@ Vendela



Hehe länge sen jag bloggade men here I am now, i mitt andra hem, hos Vendela alltså!

Tog båten från Sandhamn vid 12.40 imorse (kan man säga imorse?) och mötte Vendela i forum och köpte massa pärlor, en body lotion och svarta ballerina skor.
Sen åkte vi hem till mig och packade mina grejer. Och nu har vi precis ätit middag och nu packar Vendela.
Vi tar ju tåget ner till mitt landställe i Smögen imorn, det ligger vid Göteborg. Där ska vi sola, bada, shoppa, äta glass, gå på Liseberg och gud vet vad ;)
Det ska bli så jävla n-i-c-e !
Sen på fredag kommer Rosanna också, båda mina favoritcheyer samtidigt på mitt land liksom, huuuur nice?


mcdooooooish


Vaknade vid 12 och planerna för idag är att jag först nu sticker till mcdoooooooooish med la familia och sen forum för att fixa några saker med mamma, sen ska jag möta Sofia och så ska hon fixa lite saker med. Sen blir det packning för oss båda och sen vet jag inte om vi sticker ut med båten senare idag, whatever vi hörs sen byeee!

fan vad nice


Nämen tja bloggen. Vet ni vad jag har gjort igen? heheheh klippt håret så nu har jag äkta page ;) Nej skoja bara men mitt hår är sjukt just nu och blir lika galen varje gång jag kollar mig i spegeln och nu känns det faktiskt mycket bättre! Hatar förändringar med mitt hår men vill inte ha äckligt slitit hår, hihi vill ni veta en grej? Imorgon sticker jag och Sofia till Göteborg (söndag) hur nice blir inte det ? :-D Nu blire film för min del så hejsvejs!


awesome on runmarö

En av alla dom bilder som jag finns på min kamera ;)))
Godkväll folket! Är hemma från min lilla trevliga tripp till Runmarö där efterlängtade Julia & Ida var. Haft två sjukt roliga dagar och kan berätta mer om det senare för nu ska jag käka grillat och vara lite social för min faster och hennes kille är här. Men vill bara tacka för en awesome tur till Runmarö ni är gaaaaaalet bra ska ni veta,
kärlek till er båda♥ Ciaaaaaao så länge!


Jag saknar spanien


Det regnar. Det regnar inte bara lite, det spöregnar, det öser ner. Det blåser, det regnar och man ser ingenting eftersom dimman är läskigt tjock. Man ser inte ens in till Sandhamn, och det är ovanligt.
Så ja, när jag vaknade imorse åkte jag in med båten och hämtade Milla, och åt en glass till frukost. Sen ut hit till Tviskär igen, och vi har precis fikat. Och som sagt, det regnar.

Ska titta på film snart och mysa med Bella. Vad gör man inte när det regnar?
Haha, väldigt mycket tjat om regn, men vafan. DET REGNAR!

00:28


Okej innan jag börjar packa och sen hoppa i säng så kanske ni borde veta vart jag ska ut och fara någonstans. Imorgon sticker jag till Runmarö där Julia & Ida är. Ska bli skit nice för jag har aldrig varit där förr och sen vare ett tag sen jag såg dom två skithögarna hehe speciellt Ida. Sen på söndag åker jag & Sofia ner till hennes landställe i Göteborg med tåget ska också bli sjukt kul! Hörs imorgon :-D

hat till småkryp
















Kom nyligen hem från födelsedagsfirande nu på kvällen för Morfar. Kom precis ur duschen och är redo för att packa upp väskan och ner igen. Lite bilder från dom senaste dagarna på landet och sen från idag. Om ni vill veta så hatar jag alla små äckliga småkryp. Ursäkta alla krypfantaster men jag klarar seriöst inte av dom. Bara jag går ut genom dörren och kommer ut i luften så attackerar alla olika typer av äckliga småkryp speciellt getingar. Idag när vi var i Sigtuna och käka glass så blev jag attackerad av flygmyror som kröp in i min tröja t.om och jag får panik varje gång. Det är äckligt läskigt, har typ skräck för sånt, de värsta är att ingen tar mig seriöst när jag får panik utan alla bara asgarvar. Så himla eeeeeeeeeeeeeeelaka !!!!!!!!!! :( Nej men vi hörs imorgon innan jag sticker hehehe blev lite långt.


Canon 500D


Ebbas nya kamera är så jävla nice!


Idag har jag allvarligt talat inte gjort någonting. Vaknat, käkat frukost, åkt till Sandhamn, åkt ut hit igen, powernap'at i några timmar & ätit middag.


Ebbas ska redigera some picture's och sen ska vi spela kort! (Ebbas säger att jag ska skriva hur mycket jag tycker om henne också, sooooo , du är den fiiiinaste korven på jorden. Hehehe, löve you. Very much. Like a sister och lite till ;-)


Sandhamn + Tviskär



Jag & mamma kom till Sandhamn vid 10 igår morse, här var både min farmor&farfar, Minna, Dorinne, Noah, pappa, Lillo och Göran. Så jag har ätit glass med mamma och pappa, och solat med Dorinne och Miranda resten av dagen. På kvällen kom Ebba och vi alla firade Lillo som fyllde år.
Sen runt 22 tog min familj och jag båten till Tviskär. Så japp, här sitter jag nu. Har vaknat för en stund sen och har redan käkat frukost.
Det är väl inte så super bra väder just nu, men snart ska väl jag och Ebba in till Sandhamn igen.
Vi hörs kanske ikväll, puss!


pretty pink

http://media.lookandtaste.com/files/video_thumbs/pink_cupcakes.jpghttp://media.lookandtaste.com/files/video_thumbs/pink_cupcakes.jpg

 

Även om klockan inte är mer än halv ett så hoppar jag ner i sängen.
Ska ta en buss vid 07.30 imornbitti,
pigg & fresh vare väl ?

På Sandhamn kommer bloggningen inte vara på topp direkt, Ebba tar med sin dator och pappa har mobilt bredband, men ändå. Vet inte om jag orkar blogga. Ni får väl se om jag slänger in ett inlägg någon gång. Annars hörs vi på lördag när både jag och Vendela kommer hem.
Ni får ha det så bra så länge!


memories


Nutella glass från glassbar på Korsika!

 

Sitter och chattar med Oscar , som jag träffade på Korsika förra sommaren, han bor i göteborg och vi har inte träffats sen förra sommaren så vi har pratat lite och catch up liksom. Vi pratar om att han ska komma till mitt landställe på söndag, och hälsa på nån gång under dom veckorna jag är där. Ska bli askul om det blir så att han kommer!

ensam barn


Efterlängtade Rosanna kom hit imorse, vi gick till hemköp och köpte glass. Vi har tittat på Killers, den var asbra så jag tycker alla som inte redan har sett den borde se den! Vi har ätit middag och myst, sista gången jag får träffa henne på två veckor, hon åker till England imorn.

Nu har hon precis gått och jag sitter med Ebbas dator och spotify är mitt tidsfördriv. Ska kolla några avsnitt Gossip Girl och sen packa lite. Imorn tidigt åker jag till mitt land på Sandhamn där mina sysslingar Dorinne & Noah är. Har inte träffat Dorinne på ett år!



Jag vill vara med dig dygnet runt. Om jag får dig att le, så känns det som att hela världen kan explodera. Ditt ansikte, din ögon, ditt blonda hår. När jag får dig att säga stop på ditt alldeles egna sätt, eller skrattet du skrattar när jag sjunger med min stönröst, eller när du försöker hålla skrattet inne och låtsas vara irriterad när jag sjunger på gaga låtar men du kan egentligen inget annat än le, eller hur dina ögon lyser när du ser choklad och nutella. Små saker som ingen annan lägger märke till ser jag. Som att du har en brun prick på högra örat som ser ut som ett extra örhänge, att du ler och tar dig lätt på håret när du tittar dig i spegeln, att du sminkar dig med munnen stängd, att din näsa är lik din lillebrors, att när du är nöjd har du exakt samma ansiktsuttryck som din pappa, att du har små små fräknar över näsan, när du blir upprörd får du lätt tårar i ögonen, du sover oftast med ena handen ovanför täcket, du ställer ena benet på ett speciellt sätt när någon tar kort på dig i bikini och att du blir nervös och irriterad när ingen förstår eller lyssnar på det du har att säga.

Haha, om jag skulle sett denhär texten utifrån, skulle jag allvarligt talat tror att jag är kär i dig. Det låter ju så. Men jag älskar dig så mycket att jag skulle kunna, jag vet inte vad. Du får mig alltid att le, alltid att skratta. Det är så himla svårt att få ner alla känslor på en text på internet. Men jag älskar dig högt över allt annat och jag är lycklig när du är lycklig. Det går faktiskt inte att förklara på ett bättre sätt. Du är värd guld, om inte mer.

PS - jag är inte lebb heheheh


no time for this

      
                                                     Danny - Craig - Denise - Jag - Jonathan - Vendela

Under dom kommande tre dagarna har jag inget alls att göra. Vendela är i Skokloster, Rosanna åker till England imorn, Kimberly är i Tunisien, Johannes är i Dalarna och så vidare och så vidare. Så jag antar att om jag kommer över en dator så blir det ganska mycket uppdatering iallafall!
Ska nog träffa min faster för bio, och ska se om min Vigdis vill följa med också, det var så himla länge sen vi träffades.

Jag har målat naglarna rosa nu, och sitter i mitt rum och har tråkigt. Det är skitväder ute, och ja, det finns inget att göra. Juste, nu ska jag in till Ebba och se om hon vill kolla några avsnitt prison break med mig.


you and i forever


Okej innan jag sticker så vill jag bara att denna tjej ska veta att jag älskar henne otroligt mycket. Känner mig bäst av alla människor och en dag utan henne känns som en evighet. Jag svär de finns ingen annan som du är!
I love you, bögen i ditt liv. Det är jag det♥

take care so long

Nu sticker jag till landet om folk vill veta de. I'm back on wednesday! Take care so long ;))) 

En bild på skitungen från midsommar

Blogglust


Har inte bloggat sen Mallorca men har inte haft någon lust. Alls.
Men jag kan bara säga, världens mest minnesvärda resa. Helt awsome. Kom hem i fredags iallafall och har bara träffat Vendela sen dess. Tidigt lördagsmorgon åkte hela släkten + mig dårå ner (eller upp) till Kjesäter där Ebba konfimerade sig. Har varit utan henne i 4 veckor. Can't believe it. Det är ganska sjukt.
Så ja, vi bodde över på ett hotell och var i kyrkan och sånt, inte riktigt min grej.
Nu är vi hemma iallafall och vi köpte med oss thaimat på vägen hem, allvarligt. Hur gott som helst.

regning skitdag


Skitväder i stockholm och om en stund kommer kusinerna hit och ikväll sticker vi till landet.  Om ni har tur slänger jag in ett inlägg innan men nu måste jag hinna packa så byeee!


drömmer mig bort


Fick plötsligt lust att blogga så why not. Dagen har iallafall spenderats nere i Nacka strand på J för en lunch och efter skulle vi på bio men de sket sig så nu sitter jag hemma i ett par gamla mjukisbrallor och typ dör av tråkighet, det regnar ute och gör inte saken bättre. Vet inte vad är med mig men jag har inte någon ork för att göra något ikväll. Äckklig huvudvärk, ångest över att man sitter hemma i skitlandet istället för underbara Spanien..... dödstrött och rykt på någons förkyldning på planet. Nice huh ? Nej inte riktigt;)


här var men en happyface chey


awesome resa


Hey bloggen, var ett tag sen ni hörde något från oss.
Vi kom hem igår och kan säga er att resan var obeskrivlig, helt awesome! Men båda vi orkar inte lägga ner någon tid på bloggen nu resten av sommaren så uppdateringen kommer inte var så super men i höst och när sommaren i slut då jävlar är vi tillbaka lovar vi. Men håll utkik för några inlägg då & då =)


mallorca here we come

NU ÅKER VI TILL FLYGPLATSEN OCH SEN TILL MAAAAALLOOORCA ! HEHEHE VI HAR INTE SOVIT PÅ HELA NATTEN, HIHIH RIKTIGT STORT JÄVLA HAPPYFACE !


dehär lär ni aldrig se igen


Jag säger bara, sådan syster, sådan bror. Och så behöver jag lägga till - HAHAHAHAHAHAHAHAH


Rosanna med sitt leende :D :D :D :D
Rosanna med ordet Discipline på rumpan, vafan? Hon shakar som fan också :D

Sådan mor sådan dotter, och här med - HAHAHAHAHAHAHAHAH

Rosanna jag vet att du kommer älska denhär, speciellt din page :D

fyfan va nice !

Vi taggar riktigt jävla hårt med musik på högsta volym. VI ÅKER TILL MALLORCA OM 3 TIMMAR !
Fyfan va nice, FYFAN VA NICE !
 


chilligt

Det var asnice på båten, vi åkte först ut till nånstans, fast där var det bara 16 grader i vattnet men vi badade där, sen åkte vi till Saltsjö-Duvnäs och där var det 21 grader. Hur nice ?
Så vi solade och badade i några timmar och nu har vi vart hemma och shakat loss till musik och snart ska vi käka, grillat !








hey afro ass ....................


i love you man


Vi har kollat på I love you man och käkade nyss. Nu sticker vi ut med båten och solar/badar så hörs senare idag =)


malaysia 2010


miss


Bild från när jag var i Frankrike tidigare i år, det skulle gärna kunna få börja snöa lite i mitt rum just nu.


buhu cry me a river

Har just kollat min mail och sett att jag hade 897 olästa och ett var från Annie ! Hon är i Kina, nice huh?
Annars pratar jag bara med Vendela , tänkte dygna. Men nu säger Vendela att hon ska sova, man ba hallåååå, vad fan är det för stil?

louis in my heart


Sofia är random på facebook och nu blev hon deprimerande så ska sova....  Min packning går typ åt helvete nej men det ligger en bomb med kläder på golvet och måste välja vad jag ska ha med mig och asså jag orkar inte packa idag så gör det imorgon innan vi sticker ut med båten. Och älskade Louis kommer till Sofia så hon våldgästar mig halv nio morgonen? Kommer dö men vi hörs imorgon puss♥

kärlek

 
Jag älskar er ska ni veta, och ni betyder bajs mycket för mig. Men de vet redan era små fina pösrumpor. Och Rosanna din skit kommer sakna dig när vi åker till Spain men du får hare så nice på Gotland!
Lööööööve på er båda♥


middle of nowhere

Tjaaaaa bloggen! Känner att det var ett tag sen. Men har som sagt hängt i Vansbro hela dagen eller har suttit i en bil i typ hela dagen. Nice huh? ;) Nej men de var lite roligt när mamma blev upptäckt av en äkta rose-marie männniska när hon satt och kissa bakom bilen när vi precis kom fram dog lite lätt av garv.......... om ni ville veta så tvingades jag med till vansbro för att heja på pappa som simma vansbrosimmingen, riktigt roligt faktiskt. Väldigt ironisk om folk inte förstår de redan. Men iallafall direkt när jag kom hem träffade jag Sofia. Sen blev de finalen i fotbolls vm som jag antar att typ hela Sverige kollade på? Dom allra flesta iallafall. Och Spaninen vann så jävla nice och vi som drar dit om bara en dag, kommer vara värsta röjj :-D
Men hejdå har inte tid för att blogga mera.

'


hej här e vi lite fina och dödsseriösa

23.12

Vi orkade inte bada men träffade Vendela runt 9, sen gick vi på promenad som slutade med att vi satt på junkerparkens gungor och pratade. Sen runt halv elva kom jag hem och nu har jag precis duschat. Rakat benen, tvättat håret, haft inpackning och skrubbat hela kroppen. Nu har jag precis dränkt mig i körsbärs body lotion. Oh nice !

Imorn väcker mamma mig tidigt, sen packar jag det sista, och går till Vendela vid 8.30 , Louis min städare kommer och jag orkar inte vara ivägen, så jag följer med Vendelas familj ut med båten och solar & badar.

Update - SPANIEN VANN VM, FYFAN VA NICE ! GOOOO SPAIN !

Haha hittade en bild från när Spanien spelade mot Sverige, Zlatan ser ju lagom glad ut. Antar att Spanien vann.

Spanien - Holland

Fick chicken faijtas istället för tacos och nu tittar jag på VM finalen, hoppas Spanien vinner, men bara för att Fernando Torres är så jävla snygg ! Cristiano Ronaldo är ju också snygg som få, men han spelar inte.

Ska träffa Vendela snart också, mys .

the last day


Rosanna kom hit, vi käkade thaimat, tittade på Scary Movie 4 och Dear John. Jag lyckades också packa färdigt, åker ju imorgon natt ! Har säkert glömt typ hälften av allt jag skulle ha med mig men what ever. Jag klarar mig alltid.

Vi har alltså varit inne under hela denhär dagen som tydligen har varit stockholms varmaste dag, men vi pallrade oss ut för att bada runt 5 tiden också, hehe där träffade vi Jonte som var med massa också.
Nu har Rosanna gått till en kompis, hon åker ju till Gotland imorn, inte okej där ! Så pappa och mamma gör tacos till oss, kommer ju inte träffa dom på två veckor.
Sen när Vendela kommer hem från vansbro, vilket måste vara om nån timme, så ska vi ner och bada i bagarn.

movietime

Jag vaknade ganska tidigt och medans jag väntar på Rosanna så drar jag igång Dear John. Vi hörs senare!

vansbro

Okej innan jag checkar film så ska ni veta så blir det ingen bloggning från min sida imorgon fören typ på kvällen någon gång för sticker till Vansbro tidigt imorgon och de ser jag inte riktigt i fram imot men what evaaah.

pappa är bäst

Pappa frågade mig en asnice sak när vi käkade nyss.

Alltså han ska ner och segla VM och representera Sverige med sitt seglingsteam, och då frågade han om jag ville segla ner båten med honom och några av hans kompisar, som har barn som jag känner alltså. Ellinore ska med och Filippa skulle troligtvis också med. De tar en vecka att segla ner och det är den 28 augusti - 3 september. Det skulle alltså betyda att jag skulle ta ledigt från skolan i en hel vecka, hur nice att slippa skolan? Pappa sa tillochmed att jag inte behövde hjälpa till med nåt, jag kunde ligga och sola på däck i en vecka. Hur nice säger jag bara, hur nice?

dagens lilla

 
Hehehe satt och kolla på fotbollsmatchen och Tyskland vann med 3-2 mor Uruguay om folk ville veta det liksom (som typ rosanna) sen såg jag att Sofia var lite desperat och tyckte det lät bra att ta med 11 bikinisar ? hehehe men nu har jag snackat med henne och hon chilla lite med sin packning. Gaaah förstår inte att vi åker så jevla snart, packar som sagt med fast orkar inte mera idag. Ska kolla på film fast först försöka ladda in bilder från idag på datorn!

vendela, ring mig nu

Jag försöker packa, hur bra går det? Får alltid sån panik, vad ska man ha med sig? Har redan slängt ner 14 bikinis, blir det för mycket? Ahhh, alltså, jag tar alltid med mig för mycket, eller för lite. Det måste väl vara bättre att ta med för mycket än för lite? Fast då blir det jobbigare att bära. Och hur ska jag veta vad jag känner för att ha på mig varje dag i två veckor, det är ju helt absurt.
Hehe lite beslutsångest.

Nu hör jag att pappa kommer hem så ska springa ner och käka thaimat nu, lööve!

Love you like a sister

helium babbel


Från när vi var vid kungsan och sen gick på love 2010 och vi hitta en helium ballong :-D

hemma

Jag har inte bloggat sen i onsdags, men jag åkte ut till Sandhamn, solade & badade och var med min farmor och farfar. Typ tog hand om mig själv haha..!

Jag tog båten vid halvelva imorse, och kom fram till forum vid halvett. Där mötte jag Vendela , så vi har köpt massa saker till Mallorca, kan ni fatta att vi åker i övermorgon? Det är helt 7kt awesome ju!
Fast det blev inte så mycket saker till resan, de blev en vit tröja, en as skön oversize från gina tricot. Och två par trosor, juste och en venus embreeze.
Sen träffade vi Rosanna och vi åkte till bagarn och badade, och nu krigar vi om Vendelas godispåse hehe.
Tänker inte sitta med datorn längre för att jag måste vara med Rosanna, kommer inte träffa henne på nästan en månad. Fattar fortfarande inte hur det kommer att funka, men ååh.

Vendela är snyggast på denna bild


jag ska ha den


Jag har hittat min drömväska.... Den påminner om den från modekungen som typ halva sverige har nu men den här kommer från Alexander Wang och är lite anorlunda, jag ska banne mig ha den här. Tyvärr är jag lite lätt pank för har inte fått min lön än från när jag jobba och den här kostar 875 kr...
GIIIIIIIIIIIIIVE ME (SPECIELLT DEN FÖRSTA)! =O


100710

 
SHIEeEEEEt nu ere inte långt kvar. Längtar gal1 mycket ska ni veta ska bli så jevla nice! Imorgon ska jag iallafall till forum med mamma och sen möter jag Sofia där. Vi ska fixa grejjer innan resan som bär av super tidigt på tisdag morgon :-D If somebody ville veta det liksom..


klippt topparna


Hehehe vill ni veta vad jag har gjort? Klippt topparna... och jag kan säga er att jag är faktiskt nöjd för en gång skull. Jag hatar oftast förändringar med mitt hår och blir aldrig nöjd när någon klipper mig men idag blev jag det. Mitt hår har känts så jäkla slitet och typ dött på senaste tiden och det blir aldrig bättre så det var dags för att freeesha upp det lite och nu känns det riktigt bra. Great innan Spanien och allt ju =)


9 juli


Nice grejjer från bland annat nelly.com, modekungen, h&m och kandee =)


pictures

























Dom bilderna får räcka så länge men det har iallafall varit skit nice på landet. Men nu ere back to basic igen och ska slita mitt ass från soffan och hoppa in i duschen istället. Hörs senare dudes!

home sweet home

JAAAAG ÄR HEMMA!!!! Fan vad skönt att vara hemma. Saknat min dator fruktansvärt mycket... :-( Nej men internet slutade funka i torsdags och har inte kunnat blogga sen dess men nu ska det bli som vanligt igen hoppas jag! Fast drar ifs till Spain strax men whaaat evaah. Ska ge er en massa bilder från landet om ett tag. Och om ni ville veta så går det inte ens existera här hemma. Det är minst 40 grader inomhus dör lite slowly....


23:24

 
Hej harmonisk bild säger jag bara. Nej men passar på att använda pappas dator när han väl inte är här. Annars har jag huvudet på några grejjer och lyssnar på music som vanligt. Imorgon ska det bli bättre väder och Joniis och jag ska sticka och bada antingen vid poolen eller havet. Och bara så ni vet har Sofia köpt värsta pösrumpe shortsen som hon är riktigt jevla stolt över och hon ska flyga med dom till Mallis. Om ni ville veta liksom ;)))))


löve

Nu ska vi titta på Stuart Little , älskar den filmen !

det ser ut som du knullar


Nu ska vi till Eva och käka glass,

längtar gal1










SHIEEEEEEEEEEEEET BARA 6 DAGAR KVAR NU! Längtar gal1 mycket. Alla bilder är från förra sommaren då jag var med min familj i Alcudia också. Älskar det stället och om 6 dagar drar jag & Sofia dit. Så jävla nice :D

new in closet

Juste nu när jag är hos Rosanna kan jag lägga in bilder från vad jag köpte igår och några bilder från igår kväll. Så here it comes

Klänningen fram och bak, är finare i verkligenheten.


Onsala korv in Rosannas heart.

kimberly

Jag mötte Kimberly vid forum och sen gick vi och badade i Järla sjö, hon hade med sig vattenmelon och så satt vi och pratade på bryggan. Mysigt !
Sen gick vi till forum och jag köpte ett par trosor och ett linne och sovshorts . Sen åkte jag hem till Rosanna och nu sitter jag hos hennes mamma och vi ska snart gå till hennes pappa. Jag sover här inatt och imorn (tidigt) ska jag upp och åka till sandhamn och vara med farmor & farfar i några dagar.

Kan inte fatta att jag lägger upp denhär, men väldigt nybadad iallafall :)



live från landet

Nämeeen tja bloggen. Det var ett tag sen ni hörde något från mig. Har som sagt inte haft tillgång till något internet men nu sitter jag på pappas dator och är inne på grannens modem hehehe busigt värre... nej men här är det så jävla nice. Har inte förstått hur nice ställe det här är igentligen. Och vädret är ju helt awesome, även om man dör lite halvt om man ligger för länge i värmen. Men har för det mesta av tiden solat/badat vid havet och poolen som finns här, vart ute med båten och nu ska ni få höra söndagens höjdpunkt. Joniis skullle visa sina skillz på cykel för han är värsta satsaren och så skulle vi cykla ner för värsta nerförs backen för vi var påväg hem från havet och då lyckas han cykla i full fart rakt in i ett jävla träd. Var så roligt att se så jag garvade så mycket att jag själv ramla av cykeln och skrapa upp halva knät. Idag åkte Joniis hem till Nacka men han kommer imorgon igen och jag orkade inte joina så stanna kvar här istället och ska strax lägga mig ute på gräset och sola. Stannar här tills fredag eller lördag morgon, vene riktigt än men ni får hare så bra så länge! PÖÖÖSSS

Juste en sak bara, på torsdag ska jag åka banan. Heheheh fyfan vad kul det ska bli ;)


Love to landet! (låter som en jävla lantis men är gal1 nice här och är skönt att slippa verkligheten ett tag)

lööövely

Sitter och pratar med Vendela, heheheh känns som hundra år sen, vi pratar om fransmän och spanjorer, rawr.
Hihi piiiinsamt, nu ska jag åka och möta Kimberly, pussys på er schnyyyggingar !
Hehe, oj jag har ingen mascara på mig, fan. Kommer nog missa bussen hihi.

6 juli !

Internet slutade funka igår, så jag och Rosanna drog igång O.C och tittade på det halva natten. Vi kom upp vid 10 iallafall, och käkade frukost. Nu har Rosanna gått och träffat Jossan, och jag klär på mig, sminkar mig och är inne på datorn samtidigt. Jag ska träffa Kimberly klockan 1, och jag vill bada. Så om du ser dehär så ta med dig badkläder, det är faktiskt 26 grader ute ! Och juste, min buss är framme 12.50 .

hem till midgård


Fan va nice, Rosanna älskar Rövhalt och jag är fett kåt på Runar, och så är Rosanna lika dum i huvet som Tyke och jag älskar Haldan. Fan va jag saknar dehär programmet

detta fält måste fyllas i

Idag har det varit så ochill det kan bli typ. Värmen i dehär landet är ju typ outhärdlig. Jag och Rosanna fick lite halvt värmeslag när vi var ute med Theo och Ludde, sen låg vi typ hemma helt döda ändå fram till 4, då vi lyfte på arslet och tog bussen till forum, stan orkade vi inte. Sen gick vi runt och tittade i affärer tills mamma kom med cash vid 7 typ. Så jag fick en söt blommig klänning från Zara, ett par jeansshorts & 6 par trosor . Ni skulle egentligen fått bilder på det, men sen upptäckte jag att Ebba har tagit med sig kamerasladden till sitt konfaläger. Så det får bli någon annan gång. Nu är vi hemma iallfall, och mamma lagar middag. Sen ska vi ner och bada, like usual.

Världens sämsta bild på jeansshortsen, men ni ser iallafall ungefär hur dom ser ut

Bilden ger klänningen ingen rättvisa

Fiiiiningar

godmorgon - 5 juli

Vi vaknade för en stund sen och nu ska vi käka frukost, sen ska vi gå ut med hundarna och sen åka till stan. Sååå, blog you later!

Haha den hade ju sin personlighet

23.26

Vi badade i en timme, och sen kom vi in till mamma som gav oss jordgubbstårta och cider, cactus & lime. Huur gott som helst. Nu tittar vi på CSI NY och det var nyss en kille som blev fett egd. To bad for him.
Juste, de är fortfarande ljust ute, det är lite coolt. Haha känns som att jag bara babblar på om ingenting, imorn ska vi iallafall först gå ut med hundarna och sen åka till stan, jag ska köpa min drömväska och så måste jag hitta en klänning till Ebbas konfa avslutning. Kan ni fatta? Jag måste ha klänning på mig, haha jag ser fett gay ut i klänning.
Nej nu hettar de till lite på teven, puss

Vi hörs imorn :)

ni får ingen bild

Förlåt för att jag inte bloggade igår, men jag var ju hos mina kusiner i saltis. Jag, Oskar, Gustav och Filip åkte och hämtade Sophie och Helena med båten på djurö, sen kom vi hem till Helena och käkade middag, hade det mysigt och sånt och sen nattbadade vi alla vid 1. Jag dog av kyla och jag trodde det skulle komma en mördare ut från skogen och typ mörda oss alla. Men sen började vi gå upp genom skogen och så möter vi nån som typ skriker, haha och vi typ dog. Sen så vare bara min gooodfather.
Men iallafall, sen sov jag där, vi kollade på vänner och somnade vi 2 eller något. Sen imorse när vi vaknade åkte Helena, Sophie och Filip på deras kompis konfa, så jag, Gustav och Oskar åkte ut till sandhamn över dagen bara och sen lämnade dom mig vid tåget så jag åkte hem till Rosannas kompis, eller ja, det huset som dom passar några hundar hos. Där käkade vi middag och nu kom vi precis hem till mig, och nu ska vi ner och kvällsbada. Trevligt trevligt.

Juste, när vi hämtade Sophie och Helena på djurö med båten så åkte vi förbi både Björn Borgs och Markolioo's hus. Det var asnice och Markolioo hade plastpalmer.

tjeenare

Rosanna gick och träffade en kompis och vi drog och badade, sen satte vi oss på verandan med cider och spelade kort. Asnice.
Om typ en halvtimme kommer min godfather och hämtar oss och åker till Gustav och Oskars andra kusiner, Cassandra och Desirée. Har bara träffat Cassandra förut men Desirée är typ nyfödd och då är bebisar alltid så söta så det blir trevligt :)
Sen åker vi direkt hem till Helena och Fiip och käkar middag och så, fotbolls vm blire väl antagligen som vanligt också, inte för att jag är så insatt men Erik skulle nog dö om han inte såg matchen. Aja, senare ikväll vet jag inte vad jag gör, om jag sover hemma eller inte. Men vi hörs sen iallafall. Puss

3 juli - soooool ute

Godmorgon sötnosar!

Haha inatt var det fett weird, alla vi fyra, Rosanna, jag, Gustav och Oskar vaknade prick klockan 03.47 och tittade på varandra, konstaterade att klockan var snart fyra och sen ba somnade vi om igen. Haha , men vi vaknade typ vid 10 iallafall, sen käkade vi frukost och nu ska vi ner och bada. Så vi hörs senare idag, oh juste, om 9 dagar åker jag och Vendela till spanien, HUR NICE?

bye stockholm

Haha Joniis har damp för att jag är så seg och att vi igentligen redan borde sitta i bilen nu men ska sticka nu. Kommer hem någon gång i slutet av nästa vecka och fram tills dess så kommer jag inte kunna blogga något tror jag. Har iallafall inget internet där men kanske kan låna pappas dator någon dag ;)
Hare så bra alla och see you next week♥


Hej närbild känner jag.


jevlar bara 10 dagar

Okej nu säger jag godnatt! Bara 10 dagar kvar tills jag och Sofia drar till Mallorca. 7kt nice :D


landet imorgon (idag)

TJäääna alla. Ipoden är laddad och fått massa med nya låtar in tankad. FÄrdig packad och allt är klart, okej inte riktigt. Men orkar inte så packar det sista imorgon innan jag sticker. Ska ju bli sjukt nice väder i helgen. Typ Sveriges varmaste dag på länge, känns bra. Lyssnar på great musik och käkar glass, fetto på hög nivå men I don't care just nu ;) Drar som sagt till landet imorgon. Ska faktiskt bli super skönt och ser ifram imot det, brukar inte riktigt det annars.. whatever nu ska jag kolla på film och sen sova. Godnatt hörs innan jag sticker imorgon eller idag haha!

Så jävla söt så man typ bara dör när man ser bilden =O


Dagens - 2 juli

 

proffs på banan hoppet

Tjeeeena bloggen. Ni vet redan vad jag har gjort idag och var som sagt på grönan med Rosanna,Sofia och hennes kusiner Gustav & Oskar det var riktigt nice. Sen så drog vi och bada och det var nog en av dom roligaste gångerna jag har haft så jevla roligt när jag har badat. Speciellt när vi var ute på flotten. Och ingen av dom förstog hur man gjorde BANAN HOPPET ???!?!!?? Liksom vem fan vet inte hur man gör det ? och gick inge bra för mig när jag skulle försöka visa dom hur man gjorde det :-O Sen när ålen kom så... inget förstår ett skit just nu men var så jäkla roligt. Haha har aldrig sätt Rosanna så rädd förut. Och Sofia var lite porrig av sig och flasha lite delar av sig efter hon hade hoppat flera gånger. Haha så roligt :D
Nääjmen hejdå har inte tid för att blogga nu måste packa.


Bild från högmarsö

2 juli

Vendela kom till oss, och sen mötte vi Rosanna i slussen, vi tog båten till grönan och var där ett tag, det var typ inget folk där, asnice! Sen blev det steeekhett så vi bestämde oss för att åka och bada. Vi gick till bagarn och tog flotten , haha Gustav knöt löss den, och sen drev vi iväg, sen kom massa grannar och kollade fett konstigt på oss, men iallafall. Sen simmade vi över hela bagarn till andra sidan, var på hoppbryggan i nån timme och sen skulle vi simma tillbaka igen. Då fick Rosanna kramp så jag försökte livrädda henne, men hon dränkte oss båda. Inte nice. Sen när det precis började gå bra igen och jag simmade med henne med liksom henne på mig (misstolka inte) så säger hon självklart '' nu har jag precis slukat hela bagarn '' och då var det ju inte lite svårt att börja skratta. Så vi drunknade lite igen, sen kom Gustav och Vendela och typ bokserade in oss igen.

Nu har vi iallafall kommit hem till mig och Vendela har gått hem, och vi har precis satt på favoritfilmen Little miss sunshine och mamma kommer snart med mat. Nicebajs!

Fatass

godmorgon

Vi tittade på Mr.Beans semester igår kväll, och somnade typ vid 2, nu har vi vaknat och vår buss går om en timme ungefär så vi måste hinna käka frukost och fixa oss. Hard work .
Nej nu ska jag slita mitt arsle från sängen, vi hörs ikväll. Puss

Noooah min syssling

peace

Haha slängde mobilen i väggen och nu är det värsta märket i väggen, pappa kommer döda mig när han ser det ... inte bra alls! Annars så smsar jag med en väldigt nice människa och lyssnar på en jevligt bra låt och kollade precis klart på en film. På lördag drar jag till landet och ska bli så schööönt faktiskt. Ska vara perfa väder i helgen och nästa vecka också. AWESOME! =D


Jag gillar mitt nya armband från lindex, om ni ville veta det liksom ;)


new in the closet


Jag diggar den hårt! Har ont i huvudet, mår illa och är riktigt förbannad och Joniis är rena rama plågan just nu. Sen är det en jävla fågel utanför mitt fönster som har ramlat ner från sitt bo och inte kan flyga än som sitter på altanen och piper som ett jävla fan som inte har varit tyst sen 10 imorse!!!!!!!!
Funderar på att gå ut och slå ihjäl den med en kratta men så eeelak är jag inte...

harmony



Här har ni, världens finaste bild på Mander! Tagen av Rosanna den mästerfotografen. Löööve you!

home

När Gustav och Oskar kom hit spelade vi monopol, de är geeeeek. Men sen kom Oskar på att vi kunde gå på bio så vi drog till sergel och kollade på Eclipse, jag dör slowly av hur snygg och gullig Jacob är. Efter åkte vi hem till mig och Rosanna gick en stund senare, nu har vi käkat middag och vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Något trevligt blire säkert iallafall. Imorn ska vi till grönan också, göteborgarna har aldrig varit där. Det blir super.

Jag älskar dig cheyen, skulle aldrig kunna leva utan dig. Du betyder mest för mig i hela världen. Helt seriöst.

en dagens


100701

TJaaaa bloggen. Haft en trevlig dag med Julia och var ett bra tag sen sist tycker jag! Behövde snacka med den tjejen. Mötte henne i forum och så tralla vi runt lite dära. Vädret var ju inte direkt det vi hoppades på men vi köpte lite grejjer på konsum och drog till långsjön och satt oss vid stranden och lyssna på musik medans vi snacka om massa. Sen blev vädret bättre och solen började komma fram och vi hoppade i vattnet tillslut och badade. Det var riktigt nice även om jag frös som fan efter. Och den lilla skiten har blivit riktigt brun sen sist jag träffa henne :) Efter ett tag drog vi till forum igen och jag hitta ett skit fint linne som jag köpte hehe. PUSSAR!


Jullan bullan du är en riktig awesome tjej ska du veta♥

vi är hooooome

Rosanna och jag är hemma nu, det är så jävla hemskt att det inte kan vara sant. Alla är så fula och dumma här hemma. Man blir ju bara deprimerad när man kommer hem och ser att allt är lika fult och falskt som det alltid har varit, fast det är fan ännu värre nu. SÅ MYCKET VÄRRE!!! Speciellt för Rosanna. Och alla jävla fula eklidenjävlar. Hatar den skolan.

MEN ANNARS ÄR DET HELT SUPER ATT VARA HEMMA!!! Snart kommer iallafall Gustav och Oskar, men nu ska ni få lite bilder från midsommar och sandhamn.
Juste, eftersom allt är så fult här hemma åker vi antagligen till sandhamn nästa vecka också.


Ni får inga fler bilder nu, men kan ni se HUR JÄVLA UNDERBART DET VAR ELLER?

möta julia


Godenmorgon alla. Redan uppe och nu sticker jag till forum med bussen och möter Julia där. Hörs senare idag ! =)


RSS 2.0