godnatt

 
riktig seximama bild från thailand i mars


schteeeck

Kom precis ur duschen och är fräsch igen. Ska smörja in mig med kiwi lotion och sen måla naglar. Imorgon är det en lång sovmorgon igen. Thank god att vi har det. Skulle aldrig överlevt dagen imorgon annars. Efter skolan händer inget speciellt, orkar inte anstränga mig för att göra något så ska hem och plugga tills jag spyr och sen sega mig framfor gossip girl eller nåt. Fast innan måste jag till forum och leta efter en grejj och köpa några saker.


 

Satt på den här låten för Sofia & Johannes idag och dom börja shakea sönder till den. Jag tyckte att den påminnde så mycket om Schteeeck Listen och någon blandning av min mamma ;)


1 juni imorgon!!!

Ursäkta för den absolut usla uppdateringen från mig men har inte orkat lagt ner tid åt bloggen på senaste och sen har jag gjort annat så jag inte har haft tid men ska ta och skärpa mig med det nu och blogga som vanligt. Sofia gick nyss hem från mig och både hon och jag är lite halft döööda. Vår lilla ute nattning förstår ni ;) Som sagt blev en pluggdag med Sofia & Johannes efter skolan. Det är så jäkla mycket saker i skolan nu sista riktiga skolveckan så man spyr. Tre prov den här veckan och två andra läxor men spanska saken blev jag klar med idag
(så sköööönt)
Så jeevla less på allt i skolan, vill bara ha sommarlov och igårkväll när Sofia och jag låg ute på ett berg i Junkerparken och lyssna på musik å snacka om allt möjligt så kändes det verkligen som det var sommarlov. Men får lida igenom dom ynka små dagarna som är kvar för imorgon är det redan 1 Juni. Helt sjukt,
någon som håller med mig om det ? =O


trött

Jag orkade knappt gå hem från Vendela, men det gjorde jag ändå, så nu är jag hemma och har precis borstat tänderna, tänker lägga mig i sängen och läsa CHIC. puss på er bloggläsare

skolan förstör mitt liv


Jag, Johannes och Vendela har pluggat i några timmar, men sen somnade jag. När jag vaknade hade dom gjort tacos och då käkade jag asmke. Vendela tvekade om jag kunde äta upp allt och nu vet hon att man aldrig ska tveka på min matförmåga ;) Nu har Johannes gått och jag är fortfarande dötrött. Vendela står och provar kläder och flashar sig lite som vanligt.

i skolan

Jag och Vendela tänkte dygna men sen skulle vi ta en powernap vid 2 och då ställde vi alarm men sen vaknade vi inte av alarmet haha för det hade åkt ner under sovsäcken typ och då vaknade vi inte förens halv 5 , haha vi är lite failade. Men nu har vi iallafall handledartid och Rosemarie står och pratar om matsäckar.
Efter skolan ska jag, Vendela och Johannes åka hem till Vendela och färga mitt hår och plugga.
Vi har förfan 3 prov denhär sista veckan och jag kan inget.


godnatt

'
Våran bloggning suger idag det vet vi men vi orkar faktiskt inte, Vendela kom till mig efter jag hade skrivit hat inlägget och sen har vi suttit på junkerparksberget hela kvällen med täcke och filtar. Nu är vi inne för att borsta tänderna och skit och sen sover vi ute inatt, vi kommer frysa ihjäl och bitas ihjäl av massa myggor men det får vi leva med. Vi kände starkt för att sova ute så det kommer vi göra.


hat


Det här är en sån där hatdag
. Jag hatar allt som kommer i närheten av mig och jag hatar mig själv. Jag tittar mig inte i spegeln för att jag vet att jag kommer hata det jag ser. Jag hatar mitt hår, jag hatar min kropp, jag hatar allting. Jag vill platta håret men då blir det slitet och om jag någonsin vill ha långt hår så får jag inte platta det nu. Hat till att hur mycket jag än städar i mitt rum blir det stökigt 3 sekunder senare, hat till att det är skola imorgon, hat till Lennart, hat till Ekliden, hat till mitt fula hus, hat till idioter som fäller kommentarer, hat till jorden.


kill me slowly

Förlåt ! Jag har inte hunnit blogga på hela dagen för att imorse dömde jag småbarnen på Boovallen och ena matchen var den värsta i mitt liv. Ingarö's tränare hatade mig och var fett aggresiva och allting. Sen åkte jag och Rosanna hem hit iallafall och sen kom massa kompisar till familjen för att fira mammas födelsedag. Rosanna lämnade mig för att åka på match, Ebba lämnade mig för att kolla på en kompis dansföreställning och den enda räddningen jag hade (Filip) behövde åka hem tidigt. Så nu sitter jag på mitt rum och dör av tråkighet, alla vuxna sitter ute på verandan och fikar like always. När Vendela kommer hem från sin mormor tänker jag tvinga henne att träffa mig, annars tar jag livet av mig.. typ..
Den enda bra med att alla är här är att mamma har köpt fika. Oh fyfan va tjock jag känner mig kan jag berätta.
Lite fettobilder som vanligt

bad update

Tjo bloggen. Förlåt för ingen bloggning igår men hade annat för mig och bloggen kom åt sidan. Skulle sovit hos Sofia med Rosana men det blev inte så pga en sak. Men kom hem och åt med dom och var där en stund. Sen när jag hade kommit hem orkade jag inte sätta mig framför datorn , hADe så jäkla ont i huvudet. Iallafall är hos mormor&morfar nu och ska ut och sätta mig i solen med Ludde och jobba på brännan. Senare ska jag & mamma först dra till forum och sen så har jag match på saltsjöbadens ip. Men lovar att blogga mera senare idag efter matchen!

(ni får ingen bild för dator här är så jäkla seg..)


-


Hhahahahha ni bara måste se domhär, det är mina och Rosannas favoritvideor. Hahah slutet är det roligaste.


hallååå


Det var så himla dött hemma så jag gick ner till Boovallen ändå och kollade på matchen, fast mest snackade jag med Jonna som också var där. Nu sitter jag hemma hos Rosanna och väntar på att hon ska duscha klart, hennes brorsa har lite förfest eller något här också haha. Sen åker vi hem till mig och grillar, det är ju typ sol ute nu så japp.

hemma från grönan

Imorse drog jag, Vendela och Rosanna till grönan. Senare träffade vi Viola, Ebba, Alex, Rebecka & Pamela där också. Men typ vid 5 behövde vi åka hem eftersom Rosanna och Vendela ska spela match. Jag orkade inte kolla eftersom det regnar som fan så jag är hemma nu iallafall. Vi skulle egentligen grilla ikväll men det spöregnar ju så liksom nej, inte längre. Men dom sover här iallafall och det ska bli mysigt.

Vi tog inte några bilder idag så här är iaf från förra gången.


movie


Nu ska jag lägga mig och kolla på någon film. Är extremt uttråkad och har inget att göra så en film passar väl super. Sen ska jag sova så jag kan bli helt frisk igen godnatt!♥

the fray

Gick på en promenad runt bagarn med Sofia och sen satt vi oss i junkerparken och bara snackade. Var otroligt skönt och sen skrämde jag en katt också. Alltid lika roligt =D Men det är så jäkla ljust ute fortfarande ju?! Kanske inte nu men för en timme sen vare det.. okej tagit mig ett tag att skriva det här inlägget men sitter loooonley för mig själv och lyssnar på the fray on spotify. Orkar inte duscha så gör det imorgon istället.


fredagskväll

Vi slutade 13.40 och då gick jag och Kimberly till forum och köpte min skolavslutningströja och snackade som alltid. Vid 6 åkte jag in till stan och käkade middag på Grill Ruby med mamma, pappa och Ebba. Mamma fyller år idag så det va nice. Grattis mamma :)
Nu kom jag nyss hem och ska äta resten av min kladdkaka som jag bakade igår.

today's

   

brownies

Heeeey alla! Slutade typ tjugo i två och då joinade jag Juuuulia till forum. Sen mötte hon Moa och då gick jag lite looonley tills Joniis spama mig på mobilen och ringde så många gånger så min mobil laggade sönder men sen tog jag bussen hem och Joniis kom på en nice idé och vi bakade brownies. Så jeeevla gott ska ni veta!
(speciellt Sofia som suktade mig igår med sin kladdkaka....)
Sen la jag mig halvt död och kollade på en film. JAg är som sagt inte riktigt frisk. Vaknade halv 5 imorse av att jag kallsvettades och hade feber. Går på lite knark just nu så det känns helt okej just nu men kommer få en oerhört tråkig fredagskväll tack vare det här.... men vi hörs senare!


hahhahahahahhah


Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahaha


gammla minnen


Haha hittade lite blandade gamla bilder, och vissa är ju asroliga. Speciellt det näst sista som är på ett vykort som Rosanna skickade till mig när hon var liten, så jävla roligt ahahah! Nu ska jag sova, vi hörs imorn.


BARA FÖR ATT SUKTA ER..

.. Kan jag berätta att min kladdkaka har jag nyss tagit ut från ugnen och den luktar totally fabulous!


fashion


fräääsch

Rosanna gick för en stund sen och jag har redan hunnit duscha, det gillar vi! Nu är jag superfresh. Ska snart slå in massa paket för mamma fyller år imorn, så vi hörs seeeenare



Jag och Rosanna satt och fixade dehär på hennes mac , det blev nice, men hon tog bara dom ocoola gubbarna, jag hittade några asnice som hon skulle ta egentligen men hon va så tråkig :(

dagens

 
Mår skit och ligger och kollar på film. GÖr pain in the ass ont i hela kroppen... :-(

time for food


Min favoritflicka är häääär :)


bajskorv

Blir bara ett snabbt inlägg för måste göra annat men skoldagen var bokstavligt talat lite wierd. Har ont i halsen och igår somnade jag med feber och jag vet inte riktigt men känns som den har börjat komma tillbaka men har träning om en timme så ska känna efter om det är smart för mig att gå eller inte. Annars har jag jävligt mycket plugg att göra. NO prov nästa vecka, SO förhör nästa vecka, spanska läxa tills på måndag och en svenska grej som ska vara klar imorgon. Bajskorv säger jag bara


need

JAG BEHÖVER GRAPEFRUKT !!

Rosanna kommer nu när som helst ♥


hata skolan


Jag skulle göra seriöst vad som helst för att vara där just nu

Jag försov mig men kom ändå i tid till musiken imorse, där spelade vi i band och jag fick spela piano. Jag stängde av ljudet och låtsades spela så min musiklärare tyckte det gick asbra. Det var ju nice.

Sen hade vi matte med jävla Lennart. Jag grät hela lektionen och han bara stog där och skrek och skrattade. Sen mådde jag så jävla dåligt så jag åkte hem, jag behövde vänta på bussen i en halvtimme och nu är jag hemma iallafall. Rosanna kommer hit snart, och det ska bli as skönt. Känns som att vi inte har träffats på år även om det bara var för några dagar sen.
Nu ska jag äta choklad och sätta på en film

NI BETYDER GULD

Kimberly och Rosanna har lugnat ner mig lite och det är bra. Fast har fortfarande jävligt mycket att tänka på och klaga på. Alltså jag har kommit på att jag har världens humörsvängningar. Om jag är glad och sen säger nån en enda liten sak så förstörs min dag. Jag kan bli så jävla lessen eller sur över något aslitet. Det är inte normalt. Eller de äre säkert, men ja, ni fattar.

Nu ska jag lägga mig i min säng , och sova. Sängen är verkligen min bästavän, låter hur mobbat som helst men seriöst. Jag skulle nog dö om min säng inte skulle finnas. Den liksom bara står där och väntar på mig hela tiden, totally wonderful .


:-(

Gick som sagt till hemköp med Sofia hon skulle köpa kladdkaka. Det fanns inga kvar.... bara en annan som vi ej hade råd med. Sofia tyckte att jag skulle tigga pengar av folk. Det ville jag ej och tog ca en timme för henne att inse att hon tyvärr inte skulle få sin underbara kladdkaka och hon ville inte ha någon äcklig rulltårta eller chokladbollar som jag ville :-(

Nu har jag precis kommit ur duschen och kollat på greys innan. Känner mig sjuk, har ont i huvudet och jävligt ont i halsen. Hittar inga halstabletter så ska gå och dö. Vi hörs imorgon.
Blä vi börjar 8.10 föresten och hatar skolan, min matte lärare förstör mitt liv....


PISS HELVETES SKIT JÄVEL

JAG ÄR SÅ JÄVLA SUR ATT JAG VILL SLÅ IHJÄL NÅGON !!!!!! DET KAN INTE VARA SANT DU FÖRSTÖR FAN MITT LIV . DIN JÄVLA ****** AAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH JAG FÅR DAMP !!!!


O H Y U M M I E


Jag drog med mig Vendela till hemköp för att köpa kladdkaka men jag hade inte tillräckligt med pengar men dehär blev bra ändå (fetto)

Jag har inte orkat blogga idag men efter skolan åkte jag och Kimberly in till stan iallafall, vi kollade runt i lite affärer och sen satte vi oss på donken i flera timmar och bara pratade. Det var jävligt skönt ska ni veta.
Sen åkte jag hem eftersom vi är hundvakt men nu har typ hunden försvunnit (?)
Jag kom hem från hemköp och sen kommer hon inte och hälsar på mig som hon alltid gör, man ba weeeird? Så jag tror Ebba tog med henne ut på sin jävla powerwalk som hon älskar. Dålig stil att ba sno hunden !!!
Hahaha jag har lyckats choklada ner hela soffan + mig. Fett med skiiiills.

yeeees!

Tjolahop, kom hem för en liten stund sen. Imorse lyckades jag försova mig till halv 8 hade ställt alarmet en timme senare en vanligtvis på onsdagar. Men jag hann i tid ändå. Slutade iallafall klockan 2. Och jag måste bara säga att mina hat känslor till Lennart är obeskrivliga.... han är helt sick, på riktigt.
Efter så åkte jag iallafall in till stan och gick till mammas jobb. Men då hade hon något möte så fördrev tiden genom att gå i massa butiker så länge och fick med mig två grejjer hem. MOHAHHA jag hitta den sista i den randiga byxdressen jag ville ha, letade i typ 5 olika h&m =D Har massa plugg att börja men orkar jag ej att göra så ska äta något. Bajs vAd jag är hungrig kom jag på!


Landet sommaren 2008, ursäkta mitt fina fuckface ser super lycklig ut ;)

the door is always open


Nu har jag och Rosanna städat hela min garderob + mitt rum . Och kollat på Desperate housewifes och Couger Town. Nu sitter Rosanna och tränar veckodagarna på franska om ni kände för att veta det .
 Imorn börjar vi 8.10 så nu ska vi sova .

Jag vet att ni älskade att jag la in denhär supermumma bilden på kladdkakan, för att göra er suktade .


dagens höjdpunkt


Dhw börjar nu. Världens bästa program och dagens höjdpunkt på den här deprimerade dagen !

give it to me

    

jag ska jag ska jag ska
JAG SKA HA DOM HÄR GREJJERNA OCH JAG SKA TA MIG FAN HITTA DOM IMORGON! =O

 


humörsvängningar

I löööööve you

Jag var så jävla sur tidigare idag att det inte var sant. Jag dampade ur på svenska lektionen och Dick frågade flera gånger om jag hade något problem. Jag träffade Rosanna efter skolan iallafall och hon har nu äntligen fått mig på bättre humör . Så vi har lagat pasta med rumpa (carbonara, vi kom på att bacon är rumpa liksom) och sitter och kollar på O.C , jag tror att lillfisen sover här ikväll också :)


wildfox



 




dagens

 
Mitt face är cepanhoe så ni får ursäkta det idag :P Är skit deprimerad och sur som fan på allt. Soffan har smittat av sig.. är skit hungrig och übersugen på chicken nuggets.


fucking piss skit

JAG ÄR SÅ JÄVLA SUR PÅ ALLT & ALLA !


I SKOLAN


Jag försov mig imorse och vaknade 10.45 , och bussen gick 15 minuter senare. Jag hann precis med bussen och lilla Evelina satt där och gjorde mig sällskap. I forum träffade jag Kimberly och vi gick och tog flera hål i örat. Sen gick vi till skolan och vi har haft både SO och NO, jag hatar Lennart om ni ville veta det. Han ska maila mina föräldrar bara för att jag är ''stökig'' , vem fan orkar liksom?!
Nu sitter jag i korridoren och äter twix med Vendela, Kimberly och Ida. Svenskan börjar snart och sen slutar vi, då ska jag träffa Rosanna.

macarony

Ida gjorde så jag blev extremt sugen på makaroner så jag ställde mig och lagade det haha, min buss går 54 så måste snart dra to school men slutar klockan halv 4 och efter måste jag gå och köpa en sak om jag hittar den.


allmänt tråkigt

Godmorgon alla, vaknade för en halvtimme sen ungefär och vädret ute är inte speciellt nice tycker jag. Lyssnar på spotify och är skit sugen på något gott. Annars har jag lite allmänt tråkigt vene vad jag ska göra börjar inte fören om 2 timmar ungefär... om ni har tur så hörs vi innan jag sticker till bussen annars senare idag någon gång :)








just nu, har allmänt tråkigt......



sofia gillar när det är slemmigt

Gick på en liten promenix som sagt och imorgon börjar vi 12:20 som Sofia redan har sagt. Så jääääkla skönt!
Ska iallafall hitta någon nice film att kolla på. Vi hörs imorgon istället!



love you sötnos♥


hej !

Drog med Vendela på en promenad runt bagarn och nu har jag precis kommit in, sitter och äter grapefrukt i min säng också. Jag har upptäckt att alla mina blogginlägg börjar så - sitter i min säng och äter glass, sitter i min soffa och äter choklad, sitter i mitt rum och äter mango, sitter i mitt kök och äter mackor osv.. Haha va fet jag låter. Juste, jag och Vendela kom också på att jag alltid äter när jag inte har något att göra, snart kommer jag nog att börja rulla eftersom jag är så uttråkad hela tiden.

Aja, skit samma, jag ska äta upp min grapefrukt och sen kolla på nån film .

I don't understand you

     


mangroove

Jag sitter i min säng och äter fryst mango, den är godare när den är mogen och inte fryst. Men man får ta vad man har ;) Sitter och pratar med Kimberly också, och vill ni veta en asnice sak? Imorn har vi sovmorgon till 12.20 .
Hur nice är det på en skala liksom ?
Det är för att dom nya 7orna ska komma imorn och titta på skolan. Lärarna och rektorn tror att vi ska skrämma upp dom , (hur farliga tror dom att vi är?) så därför får vi sovmorgon istället . Tjockt nice .


gossip girl

Någon läskig människa plingade precis på hemma hos mig... det var skit läskigt men sen kom jag på att det var min ena granne när jag såg han i hallfönstret :D min fotbollsträning börjar om en kvart men den skiter vi i idag, vi som skulle hoppa hopprep idag.....  Har ont i huvudet och mår illa, råkade typ somna för en liten stund sen... Men ska kolla på gossip girl så hörs senare ! =)


så det kan bli


Jag låter nog bilden tala för sig själv.


jag älskar mat

Ebba kom hem och vi gjorde världens godaste pasta carbonara (inte visste jag att vi hade sån talang..!) och satte oss på verandan och åt i solen. Vi pratade massor och mysigt var det :)

Skönhet när jag äter, javisst!


yummie ♥

today's

  

jonis in the house

Vi fick sluta en halvtimme tidigare eftersom vi hade prov, och då åkte jag hem och nu sitter jag hemma hos mig och äter glass med Joniis, det är asnice. Han kom hit för typ en kvart sen, och nu käkar vi glass som jag sa typ nyss ;)

Här sitter han i mitt teveruuum och ser lycklig ut  :D:::D:D:


måndag igen

Jag har precis dushat och ligger nu i min säng för att det är så kallt ! Har asont i huvet och det känns tungt som ett jävla bowlingklot , men jag ska snart ner och kolla om det finns nåt gott till frukost, så skriver jag kanske mer sen.
Juste, det enda jag ska göra idag är att köpa ett par örhängen, och sen hem . Fatta va skönt, jag ska ha värsta chilldag för mig själv. Det behöver jag :)

Jag älskar dig .

great

Nu ska jag sova. Gick inte så bra med det där att jag skulle sova tidigt. Btw så är jag inte speciellt trött utan bara extremt seg. Har iallafall lång sovmorgon och det är nice. Efter school imorgon vet jag inte vad som händer. Inget planerat än. Har iallafall träning sen på kvällen =) Men vi har ett jäkla engelska prov imorgon och jag har inte ens rört mina böcker för dom ligger i skolan, great liksom.
Ser ni dom rosa taxibilarna lite längre bort? Så jeeeevla nice när jag såg dom i Bangkok :D:D:D:D

nördar

Here you go with your blogginlägg Soffan. Har freeezat ner mig lite nu ;)
Tjolahop everybody. Haft hela tjocka släkten på besök hemma hos mig efter fotbollsmatchen och gick nyss. Den vann vi som Sofia redan har berättat. Fanns en i det andra laget som hade lite problem. Hon gick på mig när jag inte ens hade bollen flera gånger och sen när jag skulle ta bollen av henne en gång och nuddade henne så skriker hon "vafan vill du mig" sick människa... Timón har blivit ett tv-spel freak så han och jag lekte tv-spels nördar i stort sätt hela kvällen. Har ont i huvudet och ska strax hoppa in i duschen. Det här vädret gör mig bara på dåligt humör så ska sova tidigt ikväll om det går!



Så jäkla söta.



S E G

Sitter och äter grapefrukt och pratar med Kimberly.
Njuuuter också av att jag inte har något planerat denhär veckan.
Inget alls faktsikt, hur skönt som helst.


rainy day

Matchen vann vi med 2-1 , och jag frös ihjäl när jag tittade på. Dom spelade mot nynäshamn och en tjej där var värsta biffen. Hemma väntade F&F och Bella så dom är här just nu, har även bråkat med mamma och pappa men nu så har mamma satt in 500 kr på mitt bankkort så jag blev lite happy :)
Jag har annars ont i huvet och vääldigt mycket att tänka på , så jag ska duscha snart och fixa såna grejer som man gör på en söndagskväll.

Nutte , min sötnos

shh, en hemlis

Jag och Vendela tittade på 2012 och proppade i oss vitchokladbulle. Det var asgott :)

Nu ska jag berätta en hemlighet, som ni inte får säga till nån. Men de är såhär att Vendela har ÄNTLIGEN slutat använda blöja när hon sover!
Alltså jag fick egentligen inte berätta det för nån, för hon tyckte det var lite pinigt att kissa i sängen tills hon var 13, men nu när hon äntligen inte behöver längre tänkte jag komma ut med det offentligt!

fotbollsmatch

VI är vakna och klockAN fyra eller samling klockaN Tre så ska jag spela fotbollsmatch. SOfia ska komma och cheeeecka den men vi hörs senare idag ! :)


dagens

 
Ursäkta superdålig bildkvalite men min kamera blir lite wierd ibland. SOfia sitter och med sin dator i knät och bajsar så hejsvejs!


"det kändes som en snigel"





Kom in för ett tag sen och vi käkade precis middag. Vi drog ut och la oss på ett berg vid junkerparken och bara snacka om massor. HAHAH det var så roligt sen när Sofia skulle berätta en sak för mig och hon tyckte det var så hemskt. HAr film på det :-D

bilder från grönan



Bara för att Alex tvingade mig att lägga ut den här bilden så HEEERE YOU GOOOO ALEX, VAR NÖJD !!!!!




DEN HÄR BILDEN ÄR DEN FINASTE EVER PÅ VENDELA OCH BOBBY :D:D:::D:D:D:D:
DEN HÄR ÄR INTE HELLER SÅ DUM :D:::D:D:D:DD:

25 grader

Jag och Rosanna vaknade tidigt av någon anledning och sen vid 12 åkte vi till grönan, där vi träffade Vendela, Alex och Viola. Vi hade det roligt som vanligt men Rosanna åkte hem vid 16.00 för att hon skulle till Josefin senare. Men vi andra åkte hem nån timme senare för det blev så himla mycket folk. Jag har inte alla bilder så dom laddar vi in sen. Så nu är jag hemma och Vendela kommer snart, sen sover hon här.

Nu ska jag ut och sätta mig i solen, puss


rolig dag

Är extremt trött och har jätte ont i huvudet. Men kom hem för lite mer än 1 timme sen. Orkar inte blogga just nu men har iallafall haft en riktigt rolig dag på grönan idag. Hoppas alla ni oxå har haft det =) Hörs imorgon istället!


gröna lund

Har inte bloggat på hela dagen för att jag inte har haft med mig datorn i skolan, men skolan var ju som den alltid är. Tråkig. Men sen åkte jag till grönan med Rosanna, Vendela och Johannes, det var aschill, senare träffade vi Alex och Dominika och så åkte vi lite med Anton och William.
Mami och pappa kom iallafall och hämtade oss med båten från grönan , och både jag, Rosannna och Vendela somnade påväg hem. Nu är jag och Rosanna hemma hos mig och har just käkat kyckling som typ väldigt sen middag. Nu ska vi värma oss under mitt täcke eftersom det är så jävla kallt här. Så vi hörs imorn.
(ni får ingen bild )

fuck spanska

Har suttit och blivit förhörd på spanskan till imorgon. Fyfan vad jag är less på det just nu, har lust att spy över hela jäkla boken och riva sönder den i tusen bitar för hatar alla verb och små grejjer som jag alltid glömmer bort men är super viktigt enligt vår spanska lärare. Jag vill inte faila på provet imorgon, så ska verkligen försöka få ett bra resultat. Om ni ville veta det liksom. Annars så ska jag sleepa tight strax. Är på glatt humör just nu men ändå skit irriterad på allt omkring mig just nu så vi hörs imorgon godnatt. 
Ni får ursäkta mitt fuckface på denna bild :P


today's

  


Jag krossade min spegel för typ en halvtimme sen, så here I come 7 års olycka. Aja, nu ska jag ta bort mitt smink och borsta tänderna, smsar med Rosanna också. Juste imorn ska vi till Grönan,
 så jag kommer inte blogga tror jag, Rosanna sover här då också.

B I L D B R I S T


jag älskar dig !

Jag och Kimberly gick till IP efter skolan och pratade , åt glass och tittade på när killarna spelade fotboll. Senare blev vi nästan helt själva med hela fotbollsplanen så efter ett tag gick vi till forum och köpte Exotic snacks och Cola och satte oss på vårt ställe och pratade ännu mer. När vi sen skulle åka hem såg vi några roliga människor som gjorde att vi blev as roliga, vi garvade åt allt och hade det trevligt. Sen tänkte vi gå in och spontan ta-ett-till-hål-i-öret men vi orkade inte så det gör jag imorn istället :)
Sen satte sig Kimberly i en leksaksbil och flashade trosorna för ett barn som satte sig på en snurrande leksaksekorre, hahaaha .
Nu är jag hemma iallafall och svettas ihjäl, så jävla varmt är det här.
Nu ska jag ringa Rosanna så vi hörs sen .


dödar mig långsamt

Hello alla!
Vill bara säga en sak, bussen dödade mig långsamt.... så jäkla varmt så jag seriöst trodde jag skulle dö ett tag. Sitter och käkar glass som ett looonley fetto och pluggar spanska. Har träning om lite mer än 1 timme på Boovallen i 1,5 timme. Kommer dö, av värmeslag. Inte nice överhuvud taget. Annars så har skoldagen bara varit allmänt rolig och Sofia och jag hade ett litet udda hårkrig på mattelektion. Såg nyknullad ut när vi gick därifrån och SOfia såg ut som ett tuperat sneeekknnnllllddddd troll enligt henne själv. Vi hörs ikväll för orkar inte med att blogga just nu!


inte sneeelt

Godmorgon bloggen! SOfia gillade inte alla mina flätor jag gjorde igårkväll på henne när vi kola på I love you Beth Cooper.... nu blEV jag ledsen. Men vi måste dra nu för vår buss går om två minuter. Tror ni vi hinner ? :-D


igårkväll !!!!!!!!!!


dagens bilder







here you go

Vendelas lillebror har ju typ världens roligaste blogg, så jag tänkte att ni kanske också skulle vilja läsa den
Tryck här för att komma till den. :D:D:D:D::D:D:D::D:D:D:D:D::D:D:::D:D

Bilden är en länk.

my love


Aladdin är min bästa vän.


.

Jag saknar dig, även om jag inte vill erkänna det för mig själv.


tantolunden

                                                               Haaallååå

Imorse började vi 09.30 för att vi hade orientering. Jag och Kimberly var asbra, fast efter andra banan kunde jag inte springa mer för mina blodkärl i fingrarna kan typ sprängas pga min tumme. Aja, så vi fick sluta 10.30 och då väntade jag på Johannes och Vendela och sen åkte vi till Tantolunden , det var aschill, sol och allt. Nu är jag ensam hemma och ska käka någonting, sen kommer Vendela och sover här .


happy


GOOOOODMORGON !
Idag är jag glad, vet inte varför bara.
Snart kommer Vendela hit och sen tar vi bussen till Johannes, så hare bra alla söööta :)

nice dag imorgon

KOm nyss ur duschen. Lyssnar på music on spotify. Imorgon har vi som sagt komp efter orienteringen och då ska jag, SOfia & Johannes dra till något nice ställe som typ rålis eller tantolunden och mysa lite galet
(säger det där bara för en viss människa ska få adhd på mig) nej men låter inte det nice? Vi ska ha picknick och grejjer också. Men vet ni något väldigt hemskt? VÅra lärare tvingar oss att gå ända från vår skola eller forum ända ner till nyckelviken ??!?!?? (om folk vet vad det är) kommer vara död innan jag ens har kommit fram... men imorgon ska jag fan ha shorts. AWESOME ! :-D


bilden från när vi precis hade börjat i ekliden, fett gay vi var....


dagens

 
Ursäkta att bilden blev äkta suddig men var någon konstig effekt på kameran :P


skulle publicerats 20:03

Tjo! Sofia och Joniis står och shejkar till worldplay med Jason Mraz. Ser bara fett fagh ut.... och Joniis har slimmade cykelbyxor på sig också. Inte okay. Imorgon har vi orientering med skolan och vi har komp när vi är klara. Sjuuuuukt nice ju! Fick med mig en kjol och tröja efter skolan. Ikväll ere DHW. Ännu mer trevligt :D



gulle

Jonis sitter och säger '' om du lämnar mig nu, så tar jag livet av mig '' , uuuurgulligt :D::D::D

Annars har jag just bara tvingat Vendela ta bort mitt nagellack och fixa mig. Eftersom jag alltid visar min tumme och säger att jag är handikappad, så gör hon allt för mig.
Nu lurade jag och Vendela Joniis att han inte ska med till Spanien i sommar för att jag tog hans plats. Han blir aschockad och det skulle inte förvåna mig om han började skrika på mamma när som helst. Hahaha, om typ en halvtimme är det DHW, puss på er :)

slutar sent

Imorse fick jag ingen sovmorgon för att 08.15 åkte jag till Vårdcentralen, sen akuten och närsjukhuset. Jag fick vänta massa, och så röntgade dom mig också. Sen kom jag till skolan till engelskalektionen och åt typ världens godaste wrap som pappa hade köpt. Nu har vi sista lektionen, sveeenska med Dick. Sen ska Vendela och jag shoppa lite, fast just nu är jag sur på Vendela :@@@@

Såhär mycke snö är det veeerkligen inte nu ;D

2 school

Tänkte bara säga att nu drar jag till skolan och slutar halv 4. Ha en trevlig dag och ser ut att bli varmt idag igen !


bara 25 dagar kvar

Träningen gick bra. Så jävla varmt inne i Quesada så kändes som jag skulle dö ett tag. Smsar med moster, ska träffa henne snart. Ska bli sjukt skööönt för det blev aldrig av sist. Sovmorgon imorgon igen, always nice. Har inget mer att blogga om så hörs imorgon. Ska vara lika nice väder som det var idag =)


Vill ha sommarlov nu...........


today's

   

over


Jag har ingenting att blogga om, så det blir inte lika mycket som förut.
Jag sitter iallafall framför datorn och har ont i huvet.


wonderfult

Tjolahop! Shieeeet vilket sommarväder det är ute. Helt wonderfult. Efter skolan så gick jag på en liten shoppingtur och hitta flera grejjer jag måste köpa och när jag skulle till en bankomat så upptäckte jag att jag inte hade mitt kort med mig. Blev very deprimerad och tog bussen hem. Får köpa grejjerna imorgon istället. Ikväll har jag träning men ska seriöst sätta mig vid spanskan nu så hörs senare ;)


SKulle inte tacka nej till att hoppa ner i en pool nu...

mango



Jag och Rosanna är hemma hos mig och har suttit ute i solen några timmar och ätit glass med mango. Asgott :) Nu kollar vi på O.C och senare ikväll ska Rosanna på träning, fast jag får inte gå på grund utav min brutna tumme. Nu ska jag fortsätta kolla, vi hörs senare
 


hemma

Nu är jag hemma från Frankrike, eftersom jag är typ dötrött så ska jag bara skriva lite snabbt men så berättar jag mer imorn. Men jag måste bara säga att på min namnsdag i lördags så åt jag en glas med 10 kulor. KAN NI FÖRSTÅ HUR GOTT DET VAR ELLER?! Jag kände att jag behövde leva upp till mitt rykte som fetto.

Det var ju ungefär den fulaste bilden jag kunde hitta men det får ni leva med .

hejdå

Ville bara säga hej och nu säger jag heeeejdå. Just so you know liksom ;) Nej men soffan är hemma nu. Jag har ont i mina benen. HEEEMSKT! Min spanska pluggning går det inte så bra med men I DON'T CARE idag, jag orrkar inte öppna spanska boken. Spyr bara jag kollar på den för får ändå inte in något i huvudet så orkar inte lägga ner tid på det idag har fullt upp med annat i huvudet. HEEEJDÅ!
SAKNAR SAKNAR SAKNAR


bajs

Tjo! SItter och kollar på gossip girl. Käkade nyss grillat. Alltid lika gott. Mår piss eller har typ värmeslag men fryser som om det vore minusgrader. Feber antar jag men jag vill inte vara sjuuuuuuuk igen. IDag kommer Sofia hem eller ikväll någon gång då :-D Orkar inte blogga så hejsvejs.


yesterday








Några bilder från igår

BLoggen har lagts åt sidan idag men har haft annat för mig. Från imorse klockan halv 9 har jag hängt på boovallen och blivit lite rikare. Sen blev det match mot Värmdö. Värsta derby nej men vi ägde stort sätt hela matchen men ändå slutade det 0-0. Har ont i huvudet och ska strax hoppa in i duschen. Efter det blire spanska pluggning för mig. Fyfan vad tråkigt men måste ta tag i det nu, prov nästa fredag och kan inte ens en tredjedel av allt vi ska kunna. INTE OKEJ ! =O

kom nyss hem

Tjo!!!!!!! Kom hem för typ 10 minuter sen. Har haft jeevligt skoj faktiskt, fick se en film som jag dog av. Att jag var så rolig när jag var mindre. Deras kattunge var verkligen väääääärldens sötaste. DOg när jag fick hållla i den. Nej men ska upp klockan 8 imorgon för ska döma tre matcher och sen ska jag själva spela fotbollsmatch igen. Uäääk vill inte upp tidigt. Men godnatt!


tummen upp för vädret




Matchen gick inte så bra. Mina ben ville inte riktigt spela match idag och var fokuserad på andra grejjer. Men det var otroligt varmt och ett tag trodde jag skulle dö. Sommarväder på hög nivå är det ute nu. Sjukt att Sveriges väder kan svänga så mycket men ska dra till Alice om ett tag. Ska bli nice och dom har fått världens sötaste kattunge också! ;)

match på huddinge


Nu drar jag på match på huddinge i den här värmen. Kommer vara dead efter. Om ni vill veta så har Sofia lyckats bryta tummen på sin trevliga vandring i Frankrike. Fick ett mms för en stund sen och nu har hon gipsad haaaaand. Så jävla roligt :-D Nej ska inte vara eeelak men vi hörs senare idag! Ska träffa Johanna efter matchen om jag hinner innan jag ska till Alice ikväll.


ren lycka





















Saknar veckan i trysil med världens bästa vän. Just take me back!

världens bästa


Släpper verkligheten när jag kommer hem till min moster. Så otroligt skönt att bara komma till någon och kunna försvinna från allt en stund. Världens sötaste och bästaste kusin. Finns ingen sötare människa än filluren på bilden, så jäkla underbar unge! Han får mig alltid ett leende på läpparna när jag är hos honom för han är så rolig.

friday


Jeans tights Veromoda, Tröja Odd Molly, Kofta Zara, Halsband Sisters

nice


timón






Hemma för ett tag sen. Lidit igenom hela dagen med lite knark så jag inte känner av febern lika mycket. Fika hos kusiner, och tvspel med Timón. Den filluren är alltid så jäkla rolig och han kan säga sånna sjuka saker som man inte kan tro att det kan komma ur 4 åringars munnar ;)


hello






Är sjuk och har feber typ. Inte sovit speciellt mycket i natt men ska först snabbt dra till forum och byta min skolavslutningsklänning som jag köpte i veckan till en annan och sen till kusinerna. Vi hörs senare idag!

a drop in the ocean



störda värld


Finns så jävla mycket idioter i den världen. Folk som bara är ute efter att såra folk och gå folk bakom ryggen. Säger bara en sak håll huvudet högt och visa dig aldrig svag. Det är svårt att våga lita på någon i den här världen, veta vart olika människor står. Jag är sjukt glad att jag har dom vännerna jag har iallafall.

Förstår mig inte på vissa människor som visar sig vara helt andra människor än vad man tror att dom är.


summer by bikbok

 





 


thursday


busa lite från mig


Hoppas du har kommit fram i manslukarens hemland och har det nice nu i några dagar. Jag vet att du älskar att vara där även om du inte vill erkänna det :-D Busa med några fransmän från mig och Roseeee Maria så blir vi glada speciellt Roosseee MAria. Nej men saknar dig redan och kommer sakna dig bästavän! Love to you♥

cool människa

Kom nyss hem från Ikea med mamma. Köpte en del grejjer. Måste bara berätta en sak, imorse när jag låg ute på altanen så ser både jag & mamma världens töntigaste fjortis gå med sin turkosa mjukisdress, blå new yanker keps och uggs. Det var typ minst 15 grader i solen?! Hon var ute med sin hund och trodde hon var en riktig seximama. Börja asgarva när jag såg henne och tänkte på Seeeenapen ;) Sorlig människa... nej men har fuckad huvudvärk och ska dega framför en film en stund.


Juste så alla vet så kanjag inte svara på folks sms eller nån som ringer för min mobil gillar inte mig just nu. Nej men den laggar sönder :P


ciao!

Godmorgon alla! Vakna för en halvtimme sen. När jag vakna precis så läste jag ett skit roligt sms från Sofia som var på flygplatsen. Ska sätta mig ute i solen med ipoden och hoppas på att man får lite färg, nej men ska tare lite chill en stund (låter så roligt) Somna inte fören 2 igår för satt uppe och hade typ ångest över massa saker. Sen dök en människa upp i mitt huvud som bara gjorde mig deprimerad. Ciao!



kärlek

       
                                                                    Jag älskar er ♥

Om en halvtimme kommer taxin så nu ska jag käka frukost, vi hörs när jag kommer hem .


my toes

                                                 MINA FÖTTER DÖDAR MIG INNIFRÅN !!!

Jag ångrar verkligen att jag spelade fotboll idag även fast jag inte fick, speciellt min vänster stortå bara dör. Alltså allting har blivit ännu värre så nu är den röd/blå och svullen .
Jag är iallafall klar med min packning nu då, även om jag säkert har glömt nåt som vanligt. Imorn klockan 07.30 kommer taxin så jag ska försöka klara att gå upp innan de, hehe

Jag hittade min gamla barnflicka på facebook så det var lite trevligt, bilden är tagen i Frankrike när jag var där med henne och Ebba när jag var typ 2 år :)


hårfärgning


Nu ska mamma färga mitt hår. Annars har jag huvudvärk som trycker i hela skallen och fryser. Inte nice för I think att jag börjar bli sjuk. När mitt hår är klart ska jag checka film som vi fick hem idag med en skål glass. GOOOOTT!♥


WANT IT


moisture mask

      
                                                      Jag vill inte till Frankrike imorn!

Jag orkar inte packa, jag orkar inte gå upp tidigt, jag orkar inte vara social med släkten, jag orkar inte vara ifrån mina kompisar, jag orkar inte ladda kameran, jag orkar ingenting.
Så nu sitter jag här med en ansiktsmask i facet och tycker synd om mig själv. Jag är sur på det mesta och jag orkar inte gå och kolla på grey's anatomy. Får se om jag skriver väldigt snabbt innan jag åker till flygplatsen imorn men annars får ni ha det så bra, vi hörs när jag kommer hem ♥


halomi in my heart

Efter skol dm så joina jag Sofia snabbt för hon skulle köpa ett halsband och sen kom Ida. Hitta en tröja som jag köpte och ett par skor som jag testade och funderar på att köpa. Har lyckats sumpa 100 kr idag. DEEEEET ÄR INTE NICE BEHÖVDE DOM PENGARNA!!!! Iallafall pappa håller på att grilla och vi ska strax äta & jag ska få äta haaaalomi som är så jäkla gott ;)




today's

  
Chinos Gina, Gladiator skor Thailand, Linne A&F, Kofta Zara


älska fotboll






Jag hade bara franska och matte och sen åkte vi i skol laget till Hägersten och spelade Skol DM. Det gick väl sådär. Sen åkte jag hem och träffade Rosanna hos mig och nu har vi (jag) ätit massa bullar & druckit oboy. Nu kollar vi på O.C och har det trevligt. Så vi hörs senare ikväll.


dagens


goodmorning

Nu har jag vaknat och ska snart klä på mig, idag efter skolan ska jag träffa Rosanna och köpa ett halsband och en träningströja till fotbollen. Intressant för er va ?

                                   Juste imorn åker jag till Frankrike också, det blir trevligt :)


H A P P I N E S S



tisdag

Nu är Desperate House Wifes slut och jag ska ta bort mitt smink och borsta tänderna. Imorn ska det spelas fortsättningen av Skol DM men eftersom jag inte får spela fotboll på 1 månad på grund utav mina tår så får jag följa med som typ hejarklack.


dhw

Tjo! Sitter och kollar på DHW och ska hoppa in i duschen efter sen. Som ni ser så har vi ny design och den har snällaste Ella fixat åt oss. Tack så jätte mycket Ella ! :D Nej men nu börjar det igen seeeee you.


smoothie

Min faster kom nyss och nu sitter hon och Ebba nere i köket. Jag var där och gjorde en smoothie men då började dom såklart prata franska så jag blev för deprimerad och gick upp. Nu sitter jag och dricker världens godaste hallonsmoothie, och skriver ''WHAT THE HELL DO YOU WANT FROM ME?'' till Rosanna.

Här ser ni ju lite av dagens outfit som jag aldrig lägger in , men iallafall
Rosa linne - JC Jeans - Gina tricot Collagetröja - Bikbok

dagens


that's nice

Nu är jag hemma efter en dag med Kimbely. Vi har gått runt i både forum och sickla, jag håller hårt i mina pengar så jag köpte inget ;) Men Kimberly var såklart riktigt storhandlare ;D

När jag kom hem välkomnades jag av en trevlg studentinbjudan. Ruuutger tar studenten. Hahaha jag har ingen aning om vem det är , men mamma känner honom säkert. Jag ska absolut joina Rutgers studentskiva. Inget i världens ska få mig att missa det.


Rutger var ju en riktig schteeekare

dead tired

TJoho alla! Är igentligen för trött för att ens blogga men slänger in ett snabbt inlägg nu ändå. Slutade halv fyra, lång skol dag idag inte nice alls för har var oerhört trött hela dagen och huvudvärk. Sen självklart får inte skolan ge ut någon huvudvärkstablett till eleverna så blev ju bara ännu mer toppen. Igår så kom mamma & jag hem från akuten klockan halv 3. SLutet på dagen igår så käka jag ett äpple och jag tyckte att det typ hade fastnat en del i strupen för fick jätte svårt att andas och gjorde skit ont. Trodde det skulle gå över och var påväg till fotbollsträningen men då tyckte mamma vi skulle åka in och kolla. Den fula kärringen som jag har stora hatkänslor till sa "kirurgerna är upptagna med värre patienter så ni får sätta er ner och det kan ta ett antal timmar" och ja det kan man säga att det tog.. Dom såg inte felet när den där doktorn väl kom så fanns inte mycket att göra än att bara åka hem och det var just det vi gjorde. Somnade inte förens 3 igår och vet ni vad jag ska göra nu?
 GÅ OCH SOOOOVA FÖRFAN !!!!! :O


nadia humor


Nadia hittade den här videon på youtube och vetni hur mycket hon dog eller? 

baby

Godmorgon

Rosanna sov här igår och eftersom hon börjar 8 behövde jag gå upp med henne. Vi käkade biskvier till frukost och drack juice haha , nu har hon gått till bussen och jag börjar om 1,5 timme.


mys

Efter skolan träffade jag Rosanna och vi åkte hem till mig och laddade upp för värsta O.C dagen, Alladinchoklad, vanlig marabou och mango & ananas smoothie . Senare kom mamma hem med bullar också. Jag var så himla trött så jag somnade sen, och nu har vi ätit middag och sitter i min säng och jag pluggar KEMI med Rosanna.

Haha that's old ;)

today's


bikinisar


Alla tre är skit snygga. Svårt att välja vilken som är snyggast och vilken man helst vill ha =O

kiss my ass

Skoldagen var som vanligt och kom hem för ett tag sen. Joniis den bajskorven gör så jag måste vara hemma med honom........... inte nice men behövde ändå plugga. Men jag är så skicklig så jag har glömt alla mina spanska böcker i skolan. Not okay! Har prov nästa vecka och jag behöver verkligen plugga för det ska gå en aning bra för mig =O Ska göra en smoothie med Joniis så jeeeevla hungrig!


jag älskar dig

Jag gick upp tidigt och nu har jag dushat, smörjt in mig med hallonlotion och ska snart ner och äta frukost. Jag börjar om 1,5 timme så det är chill.
Men vi hörs senare, efter skolan ska jag och Rosanna hem till mig och titta på O.C like old times :)

tio saker

  • Jag blundar när jag borstar tänderna
  • Jag har jätte dåligt självförtroende
  • Jag har linser, utan dom ser jag nästan ingenting
  • Jag är ungefär 15 % italiensk
  • Jag har 5 landställen
  • Jag har jättesvårt att bli kär på riktigt
  • Jag känner ingen som har dött
  • Jag vill veta hur alla skulle reagera om jag dog
  • Jag har känt Rosanna sen jag var 4 år
  • Jag blir jättelätt avundsjuk på folk, därför börjar jag ''hata'' dom

Där fick ni tio saker som ni kanske inte visste om mig.


roooompa

Idag har dagen spenderats med Sofia & Rosanna hos mig. Haft det lika nice som vanligt. Vid 6 åkte vi på match och den gick prima. Vi vann med 1-0 och det känns bra ;) Snackar med en viss person och ska strax hoppa in i duschen. Bjuder på några vackra webcam bilder från idag så länge!


vi bjuder mer på osminkade bilder för er, har ni tänkt på de ? ;)






jag kände lite på deras fasta rooooompooor ;)


deras pimpade naaaglar, mina är mycket COOOOLARE

SOOOFA SKRIV TILL MIG PÅ FACEBOOK GENAST


confused

Jag gick ju till Vendela imorse och ungefär vid 12 kom också Rosanna. Vi målade naglarna (vi pimpade dom lite också, fast inte Vendela, hon försökte bara passa in) , vi åt brownies (Vendela åt mest) och typ skrattade. Men det är ju väldigt ovanligt.
Sen åkte vi alla på match på Boovallen men jag tittade på, får inte spela för mina jävla tår. På slutet började Felicia må jättedåligt, skakade och kunde inte andas. Det var asläskigt!

Nu är jag hemma iallafall, smsar lite med vp, och fryser.


Vi diskuterade hur vi skulle döda. Ja, ni ser ju själv.


ett riktigt mästerverk


NU ÄNTLIGEN ÄR VENDELAS JÄVLA ÄLSKLINGSKANIN HÄNGD !
Vendela vet inte om det än, men hon kommer säkert märka det snart. Hon sitter precis under lampan där kaninen hänger, Rosanna och jag hängde honom medans Vendela var nere i köket och käkade bullar.
MOHAHA, Vendela kommer bli så förkrossad.
(har alltid hatat dendär jävla mjukiskaninen)

to u

Till Vendela

bara så duvet kommer jag till dig snart, jag har så jävla tråkigt och vi måste prata. Jag kommer och väcker dig nu + att jag vill ha lite brownies.  Puss




booring




Har tråkigt och inget att göra. Tog nyss bort sminket och ska bara borsta tänderna och sen lägga mig i sängen och sleeeepa för finns inget annat att göra. Vi hörs imorgon istället!




mallorca






Nu är det bokat och klaaaart. Den 12 Juli drar jag & Sofia till Mallorca. Så jäkla nice! Har varit där 7 gånger tidigare. Älskar det stället, det gör typ hela min familj. Speciellt Alcudia som vi ska till igen. Nu ska Sofia joina så det ska bli skit kul.
LÄÄÄÄNGTAR REDAN !!! :D

pictures


Sofia goes blöt


Viiiiooooola






Okej sämstaste bilderna ever men bättre än inget. Lyssnar på musik och gjort browniesar som blev jeeevligt goda. Tänker på grejjer, smsar och pratar med bästis.



JAG ÄR FÖR UNG!

Hahah juste . Rubriken har lite med grönan att göra också.

Nu har våra gäster gått och jag ligger i min säng och snackar med Kimberly,
jag mår jävligt konstigt och allting är upsidedown.


videon!


HAHAHAHAHAHAHAHA så jeeeevla rolig människa.
Jag ba "vem har lärt dig allt det här?" (dom var typ 8 år) och han svara och försökte låta extremt cool
"Det är hemligt bruden"

grönan

Dagen har varit asbra som Vendela redan berättat, och alla väntar fortfarande på att Vendela ska lägga upp videon med dom små killarna på slutet. Haha asså ni skulle bara veta hur mycket vi alla garvade.

Eftersom det har regnat hela dagen kom jag hem med mascara under ögonen och lockigt hår. Men det var det värt. Har också typ förfrusit fingrarna och fötterna efter mitt idiotiska förslag att åka släng gungan heheh ;)
Men aja, nu har jag gäster här och Ebba och Ellinore gör fruktsallad med vit chocklad.  M U M M A !

lyckat

Hello allesammans! Kom hem från grönan ett tag sen. Har regnat typ halva dagen och det ösregna när jag gick från bussen, dåligt väder och alla har fryst ihjäl typ hela dagen. Inte nice alls. Men har haft en skit rolig dag med Sofia, Alex, Viola och sen kom Johannes. Roligaste var precis innan vi tog båten hem i flygande amattan. Två små roliga killar börja snacka med Alex och alla dog i garv. Har en film från det som ni kan få se senare!
Vi var ju ojämna så när vi skulle åka Insane så blev jag offret och behövde åka själva. Jag fick åka med en psykopat människa som typ ville ta självmord eller nåt. Han var skit scary och alla dom mobba mig efter det.
Han börja snacka med mig när vi åkte upp och skrek som en galning sen. Haha lyckad dag iallafall. Både jag & Sofia skulle på fest hos Jonna ikväll men blir inget för någon av oss för våra har föräldrar har damp på oss och vi har fått utegångsförbud resten av helgen. Nice va? Inte riktigt..

Bilder kommer senare för ska snart käka middag :)




Right now.. fin backslick och allt ;)

hejdå

Nu är vi färdigfixade så vi ska bara äta frukost och sen gå hem till mig, och
 senare skjutsar Vendelas mamma in oss till Grönan. Vi hörs senare ikväll :)

Hahaha, grönan förra året


sleep tight

Sofia sover hos mig. Vi ska snart gå och sleeepa tight. Eller jag är iallafall trött men imorgon (eller idag) blir det grönan igen. Det var fett öde idag där när vi fixade vårt guldkort. Var typ ingen kö alls. MEn sen kom massa fina fjooorrreborrisar. Vi hörs imorgon puss & godnatt!


GAAAAAAAAAGA

Tjoooooho alla! Kom hem från Lady Gaga för en stund sen. Det var skit niiiiiiiiiiiiiiiice. Den är värd att se iallafall. Fast vissa stunder var lite för mycket. Innan själva konserten börja så var det typ "förband" och det var en fetma nice bög, han var skit rolig :-D Känns som man har tiiiinitus och tjuter i öronen. Orkar inte berätta mer men var skit kul iallafall! Tyväär hade ingen av oss kameran med oss så ni får ej några bilder...


tjoho

Mamma den jäveln väckte mig 20 minuter innan min buss gick, så jag ser ut som ett fan idag. Vi missade vår första buss med 1 sekund och sen stog vår senare buss still i björknes i 2000 timmar, sen bytte vi buss och kom typ 20 minuter försent.
Nu har vi iallafall SO med en vikarie, sen lunch och sen teknik. Då åker jag och Vendela in till stan och köper våra guldkort, sen är vi antagligen på grönan tills Lady Gaga börjar.

.

Jag vill att allt ska vara som förut. Jag vill inte leva ett falskt liv.


1-1

Matchen slutade som ni kanske fattade 1-1. Deras mål var riktigt fult och gjordes på en frispark. Men iallafall, precis innnan matchen stämplade Rosanna mig på den handen som inte redan var stukad. Haha så nu har jag stukat en tumme och två fingrar på 4 dagar, och dom båda har orsakas av Nystedtare. Not nice där ;)
Nu har jag nyss kommit hem och ska hoppa in i dushen , äter lite choklad också och hoppas att mina fötter någonsin kommer bli bättre. Dom är ett rent helvete just nu.

Juste, det var några asroliga killar som satt bredvid planen och ba: Kom igen nu domarn, visa kuken! typ 5 gånger, och det roligaste var att domarn inte ens brydde sig.

Gammal bild

6e maj

            

 
Blev ingen träning för mig. Mår bajs just nu men tog nyss lite knark (alvedon) så det blir nog bättre snart. Ska käka och sen kolla på film. Puss så länge!

yes

Goddagens alla! Slutade 14:35 och då tog jag bussen till tandläkaren för att fixa med tandställningen för en grejj hoppa för en dag sen. Men den försvinner den 16 Juni troligtvis!!!! Ska bli fett nice men kommer kännas lite halv wierd när det inte finns något kvar där då.. har träning om en halvtimme. Men vet ej om jag ska gå eller inte för har skit ont i huvudet och min hals svider. Gissar att pappa har smittat mig lite ;)


jag nyss med en chailatte i handen


love to you


torsdag

Godmorgon

Jag har fixat mig och allt så ska bara ner och käka frukost nu, skoldagen är jobbig idag. Fast det är den ju varje dag. Men ialllafall, vi slutar 14.30 så då ska jag möta Rosanna och sen gå och köpa en tröja i forum. Sen kommer hennes pappa och skjutsar oss till vår fotbollsmatch som spelas på Lisebergs IP. Så vi hörs senare ikväll :)

Jag viiiiill tiiiiiillbaaaaks!

miss it

Inget är som vanligt. Saknar en person extremt mycket just nu. Har humörsvängningar och ska gå och sova. Orkar inte med allt just nu. Känns mycket bättre att bara gå och sova.


Man förstår inte fören man kommer hem hur underbart det var där borta. Saknar det så jäkla mycket

En lista

Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? En
Vad tycker du om kärlek? Bästa och värsta
När kramade du någon sist? För några timmar sen
Kramade du någon speciell person? Speciell och speciell.. Rosanna förfan ;)
Har du svårt för att bli kär? Beror på
Är du singel? Japp
När fick du senast en komplimang? Idag

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös? Neeej, men de verkar lite coolt
Playat? Nepp
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? Nope
Gjort något riktigt dumt? Det har jag verkligen
Gjort något du verkligen ångrar? Yes det också
Gjort nåt olagligt? Yepp
Blivit polisanmäld? Nej
Fått din mamma att gråta? Ja..
Slagit ner någon? Nej, men skulle vilja
Skämts över dina föräldrar? Ofta
Skämts över dig själv? Det händer
Sagt jag älskar dig och menat det? Yesyesyes
Tar du droger? Fyfan
Dricker du? Nope
Vad har du på dig när du sover? Stor tröja och trosor
Vad hatar du verkligen? Falska människor & lögnare
Varit kär? Oh ja
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? Hmm, nope tror inte det
Är du ensam nu? Ja
Vill du gifta dig? Jag tror det
Vill du ha barn? Det tror ja också

SENASTE PERSONEN SOM:
Såg dig gråta? Evelina
Fick dig att gråta? Filip
Du delade en cigg med? Ingen
Du gick på bio med? Vendela
Skällde på dig? Pappa hehe


donken mat

Hej allihopa! Ingen blogg lust här heller. Mår illa och har ont i huvudet. Tänker på mycket och är skit hungrig. Är hemma all by my self men pappa kommer snart hem med donken mat. SKa bli jeeeevligt gott! Har lyckats sumpa mitt busskort idag också. Så jäkla skicklig jag är. Har redan tappat mitt terminskort två gånger förut. Så ni kan ju förstå hur glada mina föräldrar blev när jag berätta det. Vene hur jag ska ta mig till skolan imorgon men kommer säkert på något sätt till slut. Aja hörs senare om jag har lust annars imorgon!


ingenting kvar

Har inte haft någon blogglust idag alls men iallafall, efter skolan mötte jag Rosanna och så åkte jag, Johannes och Vendela hem till Vendela. Vi kollade på film, Adventureland, och gjorde inget annat specielt.
Nu är jag hemma och sitter och tittar på teve och orkar ingenting. Så jag ska messa Eve och sen typ .. göra nåt annat.


ekliden



Hoppas det var okej att jag lånade bilderna av dig Ellie :)


maaaat


Jag har feber, ont i huvet och för mycket att tänka på. Men annars är det bra och jag sitter med mitt täcke och kollar på Ugly Betty.
Ikväll är det DH och nu ska jag tvinga mamma att göra tortelini till mig.


all the right moves

Sorry att jag inte har bloggat sen söndags kväll men har inte orkat bara. Spelat skoldm idag iallafall. Vi vann både och var jäkligt grymma. Andra matchen kan man ju diskutera lite. Dom var helt störda i huvudet och det tog typ tre år innan dom förstog hur man gjorde ett riktigt inkast genom att domarn visade dom. Sen var dom very kaxiga och blev skit glada att dom lyckades sparka ut bollen så dom fick ett eget inkast och alla i laget skrek och var överlyckliga. Ja ni hör själva hur sjuka dom var ;) Druckit en smoothie och ska strax hoppa in i duschen!


oh yeah

Vinst mot Skuru med 3-0 och vinst mot Fiskis med 11-0 . Så jävla grymma. Nu är vi vidare och direkt efter behövde vi inte åka tillbaka till skolan. Och eftersom dehär var vår senaste dag så var det as skönt :)

Ny bild kommer sen


''allt kan ta sig''

Jag vet inte någonting längre. Jag har ingen jag litar på. På riktigt.
Alla är så jävla falska att man inte vet vart man har någon. Finns bara två personer som finns där på riktigt. Och dom tackar jag verkligen mer än någonsin. Men alla andra falska människor som tror att alla andra inte har nån hjärna och inte kan förstå saker. Allt kommer ju fram tillslut, ingenting går att dölja för evigt.


monday

Träningen gick bra förutom att jag fick en boll på tummen så jag har stukat den. Ska ha tejp i två dagar så vi får se hur det går på Skol DM imorn. Nu ska jag hoppa in i dushen och sen kommer Vendela hit och sover här.

Jag älskar dig så jävla mycket bästavän.

three

Efter skolan mötte vi Rosanna och satte oss och åt glass på IP. Sen köpte vi hårfärg till Vendela så nu färgar vi henne hår.
Klockan 8 är det träning , så vi hörs efter den.

sleep tight


sjuka jävel


Ibland är du ju bara för sjuk i huvet.


ajöööken<3<3<3

Nu ska jag dusha lite. Snackat med mamma om guldkort och låter som ett naaaajjjjjz svar från henne. Ska in till stan och fixa det till både mig och Sofia imorgon med Rosanna efter skolan sånnafall. Blir nice och sen är det sen träning efter! Nej men återkommer med en fin bildbomb från sandhamn när jag är fräsch igen! :)


the summer is here

jag älskar er



Ni har hjälpt mig med så jävla mycket här i livet.


odd molly




Denna fina grejj fick följa med mig hem från Sandhamn. Mamma och Pappa var väldigt generösa som lät mig köpa den ! Thaaaank you. Sofia köpte också två super fina tröjor. Hela hennes släkt storhandla lite eller iallafall hennes mamma som e så nice :) Men nu har jag köpförbud på grejjer... känns inte så bra.
Kommer inte riktigt kunna hålla det känner jag ;)


choklad


Eftersom jag har smakat båda dom nya marabouchokladerna kan jag berätta att Marabou Polka smakar exakt som mintkrokant och Marabou Passion smakar skumt. Typ som hostmedicin tyckte Vendela :)

Nu sitter jag i soffan och glor på Gossip Girl , smsar lite med Vampyren också. Snart ska jag äta middag och sen dusha och bli lite fräsh ♥

naaajjjjjzzzz

Tjoho! Hemma från Sandhamn. Helgen var super mysig och svår att slå. Lika nice som förra året på valborg. Har många bilder men det får komma senare i ett inlägg för jag är extremt seg just nu. Ska checka en film och sen hoppa in i duschen och göra mig lite levande igen. För känner mig inte så freeesh just nu. Kan bara berätta en sak som jag alltid har velat göööööööööra någon gång i livet. Igårkväll så gick jag & Sofia lite vilse ute på sandhamn när vi var ute med Bella. Men då blev jag lite bajsnödig så jag satt mig och baaaaaaaaaaajsa i skogen. Roligaste grejjen jag har gjort på länge ;)  HAHAH


svar på tal



- Jag kan berätta att Vendela tycker det är heeelt okej att jag lägger upp den bilden. Det är ju inte direkt så att hon skäms för sin rumpa (?) eller va det nu är du syftar på.

- och jag vet inte direkt vad vi har för typsnitt på våra rubriker, men jag tror att det heter century gothic, om jag inte har helt fel. Vilket jag säkert har :)


sandhamn






Några av helgens bilder kommer här.
Nu är vi hemma efter mysigaste helgen på länge. Jag orkar inte berätta allt så det får Vendela göra senare.


RSS 2.0