 bussen, så vi är framme runt elva iaf. Då blire julklappar alltså ;-)
 bild tagen nyss

Ingen rubrik hära :)

Vaknade nyss av ett sjukt irriterande alarm från min mobil, och ska klä på mej och fixa mej nu. Min buss går om knappt en timme så jag har ganska bråttom. Men jag uppdaterar när jag kommer hem istället, för nu ska jag & Rosanna köpa julklappar på stan! ;-D

From rossannhoe

jag och sofia satt precis och kollade på den här videon så jääävla rolig :-D
hahaha vi doooooer / vi dööööer :-D ja vi diggar den här mannen verry much . just so you know liksom :'(
nu diskuterar vi vendelas musiksmak , hon lyssnar på  verry lugna låtar men vi tycker inte de känns så äkta vendeluttigt. :-)
imorgon är ja inte fattig längre , har tiggt pengar av pappanhoe och my mother :D
men hejdåå från rossannhoe :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D kolla på videon två gånger de är extra roligt då :D

 verry roligt

Önskelista!

  • Knokk rosa
  • Grå/rosa tjocktröja
  • Jeans ..
  • Thomas Sabo armband
  • Plattång


kommer inte på något mer just nu


Ja döööööööööööeeeerrr / jag dooooer :-D

Okej, ni kan skita i rubriken men jag och Rosanna garvade minst en timme över dehär.
Rosanna och hennes familj känner tydligen ett par som heter Bosse & Renée , och då tog jag förgivet att Bosse var killen och Renée var tjejen, men tydligen så var Renée också en kille och dom var bögar. Jag tvekar fortfarande på om man seriöst kan heta Renée om man är kille. Det är ett tjejnamn! Då satt vi och skrattade i typ en halvtimme, men sen börjar Rosanna härma hur Bosse låter när jag frågade om jag fick ringa dom och fråga om Renée allvarligt var en kille, och då typ härmade Rosanna honom som en turk, och då frågade jag om Bosse var turk, och det var han tydligen också. Och de var då jag dog lite ;-)
Haha men nu vet ni iallafall att Rosanna känner Paret turken Bosse och killen Renée som är sambos och har två hel svenska barn!
 

Okej ni kanske inte fattar nånting men så är det iaf.


Pimp my computer

Nu har Rosanna suttit och pimpad min skoldator i typ en halvtimme, så jag tänkte visa lite bilder
Dehär är alltså inte särskilt seriöst ;-)
  

Käkar piggelin :-)

Jag & Rosanna kom nyss hem från forum, vi letade julklappar och hitta nåra fast köpte inget. Och vi hittade världens bästa julklapp till Vendela. Asså ni skulle bara veta, det stog VENDELA på den. haha nej de gjorde de inte men de är äkta vendela presenten liksom. Så den julklappen ska jag och Rosanna köpa imorn i stan istället. Nu sitter vi annars bara och käkar piggelin och ska snart baka lussebullar med mami.
Fast först ska vi kolla på alla avsnitt av guds tre flickor,
pussar
 kan ni hitta rosanna hahahahah ?

Godmoorgon ♥

Har nyss vaknat och är fortfarande astrött. Jag hade faktiskt tänkt att uppdatera igår men sen typ segade hela blogg.se sönder och min dator blev konstig. Men what ever, igår var jag hemma hos F&F och firade pappa, det var väl helt okej, men jag blev så sjukt trött så ja somnade framför teven där haha :-)
Idag ska mamma, jag & Rosanna baka lussebullar, de e yummie!
Mamma och pappa e iväg och handlar just nu så ja e ensam hemma och tänkte ringa Rosanna så hon kom hit nu men ni som känner henne vet att hon inte är nån som är uppe vid 10 på helgen direkt ;-) Men jag ska gå ner och käka frukost nu, eller rättare sagt piggelin ;-D
Vi hörs senare,

 Philip, Isak, Tom, Jag & Vendela i sexårs.


drar till norrtälje nu !

Tjoho! är redan uppe och är verkligen super tröööttt för kunde aldrig somna igår så låg i sängen tills typ tre och somna tills slut. Men ska iallafall ut till norrtälje där min faster och hennes kille bor och så ska vi fira båda dom för båda har fyllt år och sen kommer mina äldre kusiner också =) Aja finns inte så mycket mer och säga, kommer hem på söndag och då blir uppdatering igen men inte innan så ni vet. En sak bara.. jag tror jag håller på att bli sjuk eller nåt för hela min hals bränner sönder och har huvudvärk just nu , not good.. ! :-o
aja ni får ha en naaaajs helg , puss ! =)


min söta sofia och jag i viksjö hos min f&f


när man var liten

 

    Har ni tänkt på en sak? när man var liten så var allt så mycket lättare. 
              Man behövde aldrig tänka på saker men nu så måste man tänka på varenda liten grejj man gör utan att råka göra något fel och hamna på ruta ett igen.
                        Man kunde leva utan att tänka på några problem eller bekymmer.                    


tjoooooooooooooooooooho

heeej alla ! märker att när man inte skriver lika ofta och bara tråkiga inlägg så sjunker statistiken och besökarna faller.. inge bra haha. Men idag så fick vi sluta 13.40 istället för 14.45 för vi fick komp från förra vecka när vi va på museum. Sen efter skolan så träffade jag kasper och va hos honom och vid sju ungefär kom jag hem för vi skulle ha gäster.. och dom e här just nu och åt thai för ett tag sen och de va yummie. Men nu ska jag smsa med några och kolla på senaste avsnittet av guds tre flickor och sen blire någon film.. ses ! ;d


Grattis pappa

Före första vill jag bara säga att det var riktigt hemskt att gå upp klockan 6! Fyra timmar innan vi började liksom. Men före andra vill jag också säga grattis till min pappa som fyller år idag :-)
Jag har nyss käkat frukost och ska klä på mej snart, sminka mej och fixa mej. Sen hämtar Vendelas mamma mej och sjutsar (?) oss till skolan, yeah. Snart är Vendela hos ugly betty :-D Vi kallar hennes tandläkare de alltså. Haha jaa fast jag har aldrig träffat henne, men aja. Nu ska jag fixa mej.
Puss


de är fredag idag ! :D

tjoho! är redan påklädd och sminkat mig och ska äta frukost nu och sen borsta tänderna. Okej har lite bråttom nu så vi hörs i skolan, och jag tycker synd om sofia som behövde kliva upp 6 imorse för hennes pappa fyllde år ! haha grattis sofias pappa föresten =D
aja puss ses senare hoppas jag nt dör inne hos min bajsiga tandläkare..



förra vinter på bagarsjön med bästis

godnatt ;-)

Nu ska jag borsta tänderna och ta bort sminket!
Hörs imorn

tandläkar bajs imorgon

heeeeeeeeeeeeej! har kollat på glee nyss , ni vet de där nya programmet på typ 4an. Förstår nt riktigt vad det handlar om men de fanns inget annat på tv. Men ska hoppa in i duschen nu snabbt och sen typ sova för ska till min bajsiga tandläkare imorgon som ser ut som en ful människa haha.. Men har tid 7:50 ?!?!?! rena rama självmordet ju. Har sovmorgon annars till 9.10.. hemskt men hörs imorgon godnatt =)

 

TACK MAMMA

Jag vet också att vi suger på att uppdatera just nu men jag bryr mej faktiskt inte ;-)
Har inte orkat eller haft tid, men men. Har just käkat middag och då kom världens bästa mamma och gav mej en chokladkalender! En sån där till jul, och den är sjukt stor! Äkta fathoe alltså. Haha eftersom jag är lite geek så mätte jag den och den är hela 52 cm stor haha. Fatta vad jag kommer bli tjock, yummie :-D
Jaja, annars smsar jag bara lite me Filip och Vendela, och ska ta och ringa Rosanna snart och bestämma lite för imorn. Och juste, idag i forum träffade jag Niki snabbt också, de va länge sen! Alltså vi bara stötte på varann haha ;-) kul vare iaf.
Nu kommer finfina bilder på min preseeeent från mamma


usel uppdatering , javet :o

heeej bloggen!;) förlåt för usel uppdatering men ja skrev ett inlägg igår innan greys börja men det publicerades aldrig tydligen och sen efter så lagga mitt internet här hemma igen och sen har jag inte bara hunnit med i skolan idag, men idag på matten så skulle vi gå ut och gör en grejj och så drog dom flesta till forum för vi hade lång lunch efter och så åt ja , sofia och johannes där och de va yuuummm ! men kom hem för ett tag sen och vart med sofia,filip och johannes idag. Hade igentligen träning nu klockan kvart i sju men den blev typ inställd. Men jahap imorgon ere fredag och det är naaaaaaaaajs ! =D
ska fixa lite på spotify som pappa hjälpte mig att fixa på min dator och smsa med min söta sak sofia så puss !




resurs är bajs :D

tjooooooooooooooooho ! sitter och har resurs med sofia,julia och johannes just nu men har eller orkar inte göra läxa så sitter och inne på datorn. Den slutar 15:20 men hoppas vi slutar tidigare för orkar nt vara här.. när de e slut ska ja följa med sofia när hon ska köpa present åt sin pappa . Mitt internet slutade funka igår när efter dhw slutade så blev inget mer inlägg. Onödigt inlägg men jaja hörs sen ! =D


Svenska

Har inte uppdaterat på typ två dagar men har bara inte orkat, men nu gör jag de iallafall :-)
Just nu har vi svenska och vi får egentligen aldrig vara inne på datorn eller nåt, men nu är jag klar med min svenskafabel med sensmoral och min sammanfattning av H C Andersen. Så ja får göra vad ja vill haha. Lektionen slutar om en timme och då har vi idrott , yeaah :-D
Vi ska typ dansa och jag kan verkligen tänka mej vissa människor i min klass göra de haha .
Men nu ska jag spela speeel resten av lektionen!
Vi hörs

överlevt dagen

hejsan alla ! ;) sofia gick precis och har nyss gjort min fabel som skulle innehålla en sensmoral haha.. fråga mig inte varför vi har det i läxa men ja.. vår svenska lärare är som hon är. Haha men sofia hjälpte mig med den och de tyckte jag var väldigt snällt ! för skulle aldrig ha varit klar med den annars men aja. Överlevde dagen idag iallafal och nu är min längsta dag i veckan avklarad och känns faktiskt riktigt bra ! Nej men nu ska jag inte babbla om mera ointressanta saker så hörs senare , för nu ska jag hoppa in i duschen puss!

bild på vad jag hade på mig idag ;)
 

tisdag = bajsdagen

orkar nt skriva något så blir ett ointressant inlägg men sitter ner i korridoren med typ alla eller dom flesta och vår so börjar snart men et inte exakt . Men idag slutar vi baaaaaaaaaaaaaajs fyra ! :-o
Kommer dö men ska va med sofia efter och vene va vi ska göra riktigt ! aja hörs senare.

måste plugga nu haha

tjoho bloggen! slutade vid fem över 3 och då tog ja bussen hem för behövde gå hem med joniis för han e så ond och gör så jag måste vara hemma med honom haha .. men ja behövde ändå plugga lite spanska för känns som jag inte förstår ett skit längre och so inför vårt prov nästa fredag. Och ska jag vara super ärlig nu? hahaha jag har inte ens börjat med något av det. Har bara gjort massa annat så måste verkligen göra det nu för annars kommer det aldrig bli av så ja ses senare ! ;)


vet skit ful bild men jaja :p

kladdkakish :D

Rosanna & jag har nyss käkat kladdkaka och är mätta och glada! Hahah, nej men annars sitter vi och diskuterar olika saker, haha och som vanligt skrattar vi ;-)
Om ungefär en timme åker jag och möter pappa i Sickla för att köpa min mobil!
hämtade ju min gamla mobil på lunchen så nu har jag den iallafall. De e nice. Haha dehär blir inte ett särskilt intressant inlägg, men de är dom ju aldrig haha .
Vi hörs!

 Sööta Vendela, och nu kommer hon bli jättesur på mej men jag tycker seriöst den e söt :-)

08:47

Nu är jag färdigfixad och ska bara ner och käka frukost!
Idag får jag tillbaka min mobil också, eller ja, Vendela & Jag åker och hämtar den på lunchen. Och jag har varit utan mobil hela helgen, men så tragiskt vare faktiskt inte, även om Vendela & pappa inte trodde attt ja skulle klara det haha.
Tänkte ladda upp en ny bild men de är så segt här! Så ni får en gammal istället

måndag

godmorgon! är färdig sminkad och ätit frukost och nu ska ja bara klä på mig och sen e jag klar. Mohaha fett duktigt , men ska ta och ringa sofia när jag e klar och antar att jag ska gå hem till henne då.. men vi hörs i skolan eller efter puss ha en lika naaaaajs dag som jag ! =)


sovgott!


och med denhär bilden på två aktiva söta saker i skolan säger jag gonatt!
Vi hörs imorn :-)


behövde faktiskt ! :-o


satt och läste lite olika bloggar och så hittade ja den här låten och lyssnade på den och upptäckte att det var den låten du och jag sa bah : åååh de här e vår låt och blabla.
Hahah ja kom ihåg när vi va lite playaheads geeks för typ ett år ungefär och hade den här låten på vår pressar.
Kommer du ihåg de ? :)
Tänker passa på att bara säga att jag älskar dig så otrolig mycket och du förstår inte själv hur mycket du betyder och hur du gör mitt liv helt super varje dag. Du gör det så mycket lättare bara av att veta att jag har dig vid min sida oavsett vad.
- You rock my world upside down baby! 


=)

Hahaha sitter och garvar åt det sofia nyss skrev på bloggen. Det är verkligen äkta rosanna , och nu skrev hon på facebook och måste säga en sak till henne som jag hitta! men orkar inte blogga mer för ikväll så vi hörs imorgon . Sov så gott alla ! :)




en låt jag inte kan sluta lyssna på och som sofia och ja satt och lyssna på idag =)


Haha humor

Sofia säger:
men va äre egentligen du ska göra i sf ?
Rosanna säger:
semester och fira mamma
Sofia säger:
men va gör man där liksom ?
Rosanna säger:
mille säger att allt finns där
Sofia säger:
va menar ni me allt då?
Rosanna säger:
vet inte men .. San Francisco är berömt för den ofta väldigt kalla sommardimman, de branta kullarna, stilblandningen av viktoriansk och modern arkitektur samt det vackra läget, med stora stränder som möter haven runt om Francisco.
Sofia säger:
 HERRE SLUTA !!!
Rosanna säger:
ta de lugnt, ja kopierade från wikipedia ;-)


HAHAHA humor kan vi kalla dehär, för er som inte känner Rosanna är det här inte kul alls .


Malasiya..

Jag ska ju till Malaysia två veckor i februari, under påsklovet. Och jag visste ju att Vendela ska till Thailand exakt samtidigt, men nu berätta just Rosanna att hon ska till San Fransisco då också! Alltså fatta va kul. Fast igentligen vill man ju åka nu så man slipper allt regnigt äckligt men tänk ändå att åka bort när det är snö och skitkallt här i Sverige. Jaa jag längtar iallafall.

..

nu är gossip girl slut och jag ska försöka orka hoppa in i duschen och göra mig fräsch för det är alltid lika trevligt haha. Men jaa vi hörs efter!=)

en bild som togs i somras.. mitt hår e lite fluffy men kolla hur brun jag var! ååhhh bajs på hösten.


Gossip Girl

Försökte blogga precis innan jag gick till Vendela men mitt internet bara la av. Och hos henne blev det ingen bloggning heller för hennes släkt var där, och då sitter man ju inte direkt vid datorn :)
Men kameran tog jag med så bilder blir det iallafall. Efter Vendelas släkt gått hade jag och hon lite kul på hennes rum, vi lekte bland annat lite med hennes fjällräven. Haha, bilder kommer.
Nu är det snart Gossip Girl och pappa och Ebba har inte kommit hem än, Ebba har ju varit i Umeå på gymnastiktävling, har ingen aning om hur det gick, får väl veta de snart, men iallafall, hennes plan var försenat så pappa har vart på flygplatsen rätt länge, men jag hoppas dom kommer snart för ja e huuungrig!
Vi hörs!
   Vendelas söta kusin Timon

har fler bilder, men det går så segt att ladda upp så ni får se fler senare .

lite fula cam bilder på mig och sofia ;)





men nu börjar gossip girl så ciao ! hahah ;d


kusiner och sofia snart =)

hej bloggen blir ett snabbt inlägg nu men mina coola kusiner kommer hit snart och sofia ska också hit. Vene riktigt när hon kommer men om en stund iallafall ! huvudvärken är likadan och skit jobbig. Nu kom ludde också och siter i mitt knä. Aja kanske kommer bilder senare av att dom e här men kör bara en vanlig ingen speciell outfit och osminkad för orkar inte sminka mig.. allt snurrar då.
Men aja puss hörs senare idag alla coola människor! =)


ge mig sommar ! :-o

sääängen

Har nyss kollat på Aquamarine med pappa, han hatar sånna filmer så ja tvinga honom att kolla haha! Ska dricka upp min Fanta och senare borsta tänderna, sen blire sängen för mej med. Måste bara maila Connie och säga att ja vill va me på nyårscupen :) så hon kan anmäla vårt lag alltså.
Vet att jag inte upptaderat alls idag, men har varit så sjukt trött, vet inte vad det är med mej. Åkte iallafall imorse till Sickla me pappa och skulle köpa ny mobil, men vi tänkte att ja ska få tillbaka mitt simkort först så dit åker vi på månda kväll istället. Sen lite senare åkte jag, pappa farmor och farfar in till stan för att gå på bio, men såklart va de helt slutsålt när vi kom dit. Typiskt ..
Men vi fikade på Wayne's och sen drog vi hemm igen, somnade direkt när ja kom hem men vaknade vid sex sen igen haha .
Vi hörs imorn!
 bild på söta Rosanna som biter (?) mej i foten haha

min huvudvärk är skum :-o

ligger i soffan och kollar på tv med min yummie fruktsallad och ska hitta någon film att kolla på.. igentligen vill jag bara sova för jag har världens sjukaste huvudvärk och när jag ställer mig upp så får jag ett konstig tryck i halva huvudet ;s men ska hitta någon att kolla på nu och sen får vi se vad som händer, aja puss!


hittade lite bilder

hitta några bilder från när ja va i peking och newyork sommaren 08. Är medveten att ja ser ut som .. jag gör men bjuder på dom =)


nån resturang vi var på i peking


i newyork med joniis och pappa i bakgrunden


nere i tunnelbanan i peking tror jag


typ utanför förbjudna staden


jag inne på pearlmarket tror jag när ja testade jeans och de fanns inga omklädningsrum så de va bara att porra sig lite inför alla som gick förbi ;)



ludde is here :D

Är vaken har varit det ett tag.. men vetni när ja vakna så såg ja att de va sol ute?! tyckte de va lite trevligt för har inte sett solen på typ en månad haha :D men ludde har precis kommit och sitter i min säng just nu men ska ta och äta nåt snart för kom på att jag inte har ätit något än.. aja vi hörs senare idag puss!


jag för en stund sen


sista

Kollar på nån film som e typ helt störd haha men blir sista inlägget för idag tror jag, iaf för mig men kanske inte för sofia men aja godnatt alla vi ses imorgon ! :)


21/11 00:20

Jag tittade nyss klart på guds tre flickor eller nåt sånt, Vendela sa att ja skulle kolla och de va ändå bra :) och det är inte värsta religösa programmet ni som trodde de haha .
Så nu ska jag ta bort mitt smink, och se om de är något rolig inne på msn. Annars ska ja nog sova, vet att det är lördaskväll men orkar inte plus att ja är ganska trött. Men vi hörs imorn iaf.


lundberg ♥ sjödahl

Du vet att varje blondin behöver sin brunett, och du vet att jag är inte speciellt normalt utan snarare väldigt wierdo haha och du måste stå ut med det förlåt.. men ville bara säga att du är otrolig och vet inte vad jag skulle göra utan dig bästavän!♥

utan dig vet jag inte vad jag skulle göra älskar dig..!


vendela geekar icy tower

är inne på datorn och geekar icy tower.. ska hitta någon film snart att kolla på för vill inte kolla på den där wierdo filmen vi fick hem idag haha. Men aja bloggar nog senare men vet ni imorgon kommer den söta lilla saken ludde hem till mig ! :D :D::DD::D
men nu ska jag geeka icy tower en stund så ses senare !
 btw ja tycker alla ska kolla på programmet guds tre flickor haha de e fett bra,sofia ska göra de nu..



sofia häär

Sitter i min säng och saknar min mobil. Buhuuu . Haha så tragiskt äre faktiskt inte. ja snackar me Vendela & Evelina också, ja försöker få Vendela att säga en väldig trevlig grej som hon nt berättar typ.
Pappa hämtade mej hos Vendela tidigare idag och så åkte vi och köpte thaimat. Mumma ♥
Monika är här också, mormors syster tror ja det blir ;) hon berättade iallafall att hon ska till Västindien på söndag. Fyfan va skönt, vaaarmt och härligt. Jag vill också!

Nu har ja inte så mke mer att skriva, Vendela får skriva nåt senare om hon känner för de haha,
pussar


AAAAAAHHHHH

Jag är så jävla sur! Jag & Vendela åkte ju som sagt till björknes efter skolan för att hämta min mobil. Men när vi kommer fram säger dom som jobbar där att hittegods avdelningen stängdes klockan 14.30 . Vi kom dit 20 minuter senare. Förstår ni vad det betyder? Jag måste klara mej utan mobil hela helgen. Hela helgen. Jag kommer dööööööööö. Och bara för att göra allt värre så gick jag och Vendela för att hyra en film, nåra skräckfilmer och vi stog och valde i typ en kvart. Sen när vi äntligen hade valt skulle vi betala och då säger han som stog i kassan att vi inte fick hyra för att vi var för små, tretton år. Vad fan är det för skit om jag får fråga ?! Nu sitter vi iaf hemma hos Vendela och försöker få tag på Rosanna som också ska komma hit. Men man kommer inte fram när man ringer. Gaaaaaah jag är så sur..


Taaacooobaaar

Åt jag nyss, de va yummie! :D
Så nu sitter jag, Julia, Ida, Annie, Johannes & Vendela i datasalen och väntar på att median ska börja. Sen äre svenska och sen slutar vi och då ska jag hämta din mobil yeeah!

Vi hade typ nåra repetionsfrågor på so:n som vi ska träna på tills det stora provet. Haha så nu ska ja plugga och få värsta bra betyggrej på det provet. Dt känns inte riktigt som de kommer gå bra men ändå..
puss


vaken och ska fixa mig!

orkade inte logga in på datorn igår och skriva något så blev inte så bra uppdatering igår förlåt! men har vaknat för en stund sen och ska ta och fixa mig nu och hitta något att ha på mig. Har sovmorgon till 9.10 men ska ta och ringa sofia senare. Och ja hon tappade sin mobil igår i forum och får inte direkt ihop det där med den gamla tanten haha men aja , kan berätta snabbt att igår så va ja med sofia och johannes och sen träffade vi filip och hans kompisar eller sofia skulle träffa filip från hela början men dom kom hem till johannes och sen var vi där en stund och sen gick vi till jarlaberg ;) orkar inte berätta mer en så haha men ska ta och fixa mig nu så hejdå vi ses när jag är i skolan eller nåt !


haha fråga mig inte vad jag gör med handen men jag va lite skum när jag va liten..

Min mobil..

Tappade jag vid Forum idag. Förstår ni vad hemskt ?
Och när jag kom hem för typ en timme sen och klagade för pappa att jag aldrig skulle klara mej utan mobil så ba chockade han mej och sa att en gammal tant hade hittat den på buss 434, och ursäkta men jag åker aldrig den bussen och jag har aldrig gjort det. Så nån har tydligen hittat min mobil i forum och sen tagit den och tappat/lämnat den på bussen. Okeeeej . haha så imorn ska jag hämta den i Björknes. det är ju bra, men jag kommer inte kunna överleva denhär kvällen och skolan imorn utan mobil. (haha nu låter jag helt besatt men de e inte mitt fel ) så jag tänker nu ut hur ja ska skaffa en mobil som fungerar tills imorn bitti, vilket är ganska svårt hah. Nu känner jag att de inte är så intressant för er att läsa om min borttappade mobil mer så nu säger ja hejdå och låter Vendela skriva nåt sen istället.
Orkar inte berätta om dagen just nu, gör väl de senare ;)
Bild får ni inte heller för datan är äkta seg.

Puss


..



lägger upp en sjukt bra låt innan det blir Grey's för mej.

greys om några minuter

greys börjar om några minuter och jag trodde det hade blivit bättre för en timme sen..men nu är det bara skit skumt, kroppen värker och bara när jag reser mig upp så får jag värsta trycket i  hela huvudet och det gör skit ont ! men orkar inte vara inne på datorn mera så godnatt vi hörs imorgon istället ! =)


Mohaha

Alla vet ju att jag inte direkt är världens bästa kock, och nyss koka min pasta över. Hahahaha det var jättekul, haha jag kommer ihåg när jag och Rosanna var mindre och vi alltid gjorde varm mjölk i en kastrull och Rosanna tyckte det var skitkul när mjölken brändes och rann ut över kanten. Och jag vart alltid så orolig och ba: men Rosanna, så där kan du väl inte göra.. ? haha ja var så töntig (y)
Haha men eftersom ingen annan än jag och Rosanna fattar dedär var det nog inte så intressant för er, så nu ska ja käka min pasta och snacka lite med Ebba .
vi hörs


wiieee

Sitter och kollar på 2 and 1/2 Men och smsar, mår mycket bättre nu än imorse, då det kändes som jag skulle typ dö, elr nåt sånt :) Vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag hade iallafall franskaprov idag, och det gick bra tror ja. Och ikväll är det grey's . Det är naaaajs haha .
Eftersom jag nt har nåt att skriva får ni en bild ist.
 
gammal gammal gammal bild

bajsont i hela kroppen..

heeeej bloggen! vet att det blev dålig uppdatering igår men jag mådde super dåligt och hade skit ont i armen och kunde knappt röra mig haha..orkade iallafall inte logga in på datorn. Men kom hem för en stund sen från tandreglerings stället och nu har dom fixat lite grejjer =)
Men känner att min alvedon håller på att gå ut så ska lägga mig framför teven och kolla på någon film eller något eller bara sova hehe. Men hörs senare ikväll puss!


svinispruta

Kom hem för en stund sen och sitter och kollar på Ugly Betty och smsar med Filip. Om 20 minuter börjar dhw. Naaaajs :) Jag har skitont i min arm! Jag ångrar verkligen inte att jag tog själva sprutan för de va ju askul men nu har jag så sjukt ont i armen. Fast hon sa ju att man kunde få de, så de e ju normalt ;)
vi hörs

bajsrubrik

Hahaha det var jätte kul att ta sprutan, jag satt och skratta så ja spände muskeln haha, fast de va kul :D
Vår svenska börjar om typ en kvart och jag orkar inte! Vi slutar om en och en halvtimme och då är det mörkt ute typ. Fatta va sent vi slutar, jag hatar tisdagar. Aja, nu  blev inte dehär nåt intressant inlägg men men.
vi hörs


yeah

Pratade nyss i telefon med Vendela och hon är här om två minuter haha ;)
Vetni ? Idag ska vi ta sprutan. Yeeeaaaaaahhh . Jag älskar att ta spruta, det är så sjukt kul! Ahaha nu tycker ni säkert att ja är helt dum i huvet men det är så kul för alla andra är typ dödsrädda när dom ska ta den,

Grattis barndomsvän

Rebecca blir 13 idag. Grattis grattis grattis!
Du & Jag kommer aldrig bli detsamma igen. Men du ska veta att jag är otroligt glad att jag hade dig när jag var liten. Du var den som kände mej mest av alla. Vi var alltid tillsammans och vi hade alltid så kul. Du är helt underbar och så sjukt söt, låt aldrig nån intala dej något annat. Jag hoppas du får världens bästa födelsedag Rebecca, och hoppas du får massor med presenter! Man kan ju tillochmed hoppas att du får dendär årsförbrukningen av choklad som du och jag önskade oss varje födelsedag när vi var små.
 Haha, ja, Grattis igen barndomsvän.
Jag saknar oss.


Hemprov nu

Kom nyss hem och är helt dödstrött. Men jag måste göra det sista på hemprovet sen ska jag sova. Gud va skönt.. Aja, inte så mycket uppdatering idag som ni kanske märkt. Men kan iallafall berätta att Rosanna & jag hade det sjukt kul på bion med en viss fot. hahaha okej, dedär var ointressant ;)
pussar

grisbajs spruta imorgon

Klar med hemprovet i no nu och kom just på att jag borde göra min matteläxa och plugga lite engelska till imorgon men de orkar jag inte så skit i det ;)
Men nu ska hoppa in i duschen nu och ta en alvedon och typ kolla på tv för har skit ont i huvudet och är super trött men som tur var har vi sovmorgon till 09.35 och de najs. Men vi ska grisbajs sprutan imorgon .. vill inte för ja orkar inte bli sjuk, nu tycker ni säkert jag är dum i huvudet för man får vara hemma och slippa skolan men man missar fett mycket och kommer efter och så är feber och huvudvärk något av det värsta som finns när man är sjuk för det gör liksom ont i hela kroppen ju?! men nog om det nu ska jag duscha så puss på fingrarna tycker jag ! :D





vi gillar att göra tummen upp grejjen förstår ni ;)


dady ska hjälpa mig ;d

nu ska ja göra klart mitt hemprov i no med hjälp av pappa så hörs senare om ja inte har hunnit dö innan.
och vet ni vad jag precis har räknat ut? de är bara 38 dagar kvar till julafton :D :D :D
heeeeeejdå !


kiwi e yummie ;d

tjo alla coola människor, slutade fem över fyra idag och sitter och äter kiwi som e super yummie ;d
ska gå upp på vinden och busa haha nej men måste ställa upp alla min lådar för har blivit tvingad och samtidigt ska jag leta efter lite saker.. men aja finns inte något att blogga om just nu så vi hörs senare puss!


Engelska snart

Nu har vi snart engelska och sen slutar vi. Wiiieee! Haha sen ska jag gå och möta Rosanna vid forum, sen drar vi till stan. Men vi hörs ikväll iallafall.
puss

sofia gör matteprov :-O

godmorgon bloggen! sitter just nu utanför där sofia gör sitt prov och där typ alla andra gör sina omprovn men hoppas hon blir klar snart , okej för mig tog de en timme att göra provet så ska inte säga något.. men alla som känner sofia så e ju hon super hyper och blir oftast klar me saker super snabbt :-O
men nu ska ja geeka på farmville så hörs senare idag =)

bild från när ja va på sofias landställe på sandhamn


i'm juste vendela lundberg, nobody else..

Nu e min lampa uppe och ja e nyduschad och nu ska jag sova. Ska upp dubbelt så tidigt imorgon bara för har lovat att åka med min söta fillur till skolan en och en halv timme innan vi igentligen börjar men ja nu måste ja sova för annars kommer ja säkert aldrig komma ur sängen imorgon. Aja pussar sovgott alla ! =) 
jag och kusin för ett bra tag sen på midsommar ;)

duschen next

hej bloggen , vet att jag inte har bloggat på hela dagen men ja har bara inte orkat och haft nån lust att blogga men här e jag igen. Har kollat på gossipgirl för en stund sen och pratat me sofia i luren .. och nu ska ja hoppa in i duschen. Så vi hörs efter antar jag ! =)


bild från örebrocupen i somras

7 dagar tills nästa helg ..

Har just duschat och sitter och spelar Icy Tower på facebook. Har faktiskt inget mer att skriva just nu, joo en sak. Nivet kanske att jag var sjuk i onsdas och i torsdas förra veckan? Jo iallafall, då gjorde tydligen klassen ett matteprov som jag då missade. Så jag måste komma till skolan en timme tidigare bara för att göra det. En timme. fatta va hemskt! Fast Vendela den söta saken har lovat att hon kanske kommer med mej och gör mej sällskap. Jag älskar dej.

Vi hörs!
 


Mjölkchokladkladdkaka

YUMMIE! Jag och Rosanna bakade det imorse och det blev skitgott :) Så nu har vi käkat och typ legat i sängen hela dagen och segat. Men snart ska vi iallafall åka till Rosanna och hämta hennes fotbollskläder, och sen drar vi på träningen. Ikväll är det Gossip Girl, yeah . Fast javenne ens om vi hinner hem till det. För träningen slutar halvsju och det brukar vara lite segt efter heh.
Men jag kanske skriver nåt efter träningen sen,
pussar




Juuuste

Vi hade besöksrekord igår!

Nu har vi vaknat :)

Rosanna & jag tänkte dygna .. men det blev lite misslyckat hehe :) Vi somnade istället typ halvtvå haha . Men jaa , vi var faktiskt aströtta. Så nu kollar vi på dhw igen och sen ska vi baaaka för det har Rosanna tjatat om sen igår, och det ska vara nåt kladdigt.

Ikväll är de träning, uuuuuusch! Men ja ska gå, Rosanna har tvingat mej haha. men vi hörs säkert innan.
pussar
 Evelina & jag ♥

diehard 4 & the day after tomorrow

har kollat klart på diehard 4 och the day after tomorrow , båda gick på tv och pendlade mellan dom samtidgt haha ;) ska kolla på en till film nu fast ska geeka lite på facebook före. Kom precis på en sak.. har träning imorgon..baaaaaajs ! Men nej nu ska ja va en geek och sen hitta nån film att kolla på för är inte ett dugg trött än faktiskt. Aja blir nog sista inlägget för idag så godnatt alla

fråga mig inte varför ja lägger ut och tog så fula bilder men där ser ni allafall en del av tapeten ;)








och fråga inte vad mitt problem är..


movietime

Har nyss ätit och det mesta av väggen i mitt rum är klar med tapen nu men resten får fixas imorgon istället. Skulle igentligen ha sovit me Rosanna & Sofia men de blev inte så. Mamma tyckte ja borde "umgås" lite med familj så ja.. men ska kolla på en film nu så hörs senare ! =)


Dhw

kollar vi på nu, Vendela kommer inte ikväll. Så ja & Rosanna får väl ha lite trevligt utan henne, det lär inte bli så svårt haha :)

Jag är sjukt sur på mamma förresten, aja, nu ska jag hitta nån rolig att smsa me och vara lite social med Rosanna.
vi hörs
 uuuusch . men vem bryr sej ? :D

ikea ;)

hej bloggen, har inte hunnit blogga idag något men vid tolv så skjutsade vi hem sofia och ja och the family åkte till ikea för att köpa lite grejjer och sen när vi kom hem så har ja hållt på att hjälpa mamma med att skära ut min tapet och de kan ja säga er att de va nog det mest frusterande ja någonsin har gjort haha .. men nu ska ja hjälpa joniis med lussebullarna där nere så hörs senare ;d

      

Tänkte att jag kunde..

Börja på min önskelista nu när Rosanna fortf inte kommit än :)
så den kanske kommer upp senare i bloggen, vi hörs!
jag är inte deppig på bilden som Vendela säger, bara väääldigt koncentrerad ;)

Väntar på Rosanna

Mormor & Morfar är här och snart kommer Rosanna också, då drar vi till forum och fixar lite saker, annars kommer det inte hända så mycke speciellt idag, men ja. Vendela, Rosanna och jag sover antagligen hos nån ikväll,
pussar

ooooppppsss

Insåg nyss att klockan redan var halvtolv och jag är sjukt trött så nu går jag och tar bort mitt smink,
vi hörs imorn,
pussar


bion var super ;d

tjoho bloggen e hemma nu igen ! filmen var helt super , nej men allavarligt den var skitbra , tipsar verkligen att se den ! ;d när alla typ var super allvarliga så garvade vi åt saker som vi satt och sa till varann hahah ..
men ja den var iallafall super trevlans och nu sitter jag här i min säng med sofia och åt varsin pigge för ett tag sen. Men ska va lite geek med sofia! blir säkert något mer inlägg sen men puss här kommer lite fina bilder ;)


sofia satt och ha de lite trevlans me sin mugg..


 men sen blev sofia lite depp... :-O


 faaaaaaaaaaaaaathoooeeee !


oooh så sexig man kan va ;)


sofia goes lite fyllo..


....


ja är en cool bajskorv


HAHAHAHAHAHAHAHAH ..

donken me min baAAAJS

sitter på donken med sofia och leker lite med min ketchup hahahaah.. 
vi fick iallafall biljetter till 2012 som börjar vid halv 6 . aja blev bara ett kort inlägg nu ska ja hare lite trevlans med sofia så vi ses senare ;)


snabb uppdatering

hej bloggen blir ett snabbt inlägg för slutar om bara några minuter men iallafall då drar jag och sofia till sickla och ska köpa biljetter till 2012 som vi ska se som har premiär idag.. aja min bajskorv sover här sen efter så blir mer uppdatering innan bion eller så blire när vi har kommit hem ikväll men puss vi hörs senare :D


media nu

Som slutar om 20 minuter, jag har just gjort klart min stillbildsfilm och nu får jag göra vad ja vill :)


ska sova nu

men nu ska ja ta och fixa i ordning mig och ta bort mitt smink och borsta tänderna och sånt så blir sista inlägget för ikväll men godnatt sov så gott alla ! ♥


bajshuvudvärk




kan inte sluta lyssna på låtarna =)


Jag vill ha choklad !

   
Några bilder från min kamera, inte världens finaste kanske :)

Vendela


Det spelar ingen roll hur konstig och crazy du är,
Du kommer ändå alltid vara min bästavän.


ville bara säga att jag älskar dig min bajskorv :D


091112

heeeej bloggen ! ;d
håller på att somna nästan framför datan..haha nej okej men e skittrött och har värdlens lust att gå och sova men de tänker jag inte. Slutade klockan 3 och drog hem direkt efter det, tog med mig matteboken för glömde den igår så gjorde aldrig matten och sen så började vi på ett nytt kapitel i matteboken och ja pallade inte göra några tal idag typ så ja måste göra talen hemma för annars kommer jag ligga efter som fan!
men ska smsa med sofia om lite saker imorgon så hörs senare !



bild från när skolan börja precis ungefär



Scrubs..

Kollar jag och Rosanna på just nu, och Rosanna sjunger ABBA låtar och är väldigt trevlig :)
Haha det var bara det jag ville säga ,
pussar

hittade en jätte gammal bild från typ 4an

film nu

Djävulen bär prada & Ben&Jerry's !


robert har blivit galen ! :-o

ja..robert har blivit helt galen!  först så pekar han fuck u mot sin dator och nu så slänger han drickyoguhurtar på folk och nu splashade hela och robert fick på sin tröja ! herregud.. hahah robert har blivit jätte scary :D
men vår so börjar nu och ja har jätte ont i huvudet , mår illa och vi slutar halv 3 . Tidigaste dagen men ändå vi börjar nu så vi hörs när ja har kommit hem


Hemma igen

Japp, gick till skolan imorse men sen vid engelskan kom allt tillbaks, huvudvärken och krampen i magen , usch .
Så nu är jag iallafall hemma och städerskorna gick nyss så hela huset är rent och luktar rengöringsmedel haha :)
Nu har jag tid att uppdatera hela dagen , haha nej inte riktigt, ska kolla film hela dagen tror ja.

Rosanna skulle ju kommit hit idag och sen skulle vi gått på träningen men nu kan jag ju inte det. Och jag har ju inte varit på träningen på år känns det som!
Vi hörs senare


engelska snart

hej bloggen ! =) sitter just nu i vår korridor med typ alla och e lite geek med våra datorer, hade nyss bild och nu eller jagvene när vår lektion men vi har iallafall engelska .
Gjorde klart både min svenska uppgift och engelska så det känns bra..! efter lunch ska vi typ till medelhavsmuseet. Woho vad kul, nej men vi får iallafall sluta tidigare och det känns bra ,
men orkar inte blogga mer för mår super illa .
Aja hörs senare puss !


promenad med Vendela

    
Hemma nu, vi gick typ 3 km vilket jag tycker var duktigt :) Vi pratade och skrattade skit mycke och det hela slutade med att jag puttade ner Vendela i varje dike vi gick förbi och hon skrek som en Anka. Så kul kan vi ha det! ;)

tog en promenad med sofia ;)

hej alla bajsmänniskor! kom hem för ett tag sen från en liten rolig promenad med sofia de va riktigt trevligt men låter sofia berätta mer om den och lägga in några coola bilder :D
va faktiskt rätt skönt att få frisk luft i sig och min huvudvärk blev lite bättre
(okej nu låter jag som nån gammal kärring..) men jag är seriös! men mår super illa och gjorde det på slutet sista biten också.. usch vill inte börja spy som joniis gjorde i natt.
Men om en halvtimme är det grey's och det ska jag kolla på såklart. Så ja vi hörs efter eller imorgon puss !



ingen rubrik .

Pappas ungefär 10 kompisar är här och diskuterar om dom ska vara med i VM nästa år .. ååååh ! Jag kommer inte kunna lämna övervåningen på hela kvällen typ, för då skulle jag behöva vara social och gå runt och hälsa på alla och det känner jag verkligen inte för just nu ;)
Och Ebba den jäveln lämnade mej nyss och drog iväg på träning. Staaackaars meeej ..
Haha ne så synd är det faktiskt inte om mej .

Jag blev nyss medlem här http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=endastsofia och tycker att ni också ska bli det, det betyder att man får mke mer läsare på sin blogg och det vet jag att ni vill ha ;)
Nu ska jag inte blogga mer, för det känns som jag har bloggat sjukt mycke idag hehe .
Vi hörs!
 i somras..

pic's

  
Har redigerat några bilder, va tycks ?


bajsläxor

ska ta och plugga en stund nu för har både engelska som ska in imorgon, svenska uppgift, spanska läxa och matte läxa.. åh juste matten glömde jag i skolan . Lennart kommer bli galen :-O
Men har en del att göra så tänker sätta igång med det nu , blää orkar inte , kan knappt tänka när huvudet håller på att sprängas men ska försöka bli klar med något iallafall..puss ♥


bajs på kallatråkiga sverige -.-






HAHA JAG BEHÖVER LÄGGA IN DENHÄR

 



hahah roligaste jag sett på länge ..

BEN & JERRY'S

Var sjukt sugen och eftersom jag mår lite bättre gick jag iväg till Hemköp och köpte det. Mumma! Fast jag köpte Cheesecake Brownie, och jag hade aldrig ätit den förut, den var helt okej, fast den smakade lite konstigt haha :)
Nu ropar pappa att vi ska äta, vi hörs


..

hej bloggen! skulle bara slänga in ett inlägg och skriva lite saker..
före första så somnade jag framför despretehousewifes och sovit skit dåligt i natt.. och min brorsa har inte heller mått så specielt bra , och sofia mår inge bra heller :-O
men jag blev iallafall tvingad till skolan imorse för att göra matte provet vi hade idag och jag vene hur det gick men hoppas det gick bra men de tror jag inte.. men aja det har gått som det har gått. Men efter matten så orkade jag inte skolan mer för huvudet sprängdes på halva sidan och inte på hela huvudet så jag gick hem.. hoppas folk i skolan förstår det och inte något annat .
Men iallafall sitter och kollar på tv inte direkt för det är något kul men ja finns inte så mycket annat att göra men tror jag ska sova en stund.. har börjat må illa också
okej nu ska jag sluta klaga men skriver senare för orkar inte datorn just nu. Puss!

   
en bild på mig och kusin ifrån i slutet av sommaren, vet ser lite muppad ut men får duga

PLUGGA

Okej plugga kan man inte direkt säga att jag ska göra, men skriva klart min inlämningsuppgift till svenskan tänkte jag faktiskt göra nu. Och jag har verkligen tänkt på en sak, alla tycker det är värsta lyx att vara sjuk och vara hemma men nu kommer jag låta som världens geek.. Men det finns ju inget att göra! När man har kollat på alla filmer man har i huset och det inte går ett skit på tv så är det ju grymt tråkigt. Även om skolan ibland kan vara det tråkigaste och jobbigaste (rätt ofta) som finns så är iallafall alla ens kompisar där. Och man har ju så mke roligare me kompisar, det vet ju alla :)
så just nu hatar jag att vara sjuk.

Hehe nu har ni iaf fått veta va jag tycker, och nu ska jag sätta igång me svenskan .

några bilder ;)

 Jag just nu, osminkad
 Jag, Vendela & Fanny i sexårs eller 1an :)
 Jag, Vendela, Martina & Linus på klassresa i 3an
 Vendela & Jag på TomTits i 2an
 På barnens ö, visst hade jag världens snyggaste kläder på mej när ja var liten ? ;)
 den här bilden har ni säkert sett fler gånger i bloggen men Jag & Rosanna iaf  ♥

sjuk

Hade ju sprängande huvudvärk och skitont i magen igår så ja vaknade nyss och mamma hade ringt och sagt att ja var sjuk idag. Så nu ligger jag i soffan och smsar med Vendela & Filip och har precis satt på Mean Girls :)
Aja, eftersom jag är sjuk idag blir det massor med uppdatering tror jag,
pussar


despereta hemma fruar next..

sofia och ja gick och la oss i min säng och släckte alla lampor så det blev skitmörkt och satt på lugna favoriter och somnade typ en stund tills en bajskorv väckte oss på sofias mobil , HATAR DEN MÄNNISKAN -.-
nej nu skojjade jag bara.. men vi hade det lite trevligt tills den människan förstörde allt :D
 men desperata hemma fruar börjar nu och det får jag aldrig missa.
Så ja hejdå alla coolingar vi syns imorgon tror jag ciao! hahahah....



seg dag

heeeeej bloggen ! sitter med sofia hemma hos mig med våra datorer och gör lite saker.. vi åt nyss köttbullar med snabbmakaroner för vi var skit hungriga!:O jag var lite mästerkock tycker jag.
Men hela dagen har gått bajs seeeeegt , och vi hade inte prov i matte idag utan imorgon men ja pallar inte gå till skolan haha. Nej men seriöst !
Men nu ska jag va lite geek med sofia så hörs senare ;)


bild från när vi var på grönan den dagen..


NO

Har no just nu så kan inte alls blogga egentligen, men har inte uppdaterat nånting idag förutom imorse så kände att jag behövde göra det.
men nu måste jag sluta, vi ska börja presentera våra kollage -.-
pussar


PROV !

Vendela sa nyss att va har matteprov idag ! ååååååååhhhh ja kommer faila totalt för jag har inte pluggat nånting alls . Så nu är Vendela där nere och hämtar matteboken så nu ska här pluggas i 15 minuter !

Tisdag

Vaknade för en timme sen ungefär för att Rosanna skulle upp , och nu ska hon snart gå så jag ska sova en halvtimme till :)
och jag måste bara säga en sak.. JAG HATAR TISDAGAR ! alltså usch va jag hatar dom, världen längsta dag och inte ett skit man kan göra efter . fyfan .
Det enda bra idag är att det är desperate housewifes . yeaaah !
Nu har ja skrivit det jag skulle säga och nu ska jag ringa & väcka Vendela och sen sova,
pussar


onödigt inlägg ;)

Rosanna sover här inatt och jag måste offra mej imorn hah , jag måste gå upp tre timmar innan vi börjar bara för att hon börjar 8 . det känns inte riktigt bra ..
haha och dessutom är Rosanna jätte seg på morgonen så nu har hon fixat lite grejer så hon e lite snabbare, och måste bara berätta att det tar ungefär en halvtimme att äta frukost för henne. Och då äter hon ändå bara en macka! Alltså förstår ni vad hon är seg ? haha nu ska jag sluta berätta så ointressanta saker och ta bort mitt smink :)
pussar

coolaste trion ;)

chacha bloggen ;d haha för mycket en kille i min klass och krilleboi..
men rosanna och sofia gick vid nio tror jag eller lite innan kanske men har ni sätt vår nya design ? jag och sofia gjorde den idag för inte så länge sen , okej jag gjorde själva jobbet men jaja..
hinner inte blogga mera för mamma har lite flipp på mig för jag måste plugga matte inför bajsprov imorgon som jag kommer faila totalt på tror jag.. men ska ha sofia bredvid så känns det rätt bra :D
men aja mera bloggning senare eller imorgon !













vet inte så super vackra men vill bara säga en sak ,
vi är bästaste trion och jag älskar er bajs mycket ..<3


HISS/DISS


ROSANNA NYSTEDT !
Vi hissar vår kära bästa vän Rosanna för att hon är
den roligaste i hela världen och har bäst humor .

Drickyoghurt
Det är typ det godaste man kan ha med sig till skolan :)


Johan Palm
Han är seriöst den fulaste och dåligaste i
Idols historia ! Och alla älskar honom, usch för honom .

TISDAGAR!
USCH på tisdagar .
före första slutar vi 4 och före andra
så har vi världens längsta svenskalektion precis
innan vi slutar . Och det blir ju bara ännu mer depp när
man inser att det är fyra dagar kvar till nästa helg !

KLASSRUM NERE I TYP KÄLLAREN
Där det är sjukt kallt och ingen täckning alls på 
mobilen. Och hur mobbad är det inte
att ha klassrum i källaren ?

Vi vet att HISS/DISSEN är och ser hemmagjorda ut, men vi är inte direkt proe på dedär ;)


dagens roligaste

Haha jag, Vendela & Rosanna skulle cykla hem från mej till Vendela och den sista långa backen orkade inte jag cykla, och då blev det såhär:
Jag - vill du cykla Rosanna?
Rosanna - JAA !
det blir tyst ett tag och sen säger Rosanna:
'' va haru gjort med cykeln ?!''
hahaha alltså trodde hon att jag hade gjort något med cykeln innan hon skulle cykla, för annars brukar jag aldrig låta henne cykla eller nåt, haha det låter inte alls roligt men det var det! :)


Engelska..

..Om 12 minuter, lektionen är bara 45 minuter och
det är engelska som sagt och de e nt alls så jobbigt ;)
Sen slutar vi och då ska ja & Rosanna hem och
våldgästa Vendela och äta upp alla hennes piggelin!
yuuummieee .

 



e på handledartid..

hej alla , ja sitter just nu på handledartiden..och sofia bredvid mig . Haha de va lite rolig i början av matte för sofia och jag pratade om pokemon , de va naaajs :D
men nu ska jag och sofia planera lite saker så hejdå vi hörs efter vi har slutat typ !

lunchrast

Sitter längst ner vid vårt hemklassrum (i källarn typ) och det är skitkallt här!
om tio minuter börjar vår matte med Lennart, usch jag hatar matte.


sooovmorgon

Nästan vaknat precis vilket var lite sent, måste ta duschen om typ en halvtimme och jag är inte ens fixad!
Aja, slänger in ett inlägg i skolan också,
puss

VKL & SS



Jag älskar dig!
tack för att du är du och absolut ingen annan.
brunett & blondin,
herr senap & fru ketchup,
du är allting jag behöver.
V , du&jag .
tills döden skiljer oss åt.
''Det bara är så''


orkar inte

är nyduschad.. mår inte super pga dom här anledningarna :
• har flipp på några människor
• är allmänt irreterad
• huvudet håller på att sprängas
• min hals har börjat göra ont igen
• har skit ont i mitt ass för ramla idag när jag och rosanna gjorde en sak
• är skiiiiiiiiiiiiiiiit trött

så ja orkar inte blogga mera idag vi hörs imorgon istället .. har sovmorgon till halv tio iallafall
aja puss på benen godnatt !

   


vill inte till skolan imorn -.-

Jag hade nyss skrivit ett långt inlägg men så dör datan och allting e borta . usch .
Får börja om då, jo i fredas åkte jag till mitt landställe som ligger sju timmar bort, och vi åt på McDonalds och där fanns den saknade McTasty och blablabla, dedär vet ni ju redan, Vendela la till och med in en väldig fin bild på det. Men egentligen finns det inte så mycke att säga om min helg, har mest suttit och kollat film och träffat släkten :)
Vi hade hummerfest också och alla som var där gillar det asmke typ, och jag brukar tycka de e helt okej men nu så börja jag tänka på vad jag igentligen åt, och då var ja inte så sugen längre hehe, har ni också tänkt på att man äter rumpan ?!
Aja , lite bilder kan jag iaf bjuda på
 kusin vitamin fyllde år :)
  ser ni hur enorm denhär klon var ?!

pussar

HEMMA

Så nu ska jag äta min varma pizza och kolla på teve , haha va faathoe ja låter ;)
Orkar nt berätta om helgen nu, gör det senare när jag lagt in bilderna från kameran till datan. Ni ska bland annat få sen en enoorm hummerklo, haha intressant javet.
 ursäkta min fulhet på bilden, ehehe


hemma och kollar på gossipgirl

tjenare alla , e hemma nu från träningen och sitter och kollar på gossipgirl men de e reklam just nu,
träning gick faktiskt ganska bra ;d
ska duscha efter gossipgirl och sen hitta fram något ur min garderob som ja ska ha imorgon för då kan jag sova längre imorgon, aja det börjar nu så puss !


fuck of för våra nya träningstider -.-

ja låt rubriken tala för allt.. jag hatar våra nya träningstider eller iallafall den vi har på söndagen.. för ingen vill ha en fotbollsträning på söndagar?! bläääää säger jag bara. Och den är precis då allting man har missat i veckan går i repris på tven och också,jippe verkligen.
Men jaja kan inte göra något åt saken så får bita ihop ;d men rosanna den människan håller på att tapetsera sitt rum men hon kommer väl snart och då ska vi åka till hemköp och köpa saker för vi ska göra lussebullar mohahahaah ;d
men nu ska jag vara lite geek och spela ett spel så cya later bajskorvar !
btw sofia kommer hem idag så alla vet så då blire ännu mer uppdatering antar jag..


inte så vacker bild men vi bjuder på den :D


onödigt inlägg

godmorgon nu e jag vaken
men de har jag vart ett tag men nu ska jag försöka få tag på rossan så vi hörs senare under dagen :D

kollat klart

nu är filmen slut och nu ska jag ta bort mitt smink,borsta tänderna,och ja göra mig klar för att sova för har skit ont i huvudet.. så ja godnatt alla ! ;)


film med min pigge :D

smsar med lite folk som min lilla soffan.. är förkyld och har skit ont i huvudet och de är då min älskade pigge kommer till undsättning :D
så nu ska jag sätta mig och kolla på en film i myskläder och med min underbara pigge ..
vi hörs efter filmen eller imorgon aja puss !



du&jag genom allt..


vendela goes världens bästa målare ;)

tjeeenabanan på alla ;) nu e jag hemma eller nej har varit det ett tag men först så åkte vi iallafall till forum för mam&pap skulle fixa lite saker och sen åt vi på tacobar och sen åkte vi och kollade på tapeter , riktigt roligt va?nej inte riktigt..men har typ hittat en jag nog vill ha :D :D :D
sen köpte vi också vit målarfärg som jag skulle ha för skulle måla min bokhylla och det har jag hållt på med enda sen vi kom hem vid fem typ. Mamma och pappa tvinga mig att måla hela själv och det var äkta hemskt.. men ja var rätt duktig faktiskt. Eller nja .. har inte ens gjort halva typ eller har själva hylldelarna och utsidan kvar men tar det någon annan dag för pallar inte mera idag.
Men nu ska jag göra fruktsallad , och här kommer två bilder från när ja skulle måla:

fråga mig inte vad jag gör på första bilden..


ses senare ;)

nu har jag städat.. okej inte hela men det ser iallafall okej ut nu, sminkade mig nyss och satt bara på mig några kläder för nu drar jag med mam&pap och ska leta tapeter och köpa färg och lämna joniis nånstans
ses när jag kommer hem =)









måste städa mitt rum ! :o

godmorgon alla , vaknade för en timme sen ungefär värsta huvudvärk och de va inge trevligt.. satt mig framför tv och kolla på ett kämpigt program på disney ;d
men mitt huvud håller på att sprängas just nu och mitt rum är redan superstökigt sen jag senaste städade det och de va inte länge sen.. lyckas alltid göra mitt rum stökigt eller vart ja än är men måste städa lite för hittar inte ett skit just nu på golvet , även om jag inte vill men måste !
aja hörs om ett tag puss !

         

jag & kusin i somras ;)


sista för idag

nu ska jag kolla på nån film och sen ta och sova för e så jävla trött och har ont i huvudet igen,
så ja det här blir nog det sista för idag så godnatt sov så gott alla ! =)
Btw min mobil är cp och kan inte svara på sms eller i i telefon..


tagen för en timme sedan ungefär så ja så ser jag ut just nu..


ja vill se 2012 :D

jag vill se ni vet den där 2012 filmen när jorden går under typ.. hahah den verkar bra ju :D
pappa började snacka om den idag och jag sa att jag också ville se den så nu ska jag och pappa typ göra de för antar att det är femtonårsgräns på den.. men det tänker jag skita i för jag ska se den och tänker tvinga med mig sofia haha , om hon vill såklart.
Men har någon sätt ni vet the day after tomorrow ? de är ju typ samma typ av film nästan.. fast det här handlar om verkligheten mera. Okej nu låter jag äkta geek men ja vill se den för den verkar fett scary :D :D :D


hhaahah mctastys undergång..

sofia ringde mig för en stund sen och var helt överlycklig för att dom sålde mctaasty i örebro !
om ni inte visste så är sofia helt galen i mctasty men dom säljer ju inte den i stockholm längre så ja ni fattar.. hon skulle göra vad som helst för en mctasty :D
men vet ni ? det här var riktigt chockande tycker jag.. för typ en kvart sen skrev sofia att hon inte ens hade ätit upp hela sin ? de är verkligen MCTASTYS UNDERGÅNG för sofia är inte den människan som lämnar kvar en mctasty. VÅR SKOLA GÖR SÅ JAG OCH SOFIA INTE ÄTER NÅGOT .. hahaha det här kanske va nog det mesta ointressanta inlägget jag någonsin skrivit men jag behövde faktiskt.
Så ja nu vet ni .. jag tror inte sofia mår riktigt bra just nu !






yeeeeah äntligen fredag!

heeeej bloggen , yeaaah äntligen ere fredag !
skrev ett inlägg i skolan men glömde publicera de haha,men jag,sofia och några har geeekat oss hela dagen med våra datorer och första dagen på länge fick vi lite yummie lunch. Nämligen tacos som sofia gör vad som helst för ibland ni vet? så ja hon blev lite hyper när hon hörde det men de va inte så super yummie sen men iaf ätbart gemfört med annars :D
men ja skulle typ träffa kasper idag men den bajsungen svarar inte på mobilen så javene får träffa han en annan dag men sitter och smsar med sofia som sitter i bilen på väg till väjen ni vet?
och har en riktigt trevlig pratstund med joniis , nej drev har jag inte han är skit trååååkig.
Men bloggar senare cya ;)





hahaha bilder från johannes,sofias och min bildfilm som vi gjorde för tvåveckor sen och fixa med idag på median
vet att vi är äkta seximama på första bilden sofia och jag ;)
hann inte ladda in flera än dom för vår lektion slutade precis då..


media snart

Sitter utanför datasalen med Julia, Annie, Ida, Vendela och Robert och vi börjar om 10 minuter, sen har vi svenska och sen slutar vi. wiiiiie !
fast sen ska jag ju sitta i bilen i 7 timmar, yippie .. nej . men vi ska iaf hämta min kusin innan vi åker så det blir roligare :)
aja , nu kommer Dick snart så ja måste sluta .
puss!
 javet att ja ser väldigt liten ut men men

onödigt många inlägg..

men haha who cares ?
jag failade me mascaran och då blev det såhär :

hahaha kolla näsan :D

godmorgon ;)

Nu ska jag sminka mej och borsta tänderna, hörs senare
puss!

haha en bild från höstlovet


hmm..

Nu ska jag packa resten av kvällen, ska ju till Väjern direkt efter skolan imorn . Vill inte, vill inte , vill inte !
usch , lite taskig känner ja mej , men orkar seriöst inte sitta i en bil i 7 timmar med ett enda stopp (även om det stoppet är McDonalds) och sen träffa hela tjocka släkten och ha hummerfest.
Jo fast lite kul blir det väl ändå, när man är där :)
ja iaf så packar jag nu och lyssnar på musik , ska senare hoppa in i duschen . väldigt intressant , javetjavet.

tror jag fick me mej allt nu ;)
puss


kollar på mtv ema

sitter och kollar på mtv ema och nu börjar de igen för va nyss paus .. igentligen super onödigt inlägg men aja hörs imorgon igen för blir nog inte mer inlägg eller kanske men pusshej har sovmorgon imorgon så de e naaaaaajs :D


ingen är lika cool som robert

heeeeeej alla coola människor som robert !
våra datorer är.. konstiga hahah . Nej men dom är bara lite störda men aja , sitter i en sofia hemma hos sofia och alla vi tre har våra datorer och ser nog ut som världens geekar (som vanligt)
vi gjorde pannkakor för en stund sen och de blev väldigt gott , speciellt faaaaaaathoe pannkakan som var very najs.. men nu ska jag vara lite mer geeeekig med mina små söta geekar ses senare ikväll ;D


ny dator!

Yes vi har fått våra skoldatorer, dom e väl helt okej .
men dom har tagit bort webcamen ! Fatta va hemskt , jag hade liksom sett fram imot det .
Amen iallafall , imorse snöade det ju typ , och det var jättehärligt :) men sen när vi slutade skolan så hade allt försvunnit och det regnade och var blött överallt , och det suger !
Nu är Rosanna & Vendela hos mej och vi håller på me våra datorer såklart haha .
pussar
 
enda bilden som finns på datan just nu

gonatt

Och sov gott , de ska vi göra :)

min tapet .. javet den e en aning kämp :D

yeeess


Vendela & Sofia , oavsett .

Nice !



Haha nu när jag också vet hur man gör behövde ja faktiskt ;)

sofia är rolig

heeeej , nu ska ja lägga in lite låtar på sofias och vendelas blogg ;) / rosanna
sofia får inte veta vilka




asså de går inte att göra så den ligger ner -.- (a) soffan tyckte ja skulle lägga in den här





soffan sjöng i track id för att hitta en låt , den precis ovanför nivet ? och sen så sa dom att hon sjöng denhär . fatta vilken förolämpning !? :D

har inte bloggat på jätte länge :D

Tjooohoo bloggen !
Haha jag har inte bloggat på länge men nu gör ja de , förlåt :)
igår fick vi våra skolkläder, och min tröja var as stor, hehe intressant va ? Ne men ja har kommit på att ja e sämst på att blogga, vet inte vad ja ska skriva .
Aja , Rosanna sover här ikväll och imorn får vi våra datorer! yeeeeeeeeeeey .
fast dom e fula :$
men nu slänger ja in en låt som jag och Rosanna lyssnade på heeeela tiiiden i trysil haha, den e väldigt bra !



hahahahahahahahahaha Rosanna la in musiken, ja vet nt hur man gör och hon är riktigt duktig som ni ser !

mattebajs nu

nu ska jag göra matteläxa som ska lämnas in imorgon som sofia har glömt i skolan haha
& sen hoppa in i duschen,och vet ni vad ?
vi får vara datorer imorgon :D :D:DD:D::D




kaaaallllt

hej bloggen..sitter just nu hemma och fryser som fan och kollar på tv..igentligen skulle jag vart nere på boovallen just nu och dömt jonathans sak typ nån avslutning men jag orkade inte så mamma lät mig slippa.
Bloggade aldrig igår men de va för jag och sofia sov i johannes nya lägenhet och ingen av oss orkade uppdatera men de skumma va att igår så hade vi besöksrekord även om vi inte ens blogga nåt :s haha men de e ju bra iallafall..
finns inte så mycket att säga men bloggar senare och ska försöka be nån fixa vår design och grejjs för de är knas just nu , aja puss ! ;)


bajstisdag

idag ere bajsdagen av alla..slutar fem i fyra och bitter människan är tillbaks som vi har slutet av hela dagen..jippie säger jag bara!
men drar till sofia snart ska bara packa grejjer
hörs senare ;)




bloggen e lite skum ja vet :o

vet att bloggen är lite skum just nu men försökte ändra lite saker på den och vi ska få en ny desgin snart eller hoppas för dom vi har haft har känts så .. jagvene men nånting.
Men ska ta bort mitt smink och gå och lägga mig nu för är skit trött och är förkyld typ så godnatt hörs imorgon =)

  

jag är bääääääst !

moahahahaah har lärt mig hur man lägger in låtar fan vad bra jag e .. vet att jag är lite efter och alla kan det typ redan men ändå ;)

har fastnat på den här låten och går inte att sluta lyssna vet inte varför :o

ge mig värme..!!!!!!

åååh de är så jävla kallt&trist här hemma i sverige ju..håller någon med mig om det?!
vill ha sol och värme. Inte regn,blåsigt och kallt.. kommer hinna ruttna bort innan de blir varmt igen -.-
   
kolla vad undberbart :o


måndag avklarad ;)

tjoho första dagen efter lovet är avklarad nu och kan säga att den var helt okej förutom att min hals gjorde skit ont,hade huvudvärk och vår skola vara så jävla kall..
men nu har vi fått reda på lite mer och vi ska få våra datorer på torsdag, måste vi vänta ända tills torsdag?!herregud..men ah bättre än ingenting.
btw vi har nya tränings tider så har ingen träning idag mohahaha ;)
bloggar senare puss!


haha en gammal bild jag hittade på joniis data


skola igen..

godmorgon bloggen..kolla har börjat uppdatera mera ;)
hinner inte skriva något snabbt men jag är skit trött och flippar på mitt hår just nu men har sovmorgon till halv tio  och de är skönt , men kom ¨nyss på en sak som förstörde hela min dag, bitter kärringen är tillbaks i skolan igen!!!-.-
aja ska äta något nu och sen hem till sofia som vanligt ;)
hörs efter skolan puss♥




film på 3an

nu är jag nyduschad och kollar på film på 3an.. är trött och mitt huvud spränger , blää känner verkligen inte för att bli sjuk men tror jag är påväg att bli det. En till sak jag inte ser fram imot är att skolan börjar imorgon neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej säger jag bara ! ;o
haha fast en sak som får mig att vilja gå till skolan imorgon är att träffa några riktigt coola människor i min skola, speciellt robert  :D :D:D:D nej men vi ska få våra datorer imorgon , eller en del klasser ska iallafall få dom och hoppas vi är än av dom.
Men jaja ska forsätta kolla på film nu puss !




söndag bajs

heeeeeeej bloggen! vet att vi suger på att uppdatera och sånt men jag vet inte..orkar bara inte hela tiden och varje gång vi säger att vi ska försöka så kanske de håller i några dagar och sen blir uppdatering sämst igen , javet..
men va på halloween fest i fredags och de va skit kul , men jag och några fick som sagt ingen sömn haha men sofia och jag däckade vid fyra igår när vi kom hem. Var så jävla trött asså.. :O
Men orkar inte berätta mer om de , men idag vakna ja först hos sofia och sen in till stan och åt på fridays med familjen och sen gick jag och mamma runt i stan medans brorsa och pappa och nåra va på djurgårn - kalmar matchen.
Aja ointressant inlägg igentligen men fick med mig hem lite saker och nu ska jag hoppa in i duschen för jag behöver det ;)

vi hörs senare puss!


RSS 2.0