i'm happy




Snacka ju om den där grillningen igår? Den blev av idag istället. Philip och Felixs familjer har varit här och grillat med oss. Jevlar vad länge sen det var jag träffa dom. Spotify är på högsta volym och är allmänt glad. Det är sommar, imorgon ska jag äntligen vara med Julia och vi ska dra och bada/sola vid långsjön. Om mindre än 13 dagar drar jag till Mallorca med bästavän!!! :PpPP:PPP:P Gaaaah vad jag längtar.
Nej nu ska jag ta och hoppa in i duschen puss!

shoppingen


Blommig kjol från Zara


Vit topp från lindex och världens snyggaste byxdress från Zara.

love to jordgubbar


Jordgubbar är det bästa som finns på sommaren. Så jävla gott och man får t.om vitare tänder av de?
Hur great som helst ju. Behövde bara klar göra för alla att jag älskar jordgubbar :D


har inte haft tid

FÖRLÅT FÖRLÅT ! För jag inte har bloggade mer igår eller något idag men har haft annat för mig och inte haft tid för bloggen. Men kan ta och berätta vad jag har gjort under tiden iallafall. Jag och Carro drog som sagt till Lännersta sundet men sen när vi skulle bada så vara så jeevla kallt så bestämde oss för att dra till bagarn istället och där träffa vi på massa. Badade och hade kul. Körde typ herren på träppan eller nåt sånt och det var nice. Senare sen på kvällen så drog jag och Carro hem till henne och gjorde en hemlig sak hehehehehe.... okej vill ni veta vad?!!?!? CARRO HAR BLIVIT BLOND =D
All hårfärg räckte inte så vi drog till hemköp och köpte mera. Sen cyklade vi hem till mig och fortsatte. Tog tillslut fem timmar totalt och vi var klara vid halv 1. Då satt vi oss med fryst mango och kolla på Shutter Island som en väldig skum film... vid 3 ungefär så somna vi. Idag vid två åkte vi till forum och fick med mig några saker hem (visar senare) och vid 4 så kom Wille och vi satt oss på bk och snackade mest fast sen gick vi och köpte jordgubbar såååå gott! Kännner att det blev ett sånt långt inlägg så inte folk ens läser det här men skitsamma ;)


Picture från midsommar

lännersta sundet


Väntar på Carro som kommer strax. Vi ska dra till Lännersta sundet och bada. Så jeeevla varmt här hemma. Ikväll ska min familj grilla hos några barndomsvänner och jag måste joina dom. Blää känns inte alls kul, men hörde att dom hade pool och de verkar lite nice iallafall ;)
Aja får se hur det blir LATER!


svarta byxdressen

Fått några frågor om vart min svarta byxdress kommer ifrån och den är från bikbok. KÖpte den för några veckor sen så vet inte om den finns kvar fortfarande men ni kan ju alltid kolla =)

29 juni

Göööödmorgon bloggen. Vaknade redan 9 imorse av en jävla idiot till brorsa som står vid min säng och säger att jag måste kliva upp?! han har stora problem.. men när han väl har gått ur mitt rum somnar jag om och vakna för en stund sen. Vädret är lika nice idag igen och jag mår bättre. Illamåendet har försvunnit och hoppas på att det inte kommer tillbaka! Ska träffa Carro idag och vi ska dra någonstans och bada. Vi har bara inte kommit på vart än ;)


För några veckor sen vid långsjön med Ida & Julia =)

gårdagens

 
Gårdagens outfit som jag hann ta innan vi drog ut med båten, har legat i utkast för glömde publicera igårkväll.
Såg ut som ett fuckface och var inte speciellt frisk när bilden togs så behövde täcka över ansiktet sorry!
Men here you go iallafall =)


FINA GREEJJER

 
 
Allt från nelly.com


vill typ dö

Kort sagt har inte min natt varit nice över huvudtaget. Illamåendet blev värre och spydde tills slut igen. Imorse tvinga mamma iväg mig till mormor&morfar för ingen är hemma förutom jag och orkar typ inte ens gå en meter så mamma blev en aning orolig över hur jag skulle klara mig så jag hamna här. Igentligen skulle jag träffat Jonna idag men det sket sig som sagt :-( Ute är det typ 40 i solen och direkt när jag sätter mig där så mår jag illa och blir snurrig så är ingen idé att jobba på brännan idag. Fan att jag ska ha lyckas gå och blivit dålig, så jevla tråkigt...  Aja ni får klara er utan mig ett tag puss!


abercrombie & fitch


Mina senaste favoriter från abercrombie & fitch. Fan vad jag diggar deras kläder o.O
Riktigt jäkla synd att det inte finns i Sverige!!!


midsommar in pictures


Söta solen med flytvästen på


Den ûber goooda årliga midsommarbålen


Djupt inne i en diskutsion...




Mamma & jag på ena bryggan


Två små pööjkar






Schteeeck




Hade iallafall en helt awesome midsommar. Många roliga grejjer hände, trodde först att den bara skulle bli långtråkig och skulle behöva vara social mot massa människor som inte är roliga men blev roligt till slut. Vädret var ju nice också. Folk badade & bastade sen på kvällen men jag bangade för tyckte det var svinkallt men då blev jag själv i puttad med kläderna på och det var lite mindre nice.. så jävla kallt (!!!) Haha sen åt jag själv över säkert två liter jordgubbar. Så jeeevla gott :)

the boat

Har precis kommit hem från båten och har legat och jobbat på brännan hela dagen. Super nice dag på havet faktiskt =) Fast påväg hem till båthamnen somnade jag och började må riktigt dåligt.. hälften solsting och hälften illamående. Jag tänker fan heller spy igen för de äre värsta som finns... imorse vaknade jag och då mådde jag faktiskt helt okej men nu har illamåendet kommit tillbaka så orkar inte blogga just nu men lovar att ett inlägg med bilder från midsommar kommer upp om ett tag!




sticker ut med båten


Sticker ut med båten och vi ska lägga oss i någon vik och bada och jobba på brännan. Underbart väder så njuuuut av sommaren puss på alla så länge!


bajs

Neeemen hej bloggen. Kan börja med och säga att det inte blir ett alls lång inlägg. Haft en rolig midsommar iallafall tills imorse när jag vaknade. Ända sen dess har jag mått förjävligt och rykt på någon slags magsjuka/matförgiftning eller nåt. Efter att ha legat i typ foster ställning i 2,5 timme och tyckt synd om mig själv så har jag spytt 10 gånger. Inte käkat ett skit idag förutom vatten. Har ont i huvudet, känner mig skit seg och borde inte ens sitta här jag sitter just nu. Vi hörs imorgon och hoppas på att jag mår bättre men är på bättringsvägen för känner mig mycket bättre än vad jag gjorde klockan 10 imorse iallafall. Hoppas folk har haft en trevlig midsommar iallafall och bloggar imorgon istället =)
Jag & världens underbaraste kusin igår

byebye

Ville bara blogga en sista gång, imorn åker jag och Rosanna ut och seglar som sagt och nästa vecka stannar vi kvar på sandhamn, så jag kommer hem den 1 juli igen, så vi hörs då!
Ha en bra midsommar :)

imorn åker vi!

Rosanna och jag drog till forum och jag köpte en bikini, så nu är jag helt pank! Känns ju inte sådär super direkt, fast jag får 800 kr nästa vecka, de gillas!

Nu har jag packat & städat, så nu sitter jag och Rosanna och dricker smoothie och kollar på O.C, snart kommer pappa och då ska vi handla. Sen kommer mamma med min abercombietröja också, löööve it.

nu sticker jag

Okej alla, nu sticker jag ut till Högmarsö som ligger i skärgården. Kommer vara där resten av veckan och kommer inte att kunna blogga så bloggen kommer vara lite död i några dagar. Om ni har tur kommer något inlägg upp medans jag är där men annnars så. Ska iallafall fira midsommar där och min äldsta kusin Johan kommer med alla sina kompisar som varje år och kanske Emelie fast inte så säker på de. Sen kommer typ hela släkten och min otroligt coola Timón. Sofia skulle ju igentligen joinat men så blev de inte. Men ska ha kul ändå och hoppas det blir bra väder för vi ska ta båten ut dit nu. Hörs om några dagar då puss på er alla och massa bilder kommer senare för kameran är självklart med ! =)



gårdagens

Hann aldirg slänga in dagens igår så ni får den idag istället =)
 
Tjaaaaaaaa bloggen. Är stressad som fan och borde inte sitta och blogga här just nu men sov hos Sofia igår och hade det nice. Måste packa klart och fixa mig för just nu ser jag ut som ett jävla fan men har skit bråttom och massor att göra och jag drar om om mindre än 1 timme typ. SEEEES!


LÖÖÖÖVE IT !

Vendela gick nyss och Rosanna är påväg!

Jag måste hinna med skit mycket grejer idag, jag måste packa, köpa tårta (fatass), duscha, hjälpa pappa med att packa båten, städa mitt rum & om jag hinner så måste jag in till stan och köpa min drömväska. Har letat efter den hur jävla länge sen som helst och nu vet jag vart den finns. Happyface !

hellogoodbye

Det är sex and the city avsnitt på teven. Perfa!

Nu bloggar vi nog inte mer ikväll, och vår statestik suger verkligen idag, men men , who cares? Nu ska jag se om jag kan få in lite bilder från vårt kvällsdop .


movie time


Efter badet gick vi hem till Vendela och nu är vi hemma hos mig igen och kollar på film, Jennifers Body.

bacon in my heart forever

Vi bestämde oss för att åka till forum för att Rosanna skulle köpa en väska, sen kom Vendela också och vi hade det trevligt, köpte ett linne och sen åkte vi hem. Rosanna drog hem till sig och Vendela och jag följde med hennes familj och handlade, jag fick en mascara och det tyckte jag var riktigt snällt av hennes mamma :)

Nu ska jag äta lite bacon medans Vendela är hemma och hämtar bikini, vi ska kvällsbada. Julia och Ebba frågade om jag ville ha bacon, och vem fan tackar nej till det liksom?! Sjuk i huve skulle man vara då.

sommarplaner

27 juni - 1 juli - Sandhamn med Rosanna
1 juli - 4 juli - Gustav och Oskar kommer till sthlm , nicebajs :)
12-23 juli - Mallorca med Vendela, hur nice som helst!
24-25 juli - Ebbas konfa avslutning
4-15 augusti - Väjern med Rosanna, liseberg, bad och sol. Lööööve it!
Sen veckan efter väjern så kanske jag åker till göteborg till Gustav och Oskar

Mellan allt dehär ska jag absolut träffa Kimberly och andra vänner, och sommarn verkar bli grym!  puss på er

Korsika förra sommaren :)


onsdag

Jag och Rosanna har sovit i 12 timmar haha, och sen gick vi upp och käkade glass, så det gör vi just nu. Oh that's nice.
Vi kollar på gamla avsnitt av desperate housewifes, och Rosanna käkar upp en ben&jerry som har legat i min frys i typ 3 månader, haha..!

Förra sommaren på Hållö, så jevla najz där.

37 grader

Gödmorgon bloggen! Underbart väder och jag behövde kliva upp redan 8 imorse. Hemskt... men skulle till tandregleringen och fixa skena, hann aldrig med det förra gången. SKa dit igen vid 2 och sen till forum och fixa lite saker. Solen skiner och tempen står på 37 grader inomhus?!?!!?
Ska lägga mig i solen med fryst mango. Hörs ;)




no matter what

Jag och Rosanna joinade pappa ner till båten för att fixa lite grejer, och så fick vi glass...... de sitter alltid lika fint.
Nu kollar vi på O.C som vanligt, och ska ner och äta nåt, hehehe fatass.

vi kan inte försöka mer

Jag saknar dig, jag saknar oss. Jag saknar sommaren 09 , jag saknar att du var den första jag gick till. Jag saknar att du alltid kom till mig först, jag saknar att komma hem till dig och äta kladdkaka, jag saknar när du alltid fanns, jag saknar när du och jag inte brydde oss om någon annan, jag saknar när vi sket i alla andra, jag saknar skokloster, jag saknar sandhamn valborg 09, jag saknar din fjortistid, jag saknar alla gånger jag sagt att jag hatar dig, att du är dum i huvet, jag saknar våra bråk om skitsaker, jag saknar när vi började i Ekliden, jag saknar när jag tar alla dina kläder, jag saknar när vi får ryck på din lillebror, jag saknar våra låtar, jag saknar att ligga på en maddrass på ditt golv, jag saknar att äta klockan 4 på natten för att vi är hungriga, jag saknar ditt enorma behov av mat, jag saknar ditt enorma behov av godis, jag saknar att vakna upp med ett sms från dig, jag saknar att du ringer och väcker mig på morgonen, jag saknar att du alltid somnade när man smsade med dig,  jag saknar att gå på promenader med dig, jag saknar när du alltid klagade på att du hade huvudvärk, jag saknar dom nya parfymerna du köper på flygplatser, jag saknar när du ger mig dina gamla kläder, jag saknar när jag kunde fråga dig vad som helst, jag saknar att se ditt ansikte framför mig när jag blundade, jag saknar dina dumma idéer, jag saknar när du älskade mig mer än något annat,
jag saknar att vara din allra allra bästa vän.


heartless


Jag saknar dig bästavän, så sjukt jävla mycket


pic's from yesterday






3 bilder från när jag satt ute och sola på balkongen hos farmor&farfar igår kväll när jag hade kommit hem. Satt och käka världens godaste jordgubbar och njööööt för mig själv av att det är sommar. Ska hoppa in i duschen. Om folk vill veta så är hela ageman ligan hemma hos mig. Alltså Leo, Otto och Axel. Sen Joniis också, ensam hemma hela kvällen med dom. Kommer inte sluta bra ;)



go mama



Efter grönan åkte vi till forum och köpte ett linne till mig och Rosanna, nu är vi hemma hos mig och mamma smsade mig nyss och hon är i london och köper hoodies till mig på abercrombie, goooo mama ;D
Annars så är det nu bestämt att jag inte kunde följa med Vendela till hennes landställe över midsommar så Rosanna följer med min familj ut och seglar istället. Det blir typ massa båtar, och massa barn. Haha eller asså jag, Rosanna, Ebba,Elinore, Svante, Emil, Axel, hans syskon och några 97or som jag inte känner.

Aja, nu ska jag och Rosanna fortsätta kolla på O.C , pussy


home

Tjaba bloggen. Internet funkade inte igår men har jobbat båda dagarna i sumpan på min farmors jobb så har inte varit någon bra uppdatering i know! Men ska bli ändring på det från och med nu. Kom hem för två timmar sen ungefär och innan så hann jag springa och köpa lite saker i stan innan jag åkte hem med mamma. När jag kom hem la jag mig i solen och där har jag legat fram tills nu. Äntligen lite nice väder igen. Det e ju förfan 22 juni så lite sommarfeelings måste det ju vara ute nu?! I bilen hem somnade jag, är så jäkla trött för har behövt kliva upp så tidigt dom här två dagarna hehe...




Usla bilder med camen :P

rosanna älskar neutrogena

Vi äter glass, SÅ JÄVLA GOTT ! Jag skulle helt seriöst kunna dö för de.. Rosanna försöker tänka på formen så när hon slutade äta åt jag upp resten av paketet. Höhö..

Nu ska vi fixa oss och sen möta Johannes i slussen, sen grönan.


monday

Jag träffade Kimberly i forum och vi gick runt och småshoppade och hade det mysigt. Köpte 3 par örhängen, ett puderrosa volang linne, en ljusrosa kofta och en bh. Nice nice, senare mot kvällen tog jag bussen till Rosanna och kollade senare på våran träning, får inte vara med och träna på 4 veckor för sprickan i armen.
Nu är jag hemma hos Rosanna igen och jag sover här, imorn ska vi träffa Johannes och dra oss till grönan eller nåt sånt.
Puss så länge

Jag älskar er ♥

godmorgon :)

Nu är jag vaken (jag vaknade typ för två timmar sen men ändå) och har precis käkat frukost, har inget att göra just nu för att det är 2 timmar kvar tills jag ska möta upp Kimberly. Vet inte riktigt vad vi hittar på men någonting blire iallafall. Haha jag vet inte ens varför jag skriver dethär, riktigt tråkigt men kände för att blogga lite. Puss på er

Den är väldig vacker

what the fuck ?

En spricka i handleden, två stortånaglar som lossnat helt och blod som bara forsar nerför näsan. Allt på samma dag och det MÅSTE vara något fel på mig. Förstår inte, vafan äre med mig?!

Och för att göra allt ännu bättre så bjuder jag på denhär sexiga bilden på mig, inte ofta ni får se såna här fula bilder. Eller jo.. det händer ganska ofta.

dead

Tja bloggen. Sitter just nu framför datorn hemma hos farmor&farfar. Ni vill inte ens veta hur tidigt jag måste upp imorgon och jag är så död just nu så det inte är sant. Har ont i min armbåge, huvudet, kroppen haha överallt typ och imorgon ska jag jobba. Låter perfa eller hur? Nej men jag lovar er bättre uppdatering imorgon istället och då ska jag även berätta om hela örebro. Hörs imorgon istället bloggen!


Kärlek till världens bästa lag! Bilden är tagen från Ellie (fler bilder kommer senare)

j a g ä r n o r m a l


Ebba kommer hem snart, whiiieee . Jag tänker tvinga henne att mysa med mig, myyyysa är ett fint ord.

N U T T E

Vet ni vad jag kom att tänka på nyss? Jag vill ha en chihuahua valp, så skulle jag döpa den till chiquita. Fatta va gulligt, jag dog lite när jag tänkte på det. Fast jag skulle aldrig kunna ta hand om en hund, men ändå.
Kolla bara på den!
http://forums.accuweather.com/uploads/post-19440-1267580504.jpg

in paaaaain


Iiiiiiit's a nice one

örebrocupen

Så jävla kul, vi kom till kvartsfinal iallafall, och det var nog den bästa cupen någonsin. Allt var grymt och jag älskar alla er tjejer. Efter cupen åkte jag och Rosanna hem till henne och vid halvsju hämtade pappa mig, vi drog och köpte thaimat och nu är jag typ proppmätt.
Juste jag har en spricka i vänstra handleden också, en stor fet kvinna attackerade mig på plan, not so nice. Aja, nu ska jag hoppa in i duschen, puss på er!

back on track

Hemma från Örebro. Har haft jeeevligt kul. Orkar inte berätta just för är död. Massa bilder kommer senare men kan bara säga en sak till alla som känner mig att jag lyckades tappa min mobil i toan i fredagskväll på cupen så har inga nummer just nu men messa mig så får jag det för har glömt att autospara alla hehehehe ;)
Bloggar later istället♥

goodnight

Alltså, Rosanna har varit inne i duschen nu i 1 timme och 8 minuter, jag börjar ju undra vad hon egentligen gör där inne. Åh nu kom hon, hahaha hon ser väldigt nyyyytvättad ut..!
Juste ah eftersom jag åker till örebro imorn med laget så kommer jag inte blogga förens på söndag , så ni får hare så bra :)
Det var bara det jag ville säga, så japp, hejdå

rosanna i ett nötskal

here we come!

Det mesta är done och sitter är en geek på datorn nu istället. Nej men ska kolla på film och sen sova. Ska fan upp klockan 6 imorgon, inte okej alls... Sista inlägget på ett tag så vi hörs later. Ska ha jävligt kul och vinna hela skiten ;)
(inte för vi kommer göra det men man kan alltid hoppas hehe..)
Örebro förra året


22.39



Grey's va lite chockande, värsta skottlossningen. Rosanna blev rädd.. Haha, vi har gjort mat också, och det kom så mycket discusting fett på köttet att vi ville ta livet av oss, vi spydde typ.. på ett ungefär..

Nu ska Rosanna snart porna sig i duschen like always, sen ska vi hare nice. Men det har vi ju alltid men ändå.

dagens

 
En liten dagens..
Har suttit och kollat på greys, vilket avsnitt haha nej men mellan pauserna har jag sprungit runt och plockat ihop allt och kollat att jag med mig allt för brukar alltid komma på att jag har glömt något när jag väl sitter i typ bilen eller på väg dit jag ska. Som sagt åker jag på fotbollscup imorgon till örebro och kommer inte hem fören lördag eller söndag beronde på hur det går för oss. Kommer inte ha något internet eller tid för att blogga under dagarna när jag är där så bloggen läggs åt sidan för några dagar och hoppas ni klarar er utan vår bloggning i några dagar. Om ni har tur så bloggar jag en mer gång innan jag ska sova eller så hörs vi inte fören om några dagar.
HARE SÅ BRA SÅ LÄNGE IALLAFALL! Det ska jag ha :-D

@ söder

Tja bloggen. Sitter på någon resturang på söder. Pappa har fått nån ny jobb dator som är fett mini och sitter på den just nu. Käkade som sagt lunch med mamma & mormor sen behövde mamma åka på något möte så jag och mormor gick runt på stan och fick bh&trosor. Lite små generös tycker jag och sen satt vi oss och fika vid kungsan. Vid fyra så tog jag bussen hem och la mig på altanen i solen för behövde passa på när det väl var lite sol!! Vid sex sen joinade jag på match på ingarö. Och nu sitter jag här. Min packing är inte klar så det ska jag sätta igång med när jag kommer hem och vill inte missa greys säsongavslutning som är ikväll !!!! Men ska tjata så vi alldels strax ska dra hem här ifrån o.O

(har som sagt inga bilder på den här datorn..)

porny


Rosanna pornar sig med att stå naken och prova bikinis framför mig så jag känner mig lite ensam.. Hon är så generös så jag har fått lite urvuxna bikinis, de gillar vi!

she's hot



och såhär glad blev jag när jonte kom ...
eller inte :D:D:D:D:D:

Nu ska jag och Rosanna ut till tvättstugan och tvätta

vällingby centruuuum


HAHAHAHAHAHAHA JAAAA DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR , äkta en viss människa och min näsa ser krokig ut som vissa tycker hmm.. host host, , ja dööööör.

Nu är vi hemma och ska ta hela vår packning på bussen och dra oss till Rosannas mamma, bloggar senare. Puss!

tjadå

Jag och Rosanna vaknade för typ en timme sen och om en kvart går vår buss, vi ska till vällingby, men jag sover hos Rosanna inatt, så jag kanske bloggar därifrån. Puss på er

DÖÖÖÖER

OOOHHH MY FUCKING GOOOD!!! (ursäkta språket..) men jag är så jäkla ovan med utan något i munnen hela tiden. Ända sen jAg kom hem har jag suttit och pillat med tungan i munnen och nu börjar jag få skavsår hehe... nej men seriöst det känns så tomt????!?!? iallfall vid 1 så ska jag käka lunch med mamma & mormor inne i stan så hörs väl senare idag för nu ska jag fortsätt pilla på mina tänder =D

gammal bild från rhodos för flera år sen

imorgon gäller det

Sitter och kollar på film, sherlock holmes tror jag det var. Fattar inte riktigt filmen men vill ni veta en sak??? imorgon så ryker min tandställning och jag blir friiiiiiiiiiiii från pain in the ass ont i munnen hela tiden :D:D:D :DD
Gaaah så glad för tillfället. Kan fortfarande inte förstå det. Men har tid klockan 7:50 imorgon så måste upp jevligt tidigt. Hörs imorgon istället. Och juste har inte ens börjat packa till örebro så måste göra det imorgon, hehe..




Don't ask me varför det står sådär på alla senaste bilder tagna med sugiga webcamen...

snel

Hahaha jag och Rosanna kollar igenom massa gamla skrivböcker som jag hade när jag var liten, och i en hade jag skrivit ''snel lista'' och ''fin lista'' . Sen hade jag skrivit i massor med namn från min klass. Hahaha och Rosanna var typ sist på min snel lista och så kom hon först på min fin lista. Hahaha asså jag dör, jag visste inte att jag var så rolig när jag var liten..!
VENDELA ÄR SÅ JÄVLA HOTT PÅ DENHÄR BILDEN

today

 
 

tisdawh meeh rozannawh

Vi har varit både i sickla, forum och i stan today och jag hittade en necenssär, a pink one ;)
Nu har vi käkat middag och ska börja packa inför örebrooo, Rosanna sover här som vanligt också, juste mina blogginlägg har blivit så tråkiga, jag har typ inget att skriva eller nåt, jag är ändå bara med rooosy hela tiden liksom, haha..! Men lite roligare inlägg ska ni nog få, om ett tag ...
Aja, nu ska jag fortsätta packa , puss på er
den va ju nytagen ......

staden


Kom hem för en stund sen. Har haft en rolig dag på stan med Julia. Vid två var vi båda vrååålhungriga så vi satt oss på donken. Not so good men vi behövde det. När vi satt och snacka om massor så upptäcker båda att det ösregnar utomhus (?) men slutade efter ett tag. Fick med mig hem ett par shorts och ett par skor, letade som en galning efter ett linne men hittade ingenstans.. Sen mötte jag mamma vid sickla och köpte två sportbhar inför örebro. Vi köpte även italienskt så ska snart sätta mig och käka det.
Bilder på det jag har köpt kommer senare, PUSS!



packa


Vi vaknade typ vid 11 och käkade lite frukost, nu har vi packat till örebro och ska snart fixa oss och åka till forum och köpa dom sista sakerna. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, kanske sover hemma. Eller inte.. haha..!

jullan bullan

Tja bloggen. Solen skiner och jag sitter och käkar yoghurt med hallon och mango. Ska möta Julia halv 1 inne i slussen. Sen ska vi in till stan och ha det nice. Nej men ska köpa lite saker men måste kolla när bussen går. Ciao!



Cooler than me (single mix) - Mike Posner

måndag - 14 juni

Jag och Rosanna åkte iväg till Sickla framåt kvällningen ...... haha fyfan vilket fult ord. Aja, iallafall efter ett tag kom pappa och vi köpte lite småsaker till Örebro, nya fotbollsskor, träningströja, luftmadrass och en ny regnjacka. Roooosanna och ja ska sova tsm i örebro, haha mysigt mysigt :)

Sen åkte vi till träningen, kände av att jag var kind of otränad. Amen nu sitter vi iallafall hemma hos rosannas mamma och rosanna är i duschen, snart äre min tur ;)


nice outfit


Fortfarande huvudvärk. Ska käka mango med banan så jäkla gott, någon som håller med?! sitter annars och kollar på film. Men vi höööres alla


cashflow


Har haft huvudvärk hela dagen. Tjänat 300 kr genom att städa hela huset annars har jag bara legat och kollat på film. Är skit seg och vill bara gå och dö för tillfället. Annars så har jag snackat med min farmor och fått sommarjobb på hennes jobb när jag kommer hem från örebrocupen.
CASHFLOW PÅ HÖG NIVÅ KÄNNER JAG! Riktigt jäkla nice ;)


nelly.com

 

 
Skitsnygga klänningar från nelly.com. Några av alla mina favoriter =)


14 juni

Skulle dragit in till the city och mött faster men blev inte så till slut så vi ska göra det nästa vecka istället. Har skit ont i huvudet och vet ej vad jag ska hitta på men har inte ätit något än så ska ta och göra det nu. PÖÖSSS!

 


godmorgon

Vi hyrde ''when a stranger calls'' och american pie the naked mile. Jag höll på att dööö under skräckfilmen, den var så jävla läskigt. Tror seriöst att jag bröt benen i handen på Ebba för att jag klämde så hårt. Sen kollade vi på american pie som var nice som vanligt, och vi somnade vid 2. Nu har Vendela nyss gått och Rosanna kom för ett tag sen, snart ska vi ner och käka frukost , vi har inte kunnat göra de tidigare för vår jävla städere kom klockan halvnio imorse, så vi har inte kunnat lämna rummet haha..!
Senare ska väl jag och Rosanna hitta på nåt, antagligen inne för det typ regnar.
Den här bilden är till dig rosanna...

vi har ju förfan sommarlov

Jag har inte bloggat på typ 3000 år men aja, jag har haft lite roligare än att sitta inne vid en dator hela helgen.

Fredag: då sov ju Kimberly här, så vi åkte iväg till skolavslutningen och efter det träffade vi Viola, Ebba, Alex och Rebecka inne i stan och satt och snackade och de, sen åkte jag och Kimberly hem och käkade middag för att sen åkte till Älta och ha filmkväll hos Viola. Där var redan alla, plus Molly. Sen sov jag hos Kimberly.

Lördag: mamma hämtade mig tidigt och sen åkte vi till Sandhamn, där var allt dött som vanligt typ. På kvällen käkade vi middag på värdshuset , de va nice förutom att mamma tvingade mig att ha klänning på mig och jag ser asgay ut i klänning.

Söndag: åkte hem med 3 båten och nu är Vendela och jag hemma hos mig. Vi ska snart till orminge och hyra film och köpa godis, sen blire väl filmkväll här med eftersom det typ regnar ute.
DET ÄR NÅT GROVT FEL PÅ DENHÄR DATORN SÅ NI KAN INTE FÅ NÅGRA BILDER FRÅN HELGEN ELLER FREDAGS, MEN NI FÅR DOM SEN.

svar


Nån undra vad vi hade på oss på skolavslutningen och jag hade en vit klänning från zara och gladiator skor från thailand. Körde barbent även om det var svinkallt och ösregna hehe :P 


bikinisar


Fick en fråga för några dagar sen om vilka bikinisar vi skulle använda i sommar och här har ni dom fyra främst jag nog kommer använda men självklart kommer jag ha någon av mina andra också :)
Båda är från h&m! Den åt vänster köpte jag i år och den andra är från förra sommaren.


Och båda dom här två köpte jag i thailand när jag var där i mars.

godenmorgon


Godmorgon bloggen. Sticker iväg på fotbollsmatch nu så hörs senare med mycket bloggning. Ciao!


00:41


Lyssnar på musik och massa tankar sprängs i huvudet på mig. Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, lovar att det ska bli bättre imorgon! Orkar inte blogga just nu, inte på humör alls så ska lägga mig i sängen med ipoden på högsta volym och tänka vidare, hörs imorgon istället bloggen!
Sometimes life is hard och det ere just nu

sommarlov

Så nu kan jag berätta om gårdagen men orkar bara berätta i en kort sammanfattning. Själva skolavslutningen började 9 och folk uppträdde och höll tal sen så gick alla klasser till sina klassrum och våra lärare sa hejdå och snacka om terminen och blabla. Sen så slutade vi och klockan var typ 10 då. Väntade på Carro tills hon också blev klar och då drog vi till bussen i ösregnet hem till mig. Snackade och bytte kläder och grejjer. Sen åkte vi till björknäs och köpte minst 1 kg godis var. Feeetton style jag vet men det vet jag att ni gillar. Vi kände för en chill start på hela sommarlovet så vi låg och kolla massa filmer och hade det allmänt nice och sen sov hon är. Kom nyligen ur duschen och jag kan fortfarande inte förstå att jag har soooommarlov?!?!?! seriöst.... =O

(blir ett bildlöst inlägg för går inte ladda upp bilder...)

bajs


Känner mig ful, äcklig och super seg. Ska hoppa in i duschen och berättar om gårdagen senare. Carro gick iallafall för ett tag sen, puss så länge!


får sommarlov imorgon?! stört


Ja som alla andra typ säger. Jag kan inte förstå att om ungefär 11 timmar får jag sommarlov?!?? 10 veckors freeeedom. Har inte hunnit förstå det än, känns så jäkla sjukt. Har längtat så mycket och nu är sommaren äntligen här. Helt crazy är det. Shiet imorgon är det skolavslutning och ska bli så jevla nice! Kommer inte förstå det förens jag sitter där i aulan och rektorn håller sitt årliga tråkiga tal...
SOOOOMMARLOV IMORGON FÖRFAN ! =D

torsdag

Efter skolan åkte jag och Kimberly in till skeppsbron och sen tog vi båten till djurgården. Vi satt på en gräsmatta i några timmar och sen åkte vi hem till mig, och nu har vi precis vart på hemköp och köpt hallon, passionsfrukt, bananer och vanilj kesella. Det är jävligt gott :)
Kimberly sover här ikväll också, och imorn är det skolavslutning!!! :D



torsdag


Medans vi fick göra vad vi ville innan kultureftermiddagen så drog vi till donken och sen hitta vi en kundvagn










Idas älskade fåglar, hon fotade massa andra också. Haha så roligt

Skulle känna lite på vattnet...


Sen hoppa vi och i början dog vi lite långsamt för det var kallt men sen var det bara skönt !


Ida gick och kissa lite bland buskarna framför två fina killar...



och lite maaaaaat

Kom nyss ur duschen och ska sätta mig och måla mina naglar. See you!

långsjön

Kom hem för ett tag sen. Skoldagen idag var fett chill haha nej men vi städade skåp och vår korridor sen blev alla typ klara tidigt så vi hade som håltimme tills kultureftermiddagen började vid ett. Efter det slutade vi och då drog jag, Ida & Julia först till konsum och sen ner till långsjön och hade det nice. Tog mitt andra dopp för det här året då också ! :D Hahah var så roligt för vi la oss vid ett berg och badade där ifrån och var skit halt så jag och Ida ramla och gled samtidigt rakt ner i vattnet. Bilder från dagen kommer senare för nu ska jag checka film, hööörs!




onsdag !

Imorse började vi 9.15 och åkte till skansen med klassen, det var typ det tråkigaste jag gjort detta år. Vi gick nån störd tipsrunda, sen dom som vann fick en öppnad chokladkaka (?) man ba: yummie ..
Sen träffade jag, Johannes och Vendela Rosanna också och gick till grönan. Det var typ världens längsta köer där så vi gick från grönan till skeppsbron och var lite på LOVE 2010. Vi pratade med helium, snackade och käkade glass. Mysigt mysigt. Sen åkte vill tillbaka till grönan men vi fick inte komma in för att vi redan använt vårt guldkort, så vi tänkte köpa eget inträde liksom, men vi hade inga pengar så jag frågade lite människor och dom var fett generösa och gav mig 150 kr. Det kändes bra.
Vendela åkte hem ganska tidigt men sen några timmar efter så tog jag, Johannes och Rosanna bussen hem och nu är jag och Rosanna hemma hos mig och hon sover här, det blir sista gången vi träffas på .. 5 dagar. Alltså nej, det kommer jag inte klara.
Så nu ska jag njuta av hennes närhet , puss på er ;)


Och till dig som frågade om Rosanna och Johannes var tsm, det är dom inte.

dagens bilder


glass för feeeeeeem kronor, gillas starkt :D









sen hittade vi en rolig sak där man kunde ta roliga foton


sen hitta vi en skit nice disco sak som man skulle stoppa upp huvudet i :D


johannes & sofia gungade gungbräda


sen hitta vi massa kaaaaakor :D


& så släppte vi ballonger :D


lyckligt kärlekspar och sofias beeen


ännu mer lyckliga

soon

Tja bloggen, bloggar om en stund ska först hoppa in i duschen. Massa bilder från dagen kommer då också. 
Hejdå så länge ! =)

hahaha så roliga


Sofia & Filip idag när jag joinade dom i forum. HHAHAHA SÅ JÄVLA ROLIGT ;)


Sofia för typ två veckor sen på en svenska lektion med Dick... alla hade damp, speciellt Sofia & Nadia =O


bilder från idag


feeeeeeeeeettton


Sen var våra kära lärare väldigt generösa och gav oss glass... =O


Sen tog lilla söta Ida massa egooooo pcs på min kamera :D




Johannes satsaaaaare körde minigolf

Naaaadia käkar glass


när vi kom dit spelade vi minigolf ;)


Soffanhoe och & Kiiimpis






Sofia leker apa högst upp i ett träd som var nice klätterträd




Don't ask vad dom gör men vår klass är inte riktigt normal ;)

Orkar inte berätta dagen med ord så ni får den i bilder. Orkar helller inte ladda in fler för tar så jäkla lång tid så det här får råka. Ska käka middag nu så hörs senare! PUSS


8 juni

Lennart och Rosemaries big surprise var att vi skulle till söder och typ spela minigolf och äta glass. Vi fick iallafall sluta vid 2 och då träffade jag Filip. Senare kom både Vendela och Modde iallafall och nu kom jag nyss hem. Ingen är hemma så jag ska typ.. ha de tråkigt. Men aja, jag pallar inte blogga mer ikväll men Vendela gör de säkert .

tisdag - 3 dagar kvar!

Rosanna sov här så hon gick vid kvart i 8. Därför har jag varit uppe sen 7 och börjar nu om ungefär två timmar. Jag ska snart börja klä på mig och platta håret. Sen åker jag till skolan. Vettefan vart vi ska idag egentligen. Rosemarie och Lennart håller det hemligt. Aja, nu ska jag borsta tänderna. Puss på er

Juste, det regnar typ ute också, F A N .

secret day


Bilden är från när jag var med Sofia & Johannes vid långholmen

Kom hem från träningen för exakt en timme sen. Nyduschad och kycklingröra för imorgon är klar. Imorgon skulle vi igentligen spelat laserdome hela klassen men Rose-Marie och Lennart är som dom är så det blir inget sånt... istället ska vi på någon "hemligt" men antar att det är något ställe där vi ska sola och bada eller nåt. Hoppas på bra väder iallafall.
Hörs imorgon istället PUSS!


vendela idag

 

måndag

Vi lämnade ju in skoldatorn idag på mattelektionen och det var hemskt. Men sen blev det asroligt för jag kastade ett äpple ashårt i Vendelas huvud så hela pannan blev röd och så fick hon värsta bulan. Sen började hon jaga mig och då sprang jag till Lennart hah..! Juste hahahahahah, jag gick in på porr på Vendelas dator precis innan hon skulle lämna in mig, och sen så skulle jag gå in på det typ 2 sekunder senare, och då på hennes historik fanns det redan andra porrsidor. Ni vet inte hur mycket jag sprang runt och garvade och skrek eller det. Hon hade alltså redan varit inne på porr, hahahahha alltså jag dog verkligen.


Efter skolan träffade jag Rosanna och vi gick runt i forum och kollade på lite saker. Och sen åkte vi hem till mig och nu har vi färgat mitt hår. Nu ska jag fortsätta kolla på O.C

HAHAHA ASSÅ NI MÅSTE BARA SE DENHÄR BILDEN, DEN ÄR FRÅN DUBAI OCH DET VAR TYP 07, KOM IHÅG ATT DET VAR LIKSOM FÖR TRE ÅR SEN DET ÄR DÄRFÖR JAG ÄR SÅ SEXIG.

jordgubbstårta

Tjoolahop. Hinner bara skriva snabbt. Skoldagen var nice man gjorde knappt något på lektionerna. Men på matte lektionen som inte direkt var en matte lektion så smashade Sofia ett äpple rakt i min panna..... mysigt va?! Nej gjorde jeeevligt ont ska ni veta och har fortfarande ont i huvudet sen det. Kommer få en fin stor bula perfekt till skolavslutningen och allt, nice va ? ;)
Annars så gick jag och Julia runt i forum när vi hade slutat och hitta en tröja och ett par najsiga tights jag måste köpa senare. Ska strax pallra mig till Joniis skola och kolla på någon klass sak dom har och sen till träningen. Går bara till Joniis klass sak för hörde att man skulle få jordgubbstårta, haha så jävla gott.. 

4 dagar kvar!

Jag är astrött, och jag måste börja fixa mig nu. Men jag oooorkar inte.
Aja, idag ska vi lämna in skoldatorn och innan mamma har fixat en ny dator till mig så kommer jag inte kunna blogga lika mycket. Så japp, de var bara det var ville säga.
Efter skolan idag så ska Rosanna färga mitt hår och sen har vi träning. Har ju inte tränat på nästan 2 månader så jag känner mig lite dååålig.


Jag har tagit bort alla bilder från datorn så ni får inga

 


tandställningen ryker!

Imorgon är det måndag igen. Men den här veckan blir skit nice. Alla prov och saker är klara och har fått mina omdömen i alla ämnen och blev godkänd i alla. Woooho =D Nej men imorgon klockan 10.50 ska jag på avtrycknings grej hos tandläkaren för min tandställning och allt med tandställningen går mot sitt slut. Den 16 juni ryker den nämligen om jag har tur!!! Har haft den i lite mer en 2 år nu och kommer så skumt att inte ha den där metall grejjen i munnen på mig efter. Fast får innan för tänderna i några år men det kommer inte att synas. Men känns fortfarande sjukt att det var redan två år sen jag satt in den där och vilken plåga det har varit varje gång dom har spänt trådarna och dragit i tänderna. Kommer fan inte känna igen mig utan tandställningen i munnen, är så van och den hör på något sätt liksom till mig ! :-O 






till rosanna !

Alltså internet laggar sönder på tåget och därför gör både facebook och msn det. Om du vill mig nåt (som du tydligen vill) så får du messa mig. FÖR DU SNACKAR BARA OSAMMANHÄNGANDE SOM JAG INTE FATTAR ETT SKIT AV.

nu tog jag bort dedär ;))

vr


Vi åkte från Lund typ vid 12 och sen ville mamma och M&M stanna vid sofiero, typ värsta slottet. Jag pallade ju inte gå runt där bland alla blommor så jag köpte jordgubbar och satte mig och solade på en as stor gräsmatta.
Sen åkte vi till Helsingborg iallafall och käkade middag på en restaurang vid vattnet. Nu sitter jag på tåget och jag har internet hela resan ;)))))

sunday

 

nynäshamn

Nu är jag hemma efter en eftermiddag i Nynäshamn. Kändes som ute på landet någonstans men ska strax hoppa in i duschen och göra vanliga söndags saker. Gossip girl ikväll också. Nice bajs ! :)
leker cooool med pappas cykel


innan starten precis


och LEeeeeeo som kom etta i sin grupp =D

sunshine

Godmorgon bloggen wonderful väder ute. Har suttit ute i solen ända sen jag vakna vid halv 11 super sköönt!
Nu sticker jag till Nynäshamn så hörs senare idag och hoppas alla får en bra dag och njut av att sommaren är här =)


shoppa


Dom satt sådär i 5 timmar, dom rörde sig inte överhuvudtaget och dom satt bara och väntade på pengar. Vilket liv dom måste ha!


Alltså han hade inget huvud och de såg asläskigt ut för han rörde sig precis som en människa och allt. Haha, ser inte så coolt ut men de va de ;)

Ja, där var några få bilder från igår. Nu har jag ätit frukost och nu ska mamma och jag ut och shoppa. Klockan 12 ska vi checka ut, så därför kommer jag inte kunna blogga mer idag. Tåget kommer tillbaka till sthlm vid 00.30 och då ska jag sooooova. Så vi hörs imorn typ.

bara så ni vet


...så älskar jag er så obeskrivligt mycket. Oavsett vad som händer eller sker så kommer ni alltid vara dom som står mig närmast och jag lovar att ingen kommer någonsin kunna ersätta er plats för mig. Två fina vänner jag aldrig skulle kunna klara mig utan, ni är det bästa som finns♥

syndicate




Joniis sabbade mina planer att få åka ut med båten imorgon så istället ska jag joina Mamma, Leo, Otto, Putte och hela det gänget till Nynäshamn imorgon för att kolla när Joniis cykel tävlar, sounds very fun eller hur? Inte riktigt men Leo är rolig iallafall.. har så bajs tråkigt så ska kolla på film och sen sova.


dagens bajs

 


godnatt


Bilden är mer än 1 år gammal, men jag älskar er lika mycket ändå.


jordgubbar


Mamma har köpt jordgubbar åt mig. Muuuuumms vad gott! Så ja nu ska jag käka jordgubbar. När dom verkligen är söta och inte omogna så finns det seriöst inget godare, nej men ska checka film senare med Emma och Henrik (Sörens barn....)

danmark



Efter tävlingen åkte vi till Danmark och gick runt där och hade det trevligt. TILLS vi upptäckte att nästan allt var stängt för att det var nån speciell dag. Åh ni vet inte vilket utbrott jag fick. Aja, mamma tyckte lite synd om mig så att hon ska köpa allt jag ville ha i london istället. Det gillar vi mycket.
Vi köpte såklart wienerbröd på ett bagari också, jag köpte två. Fettostyle u know.
Nu ska vi typ ut och äta snart, puss


5 juni

Kom nyligen hem från staden med Rosanna. Vi gick mest runt och snackade om allt möjligt. Men sen kände båda lust för att gå och äta något så vi gick till Gallerian och fettade oss på American Cookies. Påvägen hem så klev jag av vid Björknäs och tog hundra år innan mamma&pappa kom och hämta mig. Om ca 1 timme kommer bajs Sören och sin familj hit. Woooho liksom -.-


Förra sommaren på Möja hos Sööören

stan med rosy

Tjooo bloggen. Ska dra in till stan med Rosanna. Vettefan vad vi ska göra men något kul hittar vi väl på. Har rikskuponger från daaady så ska antagligen köpa lite mat, mat är mitt liv förstår ni!
Senare ikväll kommer några deprimerande människor hem till mig. Inte nice men hööörs sen :)


old picture


jag hatar dehär

Nu sitter jag på mitt hotellrum och tänker . Låter som värsta filosofen men skit samma, jag tänker iallafall.
Aja, för att må mig på lite bättre humör så åker jag och tittar på cheyernas tävling. Efter ska jag tröstshoppa.
Puss på eeer


jag vet inte längre..

 
  
Så mycket tankar snurrar i huvudet just nu. Allt är så sjukt just nu tycker jag. Och jag kan heller inte förstå att det var ett helt år sen jag precis började i Ekliden. Hur fan kan ett år gå så jäkla snabbt?!
Sinnesjukt att det är bara 6 små ynka dagar kvar tills älskade sommarlov.

Annars mår jag illa för jag käka lite väääl mycket kladdkaka med Joniis & Axel. Fetton på hög nivå men Joniis är så eeegd som har somnat, Axel & jag sitter och kollar på en skit rolig film och Joniis ser skit ful ut medans han sover =D


23:46


ROSANNA&SOFIA STYLE

HAHAH jag ångrar mig lite, eller vänta. Om den andra låten var äkta rosanna&sofia style så är den här ju 3000 gånger mer our style än den andra.
Hahahahah alltså jag dör, kan inte andas.


cobrastyle


Denhär låten känns bara så väldigt mycket sofia&rosanna style, tänk liksom efter.
Så vet jag att ni också kommer tycka det.


Ni får verkligen ursäkta hjärtat över min mun, och jag har faktiskt aldrig gjort sådär förut, men nu var jag ändå tvungen. Det såg verkligen inte bra ut från början haha..!


LIVE FRÅN LUND

Haha, ja, jag sitter just nu i ett hotellrum i Lund, Skåne.
Efter lunch åkte jag till centralen och träffa mamma, och vi satte oss på tåget mot Skåne. Tåget tog 4 timmar, men jag sov typ halva tiden haha, och sen så smsade jag resten av tiden .
Aja, när vi kom hit kom M&M också, och vi gick runt lite på stan. Asså ni ska bara veta hur mysigt det är här, uteserveringar, caféer och restauranger överallt. Allt är så litet på nåt sätt och bara hur mysigt som helst. Fast det finns kind of många fula fjortisar här också. Haha jag och mormor gick förbi ett gäng som ba ''what's up bitches?'' PÅ SKÅNSKA. Det var ju bara lite deprimerande.

Nu har vi iallafall ätit middag på en uteservering och det är jätte varmt här även om det är kväll, jag sitter liksom ute i shorts fortfarande!
Imorn ska vi upp tidigt för att kolla på Ebbas gymnastiktävling, och sen vid lunch åker vi till Danmark för att shoppa i den nya Abercrombie affären.
Puss på er så längre :)

Mamma har min kamera just nu men ja, DU KAN FAN INTE GÖRA SÅ ALEXANDER !!!! (med Rosannas skånska röst)

today

 


tjaaaa

Tjaaaaaba bloggen! Är på good humör och är typ fett glad men har ingen aning varför, bara är det. Annars har jag extremt tråkigt. Skulle träffa Johanna nu på kvällen och hittat på något men det blev inte så och hon är typ sjuk. Ville verkligen träffa henne för var super länge sen vi gjorde det =( Men vi får ta och träffas nu i början av sommarlovet precis! Jaaappp har inget att göra den fina fredagskväll och känns inte bra att jag sitter här hemma och häckar men vettefan vad jag ska göra, SOfia den skiten har åkt och alla andra är upptagna med grejer. Sorgligt... nej men vi har gäster men orkar inte vara social med dom. Cykel per the man är här som Sofia är super tänd på honom. Det visst ni inte va ?! ;) 
Nej men vi hööööörs TJA!


JAG ÄLSKAR DIG


Jag saknar dig, jag saknar den dagen och jag vill att vi ska träffas mer. Punkt slut.

tänkte bara säga godnatt

Nu ska jag sova så tänkte bara säga godnatt. Tjaaaadå =)


randig

  

sellyourmother.com

Nu har jag ätit toorteliiinniiii med mami och Ebba. Och innan det kollade jag på grey's . Some love till det alltså. Jaja, jag pratar med Kimberly också, fast egentligen borde jag plugga till SO provet som är imorn. Och packa, hahah de måste jag också göra. Men jag ooorkar inte.

Fast de är asbra, för imorn åker jag till Lund först för att kolla på Ebbas lag när dom tävlar, och sen åker jag till Danmark också, för att shoppa. Det gillar vi starkt haha..!
Juste , det bästa med allting är nästan att jag slipper tekniken imorn också, för att jag ska till tåget.
Ohlala, slipper Lennart.

Kimberly och Ida nån gång för länge sen

f du gjorde min dag

Tjaaaaaa bloggen!
Hahahah sitter och garvar för mig själv över en sak. Nej jag är så eeaalak. Forget that, men Lennart kan ta sig med sitt matteprov som gick åt heeeelskotta för mig. Fast blev iallafall godkänd, det var great!
Efter skolan drog jag och Julia först till forum, vi köpte lite saker på bikbok och ska visa er senare. Sen satt vi oss i solen och jag käkade glass och hon drack cola. Snackade om allt möjligt och hade det nice. Sen kom jag hem och var en geeek med Joniis. Plötsligt fick jag ett samtal och det var korven Sofia som ringde och sa att jag skulle komma hem till henne. Så tog min fina cykel och cykla hem till henne en stund och kom hem för ett tag sen. Flydde från henne för hon började käka en bulle som jag inte skulle lyckas stå imot om jag hade stannat kvar så drog snabbt hem igen med min cykel så jag håller formen liksom och nu sitter jag här för mig själv och inte gör ett skit ;)


Julia ser äkta tomatig ut men det är hon inte ska ni vet haha.. btw jag har pajjat min kamera helt idag, har man skiiillllzzz så har man liksom =D

hooome

Jag blev helt sjukt glad över denhär kommentaren! Tack så mycket :)


Jag åkte ju till skolan för att göra NOprov och de gick inte så bra, men aja, skit samma! Sen gick jag till konsum med Kimberlyoch köpte en citron och sen åkte jag hem. Jag skulle ju vara med Evelina idag men jag kunde inte, det var jättesynd för vi har inte träffats på skitlänge. Och jag saknar dig ska du veta!

Nu ska jag snart göra världens godaste frukt&grönsak's sak. Man river äpplen och morot och sen droppar man citron på. Det låter ju typ hur äckligt som helst men asså jag lovar, det är asgott! =)


sjuk

Vaknade upp med världens huvudvärk och illamående imorse, så mamma tyckte jag skulle vara hemma. Nu när jag vaknade skulle jag gå upp och då var jag så snurrig att jag ramlade och slog huvet i en jävla stol. Nu har jag värsta blåmärket och det dunkar.

Jag tror att jag ska upp och sätta mig i soffan och kolla på gamla grey's avsnitt, och äta något.
Oh fuck, juste jag måste till skolan idag senare och göra ett NOprov också, de kommer gå åt helvete.                   
                   
Bara för att göra allt värre kan jag ju visa denhär bilden på Justin Bieber som är äcklig som fan.


jag saknar det vi hade

Kollat på greys, tagit bort sminket, smsar med Sofia och tog precis lite knark (iprem) Torsdag imorgon då. Vill inte till skolan men får tänka på ett poestivt sätt. Bara imorgon och fredagen kvar, sen blir det bara sköna dagar kvar ju ! Ska tänka posetivt ju ;)

När jag är själv och inte har något att göra dyker alltid tankar och saker upp i mitt huvud som jag inte vill tänka igentligen. Tänk om jag skulle litat och vågat lite tidigare, då skulle allt vara så mycket anorlundare nu.
I always do the wrong things...


Dagens den 2 juni

   
(Så glad som på bilden är jag inte riktigt just nu, snarare raka motsatsen..)


-


Det känns som att jag säger dehär för sällan. Men jag älskar dig syster.


2 JUNI

Jag har varit hemma i en timme men jag har pratat i telefon med Kimberly ändå sen jag åkte från Johannes i forum och nu har vi pratat i 1 och en halvtimme. Haha..!
Efter skolan åkte iallafall jag, Johannes och Alex till grönan och var där i några timmar. Hahahah det var så jävla roligt Alex sprang rätt in i en bläckfisk och massa tjejer skrattade i 15 minuter åt honom. Sen fick han sitta bredvid världens roligaste kille som satt och smålog åt honom hela tiden haha..
Nu är jag hemma iallafall och Ebba kom nyss så jag ska se om hon vill laga mat till mig ;)

ajj min arm gör ont

Legat ute i solen, tempon inomhus som vi har visade 36 grader. Helt jäkla omöjligt att det kan stämma men det gick inte ens att vara inomhus när jag kom hem förut. WOnderful väder är det ute iallafall. Vid fyra tog jag bussen till orminge och mötte mamma. Tog gardasil spruta och nu gör det skit ont i armen. Brukar inte klaga över att det gör ont i armen annars när jag tar sprutor, men det göre just nu.
Krampen i magen har kommit tillbaks igen, inte nice överhuvudtaget. Huvudvärk har jag också men har inte druckit något på hela dagen... ska kolla på film så vi hörs LATER!





only 40 days left










Det är exaKT 40 dagar kvar tills jag & Sofia drar till Alcudia på Mallis. Jag dööööööer av längtan och det ska bli så jäkla kul. Sen är mitt favorit ställe Alcudia också och det är helt wonderful där tycker jag så jaaa det kommer bli awesome och det är inte långt kvar nu =) GILLAS STARKT

 


gud gillar inte mig

Kom till skolan, gjorde matte prov och fick magkramp och var kokhet och frös samtidigt. Tappade koncentrationen och failade hårt på slutet. Rose-Marie sa att jag skulle gå hem, gick hem och nu sitter jag här & är helt död.
Mår skit uselt så vi hörs någon annan gång orkar inte blogga.


SOV GOTT

SATC 2 var asbra och nästan bättre än den första filmen. Nu har jag och Rosanna kommit hem till mig och Rosanna sitter och äter choklad, och stönar och säger ''faboulus, beatiful, sweet, excellent, nice job''
Jag har världens mest jobbigaste huvudvärk och det spränger och exploderar såfort jag rör på mig. Jag tror att jag börjar bli sjuk på riktigt.

Nu ska vi sova skönhetssömn, godnatt alla bloggläsare

UPDATE: HAHAHAHAHAHHAHHA ROSANNA TOG UPP NÅT FRÅN MITT SKRIVBORD OCH BA ''ÄR DET HÄR GODIS?'' OCH SÅG JÄTTEFÖRVÄNTANSFULL UT, OCH SÅ VARE KONDOMER !!!!!!!!!

awesome!

Resten av dagen har jag kollat på gossip girl och precis sista avsnittet av dhw, annars har jag rå pluggat både NO, SO och gjort klart min teknik sak. Känner mig friiiiiiiiiiiiii nu!
Nej men NO måste jag köra imorgon igen för allt sitter inte än och det tror jag det aldrig kommer göra heller -.- Men det är sjukt att det är bara 8 skoldagar kvar nu. Och igentligen är det typ bara 3 riktiga skoldagar kvar för nästan vecka så ska vi bara göra massa andra nice grejjer. AWESOME JU?!
Imorgon börjar vi 08.10 men ska åka med mamma till vårdcentralen för den där gardasil sprutan så kommer senare till skolan, slipper spanskan iallafall =D


new stuff










Lite nya grejjer från dom senaste dagarna eller både från den här veckan och förra. Har inte orkat tagit kort tidigare så here you go =)


vendela today

  
Linne H&M, Skjorta Ralp Lauren, Skor Converse, Skärp Gina, Jeansshorts vet ej (egna avklippta)


1 J U N I


                      
Första juni idag dårå. Bara 8 skoldagar kvar till sommarlovet. Ändå är alla så bittra och deprimerande i skolan.


Jag gick hem på lunchen, mådde dåligt. Så nu är jag hemma och har gjort omelett och ska sätta på gamla avsnitt av Grey's. När Rosanna slutar skolan , alltså om 5 minuter , kommer hon komma hit och våldgästa mig och tvinga mig att bjuda henne på tårta.


jag vill aldrig gå upp ur sängen igen

Jag ligger i min säng och är hur trött som helst, jag orkar verkligen inte röra mig eller resa mig upp. Enda andledningen som får mig att gå till skolan är att jag får träffa Kimberly idag och efter skolan får jag träffa Rosanna som jag inte träffats sen i söndags (det är långt för att vara oss) . Så om jag någonsin ska klara det måste jag gå upp och fixa mig nu om jag inte vill se ut som ett fan. Vilket säkert kommer hända ändå.


RSS 2.0