oh happy

MAMMA HAR KÖPT MIN OCH VENDELAS FAVORIT TÅRTA !!!!!!!
Mumma va vi ska käka chokladtårta hela helgen. Thank you mami ♥

Från min födelsedag ;))


valborg

På lunchen åkte jag, Kimberly och Vendela och köpte nya skor och sen tillbaka och hade teknik. Alla hatade Lennart idag.
Aja, sen gick jag, Vendela, Kimberly, Johannes och Annie till forum och hämtade gratis cola och sen tog jag och Vendela bussen hem. Nu har jag packat och Vendela står och gör smoothie till oss båda. Mamma kommer hem snart och sen åker vi iväg till Stavsnäs för att ta båten till Sandhamn. Vi kommer hem på lördag eller söndag så vi tror inte att vi kommer kunna blogga , men ni får ha en jätte rolig valborg så hörs vi sen .
( Vendela kanske mobilbloggar )


spanish

Sitter på spanska. Vi har inte vår lärare utan Vaaaaaaaaaldtraud eller hur hennes namn stavas men hon försvann typ :-D Hade svenska med Dick innan, vi jobbade med poesi och det gillar jag fett mycket förstår ni så fint.... SLutar klockan 13.50 och då ska jag hem till Sofia och sen åker vi till Sandhamn och firar valborg där. SOm förra året ska bli väldigt mysigt och rooooligt!


förra året på sandhamn <3


something pretty




Nu gör jag samma sak som Vendela och visar lite av sakerna jag fått med mig hem under den senaste veckan. 
Resten får ni se någon annan gång.


jag vill sova

Mamma är skit sur på mig och jag är skit sur på henne. Har packat men har inte hittat min vindjacka och det är super deprimerande... är extremt trött och vill bara gå och sova så ska göra det nu och skita i allt annat jag igentligen borde göra. GODNATT!


Haha så rolig bild. Älskar er och det hoppas jag ni vet♥


new things




Pimpade min kedja från snö med lite berlocker som mamma köpte åt mig från sisters :)




Nu fick ni se på lite ny inköpta grejjer. Eller typ lite av det jag har köpt dom senaste veckorna. Lovade lite bilder så here you go =)


oväder

Jag behövde gå hem i regnet från Vendela. Varje gång det mullrade efter åskan kändes det som om någon var bakom mig så jag vände mig och hela tiden.

Imorn slutar vi tidigt och då åker jag och Vendela direkt ut till Sandhamn där vi ska fira valborg. Precis som förra året, mysigt. ♥

we are best










Hade en väldigt trevlig studiedag. Tänkte att det var helg imorgon men en hel skoldag till... fast det är ju fredag så det är nice. På eftermiddagen blev det fint väder så vi la oss på IP och hade det väldigt trevlans. Lyssnade på musik och bara snackade. Sen kom Philip en stund också. Bitches var en geeek så han ville inte komma ;) Sofia gick nyss och vi har målat naglarna och ätit. Det blixtra och åskade nyss. Vädret är ju helt stört här hemmma. Ska duscha nu så hejsvejs!


studiedag

Dagen tillbringades med Kimberly och Vendela. Vi gick först till forum och shoppade lite , sen åkte vi till sickla och gjorde samma där. Sen gick vi till IP och la oss på gräset och pratade och hade det mysigt.





bilder ni aldrig fått se




Vendelas döda fisk ........... Vet ni hur mke ja garva eller?!?!?! :D :D ::D::D:D

Vendela i sitt naturliga tillstånd.

Johannes är sexig.
Bilderna är gammla (!)

when she shower



Medans Vendela dushar pratar jag lite med Michelle och är sugen på choklad.


news



Här är bikinin jag köpte idag, från cubus if someone wanted to know .


three is better then two

Har nyss ätit världens godaste köttbullar med potatismos :)
Innan träffade vi Rosanna och Johannes och kollade på SAW 5 hemma hos honom. Sen har jag också köpt en bikini. Nu är jag och Vendela iallafall hemma hos henne och jag sover här eftersom vi har studiedag imorn ! Såååå wonderful .
Vi kanske färgar Vendelas hår också senare ikväll, men vi får se


sov gott


i love u


Sofia & Kimberly













Hade som sagt en väldigt nice dag med Sofia & Kimberly idag. Kändes verkligen som det var sommar och var väldigt trevligt ute i solen. Vi har gått minst en mil idag..... Sitter och kollar på dhw. KVart i 9 cyklade jag och SOfia till henne och ja hämta mina grejjer. Sofia ska öva på sitt gitarrsolo bara så ni vet liksom ;) Vi satt och kolla på en video av Schteeeck Listen typ hundra gånger efter varann. Jag dog. Han är så rolig....... ni ska bara veta!
Men hejsvejs vi hörs imorgon då ska vi dansa på idrott. Fan vad roligt !

 


fjooorrrehoooeee








Visste ni en sak. Sofia har aldrig vågat erkänna det här för någon men det här är Sofias tre absolut favorit låtar. Det har de alltid varit och kommer alltid vara ;)

summer summer

Vi har inte bloggat på hela dagen för att vi gick upp jättetidigt. Sen tog vi bussen till Kimberly. Där gick vi runt och frågade efter burkar som vi kunde panta. Sen åkte vi hem till Vendela och städade. Så nu har vi fått ihop 600 kr. Really proud ;)
Efter att vi var klara satt vi ute i den superhärliga solen ett tag och åkte sen till forum. Där köpte jag trosor och en kjol.
Nu är jag hemma hos Vendela och som vanligt har vi gått igenom hela hennes garderob. Man hittar alltid något nytt haha :)

Vendela har alla bilder från idag på kameran och den ligger någonstans anywere så ni får en skruttig cambild istället .

100426

   


ragg på gamlingar

Heeeeeey alla! Kom till Sofia för en liten stund sen. Träningen gick åt helskotta för mig tycker jag... :-D Mina fotbollsskor är typ för små så kunde knappt springa på slutet och då spelade vi match. Men ska köpa nya imorgon för mamma är så generös. Sover här som sagt, och imorgon ska jag, Sofia & Kimberly tjääääna money. Ragga upp massa gamlingar ;) haha. Nej men vi hörs imorgon så hejsvejs!


Schteeeeckig bild asså, nästan lika schteeckig som bitches var idag ;)


this is life

Träningen gick asbra och nu har jag duschat. Vendela kommer snart och sen sover hon här, vi är ju lediga imorn ! Eller vi har Orissa dagen, vi ska samla in pengar till någon skola i Indien. Men det ska jag, Vendela och Kimberly fixa snabbt and then we are free !
Mamma och pappa kände sig nog också lite skuldsatta eftersom jag tvingas med till sandhamn på valborg och vi hade värsta bråket om det igår kväll. Så nu ska dom köpa guldkort till mig :)


Stereo love - Edward Maya feat. Vika Jigulina
daniels favoritlåt ;)

PISS

VENDELA FÖRSTÖRDE JUST MITT OCH ROSANNAS LIV !!!
HON SÄGER ATT HENNES PAPPAS JOBB INTE GER UT NÅGRA RIKSKUPONGER LÄNGRE SOM HON KAN TA !! FAAAAAAAAAAAAAAN .


lovely

På lunchen gick vi tjejer ner till IP och lyssnade på musik och pratade. Vendela hade med sig kameran också.



Jag älskar er !


roligt



Efter skolan gick jag och mötte Rosanna i forum och jag köpte smoothie, sen träffade vi Vendela som vart hos tandläkarn typ. Och nu är vi hemma hos mig. Ikväll är det träning och det känns not nice. Men vi hörs sen



vet inte vad jag skulle göra utan dig bästis

Duschade nyss och smörjt in mig. Har träningsveeeerk i hela kroppen. Don't no why ;) Sovmorgon imorgon och är trött så ska sova nu. Godnatt alla!

saknar för varje dag som går BAAAAAAAAAAAAAAAAAAJS! (extremt sexig bild...)


sommar väder !!!!

JAAAAAAAAAAAAG DÖÖÖÖEEER!!!!! Det ska vara upp till 17 grader i skuggan på tisdag. Sommarkänslor på hög nivå. Nästa lika underbar värme som det var i Thailand. Okej inte riktigt men typ svenskt sommar väder ju !!!! :-D


jag älskar dig


Det har jag alltid gjort, det kommer jag alltid att göra.

Har jätteont i huvet, är skitsur på mamma, och är allmänt trött på allting. Så nu ska jag lägga mig i sängen och läsa, så hörs vi imorn.

OMG!


3-1

Hejhalå bloggen! Som sagt vi vann matchen med 3-1. Vi är så jäkla grymma och känns otroligt bra att vi vann säsongens första =D Men det bajsiga var att på Ösmo IP så vare GRUUUUUUUUUUUS!!!! Alla fick ryck på det för vi hade förväntat oss konstgräs iallafall. Men nej så vare icke, fick en smäll av en ful jeeevel och skrapa ut ena handflatan och knät. Svider som tusan i handen och har typ sten i den men får liiiida lite. Prata med bästis nyss och halvt kollat på gossip girl. Köpte ett fett snyggt halsband och en rosett till håret i forum med Rosanna & Sofia.


vi vann !

Vi vann matchen mot ÖÖÖÖsmo. Det var najs, och Rozz lirade lite extra bra ;)
Sen åkte vi direkt till forum och jag köpte ett par chinos och ett till rosettdiadem. Vendeluttan köpte nåt annat också, och en daimtårta :D
Nu snackar jag annars bara med Kimberly och Rosanna och ska hoppa in i dushen nu.

match

Har dömt match och är 100 kr rikare nu. Känns bra men dom kommer säkert försvinna direkt på något... Har match klockan 12 på Ösmo IP. Ingen jävla aning vart det ligger men mamma vet.. typ. Måste byta om nu och eeeeta. Sofia & Rosanna ska också spela så vi ska vinna :D :D :D Hörs senare idag!


det är lika nice väder ute idag som de var den dagen på bilden

grattis !!

Grattis på födelsedagen min älskade särbo !
Hoppas du får en grym dag, jag älskar dig bästis.
Leopard <3 Zebra







mer bilder från igår


























=D

TJoolahop alla! Gick en promenix runt bagarn med Sofia förut och sen joina jag henne hos henne till typ kvart i 8. Har nyss käkat middag och maila en väldigt fin man som heter Andreas angående matthcherna jag ska döma imorgon. Hahah herre låter som min mamma typ. Men kommer bara kunna döma första klockan nio för sen så ska jag spela match vid 12 någonstans vid Nynäshamn och det tar ju typ 2 timmar dit så kommer inte hinna döma flera en den första. Om några minuter börjar sista delen av Millenium. Måååste se ! =D


Haha jag gick med gladiatorskorna som jag köpte i Bangkok på promenaden. Frös inte ens om tårna. Very nice ;)

hello

Nu är jag hemma från stan, maxi och finntorp med mamma. Mamma har vart supersnäll hela dagen och köpt massa grejer till mig. Ni får se nån gång senare.
Eftersom inte pappa eller Ebba kommer vara hemma ikväll har vi köpt sushi och chokladbullar. Godaste som finns. Vi ska ha tjejkväll. Myysigt :)
Därför tror jag inte att jag kommer blogga mer ikväll, men de gör säkert vendela .
puss på er

life after you


 


fika

Dåligt med uppdatering både idag och igår men den ska bli bättre från & med nu ;) Kom iallafall nyss hem från forum och maxi med mamma. Fick med mig lite grejjer som jag kan visa foto på senare. Men hinner bara skriva snabbt för Tuuuuuuuuuuuija & EEeeero är här och vi ska fika, det gillar vi. Hööres!




Enligt Tuuuija så ere 19 grader utomhus för det stog det på tempen. Tror inte det stämmer men varmt ere iallafall (y)


godmorgon

Nuuu har vi vaknat och ska äta frukost. Sen ska jag till stan med mami, och får väl se vad dom andra ska göra.

like always



Såhär ser det ut en vanlig fredagskväll.

jag vill bara säga..

.. Tack gode gud som gett mig så fula kompisar jag kan känna mig snygg bredvid.


äntligen helg

Heeeeeyhalå! Äntligen fredag och äntligen heeelg! Det är sol idag också, fetma nice och det var pannkakor till lunch :-D Efter skolan åkte jag, Sofia & Kimberly till Björknes. Nu är jag och Sofia hemma hos mig. Rosanna som är lite fjorreborre är på grönan. Nej jag skoja bara men hon och Sofia sover här ikväll och vi ska ha lite trevligt. Vet inte vad vi ska hitta på än men något hittar vi väl på.


vi var så roliga när vi gick i 6an

goodnighto potato

Nu har jag och Rosanna ätit världens godaste mango och spanat in lite puckon på facebook. Vanlig hobby faktiskt ;) Har very mucho att diskutera med Vendela imorn också, lite chockar.
Nu ska vi fortsätta vara nördar så vi hörs imorn

Haha ja hade nyss slagit Ebba ;D;D;;D


100422


 

inte okej

''om blickar kunde mörda skulle du vara död för länge sen''

Såna blickar ska jag och Vendela ge en viss person imorn. Bara så ni vet liksom.


skit väder



Seriöst det snöade igår och har regnat hela idag. Det är inte nice. Jag förväntade mig minst 10 plusgrader och sol när jag kom hem för alla sa ju att våren äntligen hade kommit. Men nej inte riktigt ;) Förstår mig inte på vädret här hemma. Skulle verkligen inte tack nej till 40 graders värme i skuggan igen. Faaaaaaaan vad skönt. Jag vill ha sommar ingen jäkla tråkig regning vår.

22 april

Värsta dålig uppdatering men efter skolan gick jag, Vendela och Johannes till forum och mötte Rosanna. Efter ett tag behövde Johannes gå och då köpte jag ett linne och Vendela en kjol.
Sen åkte vi hem till mig och bytte om till träningen och nu är jag och Rosanna hos mig. Hon sover här och snart ska vi duscha :)

Hahahahahaha de ser ut som Rosanna har muchsse :D :D :D::D::D:DD

stooone

Hejhalå! Kom hem från träningen för ett tag sen. Är lika kall som en isbit. Var så jäkla kallt nere på boovallen så jag dog. Efter skolan så mötte jag, Sofia & Johannes Rosanna som var very long time sen vi träffa sist =O Vi var iallafall i forum och var fathoes som vanligt och sen ropa vi på en väldigt rolig människa från vårt vanliga ställe och han såg så rolig ut för han reagerade varje gång vi ropa hans namn och såg jätte förvirrad ut och förstog inte vem det var som ropa hela tiden. Hahaha så roligt :-D


en bajskorv

Här är ett av dom roliga SOspelen, asså kolla här va man typ i ett rum..


...och sen höll man musen på toan så låg de en bajskorv där :D :D:D:D:D:::DDD:DDD:D

ur.se/ung

Rosanna är snart arg som en varg och Kimberly kissar snart på sig.
Annars har vi bara SO och vi sitter och kör massa SOspel på annas läroburkar. Madame Anders tror att han kan allt som vanligt och Bithes är bara allmänt rolig.

Kimberly hälsar att hon har kissat nu och att det var skönt.

Roligaste människorna på länge

gooodmorning

Nu har vi vaknat och håller på att klä på oss. Sen ska vi äta frukost och gå hem till mig en stund.

big sovmorgon

Nu ska vi sussa lite sött. Sofia porrar sig i min spegel och tar bort sitt smink och jag duschade nyss och smsar med Johanna, de va länge sen. Men vi vill ni veta något skit nice. Vår musiklärare är sjuk så vi har sovmorgon till klockan 9:50 så rooooligt :D Efter skolan blir det Sofia & Johannes och sen träning. Godnatt alla !

 
så old picture


i väntan på grey's




dagens skratt








Johannes gick nyss men Sofia är kvar och ska sova här. Nicebajs på det, vi dansa iallafall på wii och Johannes råkade slänga iväg kontrollen rätt över hela övervåningen och det är öppet ner till nedevåningen så den flög ner, krascha i väggen och sen ner soffan. Hahahahahahahahaha

självpullinering

Jag och Kimberly var ute en timme efter skolan och sprang. Vi går in före här hårt förstår ni ;)
Sen hoppade jag på Vendela och Johannes buss så nu sitter vi hemma hos Vendela like old times . Johannes fick också känna lukten av Vendelas skit i stinkhuset. Fast denhär gången så kom lukten efter vi hade cyklat förbi. Lika stor chock där här gången också.
Nu sitter Vendela iallafall och söker på pittbullar på google , och Johannes sminkar sig.
Bara dåliga mobilbilder men det är bättre än ingenting.

Johannes skapade självpullinering av Vendelas blommor.

En förövrigt riktigt cool bild på mig

hahahah döör


VIsst var vi roliga när vi var små? ;)


yeeeaaah

Heeeeej har bara en lektion kvar sen slutar vi. Så jäkla bajs bra ;) ;) ;) ;) ;) ;)


Juuuulia & jag lagar panncakes hemma hos Sofia :D


it's perfect



Mamma är så cool att hon ska sponsra mig med nya kläder i helgen. Eftersom det jag skulle beställa inte fanns i min storlek. Bara några 14 - 16 som typ är L- XL i svenska storlekar .

Nu smsar jag annars bara med Kim and her daddy is going to save the summer. Imorn har vi ingen sovmorgon och världens hemskaste förmiddag. 4 lektioner innan lunch. Fast sen slutar vi typ :)
Nu har datorn blivit så tråkig efter att jag är inne twentyfourseven. Så nu ska jag lägga mig i sängen och smsa.



schteeeckis är en pittbull

Hängde inte riktigt med i Dhw men who the fuck cares.. Kom nyss ur duschen och sitter och käkar banan som smakar helt wonderful. Imorgon börjar jag 8.10 och vi ska dansa buuuuuuuuuuuuuggg på idrott. Herre vad kul det ska bli. Så roligt att se Sofia speciellt dansa med två människor som hon alltid får adhd på när jag säger att hon ska göra det. Speciellt Schteeeck listen som är en pittbull enligt mig. Haha ingen förstår ett skit men nu ska jag sova. Fast först ska jag borsta tänderna ;) Svejs!


dhw börjar

Tjohejsan! Sorry för bad update idag men har inte orkat förens nu. Har iallafall vart med Soffan som vanligt efter skolan och vi var så jäkla duktiga idag igen!!!! Vet ni en jätte rolig grejj?! Sofia visste inte vad Spagetthi Bolongse va hahahahah jag dog :-D Hon skulle sleepat här maybe men fick inte men kanske tomorrow.. Men dhw börjar om 5 minuter så heeejdå ! Hoppas alla har haft en bra dag som jag har haft med bästis♥




hon måste verkligen sluta

Jag snodde Vendelas cykel och kände mig riktigt glad. Sen åkte jag förbi stinkhuset som luktar ungefär som Vendela och då fick jag en sån illamående chock att jag nästan ramlade av cykeln. Inte snällt av Vendela att sitta och skita i dedär huset dygnet runt . Ajabaja på henne !

Nu är jag hemma iallafall och sitter och äter kiwi. Den är omogen och hård. Helt omöjlig att äta typ ;) Det är äkta Kim för hon gillar alla hårda frukter..
Snart börjar dhw också, och jag ska försöka hänga med även om jag inte sett dom tre senaste avsnitten.


vendela & sofia


Hey soul sister - train

Före första vill jag stolt berätta att jag och Vendela gick hem ända från björknes. Vi pratade om massor och det var ju sol ute så det var inte hur kallt som helst. Nu är vi hemma hos Vendela iallafall och jag provar igenom ungefär hela hennes garderob.
Mamma har också lovat att vi ska se om hon kan beställa lite kläder till mig ikväll. Generöst :)

Hahah en very sexig bild från första dagen i malaysia ;D

i want summer


Godnatt ♥


facebook grupper









HAHAHAHAHHA JAD DÖÖÖÖER DOM E SÅ JÄVLA DÅLIGA MEN SÅ ROLIGA!!!! Den fjärde och femte är verkligen äkta Sofia. Ska hälsa från henne attt hon dööööer varje gång hon ser en sån här grupp. Fast inte alla för vissa är inte ens kul. Dom som inte tycker någon av alla dom här grupperna är roliga har ingen humor så det så :D :D :D

inte bra för hälsan



Alltså vissa har ju riktig dålig humor. Fast Anton har ju vart torr sen första gången vi träffades men ändå.


sofia dog


Som sagt jag och Sofia sprang två varv runt bagarn efter domarmötet. Så jäkla duktiga. Hade världens finaste byxor på mig och det var jätte roligt att powerwalka förbi bussen och sofia dog. Lika mycket som hon dör varje gång hon ser alla skit dåliga grupper som blir så jäkla roliga på facebook... :-D
Nu ska jag bajsa och hitta något att ha på mig imorgon! Hoppas det gick bra för kiiiiiiiiimpan hos den stora tången ;)

we are good

Vi var i forum innan domarmötet med Kimberly. Men när vi lämnade henne skulle hon in till stan och navelpierca sig den jäveln. Jag vill ooocksåå !
Sen var vi på mötet iallafall, sen eftersom vi missa fotbollsträningen joggade vi runt bagarn två varv. Fett stort för att vara oss :)
Nu har Vendela gått hem och jag sitter vid datorn. Som alltid :D

Jag och Vigdis på Sandhamn. För några få år sen bara ;)


så roliga

Tja alla coola. Grupperna på facebook e så jävla roliga så man dööör :-D Har engelska när som helst sen eller tror det. Sen så slutar vi SKIT NICE!!! Då ska jag & Sofia till forum någon annan följer säkert med och sen så ska vi på den där tråkiga domar mötet.............. ciaaaaaoOo!'


gammal bild


kimberly är kåt på gubben



Asså jag dör, seriöst. Hur jävla bra humor kan man få?

byeeee

Nyduschad och insmörjd med victoria secret lotion som luktar very nice. Mohaha jag börjar iallafall klockan halv 10 imorgon. Känns really good att inte behöva vara på omprov som Sooofa imorgon :-D Igentligen har jag och Sofia fotbollsträning men vi ska på världens tråkigaste domargrej. Han som alltid håller det där säger alltid sånna jävla tråkiga skämt och försöker typ alltid rimma. Han e jätte deprimerande ;) Men nu ska jag fortsätta lyssna på musik och smsa så byeee!


så daaaaaaaammm sexiiii vi är ;)

godnatt


Osminkad & Ofin ;)


hahahaha







Asså dehär är nog dom roligaste grupperna på facebook, jag verkligen dör av alla. Så jävla konstiga ;D


not good

F&F är här, och faster. Jag har somnat två gånger.
Nu ska dom dricka te.
Och fyyyyfan va jag har tråkigt, jag dör av ångest över att jag inte har sovmorgon imorn eftersom jag ska göra nåt stört NO prov, och sen så har jag jävligt mycket i huvet att tänka på.


18e April



 

snabb uppdatering

Hej alla! Snabb uppdatering bara men kom nyss hem från mormor&morfar. Åkte dit efter Sofia & jag hade käkat lunch.  Vi va typ där å fika och typ gav dom lite presenter och grejjer från Thailand. Sen blev det en snabb drive in hos kusinerna som bor 10 min bort från dom. Timoooooooon va så jäkla nice och spela madagaskar på playstation med han. Sen fick jag träffa Ludde. Saknat han very muuuuuuuuuuch!♥
Kollar på greys just nu så hörs senare!




chock

Nu ska jag ut och jogga all by myself .

vendela är så fin



 
Nu har vi tvättat tre bilar och krattat 20 sopsäckar löv :D
Det roligaste var att spruta ner Vendela med vattenslangen och att hon verkligen försökte vara sur men innerst inne visste hon att jag var så rolig . Och så äre kul att hon hatar mig för att jag skriver dehär ;D



schteeeklisten ♥

Jag och Vendela har kollat på luftslottet som sprängdes. Den var läskig, och vendela showade i min soffa. Vendela har playboytrosor på sig, hon ligger i min säng och tror att hon är så sexig, vilket iiiiinte är sant. Sen klagar hon på att jag showar rumpan ;D
Imorn ska vi tjäna ännu mer pengar, så det blir ännu mer cashflow. Feeeels good ;)


Vendela är kåt

fan vad nice





(Vi hade super sexiga kläder på oss i knooooooooow)

Asså fan vad vi är bra. Tjänat 1100 kr idag, mohahaha CASHFLOOOOOOW! Vi behövde verkligen dom pengarna. Sen åt vi verkligen världens wonderfulaste morotskaka efter allt som mamma hade bakat. Vi slängde mask på min grannes tomt och vi verkligen hatar honom. Han såg oss när vi var så fina också :D
Sover hos Sofia ikväll så tjohej!

godmorgon!






Dåliga webcam bilder men who caaaaaaaaaares ;) jag vill ha mat nu............

.


Nu borde han ju iallafall fatta


hej vi har kul







Inne i stan såg vi en kille som seriöst hade adhd och var jätte rolig. På pub så upptäckte jag min blivande man CHAAAAAAAAAAAAAARLES! Asså han är världens finaste :D :D :D Sen trodde Sofia att hon såg Schteeeeck Listen vid sergel och blev lite upprörd och behövde gå och bajsa för hon fick en orolig mage. Vi har väldigt kul, SOfia snackar med fisen och nu ska vi ha ännu mer kul :D

sooo sorry

Förlåt om vi inte har bloggat på hela dagen men efter skolan gick jag, vendela, kimberly, linnea och annie till forum. Vendela köpte nya klackskor och sen gick typ Annie och Linnea. Så jag, vendela och kimberly gick och köpte passionfruktsläsk och macka på konsum och satte oss på vårt vanliga ställe. Sen åkte jag och Vendela in till stan och träffade pappa som gav mig lite money ;) Sen kollade vi på Remember Me. Asså jag tyckte inte alls den var så sorglig som typ alla andra tyckte och jag fick värkliden värsta rycket på att Robert Pattinson är så helt sjukt ful. Det förstörde verkligen hela filmen.
Sen efter hämtade pappa oss, och nu sitter vi hemma hos Vendela och jag sover här.

AHAHAAHAHA ja döör. bananen är äkta jag :D

du kommer dö


Asså Vendela kommer du ihåg ? DU måste lyssna på typ hela, för du kmr fatta snart. Jag lovar du kmr börja tänka på en person.

Jag älskar dig mest i världen fru ketchup.

dead tired

Fick reda på igår att vi har något deprimerande SO-prov imorgon om jordens yttre krafter och jag kan inte ett skit!!! Imorgon är det fredag. Fyfan vad skönt! Mår illa och har fortfarande huvudvärk. Är så otroligt trött och vill bara gå och sova så det är exakt det jag ska göra nu så säger godnatt see you tomorrow =)


oooh herregud vad längesen men minnen asså sofffans älskade place viksjö som tuija och eeeeeeeero bor i ;-)

plutte snuttan dååå

HAHAHA jag och Kimberly låg uppe vid vårt ställe i forum och diskuterade en viss person. Så kommer en tant och väntar på hissen och Kimberly ba: Men han satte på mig. Bakifrån !!! Och tanten blev helt stel, svårt chockad och fick hjärtattack. Och nivet inte hur mycket jag garva eller. Asså herreguuud. Haha asså ni kanske inte fattar men det hon sa var inte som ni tror :)


home now

Kom nyss hem, jag och Kimberly gick ju på jakt efter solglasögon men hittade inga. Eller de gjorde vi ju och ett par var as sexiga och Kimberly ska köpa dom ( ja menar dom svarta, stora, i olika färger som du gillade såååå mke kimberly :D ) Sen gick vi och köpte glass, och pratade som aldrig förr. Helmysigt som vanligt.
Nu har jag huvudvärk och är döhungrig så pappas köttbullar ska få hoppa ner i magen really soon :D

Ahaha kolla va blek min hand är ;)

15e April



En dagens har ni inte fått på länge
Asså baaaaaaaaaaaaajs jag har huvudvärk som trycker i hela huvudet...... -.-

glaasss

Tjoho alla! Kan börja att säga att jag vakna 6 imorse och kom till Sofia redan vi sju och sen var det en hel vanlig skoldag men fick träffa alla igen och det var alltid lika trevligt :) På lunchen så drog jag, Sofia, Johannes & Philip till forum och åt. Sofia & jag käka en hel stor fet baguett tillsammans. Efter skolan så gick jag, Julia, Ida, Linnea & Annie till konsum och köpte glass. Var så jäkla sugen på annanas glassen som smakar wonderful och satte oss utanför forum i solen. VÅÅÅREN E HÄR I STOCKHOLM !!! Men jag tycker det är kallt här men i solen var det faktiskt väldigt skönt. Bussen hem satt min kära mamma på. Mår illa och har lust att gå å sova men ska kolla en bajs bra film så hejdå!


På Coral Island


i skolan

Nu har vi SO och typ tränar inför provet som är imorn. Det är om typ jordens yttre krafter. Asså jag fattar typ ingenting, och de värsta är att vi har NO efter, och vi har läxförhör om typ 5 sidor i boken och jag har inte ens läst :D
Efter skolan ska jag följa med Kimberly och köpa solglasögon, kuligt :)

Älskar dig ♥

packa bajs

Jag sjöng på denhär idag när jag var med Johannes. Och johannes börja garva så jävla mycket att han pruttade samtidigt. Asså då dooog jag. Verkligen dog.
Johannes typ lyssnade sönder denhär låten för nåt år sen och då fick han typ värsta flashback ;D


funny

Som sagt träffade underbaraste bästavän igen. Saknat den filluren så otroligt mycket. Sofia har redan berättat och ja vi hade det very fun och allmänt trevligt. Blev en liten återförening och klädde ut oss lite. Ska bjuda på några bilder som jag lovar ni kommer garva åt. Dom är nästan för fina för att ens visas här ;)
Nu blir det duschen och sen sova. I min egna sköna säng.... här ska det sovas gott !






Hahaha herregud... här bjuder vi ordentligt på oss själva ;)


meet my bestfriend

Efter skolan gick jag och Johannes och köpte glass och satte oss i en lekpark och pratade. Trevligt trevligt :) Sen åkte jag hem för att träffa Vendela . (ÄÄÄÄÄÄNTLIGEN) Och jag trodde vi hade träning också men så har dom tydligen bytt dagar. Så jag och Vendela hade det helt underbart i stället och fyfan vad jag har saknat henne. Vi klädde ut oss till araber, pratade om roliga människor från Thailand och Malaysia och hade det allmänt bäst liksom. Like always :)
Jag kom nyss hem och nu sitter jag och Ebba och kollar på Grey's . Jag e inte alls trött, eftersom jag sov 11 timmar inatt. Så jag får hitta på nåt att göra istället.

AAAAAHAHAHA VI VAR SÅ SNYGGA FÖR ETT ÅR SEN :D

vill ha vill ha vill ha


Nu ska jag tjata på mamma lite för att få beställa dehär :)

riskrig

Imorse fick vi lyssna på nån poet som kom hit och läste massa dikter. Han verkade helt sjuk i huvet.
Sen på lunchen startade Kimberly värsta riskriget genom att kasta ris på mig. Sen kastade alla på alla. Jag fick ris i hela bh:n och alltiiing. Inte okej där plutte snuttan ..
Nu har vi NO och sen slutar vi, trevligt trevligt :)


back in verkligheten

I'm hooooooooooooooome bitches. Men jag är dead och har en trevlig jetlag. Nice va? ;) Mellanlanda i Helsingfors 6 imorse och vänta där på planet hem till Arlanda i 2,5 timme. Ska ta och sova en liten stund nu. Ska få träffa SOOOOOFIA SENARE IDAG :D :D:D:DDD:D: Har så jävla mycket grejjer att snacka med henne om! PUSS SÅ LÄNGE!

I paradiset..så jäkla underbart!

inte okej alls

Åh fyfan va jobbigt. Jag somnade klockan 7 igår . 7 !!!!
Så jag somnade med smink, kläder och hela alltet. Asså jag förstår inte. Nu ser jag ut som fan, inte okej. Jag vet inte vad jag ska ha på mig eller någonting. Bråttom har jag också ;o

jag är så rolig

När jag var i Malaysia såg vi ju massa djur och sånt. Och såna här näsapor fanns det överallt. OCH DOM HADE RÖDA KUKAR !! Kan ni fatta hur mycke jag garva eller, var enda jävla gång vi såg dom. Så jag sprang iväg och köpte ett vykort med en sån apa på till Rosanna, och såklart skriver jag om det också. Och nu fick hon vykortet idag och hennes brorsa har läst det. Så jävla roligt :D :D:D:D::D
                             
                          ASSÅ KOLLA BARA, JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR !!!!!!!!!!!!

pluttesnuttan & fluffetuttan





Jeans - Gina Tricot Linne - H&M Ed Hardytröja - Malaysia  Skinnjacka - Bikbok

Efter skolan åkte jag och Kimberly in till Hötorget och köpte jordgubbar. Sen gick vi till Gamla Stan och satte oss vid vattnet med jordgubbar och glass och pratade om allt & inget. Helmysigt :)

skithumor?

Plutte snuttan är peeervers !
Asså ni skulle bara veta, hon är inte någonting att leka med . Vem vet vad som händer om man är ensam med henne..


goodmorning ;)

Rosytrosy har varit duktig flicka och klätt på sig och allting medans ja sitter i sängen.
Vi ska ner och käka frukost snart och sen ska hon till skolan. Jag har sovmorgon och de är alltid lika najs ;)

byxorna

fyfan va rosanna e blek ;D

no bloging

Jag har inte pallat blogga sen imorse men skolan var inte trevlig idag, fast det var helt super att träffa everyone ;D Rosanna ringde mig när jag satt på toa, inte okej. Sen kom Johannes och garvade på sig lite också. På engelskan hade vi waltroud som vikarie, haha vi ställde om klockan och hon gick nästan på det. Bitches bjöd också henne på tuggumi av misstag, roligaste på länge hahaha.
Eftersom Idisen blev fjorreborre i lördas sminkade vi henne med kattsträck och hela processduren så det fick hon gå runt med hela skoldagen. Stor flicka är hon nu , men hon kommer alltid va en liten söt fis i mina ögon ;)
Efter skolan gick jag och träffade kära bästavännen min, och vi åkte in till stan. Kom hem 4 par jeans rikare. Bilder kommer, vi såg också en jätterolig tant som kom in på donken med cykelhjälm :D
Rosanna sover här också så nu ska vi sleepa tight.
See you in the morning ;)

i'm hooooome

Oh herreguud va de har tagit tid. Vårt plan som gick från KotaKinabalu var försenat en timme så vi missade flyget i Kuala Lumpur till Amsterdam, så klockan 3 på natten blev vi skickade till ett hotell i KL för att sen, tre timmar senare gå på ett flyg till London. Så egentligen skulle jag vart hemma i  söndasmorse, men ja, kom hem inatt ;o Jag är helt dödstrött men mamma tvingar iväg mig till skolan, inte okej.
Juste på planet kollade ja också på 6 filmer, 2012, bedtime stories, inkheart, the blind side, two and a half men och titanic. Jag upptäckte då också att de e ju fett många svenskar i titanic. De va lite cooolt ;)

Sista frukosten ;)



bangkok here we comes



Om ni inte hajar det dar med brillorna sa ar ni lite retards for t.om forstar det och da borde alla forsta de ;-) Nagra kanske vet att det ar lite kaos i bnagkok just nu och om ni far syn pa nan blond tjej med en panssarvagn mitt i centrala bangkok pavag att kora over alla retarden med roda trojor pa teven sa ere jag.
(INGEN TAR ILLA UPP AV DET HAR FOR JAG DRIVER BARA..)
See you in bangkok da! Vill inte lamna underbara phuket lite sma sorligt tycker jag for det ar helt otroligt har....

dream

Klockan är inte mer än 1 här och jag har solat och badat hela morgonen. Nu mitt på dagen är det helt sjukt varmt, så jag gick upp till rummet.
Idag ska vi väl bara slappa och så, de blir härligt.
Jag åker hem imorn, de är inte okej ;(



sånt här borde ja egentligen inte visa, för den är liksom way to snygg för er ;)

burned

Idag har jag ätit världens godaste frukost, och kanske onyttigaste ;)
På morgonen badade vi och solade, och sen vid 2 tiden åkte vi in till Kota Kinabalu City och småshoppade lite, hittade två halsband, två klockor och lite till Vendela och Rosanna också :)
Snart ska vi ner och äta på kinarestaurangen igen och senare ikväll måste jag plugga NO, förstår ni hur hemskt de är att behöva plugga på semestern?! Usch på det!

Min frukost ;D muffins med chocolate chip, hallonmunk och toastmacka med smält choklad och hallongeggamojs

Ebba jagade mig med en vattenflaska , fett ond ;o jag hade verkligen inte gjort nånting ...

Jo juste jag har bränt upp rumpan också, it hurts so bad. Kan nästan inte sitta ner ;o


Sapi Island

Fick äntligen sovmorgon idag men då vaknade jag såklart tidigt av mig själv. Typiskt. Fick även reda på att det vart en jordbävning i Indonesien och därför var det tsunami varning här. Not nice. Åt frukost på hotellet som vanligt, ni ska bara veta hur underbar frukosten är här, speciellt en avdelning.. delikatessen.. Mumma, det finns bland annat chokladmunkar, wienerbröd med sylt, jordgubbar, ananas och choklad på, mandelbullar med mandelmassa, marshmallows toppade i hallonsylt, jordnötsmör, vit eller mörk choklad, våfflor och pannkakor med glass, m&m, geléhallon och smarties. Det finns tillochmed chokladfontän. I have died and come to heaven liksom.
Vid 10 tog vi en båt ut till Sapi Island vilket var ännu mer underbarare än frukosten ;)
Snorklade hela dagen och nu är vi hemma och har just käkat chips och nötter på vår balkong. Snart ska vi ner och äta middag, och desserterna är godare än frukosten, even better :)


Dom här helmysiga snubbarna kom också och joinade oss på stranden ;D

så jäkla underbart!

Heeeeyhoe alla blekfisar i Sverige! Blir bara ett snabbt inlägg men igår så var vi på en heldagsutflykt med en speedboat och åkte till flera olika öar som bland annat Raya Island & Coral Island. Först var vi på världens häftigaste strand och sen åkte vi och snorkla på ett ställe utanför. Såg Doris fiskar bara två cm från mitt cyklop och jag doooooooooooog på riktigt. Jag tänkte på när hon ba "fortsätt svimma fortsätt svimma" och började asgarva för mig själv så jag fick kallsup och såg nog ut som en idiot för hosta för satt allt vatten i lungorna. Det var verkligen helt underbart där. När jag satt med ipoden vid strandkanten så vågorna precis nuddade upp och kollade ut på allt så kunde jag knappt förstå att jag verkligen var där. Det var helt otroligt. Men det tog verkligen av solen så mina ben och axlar är lite halvt sönder brända. Fick massor med fina bilder och imorgon ska vi åka ut igen men på massa andra öar och bland annat Monkey Beach och träffa på massa apor. Dagens höjdpunkt :-D











Kota Kinabalu

Idag väckte alla mig fetma tidigt. Som alltid typ. Inte okej. Vi käkade frukost och sen hämtade vår guide oss, då åkte vi till Mount Kinabalu. Där badade vi i varma källor, shoppade på småmarknader & åt lunch på sötaste restaurang typ, kinamat.
Haha jag måste bara säga att det är jättemånga människor här som tror att pappa är Mr.Bean , för nån vecka sen tog dom till och med idol bild på honom ;D
Eftersom jag har bränt mig på hela kroppen , och de har alla andra med så fick ja inte sola idag. Men imorn ska vi snorkla ute på Sapi Island.


Två bilder från gårdagen :)

Barn låtar! :D

Hinner som sagt inte blogga så mkt eftersom emelie är hära & vi hare allmänt naajs ;)
Men just nu så sitter vi här och lyssna på lite bortglömda låtar, så jag lägger in dom istället för att göra ett långt inlägg, men ni får ha det bra.
Sofia kommer ju hem typ nästa måndag & då blir väl uppdateringen som vanligt igen tror jag:D

 - Tjabba Tjena Hallå            - Banener I Pyjamas        - Vart Ligger Landet Där Man Böjer Bananerna  



 -  Teletubbies




Ikonerna blev fett cp men jag orkar inte :D

sooofia här

Nu har jag inte bloggat på jättelänge, och blir really glad när ja ser att andra gör de :)
Det har hänt så sjukt mycket att jag inte ens orkar berätta, men just nu är jag iallafall i KotaKinabalu, på tanjung aru resort & spa. Helt totally wonderful! Igår spöregnade de, skitkul liksom. Men satt ändå bara i flyg hela dagen, sen nu imorse kom solen och nu är allting helt fantastiskt. Har bränt mig lite överallt, svider som sjutton (:
Juste, en guide som vi hade för några dagar sen i djungeln berättade att på det stället vi var på så skulle det inte komma några tsunamis, orkaner eller sånt för det var så skyddat. Too bad för mig alltså, som ville att nåt skulle hända. Ja blev lite besviken .. :D
Ni ska jag se om jag kan ladda upp några bilder eller om det är för segt. Jag saknar alla hemma helt sjukt mycket!

Första dagen på turtle island, feeetaste blekfisen. Haha jag dog.

dom va ju lite kind of coola, orangutanger in my heart :D
.
egentligen är denna bild för snygg för att visas, men ja, ni som inte ser skönheten är ju liksom lite blinda ;)

ÅHH, de finns inga fler bilder att lägga in just nu, tar för lång tid. Men håll ut tills jag kommer hem :)

Påååååsk

Heej ingen bloggning på ett tag, har inte haft tillgång till någon data, men nu så har emelie kommit till mig.
Påsken har varit tråkig, va på landet. Fast påsk ägg, pengar & presentkort har jag iaf fått :)
Senaste gången jag pratade med sofia hade hon 40 grader sol & hade det as naajs.
Men nu ska jag va lite social puuuuss // Kimberly


Blid från i vintras på lennarts as roliga gympa lektion...

kamala beach dag 3

Tjoho folket! Är i phuket kamala beach och det är så superduuuuuuper nice här. Kan fortfarande inte förstå att jag faktiskt är här nu. Känns väldigt overkligt och så förbannat varmt. Men ska inte klaga för vem vill inte ha 35 grader i skuggan och typ 40,45 i solen ? ;) Tackar inte nej till det i alla fall… maten är super god och dricker always super goda frukt shakear. Orkar inte berätta om allt nu utan berätta en del när jag har kommit hem men ser ut som en tomat i fejjan för har lyckats bränna mig där. Pappa,jag & Joniis fick thai massage idag och såg lite små kul ut när jag vände mig om och kolla på pappa när den där thai tjejen var äkta aggressiv mot pappa och typ knäckte hans rygg.. köpt en del tröjor men ska köpa resten i bangkok sen. Hinner inte skriva så mycket mer för ska sätta mig på balkongen med alla och spela kort. Vädret här är skumt, på dagarna så är det pang sol. Sen på eftermiddagarna så är det mer molnigt och sen på kvällarna blir det åska och blixt. Då verkligen ösregnar det i typ max en kvart/halvtimme sen blir det bra igen. Skumt jag vet men nu ska Joniis använda internet så heeeejsvejs saknar alla i sverige så otroligt mycket!


Cool bild från poolen ;)


I tuktuken påväg hem från patong


HAHAHAHAHA SÅ ROLIG BILD :-D


thaimassage jag & pappa idag


strandpromenad kvällen vi kom


väääärldens godaste mat finns här !!!!!!!!


från tuktuken när vi var i patong igår


inte världens finaste bild men från kvällen då vi kom hit

Ni får många fler bilder senare, så jäkla segt att ladda upp...!



FILM FESTIVAL, LOV & BRANDALARM

Nu är både vendela & sofia på fina stränder. solar, badar & har det allmänt bra :D
Men nu har vi (jag, linnea, ida & julia) kollat klart på FUCKING ÅMÅL. den var väl helt okej. Ätit lunch & kört arga leken :D Och snart ska vi kolla på TORKEL I KNIPA.
Och nu har brandalarmet gått för att lärarana brände popcorn -.-
Men nu ska vi börja gå mot filmen :D
lluliiiiiiiiia hälsar tjoflöjt :P

Julia & Ida


Jag (kimberly) & Idisen :D

Linnea sötnöt :)



RSS 2.0