Döda mig inte, snälla (a)


Jag älskar er.
Vendela är vårt offer ;)


svartvitt från somras




Sovmorgon imorgon till 9.30 sköööönt, smsar med sofia och helena. Ska kolla på tv nu & sen sova godnatt!



Evelina & Sofia, 29/30 januari





Hahahaha det här var det roligaste på länge, ja ni ser ju hur glad hon är?
Det finns massor med fler bilder, men dom orkar jag inte lägga in nu, dom kommer säkert upp senare någon gång ♥

ingen blogglust

Tjoooho! Ingen uppdatering från mig sen igår innan jag drog till Sofia men har sovit där och varit med henne & Rosanna hela igår och idag. Sen har jag inte haft någon blogglust när jag kom hem och känner inte så stor lust just nu heller men känner att jag behöver det för eran skull. Vill bara säga en sak som jag kom på för ett tag sen det är att min mormor fyller år idag haha grattis mormor ! :-D inte riktigt för du läser de här men whatever, har köpt några saker i veckan men ni får se bild på det senare om ni har tur. Kom ur duschen nyss och kan säga er att det var hur skönt som helst !!!!!! Kände mig skit skabb & äcklig innan men nu är jag ren och fin igen, haha nej skoja. Ses :)


bästa trion som alltid har kul tillsammans, var ett tag sen det var vi sådär igen så de va väldigt najs igår =)


tjohopp

Vendela och Rosanna har gått och jag har just duschat. Vendela gick iochförsig redan vid 6, men Rosanna gick iaf för ungefär en kvart sen. Hur kul som helst har det vart att vara med dom, träffar ju Vendela varje dag men det var sjukt länge sen det var bara vi tre tillsammans.
Vi kollade på O.C hela dagen. Precis som jag sa.
Nu ska jag gå ner och äta, och sen fixa lite saker tills imorn, vi har inga läxor som jag vet om. Skönt!
Får väl se om Vendela bloggar senare, och juste, sen ikväll ska jag lägga in bilder från i fredags/lördags med Evelina :)


godmorgon ;)

Nu sitter vi och kollar på O.C och har käkat frukost. Vi lär sitta här några timmar eftersom Rosanna älskar O.C :)
Ville bara skriva nåt, helt onödigt egentligen

Sötnosar

very much bilder










Jag, Rosanna & Vendela har varit duktiga och gjort chicken faitas :D
Nu ska vi kolla på film eller nåt, tjadå ;)


LÖÖÖRDAG

Heeeey hoe , vakna inte nu men har inte orkat bloggat och igår kväll gjorde jag annat så japp. Några väldigt coooooooola människor ringde mig igår och väckte mig när jag hade somnat i soffan vid typ 3 med dolt. Very coola människor alltså som verkligen har något liv ;) Men aja ska hem till sofia och sen ska jag joina henne till forum, får se vad vi hittar på ikväll men sover antagligen hos henne puss!


gårdagens outfit som jag inte hann lägga upp så here you go :D

ostbollar till folket

HAHAHA, fyfan va rolig jag är :D
bloggade inte på hela kvällen igår men nu ska ni få veta lite saker hära, först kom Evelina till mig och då satte vi på oss täckisar och tjockjackor och gick ner och åkte skridskor, very nice faktiskt. Det knakade lite scary men det klarade vi :) Sen gick vi till hemköp och köpte lite godsaker, och gjorde bort oss lite, Evelina ramlade och tappade allt godis. Haha sen gick vi iaf hem och va här lite, sen käkade vi med mamma, pappa & Ebba och sen fick vi lite money av min mother, och då gick vi till hemköp IGEN och köpte ostbollar och stjärnchips, reeeallyy yummie :D
Sen bestog kvällen utav Paradise Hotel, ostbollar, chips & julmust, riktig höjdarkväll :D
Sen pajjade kvällen lite genom att vi skulle egentligen gå ner och fixa sängarna där nere, men först behövde vi vila lite, och såfort vi hade lagt oss i min säng och pratat färdigt sov vi som stenar. (inte för att dom sover men jaja) Så vi somnade med smink och kläder på oss och det var inte särskilt skönt. Juste och sen vaknade Eve och ba: sofia kan vi ta bort sminket och borsta tänderna? Och jag ba kollade på klockan och klockan var 04:39. Asså då dog jag lite, men nu iallafall har vi fått bort allt smink, och ska snart ner och käka frukost.
BILDER FÅR NI SEN!!!! / EVELINA

kryddan är ett saiko

Heeeeeeeeey alla coolingar. Bad uppdatering idag men har inte haft tid för bloggen. Slutade senare än vad jag skulle idag bara för kryddan den hemska människan tvinga oss gå över för vi skulle göra ett läs prov i svenska? asså hon e ju helt saiko. Men kom iallafall hem från Kasper nyss. Vi hade det najs... tills Kasper kom med två köksknivar och försökte typ döda mig.
De var inte kul , blev äkta rädd för det kändes inge bra :-D Men nu ska jag äta något och hitta på något seeeeees♥


jag & min korv


hahahahahaha fyfan va kul

Sara Dahlgren har blivit ett fan av Alla vi som inte sköt Olof Palme!


Rosanna Nystedt
Rosanna Nystedt
de va säkert du sara :D
Igår kl. 08:40
Sofia Sjödahl
Sofia Sjödahl
jaaa de vare :D
några sekunder sedan ·

äntligen fredag

Ja skrev ett inlägg igår kväll men det försvann .
Gick iallafall och la mig vid kvart i 10 igår, orkade inte vara uppe längre, men med ipoden och mobilen sover man ju inte direkt, så jag låg och messade med Rosanna till typ 11, och sen somnade ja faktiskt.
Börjar 9:10 idag, och slutar 14:40. Ska vara med Evelina hela dagen och sen sover hon här, mysigt :)
Oh juste, Julia du vet vad vi ska göra idag? De e ju fredag :D

Ser ut som största fjortisen, men men

dagens + godnatt!


Nej nu säger jag godnatt till er alla och ska lägga mig i sängen men gissar att jag bara kommer börja hosta som en galning och få ännu ondare?! aja wish me luck.. ses imorgon hoppas det blir en bättre dag för det är ju faktiskt fredag då !

vad vore jag utan dig?

ligger i sängen med ipoden och tänker. Skulle sovit hos vendela sen kmr mamma och förstör allt. Snackade iaf med vendela om allt och ingenting. Sen när jag kom hem fick ebba bli offer för mina känslor. Tack för att ni finns, älskar er. Med det säger jag godnatt, bryr mig inte om vad klockan är.

fail på engelska provet idag

Sofia gick typ nyss, hon skulle typ sova här eller mamma kom in och fråga men sen så fick hon typ inte de men Sofia & jag har pratat om massa saker typ och jag håller på att dö , har tagit både min äckliga hostmedecin som inte hjälper ett skit och iprem för det gör så ont. Men nu ska jag kolla klart på en sak på tv och sen hoppa in i duschen och sen lägga mig i sängen med ipoden och försvinna från verkligheten ett tag... känner att jag behöver det för orkar inget just nu. Känner att den här dagen har inte riktigt varit min dag men köpte två par tröjor idag btw , bild får ni senare eller imorgon orkar typ inte ta kort men hejdå ses ;)

Juste fick göra mitt engelska prov idag och kan sägA att jag faila totalt på sista saken. Missade att få tjugo poäng på de , man skulle skriva men jag trodde man bara skulle skriva in siffror i rutorna så nu kommer hela provet gå åt bajs! inte bra...


konstig bild från nyår

shoot me now

Jag håller på att dö.... tror jag har brutit några revben från när jag ramla idag i den där jävla stentrappan i skolan ??!!??!?!? tror jag går och dör vilken sekund som helst. Gör så jävla ont ! :-(




palla

Har inte orkat blogga på typ hela dagen, men efter skolan gick jag och Vendela till forum och jag köpte en mössa, ett linne och typ hårspännen. Ni får se bilder sen om jag orkar. Sen åkte vi iallafall hem till Vendela och nu har vi kollat på Sommaren med Göran och ätit världens godaste ceasarsallad. Yummie yummie :)
Mår lite konstigt just nu, och pallar inte gå hem, de är ändå ingen hemma.
Nu ska jag snacka lite med Vendela,

Saknar den dagen :)

heeeeeeeeeeeeeeeey

Tjuuuuuho, sitter på So som slutar om 5 minuter. Sen har jag NO och förhör om blandningar och grejjer. Känns inge bra men slutar efter det och de är fetma nice. Ska till forum efter med Sofia & sen ska vi hem till mig och ha det trevligt , not so fun inlägg men vi ses senare idag puss!


en väldigt smäxig bild :) (det errorar om man försöker ladda upp större..)


varning för ointressant

Hey hoe, orkade inte skriva imorse för jag vaknar alltid en halvtimme för sent nu för tiden. Men vi har iaf haft musik i 5000 timmar, och sen engelska och nu har vi matte, med lennart!!
Sen äre lunch och SO & NO, slutar halvtre.
Tråkigaste inlägget på länge men aja, seees

dagens


SKIT VÄDER

Heeeeeeej alla människor ! Orkar och har igentligen ingen tid för att blogga men Sofia har typ berättat hela dagen så ser ingen mening med att jag ska sitta och berätta den igen men kan bara tillägga att på lunchen idag så drog jag , Sofia & Kimberly till forum och åt istället haha de va najs ! :-D Kollade på Saw 3 hos Johannes och den var inte fresh.... har tappat matlusten sen vi såg den. Får upp en inte så freshanhoe bild i mitt huvud när jag tänker på de asså eeeeeuuuuw! Dog några gånger när jag kolla på den, men asså sen det här J*VLA F*CKING VÄDRET !!!!!! Sorry men asså jag klarar inte av det, sofia & jag kommer säkert komma försent imorgon till skolan för våra bussar aldrig kommer komma. Har NO att göra nu och svenska men tror nästan jag ska skita i den idag och göra bara spanskan och sen sova. Hahah okej fett ointressant för er att veta de men hejdå :)


gammal bild

hahahaha

http://www.felsms.com/ ← (tryck där det är helt vitt typ)
Tror jag dör, sitter och skrattar framför datorn, vilka stora missar dom gör alltså!
Visade sidan för Ida också, lovar er att ni kommer skratta!

Sandhamn, Vendela & jag

8:10 imorn :o

Det är fan snöstorm ute!! Så sjukt kallt och man blir täckt av snö så fort man går utanför dörren. Bussarna kommer inte heller. SL suger.
Men jaja, efter skolan gick jag och Vendela hem till Johannes, han var inte sjuk längre och eftersom det snöade skit mycket så passade det super med Saw 3. Trodde vi.. Men fyfan va äcklig den var, trodde jag skulle dö. Och Vendela dog nästan hehe :)
Men sen vid halvfem gick vi till forum för Johannes skulle dit och träffa sin mamma och dom skulle göra nåt. Så jag och Vendela gick runt lite och sen vid 5 träffade vi på Helena & Sophie en kort stund och sen gick vi till skolan igen. Träffade Philip där som hade utvecklingssamtal innan mig :) Men jaaa, mitt utvecklingssamtal gick bra och Lennart sa inte direkt nåt dåligt, och mamma tkr han är super typ. Fast , de tycker inte direkt jag hehe.
Sen käkade vi med mamma i forum och sen åkte jag och Vendela hem, fast vi behövde vänta för 42an kom aldrig, så vi fick gå och ta 414 som var seg som alltid. Nu är jag hemma iaf och ska snart duscha.
Jag fattar om ni inte pallat läsa dehär för de blev äkta långt men jaja

Helt onödig bild men who cares :D

nice dag idag :D

Sitter i korridoren med Sofa & Philip och några andra.. Men nu kom typ alla naaaajsiga männskor ner :D har svenska om en liten stund med kryddan och sen idrott. Sen lunch idag men efter lunch så har vi bara en lektion och det är NO sen slutar vi. GUd vad skönt ! =)
Drar till forum med Sofia efter typ , vi skulle kollat på Saw 3 hos Johannes men den mannen är sjuk men nu ska jag spela ett very fun spel så hejdå ! Juste btw vi hade matte nyss och Sofia och jag berätta för Lennart att han är väldigt duktig på att mATcha kläder med sina glasögon ;) HAHAHAH...







3 dagar kvar till helg

Hann inte blogga imorse för att jag försov mig en halvtimme, hehe ;)
Men sen kom Vendela som värsta räddaren och sa att vi skulle få skjuts till skolan, jag blev överlycklig :D Fast hon sa att jag skulle vara ute vid övergångsstället 20 i, och jag va där 20 i och sen va Vendelas familj smäkta seg, så jag fick vänta i tio minuter. Och det var KAAALLLT! Jag dog ungefär 360 gånger..
Nu har vi matte snart iaf, med Lennart :(
Hey hoooe


Minnen :)


1 månad ♥


Jag älskar dig!


8.10 imorgon

La på precis från att ha pratat med Sofia. Kollade på tv innan de och ska fortsätta göra de nu en stund och sen sova. SOfia påminnde mig om att vi börjar tidigt imorgon, 8.10 usch fy & blä säger jag bara! Aja godnatt vi ses imorgon någon gång :)
AAAAAAAAAAAAAAAAJJJ JEEEVLA DATOR RÅKA SLÅ I HUVUDET I DATORN FETT FAIL !


rubrik ? :)

Kom nyss hem från Filip, min buss var seg så det tog 20 minuter att komma hem. Jaja, orkar inte berätta allt som vi gjorde, men mysigt och kul vare iallafall :)
Nu ska jag typ sova.. Hahaha nej men jag typ somnade på bussen (sa ju att jag skulle göra de Filip!) och nu är jag astrött. Pappa är och hämtar Ebba som är och bowlar nånstans med nån. Och mamma är inte hemma. Ovaaanligt! inte direkt.
Imorn äre onsdag som alla vet och vi slutar tidigt för en gångs skull. 13:55 faktiskt. Efter skolan drar jag, Vendela & Johannes hem till honom och ser Saw 3, hoooly cow jag kommer döööee. Fast jag klara av dom två första filmerna ju, som inte Vendela sett. HON KOMMER DÖ. Ja, iallafall, nu vet ni det ;)
Jag får inte vara med på idrotten heller, not so nice. Jag ville ju vara med imorn för då ska vi ha cirkus, fatta va kul? :D Om ni verkligen vill veta så är det för min stortå haha
Men nu ska jag ringa Evelina för tusende gången, hon svarar inte! :o


VINTER FÖRSVINN!!!!


Asså jag klarar inte av kylan längre... det ska typ snöa skit mycket imorgon. JAG VILL INTE HA MER SNÖ ???!!!??!? Vi har haft snö tillräckligt länge nu , tackar inte nej till att värmen ska komma tillbaks genast! aSSÅ baaaaaaaajs på all snö men nu ska jag hoppa in i duschen hey hoe då!


ramling utanför forum

Nu ska ska jag berätta för er om den där roliga saken.. det var nämligen så att jag,Sofia,Johannes & Philip drog till forum på lunchen och fathooooooooeeea oss lite på burger king. Sen iallafall så skulle vi gå tillbaks och Sofia och Johannes hade en diskution om väldigt konstiga saker... och sen helt plötsligt ramlar jag utanför forum och jag skriker och alla skrattar och jag med. Antar att det såg roligt ut och jag fick jätte ont i mina knän och ba " jAG tror jag har brytit mina knän" Men de roliga var att Sofia skrek en sak samtidigt lite väl högt.... och alla vuxna och gamlingar som var i närheten och bredvid kolla på oss och undra va det var med oss. Men sen så typ "stötte" jag mig mot Sofia och så skulle vi gå över övergångstället men det höll på att bli rött så vi kuta över och kan säga er att vi höll på att bli påkörda av en dåre :D Nu ska jag göra en smoothie see you♥


dagens lilla

 


bajs på sl

Heeeeeeey alla ! Kom hem för en kvart sen ungefär... kan säga att jag hatar sl's busstrafik här i stockholm. Den suger rent ut sagt ;) Imorse så gick jag & sofia ut klockan 9 för att ta ng bussen men vi fick stå och frysa som två galningar tills tjugo över och den hade fortfarande inte kommit?! Då fick vi ta en vanlig buss och kom lite sent till idrotten men ingen var ifs med men ändå. Sen nu när jag skulle ta bussen hem så va jag & sofia lite sega så jag missa min buss som gick prick och sen gick det tydligen ingen 10 över så fick stå och vänta ytterligare 20 mintuer till !!!!!! Asså jag fick ryck... men nu är jag iallafall hemma ses senare för ska kolla på en rolig film med Joniis , ska berätta om en rolig sak sen =)


sovmorron igentligen :)

Behövde vakna klockan kvart över 6 idag bara för att Rosanna sover här, fast jag ligger fortfarande i sängen med mitt varma täcke :D
Men nu ska jag joina Rosanna och vi ska ner och käka frukost. Vi hörs sen

Minnen


Hittade bilden och behövde lägga ut den.
Nu ska jag och rosanna sova :D

mitt plåster är coolt



hahahahah .. fråga inte om bilden men försökte ta ett kort på mitt mega coola plåster jag valde att få när dom tog blodprov på mig. Mycket coolare än vanligt tråkigt ju. De är massa älvar, skattkistor och kolla på figurer på den. Respekt asså :D Kan säga er att min hostmedecin hjälper inte ett skit. Hostar som en galning men min feber har blivit har bättre och kommer nog till skolan imorgon. Nu ska jag kolla på en film och sen typ sova ses imorgon♥

Schteeekiga

Nu står jag & Rosanna och schteeeker pannkakor i köket. Yummie yummie :)
Vi har gjort nåt fel, pannkakorna bubblar och rosannas är missbildade. Men de kan jag inte skylla på direkt, mina är inte heller så normala hehe, nu är hon väldigt stolt över sin senaste pannkaka så nu ska jag gå och checka in den.
Datorn dör när som helst, så vi avslutar kvällen såhär. Plus att Rosanna sover här, det blir trevligt ♥


Rosanna kan nysa 5 gånger i rad ;-D

Jag har så jävla ont i min stortå! Har haft det i tre år ungefär men de blev värre igår på fotbollsträningen. Och nu var jag inne i mammas och pappas sovrum och på golvet stog pappas jävla hårda tofflor! Och såklart såg jag inte dom, och såklart gick jag in i dom och de gjorde fucking helvetes piss ont!! Asså hela tån bara dunkar och AAAHHH , de gör så jävla ont. Jag tror jag dör! Okej kanske inte.. men de känns så.
Och bara för att göra allt värre kom jag nyss på att vi har franskaprov på fredag. Eller ja, glosprov typ. Man skulle välja 15 ord och sen kunna dom och göra meningar av dom. Och allting i meningen måste vara rätt! Och vi fick typ ''tänka'' ut bra meningar idag och sen skulle jag visa dom för kryddan och då kommer hon och säger att ''bara för att du är väldigt ambitiös så ska du självklart göra mer avancerade meningar'' Whattahell liksom? Jag är inte alls bra på franska, jag hatar franska. Myyycket! Bara för att jag suger på det hehe :)

Slut på det aggresiva haha, sitter med Rosanna och har nyss tagit really fina bilder tillsammans, några får ni se här -




Vi avslutar med en riktig fining på Rosanna :)

hitta massa bilder från min gamla klass


haha kommer verkligen ihåg den där dagen när jag sofia och fanny skulle uppträda hos felix för klassen :D


hade en väldigt vacker klädkombination när jag var liten..


filip & jag hahahahha


fett smäxiga ;)






fanny & jag hade alltid på våra stencoola nätmössor i skolan som t.om med min ibland ;)


sofia , fanny & jag.


jag och rosanna




jag,sofia och rebecca sjunger på julspel hahah herregud :p


vår första klassresa till barnensö





två bilder från två gamla skolavslutningar. Haha jag kommer alltid att minnas min gamla klass när jag hör låten "I'm yours" Asså igentligen vet jag inte varför just den? Men en anledning var ju för vi sjöng den på vår sista skolavslutning tillsammans =)





Ross & Soff

Sitter hemma i soffan nu med Rosanna och skrattar som vanligt. Vi har även käkat Ben&Jerry's och piggelin, eller ja, Rosanna åt Ben&jerry'sen och jag piggelinen, men jaja. Vi fick sluta 20 minuter tidigare, och engelskaprovet var fett lätt :) Efter lunch och fram tills vi slutade har jag, Julia och Kimberly haft sjukt roligt, haha fick också veta en väääldigt kämpig sak, som både Julia och Kimberly visste och hade vetat i typ ett halvår, och dom hade inte sagt det till mig! Hahah asså tänker inte berätta va de va men det fick mig iallafall att skrika i glaskorridoren, och det gör jag inte så ofta direkt. Hahaha och sen gjorde vi värsta böghögen på golvet :-D
Hahaha men iallafall, nu ska jag hare lite roligt med Rosanna, vi ska ge oss ut i det kalla vädret och frysa ihjäl. Och köpa glass såklart, cookie dough here we cooome ;)

3 år sen :D

piggelin & tv

Sitter och kollar på one tree hill och har kollat på säsonng 2 av beverly hills. Hahah kommer ihåg för ett bra tag sen när jag kollade skit ofta på det eller kolla typ alla säsonger på en vecka. Ska fortsätta kolla på dom sista avsnitten senare och hämta en till piggelin. Ointressant inlägg igentligen så ja hejdå =)


JAAAAAAAAAAAG VILL HA SOMMAR !

skit datorer

Kollade nyss klart på filmen och höll på att somna på slutet hehe.. ska kolla på en till film nu och jag vill se honey !!!!! men jag hittar inte skiv jäveln ;) Aja får bli någon film iallafall ska ner och ta en iprem sen också. Är det någon mer en jag i min skola som har damp på våra skoldatorer????!!?!?!?!?!? Vet att Sofia har det för både hennes och mitt internet slutar funka 24/7 asså det är deprimerande... kan bara säga att dom rent ut sagt suger bajs ibland :-O

jag just nu , ser ut som ... vettefan men ingen vacker person iallafall :)

lennart har nya glasögon

Allt jag hade skrivit förut typ försvann när mitt internet började lagga, men jaja, sitter i korridoren med Julia, Annie & Linnea. Men nu har vi handledartid så jag kan inte skriva, hejdå :)


sega people

Asså jag har aldrig varit med om att folk kan va så jeeevla sega. Kom hem vid halv 11 från vårdcentralen och jag hade tid klockan 9 ?!??! Men fick inte komma in fören halv 10 och sen skulle jag ta blodprov och där var dom inte heller speciellt snabba. Asså vafan ere som tar så lång tid med att ta ett stick i fingret ?! Tog typ en timme för den innan mig... och när dom stack i mitt finger så gjorde det ont faktiskt hon var äkta aggresiv den där tanten ;) Och har precis ätit lite lunch med Joniis som också är hemma idag. Ja som ni förstår gick jag inte till skolan och har feber fortfarande men tror jag kommer imorgon hoppas jag iallafall! Men nu ska jag kolla på en film och det blev "New York Minute" Var fett länge sen jag såg den men ses senare idag hejdå !


minnen

failure

Jag kan inte sova, inte för att det är särskilt sent men om ja inte somnar snart kommer jag vara helt död imorn och inte komma upp ur sängen. Så nu ska jag faktiskt stänga av musiken.. Nej förresten, den får va på. Ska lyckas sova ändå. Hehe lycka till till mig liksom ;)

Godnatt

Hahaha tycker bilden har personlighet , sorry josefin ;)

Nu ska jag borsta tänderna och försöka sova, ipoden får följa med i sängen hehe, så sova blir nog inte det jag kommer att göra. Men vi hörs imorn också, då är det engelskaprov också, höhö har jag pluggat? N E J ! Får se hur det går ;)

really goood avslut på helgen

Min dator lämnade mig nyss, den gick och dog. Och nu kommer den inte tillbaka, detta är tragiskt. Okej det skulle vara ännu tragiskare om jag inte hade en till dator, men de har jag! Mohaha, just nu är jag väldigt tacksam för denna sugiga skoldator. Men iallafall, Evelina har suttit och suktat mig med godis i typ en timme (jag har godisförbud) och nu du evelina, jag gick ner och kollade i frysen och nu sitter jag i sängen och käkar BEN & JERRY'S! Haha livet är för härligt? ;)
Smsar annars bara med Rosanna Panna, hon äter jordgubbsyoghurt (?) Det är ÄCKLIGT. Bara så ni vet liksom. Måste ringa Vendela också och se om hon kommer imorn, de hoppas vi :) annars kommer jag behöva ta bussen till skolan själv, och de är inte najs. För då kan jag inte sova på bussen utan att nån väcker mig i tid till vi ska gå av.. Hahaha nej men hejdå bloggläsare

Lite cool va ja faktiskt i 4an, kolla johannes i bakrunden :D


today

 


nu blir det tv ses imorgon godnatt ! ♥


jeeeevla skit jag har


Har nyss kommit ur duschen och har sätt ut som på bilden ovanför precis innan.. har haft på mig mjukisar hela dagen men ungefär när Sofia drog på träning så bytte jag för jag var jeeeevligt varm.
SKa till vårdcentralen imorgon typ, skulle åkt till akuten idag och kollat vad det är för skit jag har men det vart helt fullt när man skulle ringa men aja jag vene om det blir skola för mig imorgon... mamma säger att om jag har feber så får jag inte gå men om jag inte har någon så måste jag stanna hemma.
Asså jag vill seriöst inte stanna hemma för det är så himlans tråkigt att vara sjuk hemma från skolan för finns inte ett skit att göra och man har bara super tråkigt. Men nu ska jag sätta på en film eller lägga mig och kolla på tv så ses imorgon någon gång. Och btw hahah jag har smittat Sofia antagligen.. men det är faktiskt inte så konstigt för jag hostade verkligen inte på henne med flit flera gånger och drack ur samma glas hehe:-D

 


Nyduschad!


Jag veeet att bilden är väldigt fin ;)

Kom hem från träningen vid kvart över 6 ungefär och har både käkat & duschat. Sitter nu med täcke i sängen och fryser ihjäl. Ärligt talat. Ont i magen och i ryggen har jag också, usch vendela har verkligen smittat mig.
Imorn börjar vi 09.30 och det är såååå skönt, sovmorgon :)
Juste min dator som jag nyss fick tillbaka från lagning är sönder igen, den måste ha laddaren i hela tiden, såfort den åker ut dör datorn och allting jag gjort förstörs -.- så vi ska lämna in den igen, crapigt va?
Nej nu finns det inte nåt mer att skriva, ska sätta på spotify och kolla runt på datorn, men vi hörs imorn.

yeah


sofia är en stor geeek

SOFIA ÄR EN SAGAN OM RINGEN GEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK!!!!!!!!!!!!
Hon kan typ allas namn i filmen och säger hela tiden åååååh nu måste du kolla och ba " nu kommer legolas"  och så var nån harmonisk tjej som självklart sofia visste vem det var och ba " nej det var arwin " eller nåt. Asså herregud :D
Hon sitter och pratar för sig själv hela tiden ba neeeeeeeeeeeeeeej! Jaaaa braaaa !


eeeeeuuuuuuw..! inte freshanhoe  ;)

sagan om ringen

Heeey hoe ! Jag vet att det har varit Sofia som har bloggat dom senast men jag har inte orkat när jag har varit dålig så ja och de har varit rätt kass uppdatering.. Men det ska bli bättre nu =)
Sitter iallafall i soffan eller typ ligger och kollar på sagan om ringen den första. De va Sofia som ville se den.. men jag tvär vägra men sitter och är inne på datorn medans hon kollar. Jag starta igång min gamlagamla mobil som jag hade för mer en två år sen och hitta flera fula bilder som va kämpiga. Min dator ska in på lagning idag så den snart blir fixad :D :D :D men ses säkert senare för filmen är 3 timmar lång......
 
old picture...

imorn är det skola igen :(

Vi har just kollat klart på Håkan Bråkan the movie, hahah den va najs :)
Nu ska vi hitta på nåt skojigt, och senare ikväll ska jag på fotbollsträning, lääänge sen! Vendela kommer inte för hon har feber. poor her ;)

Förlåt om bloggen har blivit lite tråkig men det har inte hänt så mycke på sistonde direkt,

NEEEEJ! / Lennartstyle

Vi sa ju att vi inte skulle blogga ikväll men jaja, sen senast ja bloggade har vi sett Hitch, Ace Ventura (haha så jävla skön) , Robinson & Fantastic four. Lite najs va? Vi fick världens goaste efterätt också, chokladgrejs med hallon och vaniljglass! :)
Nu ska vi sova, vendela hostar som en sjuk gammal tant och min huvudvärk dödar mig. See you in the morning ;)


vendela smittar mig :o

Hej hey hallå. Är hemma hos vendela och sitter i hennes säng. Vendela ligger i lite fosterställning bredvid mej mid feber och jaa, typ ont i hela kroppen. Stackars henne ♥
Jag har ont i huvet och jag är hungrig, bara så ni vet liksom.

Känner inte att dehär blev världens intressantaste inlägg direkt men jaja, jag tror inte de blir så mycke uppdatering ikväll, jag känner att vi både somnar typ när som helst (:

Asså ja, fråga inte..


forum

Nu drar jag med Sofia till forum en stund..
inte bra för mig igentligen men aja ska inte va där för länge seeee you :)

tjohej folket

Nu ska jag käka frukost och dra mig iväg till Vendela :) den jäveln väckte mig vid 9 men då somnade jag om mohaha. Men nu är jag vaken iallafall.
Vi hörs senare

sommras, Bellabuuus och jag :)

inte mått bra

MIN DATOR DOOOG PRECIS NÄR JAG TÄNKTE PUBLICERA! :-O
Heeeeeeej alla ! Är ledsen att jag inte blogga igår men har mått skit hela igår kväll och låg bara i soffan hela kvällen död med super hög feber... Men nu ska jag berätta att igår så var jag med Sofia & Kasper. Vi mötte han vid bussen och sen gick vi hem till mig och hade det najs. Orkar inte berätta detaljerat men vi hade kul och Sofia & Kasper var lite shakeiga när dom skulle dansa på dansspelet :-D
Sen behövde Sofia gå hem och göra sin sallad åt sin mamma eller nåt hahahah.. och Kasper stanna ett tag tills han blev hämtad och sen skulle Sofia komma tillbaks men hon behövde stanna hem tyvär. Men hon kommer till mig idag någon gång. Har 39 graders feber just nu men jag känner inte av det just nu haha vette fan hur men det är wiieeerd. Orkar inte skriva något för nu ska jag äta något fast har ingen matlust men men ses :)


bild från ett halvår tillbaka på mig, Sofia & Johannes



Ben & Jerry's

Har ätit upp den ena glassen. fetto :)
Började kolla på film med mamma, pappa och ebba men den var dålig, eller det var den inte direkt men asså jag var inte så insatt så jag gick ner och nu sitter jag i köket med datorn och har ont i benet (?) har typ träningsvärk. Men från vad vet jag inte? Weeeird.
Lyssnar på denna låt också, ja jagvet att alla i hela världen typ har lagt in den på sina bloggar men vem bryr sig?

Jag träffade den nya tjejen idag också, och fick mina omdömen. Jag blev godkänd i alla ämnen och alla lärare hade skrivit värsta bra kommentarerna. Hahaha fast lennart hade skrivit ''Ofta pratar du för högt och är väldigt störande. Var medveten om det!!!'' Lite aggresiv där, haha men han hade skrivit det på mina omdömen, vendelas & johannes. Det kan ju kanske bero på att vi aldrig är seriösa på matten, eller att ingen av oss gillar matte.. Men jaja, annars gick det bra. Imorn drar jag till vendela tidigt och sover där hela helgen, mamma och pappa ska bort. Fast hela vendelas familj är sjuk och liksom gissa om jag kommer bli de?

Bild från våren tror jag. Moa, Evelina, Sofia & Vendela

Förlåt för dålig uppdatering

Mamma har köpt två Ben&Jerry's och fyra filmer, gissa vad jag kommer göra dom närmaste timmarna?
Vendela får berätta senare vad vi gjort idag, för nu ska här käkas glass!
Fick tillbaka min dator idag också, den är fan enorm järmfört med skoldatorn, känns anorlunda. Men massor med fina bilder finns det iallafall på den, så ja ni kommer nog få se många gamla bilder nu haha :)

men hey hoe

Nu har vi lunch och sitter nere i korridoren med vendela & johannes. Och nån kille från nian. Vendela har damp på johannes :D Juste imorse fick roman ryck på maahdi, han kom och typ slog ner honom här nere i korridoren. Haha alla typ kollade och skrattade, inte för att de va så kul men de såg kul ut haha :)
Nej men vi har teknik snart så ja, sen efter skolan ska jag hämta min dator :D:D:D den har vart på lagning typ aslänge :)

 


sovmorgon

Tjooohho! Orkade inte va inne på datorn något mer igår utan låg i soffan helt död och kolla på tv tills jag somna där. Vaknade fem imorse och det va inte najs kan jag säga er... vakna av värsta hostattacken och bajs feber. Är trött och seg i hela kroppen men ska ändå till skolan även om det inte är så bra men aja.. ska äta frukost antar att det blir en piggelin för är inte sugen på något annat och mår bättre av piggisar :-D Sen ska jag ringa soffanhoe så ses i skolan eller nåt !


.

Kollar på nåt på MTV som typ handlar om människor som gjort tatueringar som förstört deras liv eller nåt, de e en kille som alltid gör en ny tatuering när han blir full eller knarkar och sånt och nu tar ingen honom seriöst eller nåt. Asså jag fattar inte så mycke direkt haha, snart kommer mamma hem iaf, med ben&jerry's och maybe 5e säsongen av grey's , lite najs :)
imorn kommer jag till skolan iallafall, måste ju träffa den nya tjejen och imorn får vi våra omdömen också som vendela sa, har faktiskt ingen aning om vad dom kommer skriva, men kryddan kommer säkert va bitter, fast hon verkar gilla mig lite mer än vendela iaf haha, för hon kommenterar alltid vad vendela gör. Juste vi slutar typ 14.40 imorn, och vi har teknik med lennart, noooo.
inte så intressant inlägg men jaja, finns inte alltid massa najsiga saker att skriva, men vi hörs väl typ senare idag eller imorn, innan skolan.


mår bajs förj*vligt !

Men hej alla najs people. Jag kan bara säga att jag mår förg*vligt ! Har hög feber och jag får hostattacker typ hela tiden som gör så jag knappt får någon luft och hela kroppen värker. Borde stannat hemma idag men fick ju inte.... mamma tvekar på att jag borde gå till skolan imorgon men jag kom på nyss att vi ska få våra omdömen imorgon från alla lärare och jag vill ha dom! Får ju inga betyg än men jag måste se vad kryddan har skrivit... och sen så vill jag träffa kasper som jag&sofia ska göra efter skolan. Eller får se hur det blir. Men har legat och kollat på sandor slash ida i soffan och har ryck på blåsan jag har på min tumme från när vi spela gitarr på musiken idag. Men orkar inte trycka på tangenterna längre så heeeejdå ska gå och dö lite! :-O
  
Dagens outfit va de dära & jag vet att jag är helt fucked up (som jag säger..) i huvudet och störd. Det får jag höra minst tre gånger varje dag haha :-D



gamla bilder

Tidigare idag när jag var inne på min gamla pea hittade jag massor med bilder, haha och dom är inte särskilt fina direkt men här kommer några







(ja jag har sett ut såhär & jag vet att jag är jätteful på bilden






dehär är nog en av dom snyggaste bilderna på mig och vendela :D

det finns massor fler med jag lägger upp dom senare :)
och ni ska veta att vissa av dom här är jättegamla, och vissa e typ bara ett halvår.

slutar om 10 min

Vendela say hello to the world ;) Sitter på NO lektion och gjorde vårat "förhör" på kemi och kan säga att det inte gick så bra.. faila nog en del men asså inget fastnar i mitt huvud just nu och kan verkligen inte koncentrera mig. Jag & Johan (som sitter bredvid mig) gör våra labbrapporter från i tisdags... Not so fun. MEn slutar om tio mintuer och ska raka vägen hem och lägga mig i min säng eller soffan och sova för är så jävla trött.. Har världens konstigaste hosta också asså det gör ont ända nerifrån magen och har svårt att andas när jag ligger ner. Det är inte najs! Sofia ringde mig på SO lektionen och berätta en jätte kämpig sak hahahaahha herregud. Men ses någon gång senare idag när jag är hemma . Bye ;)


yummie yummie

Har just gjort en smoothie, den blev lite failad men god är den :) (hallon, vaniljglass & mango) fast den ser mer ut som typ hemmagjord glass men ändå, hittat min ipod touch har jag också gjort, och blev helt överlycklig. Den har varit borta i mer än ett halvår :D Så nu är den på laddning och sen ska jag fixa in lite fler låtar i den.
Nu ska jag smsa lite mer med vendela och lyssna på musik

Haha ja sa ju att den inte ser så god ut ;)

vill hem & sova

Sitter på engelska lektion.. ska igentligen gå in på någon engelsk hemsida men jag orkar inte. Alla sitter och jobbar i böckerna för vi har prov på måndag men j ag har inga böcker för lilla sofia har våra skåpsnycklar för vi delar skåp och hon är sjuk. Lennart kommer inte bli glad... jag vaknade halv 5 imorse. Det va inte naaajs... och jag fick inte stanna hemma som jag igentligen borde ha gjort. Men vi har någon konstig husinspektion eller nåt så jag fick inte de, inte Joniis heller för han är också sjuk ;) Har ont i ryggggen och nacken för sov skit konstigt inatt och somna framför tven. VIIIILLL HEEEEM TILL MIN SÄNG OCH SOVA!
Juste de har börjat en ny tjej i vår klass. Izabella heter hon typ ;) Men ses säkert senare under dagen... nu måste jag gå in på de där för annars kommer evy få ryck på mig !


jag och min söta sofia :-D

hehe kommer inte på nån rubrik :D

Hahaha om ni ville veta så har mina tortelinnisar kokat över 6 gånger nu :D
rosanna skulle dö.
Haha kände faktiskt att ja behövde skriva dedär, sitter i köket och äter piggelin och smsar med filip, när han inte är sjuk längre och i skolan blir jag sjuk :o de e inte kul :(

usch

Godmorgon :)
Jag är sjuk, magsjuk. Verkligen kul. Nej fyfan, finns inget att göra, alla är i skolan och usch jag hatar att vara sjuk. Fresh att vara magsjuk också.
Finns inte så mycke att skriva, mer än att jag har världens huvudvärk, att jag mår illa och har hur ont i magen som helst. Ska sätta på en film och göra tortelinni, de är gott :)
Eftersom jag är sjuk kan jag ju inte träna idag som de var tänkt, så måste avboka grejen på deras hemsida nu.
Pusshej, vi hörs sen, de lovar jag.

Haha jag orkar inte ta kort på mig just nu, tooo ugly for that.
Så här får ni en bild som är typ 1,5 år gammal

bajs på joniis och pappa

ASSÅ BAAAAAJS PÅ JONIIS & PAPPA SÄGER JAG BARA! dom har smittat mig med deras bajsiga inflensan elller vad dom har. Har feber och cp hosta. Asså jag tappar typ andan varje gång jag hostar och det gör jätte ont i kroppen.. duschade för en liten stund sen och jag orkar inte sitta vid datorn så hey hoe då!
Ses imorgon någon gång och får se hur jag mår och om jag går till skolan eller inte =)
och något ännu mer bajsigt är att jag har glömt bort allt redan av det jag satt och plugga innan jag drog och träna med sofia......... -.-



roligaste människan på fs..

Heeeeeeeeey hoe! Asså jag sitter fortfarande och skrattar åt det när jag tänker på hur hon såg ut det där fathoet som shake lite väl mycket. Asså hon var nog den roligaste männsikan jag har träffat på på väldigt länge. Jag är seriös det är så och det blev ännu roligare när sofia kom och ba "seriöst är det en tjej eller en kille?!" hAHAAHHAAHAHAH asså holy ingen förstår säkert något men hon var verkligen jätte rolig. Speciellt när Sofia flydde och hoppa undan för henne när hon sprang fram och tillbaka och typ sparka bak och fram och nästan på Sofia. SÅ jävla roligt och så var hon äkta satsare :D :D :D Höll verkligen nästan på att kissa på mig..! oCH alla satsare bakom oss blev skit sura på oss för vi skratta så mycket och tappa bort oss i allt. Hahahah men nu ska jag duscha och åt precis upp min smarriga toast så hejdå :D

hahaahah franska kvinnan i bakgrunden på grönan i somras. Hon ser så harmonsik ut  ;)

va med filip idag :D ♥

Är hemma nu, vendelas pappa hämtade oss i orminge så nu e jag hemma som jag sa haha, ska duscha när som helst. Har skitont i magen :o
men iallafall, efter skolan gick jag och träffade filip (äääntligen) i forum och sen gick vi hem till honom. Där kollade vi på film och typ ja, pratade? och åt bullar :D
men vid halv fem behövde jag gå för han har ju utgf och hans mamma kom hem typ då. Men han har ju vart sjuk hela veckan men han kommer till skolan imorn :D
Ja men sen tog jag iallafall bussen hem, käkade en grapefrukt och tog bussen till orminge med vendela. Och nu är jag heeemmmaaa!!!! Hahah, jaaa. Juste idag på passet så var det VÄRLDENS roligaste mäniska framför mig. Hon var fet (inte nåt fel med det då) och shejkade väldigt mycke, och varje gång vi gjorde nåt behövde jag springa iväg från henne för hon gick in i mig HELA TIDEN! asså jag flydde verkligen, och det tyckte vendela var så sjukt roligt så hon typ kissa på sig! Och eftersom hon inte kunde sluta skratta så blev massa gamla tanter jätte sura på oss och de blev de ju såklart mycke roligare :D
Jaja, sen vare en jätte rolig tjej som tränade i jeans och såg ut som min städerska. Och asså hon är inte särskilt fin.. inge illa menat ;)
men neej nu ska ja gå och duscha och sen kolla på film, är ensam hemma tills typ senare hahah.

tjoho

Har pluggat no för imorgon.. och spanska och kom på att vi har engelska prov på måndag. Crap har helt glömt bort det och asså jag oooooorkar inte. Men prata precis med Sofia och hon sitter på bussen hem och ska närsomhelst gå hem till henne och sen så drar vi och tränar. Ses senare ikväll puuuuuusss ! :D


vääääskan


Väskan jag köpte med Sofia i tisdags såg ut såhär.. Snygg va ? Men tänker inte säga vart jag köpte den för de får folk lista ut själv haha :-D


(n)

TJoooooho ! Kom hem för en halv timme sen och jag har typ bajs feber och ont i huvudet. Orkar inte berätta om vad som hände i skolan idag men igentligen inget speciellt.. fick alvedon av kimberly för hon va typ den ända som hade och skolsyster va inte ens där ni vi gick upp. Men då va lite smarriga för det är sånna där sugisar hahah nej men jag fick värsta kräckreflexer nere i korridoren när jag stoppa in dom i munnen men jaja vi sket i resursen idag. Eller jag, sofia & Johannes. Jag var ifs dålig så ja...... men ska ändå träna vid sex med Sofia sen. Ska bli najs för vi gjorde aldrig de igår men aja tråkigt inlägg så heeejdå ! =)


ser helt bajsig ut i ansiktet och röda ögon så neeeeeeej tänker inte showa mitt face :p


onsdag 20 januari

Jag och vepanhoe fick sjuts till skolan av hennes sjuka pappa, de va nice :)
Vi har haft b-språk franska :((
Och typ närsomhelst har vi matte med lennart. Kul verkligen. Nej men nu pallar jag inte skriva mer, grim sitter och skriker yes bakom mig och alla här är tråkiga. Och oskar sitter och snackar som vanligt. Men hey hoe hejdå

ASSÅ JAG ÄR SÅ JÄVLA SUR

 
(Bild från i slutet av förra sommaren)

asså före första det är någon jävla kärring på bagarn som går runt med två lysande lampor och typ gått vilse från busse (hälsar sofia före första) och hon dricker någon halvt uppdricken drickyoughurt och jag är så jävla sur&deprimerad. Förlåt för mitt ordval hära brukar inte vara så många svärdomar men är så förbaskat sur. OCH ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH VAD JAG HATAR KRYDDAN. Och är demprimerad för en människa aldrig svarar som jag måste prata med. Och nu kommer sofia och dyker upp som någon i särklasserna shakeandes till billie jean med mj. Asså herregud nej och imorgon börjar vi 8.10 !!!!!!!!!!!!! Kan någon skjuta mig för jag går snart ner till den där vilsna tanten på bagarn och hoppar hand i hand ner i en isvak. OCH ALLA ÄR SÅ JÄVLA FÖRSTÖRDA FÖR PLAYAHEAD SKA LÄGGA NER ?!?!?!?!?! asså visst man hittar bra låtar där ibland men det är bara massa bajs fjortisar och ger en bara dåliga flashbacks för över ett år sen tillbaks och man har sina deprimerande pressar om hur allt är så jobbigt och man mår så dåligt eller hur man älskar ens "bästavän" så bajs mycket. Hahahahahah asså herregud jag klarar inte av mer vi ses imorgon istället. Och antar attj ag inte kommer få någon sömn ikväll heller nej nu ska jag slå SOfia för hon sitter och ba "man lever bara en gång i livet ,TA CHANSEN" eller nåt. Nej hejdå ska sluta och lovar inga mera sånna här deprimerande inlägg seeeee you ♥


.

JAG HATAR NÄR VENDELA GÖR EN SAK SOM ÄR HUR FULT SOM HELST! HON GÖR DET 24/7 FÖR ATT RETA MIG OCH JAG HAAAATAR DET. VERKLIGEN HATAR DET


ja hatar dig rent ut sagt

Asså jag är allmänt deprimerad.
Vendela sitter och säger LÄGG AV till mig hela tiden utan att jag gjort nåt. Hon är störd.
Juste, rosemarie hatar mig. Väldigt mycket, bara för att jag skratta när jag skulle redovisa nån grej för klassen fick jag inte göra klart och behövde gå och sätta mig igen! Och alla skratta också, det blev ju inte direkt bättre när man är instägd i ett rum med henne och hon ställer sig och flaxar med lite papper som hon tydligen tyckte Naaadiiiia också gjorde ?
Och johannes gör ALLTID så jag skrattar på svenska lektionerna, idag snackade han om en man som sköt tre i fittan och en bårvagn som började brinna.
Asså de låter helt vrickat men det blir askul när man liksom sitter bredvid honom. Men jag gillar det fortf inte. för alla lärare får ryck på oss när vi inte kan sluta skratta :o
Nej men nu ska jag göra vendela frustrerad och sen ska jag kräva en säng. Sover hos henne inatt :)

Tisdag avklarad

Är hemma hos mig nu med vendela, kollar på Rosa Pantern och käkar världens godaste mackor som jag och vepanhoe köpte i stan.
Vendela köpte en väska i stan också men den får ni säkert se senare haha.
Nu ska vi fortsätta kolla och sen käka middag eller nåt :)

hey hoe, jag är i skolan :(

Erik Baaatman skriker nåt i korridoren och jag sitter och håller på med datorn med vendela, philip & johannes. Snart börjar SOn, vi jobbar med typ grekisk mytologi . Kuuuul!
Vi slutar om 4 timmar, asså det är ju deprimerande, juste Linnea sa nyss att vi ska få nån ny tjej i klassen på torsda, hon heter isabella typ. Naaajs :)
Nu ska jag fortsätta kolla på när baaatman och alexander slåss och brottas på golvet, äkta fight :-D

Hemma hos sofia

Tjooooho! Vet inte varför mina alla senaste inlägg har alltid börjat så ;) SItter hemma hos sofia i hennes säng och hon får lite ryck på att jag sätter på vädligt fina låtar enligt mig men bara wierdo låter enligt henne på spotify. Vi hade en deal att jag skulle komma senast kvart över 8 till henne eller tidigare. Baaaaaaaaaaaaajsaa nej skoja men orkar inte skriva mera. Idrott första lektionen och vi tar ng bussen till skolan. Very sköööönt aja seees i skolan eller nåt =)


Innan vi skulle dra till Sofsons och Jonnas halloween fest =)


på en av våra trevliga promenader ..
två bilder jag hitta på mig & Sofia på hennes dator heeeeejdå :-D

.

Nu säger jag hejdå till alla och datorn.. orkar inte sitta upp längre ska lägga mig i sängen och lyssna på musik och sen försöka sova. Inte för det kommer gå men men får hoppas på att inte någon tar min mobil ikväll igen heller hehe men imorgon är det tisdag. En bajs lång dag alltså. Slutar fem i 4. Men Sofia och jag ska till hennes optiker igen och vi måste gå tidigare för att hinna och vi vet inte ens vart det ligger. Känns inte så bra faktiskt.. men godnatt ses imorgon och btw har ännu en skön sovmorgon till 9.35 imorgon ♥


ser ni vackra jag och sofia i denna fathoe bild ? ;)

hoooly cooooow

HERREGUUUUUD asså mamma, ebba och jag hade världens kämpigaste samtal nyss typ. Jag dooog fan! Speciellt för de Ebba sa. EBBA JAG ÄR 13 ÅÅÅÅRRRR!!!!
Asså nej, och de ebba sa nyss också, lägg aaaaavvvv!!!
Klarar inte dehär, måste genast sova.
Asså ja bryr mig inte om att ni inte fattar alls vad jag snackar om men jag behövde skriva av mig lite hehe ;)


DAGENS


Va för vacker i ansiktet för att visas ;)

hahahaha pappanhoe :D

Hahaha jag berättade om en bitter och självisk tant som jag och vendela träffade på bussen idag för pappa, hans kompis och ebba och då säger pappa ''gamla tanter ska man leda över gatan, även om dom inte vill, ännu roligare blir det om tanten är blind och man leder den åt fel håll, kanske inte så kul för tanten men definitivt kul för mej'' hahaha trodde verkligen aldrig att pappa skulle säga nåt sånt, men jaaaa, sen pratade vi om hur chockande han kan vara ibland haha.

Hahahaha veery najs bild på pappanhoe, fast bilden är tagen typ i sommras :)

pictuers from today

Tjoooolahop it's veeepanhoe här, nyduschad och sitter och äter på ett päron. Hade ingen matlust när jag kom hem och the family skulle äta så hoppa det och sitter och äter på mitt goda päron just nu.. Sitter och garvar åt att Kasper är very fun på facebook och hel sjuk :-D Blev ett step pass för mig och Soffan idag. Asså vi steppa inte om ni trodde det men ni vet sånt när man gör massa grejjer med en bräda och styrka. Det va najs men Sofia och jag va lite borta i bland mellan alla kombinationer och block. Hahah asså alla va äkta satsare idag igen, speciellt shakeiga människan framför SOfia. Vi hade kul iallfall :-D Sitter och kollar på massa videosar från min mobil väldigt trevligt. Tänker sluta nu för blir för ointressant annars seeees och här kommer några finfina bilder från idag!








avslutar detta fina inlägg med denna bild som jag och Sofia såg i våran so bok för några dagar sen. Båda kolla på varann och blev lite kind of chockad när vi såg denna bild och sen dog vi av garv :-D

pratar med soffanhoe i telefon



HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHHA jag döööööer varje gång jag kollar på den här. Och ja min röst låter wierdo men det behöver ni inte tänka på hehe ;)

Måndag avklarad :)

Kom nyss hem och har redan duschat, efter skolan åkte jag & vendela hem till mig och käkade chokladtårta (mmmm fathoe) och kollade på Rosa Pantern, haha han som är typ komissarie är ju tillomed mer retard än vendela :-D Sen åkte vi iväg och tränade och nu är jag hemma! Ebba kom också hem nu hörde jag, najs najs :) Men nu ska jag ner och käka en banan och sen va inne på datan lite, not so intresting inlägg men i don't care, haha mke engelska där ;)
Imorn börjar vi 09.35 med idrott. Annars händer inge speciellt, jo juste, jag ska fixa mina linser med vendela också efter skolan

sommar 09, smögen ♥


matte :O

Sitter på mattelektion och om lennart ser att ja skriver kommer han döda mig. Han har redan klagat i typ en kvart på att jag typ skrev slarvigt och fult i min mattebok. Asså tror han att jag ska anstränga mig mycke eller?
Hoppas lektionen slutar snart, men de gör den typ inte :( sen har vi iaf handledartid och sen engelska.
Slutar 15.05, vi hööörs

sovmorgon till halvtio ;)

Godmorgon :) Gick och la mej tidigt igår men kunde inte sova på typ tre timmar, så låg och smsade med vendela och filip. Fast sen ba slutade vendela svara och då hade hennes mamma tagit hennes mobil! Aja, har vaknat och sitter vid datorn som ni kanske fattar, jag fryser ihjäl typ, huset är hur kallt som helst. Måste sätta på elementet :-D Nej men nu ska jag fixa mina linser och försöka hitta nåt att ha på mig, de kan ta ett tag.. haha ja ska sno nåt ur ebbas garderob ;D;D
Haha, vi hörs senare

för mycket tankar..


Jag är deprimerad.. jag har huvudet fullt med massa tankar på flera olika saker. Tänker inte ta upp något i bloggen men jag kan seriöst inte sluta tänka på vissa saker.. smsar med bästaste Sofia & pratar med Rossan Mac Frossan på skype. Nej men allvarligt jag kommer inte kunna somna ikväll, kommer säkert ligga uppe halva natten och tänka på massa saker.

Jag vet inte vad jag ska göra, jag är desperat för har inte pratat med dig på en hel vecka "ordentligt" och hur skulle det funka om det skulle förändras mellan oss , om det inte ens funkar nu? asså bajs jag är besatt av dig och det är irrterande att jag är de.. och jag vet inte om jag skulle våga och chansa för vill inte stå där sen helt bajs förstörd.

Tack för du finns att prata med Sofia , älskar dig bästavän :) Nej men nu säger jag godnatt för ska snart lägga mig i sängen med ipoden och stänga av datorn♥


måndag imorgon

Hej på er alla. Orkar inte berätta om dagen men har iallafall ätit och duscat sen när jag kom hem vid 5 i sju. Hahahah asså jag höll på att dö på slutet av passet för Sofia såg så harmonisk ut och alla andra va äkta satsare.
MIg på behöver vi inte tala om hur jag såg ut men de va najs. FÖrutom att jag och sofia var en aning pinsamma när vi skulle träna på värsta maskinerna innan ett tag, haha och att alla var döseriösa sen men jag&sofia stog typ och garva hela tiden :-D
Imorgon är det måndag igen och betyder skola igen och massa bajsläxor och träffa lärare jag inte vill träffa... men skit samma ses ♥

  
Bild från i november =)


helgen är sluuut :(

Snackar med Astrid på facebook och tittar på bilder dit vi ska i malaysia, gissa hur mycke jag längtar? Sol, bad och värme i två veckor, herreguuud va skönt! Och lite plus att jag slipper skolan också hehe :)


Asså kolla baaara, jaag dööööör! Det är ''bara'' 6 veckor och 6 dagar kvar ;)

nyss duschat

kom hem vid 10 i sju och har nu duschat, är hur hungrig som helst så ska ner och käka nununu! Måste föna håret också så att de inte ser ut som värsta fågelboet imorn, alltså kind of fluffy :-o
De skulle liksom inte vara så fint,
Juuste idag när vi tränade, på slutet skulle vi göra värsta avslappnande övningarna och vendela fick världens skrattattack och skämde ut oss lite, hennes förklaring var tydligen att jag såg så oerhört harmonisk ut. Asså hahaha, hon såg faktiskt inte heller så normal ut! Haha och innan passet började tränade vi I EN HALVTIMME på såna där typ maskiner, vene va dom heter, kan lägga in bild :-D okej jag hittade ingen bild, hehe men nivet såna som man typ kör med både armarna och benen? Aja skitsamma, vi va så proeiga så vi fick inte igång dom i början, och de va äkta ultrapinsamt :)
Haha, nej nu dör jag om jag inte får äta nåt, pusshej ;)

orkar inte ladda upp ny bild :-D

yäääs vi är ..

... hemma från gustavsbergbadet, donken och F&S, orkar inte berätta om allt men kul vare iaf :)
vepanhoe och jag ska sitta framför datorn ett tag nu och senare ska vi till F&S igen, finns inte så mycke att skriva mer än att vendela ser väldigt harmonisk när hon sitter i sängen :-D
Juste vi käkade världens godaste shake pommes frites på donken också haha :)

länge sen

gustavsbergsbadet och donken (y)

Tjoooho! Tro det eller ej men jag är redan vaken. Hooooly assså sofia är också det. Äkta duktiga.. hoppas jag kan somna mycket lättare ikväll då. Nu ska jag ner och äta fruuuulle och sen till gustavsbergsbadet och sen till donken. Wooooho sofia va en aning seg när jag prata med henne i telefon nyss men när jag nämnde att vi skulel till donken efter så blev hon lite hyper i telefon. Lät som det iallafall aja ses senare idag puss! :-D


sofia i telefon

La nyss på från att ha pratat i telefon med Sofia, ska nämligen till gustavsbergsbadet imorgon med henne, freddan och joniis. Blev dit tvingad och skulle vara äkta nobody att åka själv dit med dom så soffanhoe offrar sig och ställer upp för mig lite snällt. Men sen så ska vi åka och fixa Sofias kort till f&s och sen ska vi träna där. Vi ska börja träna flera gånger i veckan sen. Lite mera seriösare den här gången gemfört med förra gången när jag, sofia och rosanna började och köpte kort haha.. men vi kommer bli äkta vältränade och smexiga inför i sommarn. Grrrr hahahaah nej skoja. För mycket robert :-D
Men nu ska jag faktiskt borsta tänderna och leta fram någon bikini tills imorgon och sen sova för är faktiskt ganska trött och ska upp tidigt imorgon och behöver lite sömn efter att tvingas gå upp så tidigt när det är skola. Så vi hörs imorgon goodnight!♥


Bild från när jag skulle måla för några månader sen haha


släkten har gått nu

 
Jesse McCartney - best day of my life

Nu har släkten gått + Sophie. Vi har ätit och nivet sånt man gör med släkten? Ebba, jag, Helena, Filip & Sophie kollade också på a cinderella story (låten är därifrån)
Vi åt också VÄRLDENS godaste chokladtårta också, ni skulle ba veta, med hallonsås till är det fan de godaste på planeten! Haha och jag behövde verkligen smsa rosanna & vendela och sukta dom lite ;)
men jag har faktiskt sparat till er, if you want it liksom. (haha dum fråga, vendela har redan typ skrikit ut sin lycka och rosanna gillar ju choklad mer än typ, mig? haha)
Tog förresten några bilder också, men jag är ju inte värsta superfotografen så dom får ni inte se :)
Nu sitter jag iaf vid datorn som vanligt och smsar med Vendela, vi ska åka och bada med freddan och joniis imorn. Och vi måste gå upp hur tidigt som helst! Och alla ni som känner mig, vet att jag inte alls gillar joniis, men men, får väl stå ut för vendelas skull :) Sen ska vi iaf och träna på F&S och senare på kvällen är det fotbollsträning, första på hur länge som helst typ.

Ena tårtan, jag vet att man bara ser aslite men de va fint :)

Asså ser ni hur god den ser ut eller? Jagvet att datumet är fel men tog inte bilden idag, den är tagen på min födelsedag då jag fick exakt samma :-D

haha jag ser fett seriös ut

Hahahah..

Jag precis nu typ, inge smink :-D

 


bikinisar


erkänn att dom här va lite najs? VIll ha dom , speciellt den i mitten och den finns i andra färga också som var super snygga. Det bajsiga är att dom kommer inte ut fören om några månader och är typ redan slut på nätet. VIll ha den tills jag åker till thailand ju men aja , sofia skicka nyss ett sms till mig som fick mig att dööö herregud vad jag blev sugen på det. Haha men nu ska jag äta yummie chips och kolla på robinson tjoooohodå :)

DAGENS

 


Med rosanna pyttipanna

Nu har jag & rosanna vart duktiga och dukat :D rosanna tkr de ser ut som om vi ska ha partaj hahaha.
Haha vi har också kollat på sandor slash ida, den va fett bra, fast kind of kämp.
Rosanna har träningsvärk i rumpan om ni ville veta de, hon sa att de va för att hon hade varit lite aggresiv på idrotten i skolan (?) ahaha, nej nu ska vi lyssna på musik och fortsätta va innne på thaa computaa :-D

lite fet mobbad bild :) rosanna tkr de e hur kul som helst när jag säger fetmobbad typ :-D

16 Januari

Tjoooolahop haha !
Sofia gick för typ en stund sen för Rosanna skulle komma hem till henne, jaja iallafall när Sofia och jag stog och försökte hitta något att ha på oss så kom mamma som precis kom hem från forum och gav mig en tröja hon hitta till mig. Den va fett cool , tack mamma :)
Aja jag sa att jag skulle visa bilder så här kommer det bilder på det jag köpte igår. Ska åka till maxi med mamma snart så ses senare.


tröjan mamma kom hem med :-D


blå stor skjorta från ginatricot


mörkblå top från topshop (det är baksidan på själva bilden)


tröja från ginatricot och bh från h&m





lördag :D

Nu är vi vakna och ska ner och käka frukost, somnade vid 1 igår och vaknade 10, de va ju fett bra för då kanske de inte blir lika kämpigt att gå upp på måndag när skolan börjar :)
nej men finns inget att skriva, så vi hörs senare

hata rubriker

Vi har vi kollat på hip hip hora och den var asbra :)
känner inte att jag är supertrött direkt men vendela är typ äkta sömnig eller va hon nu säger . Så just nu sitter vi iaf i hennes rum och spotify står på medans vendela provar kläder. Har inge alls att skriva just nu, vi hörs senare idag. Då jag ska vara med rosanna och sen på kvällen kommer släkten till oss och firar ebba :)

Haha kolla vilken bild, typ ett år gammal!

men gammal bild säger jag bara ;)

hip hop hora...

Vi kolla nyss på legally blonde 2 och nu ska vi kolla på hip hop hora HAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH. NEj skojja menar hip hip hora men sofia får ryck varje gång jag säger så :-D Och vi ska äta eller äter fruktsallad med smält vitchocklad.. äkta yummie (y)

seeee you later !


@ sofias place :D

Tjooooooho!
Kom precis hem från stan med Sofia, sitter hemma hos Sofia just nu men ska om en stund hem till mig.. SOffanhoe köpte inget i stan, de va lite duktigt. Men jag själv blev äkta fattig igen och köpte lite saker. Kan lägga in bilder på det senare ikväll. Sofia ska sova hos mig ikväll och det ska bli fett naaaaaaaajs.. vi ska kolla på två fett bra filmer. AJa ses väl när vi är @ my place :D :D :D


men uuusssssssssssccchhh

Vi har teknik just nu med lennart, första tekniklektion typ nånsin. Vi sitter och söker på olika uppfinningar. jag och vendela har mobiiltelefonen. KUL!
Nu måste vi sluta med datorerna och kolla på nån weird film.
Hejdå

vi slutar kvart i 3..

.. och de är fredag liksom, uuuscch.
Nu har vi so och sen har vi lunch, vi ska presentera våra jävla grekiska gudar. Jag ooorkar inte, sov inte alls mycke inatt och behövde gå upp äkta tidigt.
heeeejdå

jag har bråttom :D

Sitter i sängen och pratar med vendela i telefon :)
mamma har gjort värsta frukost till mig, för jag är as seg idag, gick just upp ur sängen liksom, och min buss går om en halvtimme hehe ;)
men nu ska jag försöka klä på mig och lite sånt, men vi kanske hörs i skolan.
Juuste, jag har glömt att göra svenskaläxan så rosemarie kommer få D A M P . haha får väl försöka göra den i skolan istället, hejdå :)

sysslingar :)

hey hoe


hittade låten på rosannas och linneas blogg, men kommer verkligen ihåg när jag och rosanna var 9 år och jag hade just hittat låten och spelade den för rosanna och sa: de här är min favoritlåt. och rosanna ba: det är min också :) och sen kunde vi inte komma ihåg hans namn så vi skrev det på våra händer och om nån frågade vilken favoritlåt vi hade visade vi alltid upp handen och lät den som frågade uttala namnet eftersom vi inte kunde.

Nu ska jag borsta tänderna och ta bort mitt smink. börjar 9.10 imorn vilket betyder liiite sovmorgon, bättre än vanligt iallafall. Fast jag är inte alls trött, kommer aldrig lyckas sova. Och jag har tänk asmke nu på kvällen, och tack vendela för att du lyssnat och hjälpt mig :) inte många som skulle göra de.
Nej nu börjar dehär bli värsta deppinlägget, så nu säger jag godnatt


isglass

Kom nyss ur duschen och är nyduschad och skinande ren haha nej skoja. Har sovmorgon till 9.10 imorgon. SJUUUUKT SKÖÖÖNT! Ska äntligen sova ut lite mer och inte behöva kliva upp 06.30. Iallafall imorgon är det fredag wiiiiiie vad roligt. HAha nej men ingen skola och de är najs och ska ha en trevlig fredag med Soffanhoe. Idag så köpte philip glass åt mig,Sofia, Johan och Andreas hahah de tyckte jag va lite snällt av honom. Okej jag är skyldig han sen.. men iallfall vi åt alla varsin isglass hahahah fråga itne varför vi gör det när det redan är typ 25 minus grader utomhus och man fryser bara ihjäl om man går ut och Johannes fick smaka lite också ;) Men vi hade kul i korridoren när vi prata om vad det likna och sa lite roliga saker om det , ska inte gå in på de för mycket haha :D nu ska jag lägga mig i sängen och typ tänka på lite saker som finns i huvudet... och sen sova ses imorgon godnatt =)♥


Dagens outfit


hemma från johannes nu

Var med johannes idag igen, vi kollade på saw 2. Fyfan igen. Den va helt sjukt läskig och jag blunda typ..ofta :-D
fråga filip om han ville komma också men han har utg förbud så han kunde inte :(
Men sen gick vi iaf till forum och jag käkade värsta goda pommes friten på Hanks nånting :D haha och då snackade vi lite om prao , haha och johannes tyckte att jag skulle praoa på mcdonalds så ja kunde äta hela dagen för att jag älskar pommes frites :) lite goood idea tyckte jag det var faktiskt.
Nej men vi var på media markt också och spanade in vädligt fina köksapparater, nivet kylskåp och tvättmaskiner och sånt. De är de vi gör på fritiden liksom. Kul liv! Hahahaha jaaa de e de roligaste i livet, helt seriöst jag tror jag skrattade mer än igår i. Vi hittade vår älskade hannah montana hårtork också :-D

Veeetni? Ebba kom nyss hem från gympan och hade fått lite försenad julklapp av sin grupp hon tränar och vet ni va det va? En stor skål med godis!!! Och hon äter ju inte godis såklart, så jag får allt :D fast sen blev jag äkta deprimerad för jag påminnde mig själv om att jag hade godisförbud :o men jag ska äta upp alla godisar den 4e februari när det slutar istället. Fatta va suktad jag kommer bli varje gång ja ser det!


yeah fredag imorgon

Rosanna gick för en stund sen, eller hon tvinga mig att gå med henne till bussen. Hahah jag satt och föröskte rita en bild på kryddan och fick reda på att rosanna hade en helt annan bild av henne. Typ att hon var mörkblond och super tjock hahaha men sen så skulle rosanna rita om hur hon trodde hon såg ut... och rosannas största idol titty :-D MEn nu ska jag träna lite på spanskan och sen duscha. OKej fett ointressant inlägg igentligen men aja seeeeeeeeeeeeees. Föresten imorgon är det fredag äntligen!!! kÄNNS very najs för det ska bli trevligt imorgon efter skolan :-D men heeejdå


panncakes with rossan

Heeeeeeej på er alla, jag sitter i min säng med rossan mac frossan :D Vi ska gå ner och äta lite panncakes now ... sen vet jag inte vad vi ska göra men see you later och här får ni lite fina bilder.


rosanna goes batman...


rosanna njuter av livet ..... HAHAHAH :D


not so very nice picture..






jag vet redan nu att sofia och johannes kommer fråga mig imorgon vad jag fan håller  på med på denna bild ;D


SO

Sitter och lyssnar när susanna pratar om gudar och jordens skapelse på So. Veeery intresting. Verkligen
Lektionen slutar snart och sen har vi bara No och sen slutar vi! Sköööönt :)
Ska se saw 2 men johannes phannes sen :-D
Nej nu ska jag fortsätta vara aktiv på lektionen ;)


hmm ..

ROSANNA ÄR DUM!!
Jag är sur och arg på väldigt många och försöker berätta för rosanna så hon kan ha lite medlidande men hon sitter bara och skrattar så mycket hon kan!

Nu ska ja försöka bortse från att jag mår som jag gör och vara äkta glad över att jag är borta i Malaysia när hela min klass gör fysikprov! Fatta va najs, mohahaha stackars er andra. nej men vänta lite nu.. ja har ett svagt minne att att daniel sa att jag skulle göra de innan jag åkte? Äre nån i min klass som kommer ihåg om han sa det?! Snälla säg att han inte sa det. Då är jag sur, arg & deprimerad.


varning för ointressant

Juste ja glömde säga att jag blev stamplad på idrotten idag. Vi spelade fotboll och ja hade inga skor, och de svider som fan :-o
Pratar i telefon med vendela just nu och .. haha det blev värsta pausen när jag skrev där punkterna är. För de va svårt att snacka telefon samtidigt som jag skrev, så jag sket i att skriva. Haha nej men vet inte ens vrf jag skrev dedär. Men nu har vendela och jag lagt på och jag ska fixa mina linser och ta bort mitt smink. Ja ska lägga dom i sån där weirdo vätska som jag tydligen måste börja göra nu när jag har 14dagarslinser istället för att slänga dom. Meeeen nej va tråkigt detta inlägg blev, nu ska jag rädda er från att sitta och läsa skit och sluta skriva.
Vi hörs imorn, börjar 8.10 som vendela redan sagt, och vår första lektion är musik. Första musiklektionen i ekliden faktiskt, förra terminen hade vi ju bild så nu ska vi ha musik. Men shit nu babblar jag igen ;)
hejdååå ♥


Kolla va söt pevve är!


08.10 imorgon igen

Ska ta bort sminket, borsta tänderna och sätta mig i soffan och kolla på tv och sen sova. Börjar 08.10 imorgon igen baaaajs säger jag bara. Men nej klarar inte av den här smärtan i tänderna haha. Jag kan fortfarande inte tugga i något. Då gör det så ont så jag typ börjar gråta :D Men ses imorgon bye!




DAGENS =)


home nooow :D

Kom precis hem från Johannes och när jag gick av bussen var mamma där, så hon hade tydligen vart på bussen hela tiden haha :)
Men ja som ni kanske förstått har jag varit med johannes phannes hela dagen, och vi kollade på SAW 1 hemma hos honom, fyfan säger jag bara. Kalla mig efterbliven men jag har aldrig sett dom filmerna. Men usch asså den va asläskig och skit äcklig. Han ba såga av sig foten! :o
Haha men senare gick vi till forum också och då va vi på media markt och jag träffade Mario också! :D de va fett najs för de va aslänge sen ja såg honom :D Hahah ja köpte världens coolaste usb minne också, ni ska få se bild på de :D
Och jag och johannes skrattade hur mke som helst åt en rosa tvättmaskin som johannes trodde va ett kylskåp och en Hannah Montana hårtork med världens största grej där framme :D haha de e bara johannes som fattar :)
Men nu ska jag ner och hjälpa mamma duka och sen ska vi äta japanmat eftersom världens bästa storasyster fyller byxmyndig (kan nt sluta säga de till henne, hahhaa)

erkänn cooolaste ni nånsin sett? :D


I MISS THE SUMMER..

 
hittA en bild från i början av förra sommaren när jag var på mallorca HERREGUD VAD SKÖNT.. Bajs på den kalla kylan,
jag vill ha värme!!!


bajs ont i tänderna

Mina tänder gör så jeeeeeevlans ont just nu. Håller på att dö. Är hungrig också men jag kan inte äta något för jag kan inte tugga utan att jag typ skriker.. Jag glömde min spanska bok i skolan. Det var not good för då kan jag inte göra min spanska tills på fredag... MÅSTe ha med den imorgon hem. Nu ska jag kolla på guds tre flickor. Sista avsnittet. Känns inge bra :'( haha men ses senare ♥




haha hitta den här låten på min ipod när jag satt på bussen hem ;)

NO :( :(

vi har NO snart med daniel och hans fingrar ..
fast sen slutar vi och de e feeeettt najs, typ tidigaste på hela veckan.
MEN SHIT, NU SÄGER ALLA ATT VI BÖRJAR. haha nu kommer jag få frånvaro för jag orkar inte gå dit.. Nej ja vill nt ha det så hejdå, nu ska ja gå och lära mig lite om biologi :-D

heeeeeeeeej


Sitter nere i korridoren med typ alla i klassen. Vi ska ha svenska sen idrott. Baaaaaaaaaaaajs säger jag bara men ska jag till min trevliga tandreglering och fixa typ slut tråden med tandställningen. SKa bli fett najs eller nej för det gör skit ont efter i tänderna... NEJ nu kommer kryddan så måste sluta heeeeeeeeeeeeejdå hörs senare :D


grattis storasyster! nu är du fan byxmyndig :-D

Som ni kanske fattar fyller ebba pebba 15 idag, grattis på födelsedagen världens bästa storasyster!♥

i don't like her...

Pratade í telefon med Sofia för en liten stund sen. Sofia tycker jag bloggar för lite så slänger in ett sista inlägg innan jag sen ska sova. Hahahah herregud jag går och lägger mig klockan typ kvart över nio!?!?!?? men jag börjar faktiskt 08.10 imorgon och jag kommer dööööööe som kryddan gör. Nej men jag kommer ändå inte kunna somna när jag väl ligger i sängen men på tal om kryddan. I don't like her.. Vi fick tillbaks våra svenska prov idag och kan säga att det inte gick super. Hon gav mig för lite poäng, både mig och soffanhoe :-O
Sen så tror jag hon har något väldigt stort imot mig. När vi fick tillbaks värsta svenska uppgiften idag hade hon skrivit typ tusen kommentarer på min men typ fem på sofias och börja snacka om mitt citat hänge löst eller nåt. Hahaha SOfia och jag förstog inte ett skit. Men nej nu ska jag ta bort mitt smink, borsta tänderna och SOOOOOOVA! Ska på ryggkoll i skolan imorgon och soffanhoe ska med mig på de :-D Godnatt!


HAHAAH SER FETT MOBBAD UT :-D

hemlösa snubben goes fail...

Jag och Sofia hade fetma kul inne i stan idag och träffa på den där najsiga hemlösa snubben. Jag skämde ut mig och va lite piiiiiiiiiinsamt mitt upp i allt när han försökte tigga pengar av oss, och ja han va lite fail :D
Men när Sofia var inne och kolla på sin syn så hade jag en väldigt trevlig pratstund med hennes mamma, jag diggar henne väldigt mycket förstår ni. Nej men de va lite små trevligt. Nu ska jag göra en lika smarrig smooothie som igår så see you later :-D


lite små vackra Ida och Sofia idag på bussen in till stan :D


Ida in action... Men va meningen att ta kort på dom roliga människorna men det gick inte så bra




Hemma från stan

Vendela har gått precis och vi kom nästan hem typ nyss. Vi åkte ju till stan efter skolan och då ringde mamma och sa att ja tydligen skulle fixa mina linser halvfem istället för kvart i tre som jag trodde :O Så jag och vendela gick till mammas jobb och så fick ja pengar, för dom käkade vi för och jag köpte också en tröja.
Sen träffade vi en jätte rolig hemlös kille som snackade me oss också, han tiggde pengar och mat och sånt, haha han sa att han inte hade några pengar och sen stog han och rökte och hade värsta paketet i fickan. Lite fail :-D
Men sen kollade ja min syn ju, och den blir sääämre, rosanna kommer säga att jag är ännu mer blind nu, eftersom hon redan säger att jag är det. Haha men de va fett bra, för nu har ja fått ett par linser som jag kan sova i :-D För jag glömmer alltid att ta av dom innan ja ska sova, hehe
Vendela tog också en väldigt fin bild på mig och Ida när vi satt på bussen också, den får vi se om hon lägger in. OCH VENDELA DU FÅR INTE LÄGGA IN DEN MOBBADE BILDEN! Juste, jag, Ida och Vendela såg världens roligaste kille på bussen idag, försökte ta kort på honom men lyckades inte så bra hahaha.

Nej nu ropar mamma att ja ska äta, vi hörs
De går inte att ladda upp bild :O

sista lektionen!

Har just haft So och nu har vi egentligen No, fast daniel är sjuk eller nåt så vi har svenska med kryddan istället som börjar om 5 minuter, yippie liksom. Men vendela och jag måste gå tidigare för ja ska typ fixa mina linser inne i stan, och vepanhoe ska med :-D
men iallafall, vi har väl sen när vi är hemma igen,

Hahaha fathoe bild från i sommras, men fyfan va gott de ser ut :-D

tisdag - 12 januari

Vakna nyss och ba satt mig upp i sängen. Och sen börja ja helt plöstligt blöda näsblod man ba wtf? Haha fast de va jättekul :-D
Ska äta en grapefrukt till frukost nu och sen klä på mig och fixa mig. sen kommer vendela hit och sen tar vi NG bussen till skolan, fyfan va skönt! :-D
Fast vi har ju idrott först, uuuusch


nu ska jag sova

yääääs ni hörde rätt, jag ska sova, fast först ska jag smsa lite med rosanna och evelina, rosanna skickade helt plötsligt ett sms där det stog Sigurd :-o , fattar inget :D
men vi hörs imorn, vi börjar 09.35 vilket är sååååå skönt. Fast vi börjar med idrott vilket inte är så najs

måndag hooe

Har just kollat klart på familjen annorlunda, haha jag och vendela kollade på det tillsammans, fast ändå inte, för hon är hos sig och jag är här. Men iallafall, har inte ätit än men struntar i middan idag, mår illa och har skitont i magen. Juuste, ja måste skaffa ny bussremsa imorn också, annars kommer jag inte hem från skolan haha, o mitt busskort kommer typ aldrig, elr jooo de kmr om fyra dagar. Feeettt långt asså!
Nej nu ska ja äta grapefrukt (pappa åkte och köpte det) och sen ska jag ringa vendela, vi hörs imorn

Fett najs bild på ebba pebba och helena snebena på korsika :D och lite oskar huvud dårå..

trååååååååkigt



Sitter och dricker smoothie som jAg gjorde nyss och kollar på tv. Har fortfarande sjukt ont i huvudet och kommer säkert aldrig kunna somna ikväll. Baaaaajs säger jag bara. Känner att det bara blir tråkiga inlägg just nu så ses imorgon för bloggar inte mer för idag =)


första skoldagen avklarad


Dålig bild på dagens outfit men orka inte ta någon bättre. Har för ont i huvudet för det :p nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på tv orkar inte datorn just nu. Sofia har typ berättat om hela dagen redan så orkar inte berätta haha det är bara onödigt så seees ♥

Vendela & johannes

Första skoldagen var ju inte direkt kul. Men iaf, vi hade vanliga lektioner, franska SO matte engelska tror jag. Slutade vid 3 och då åkte jag, vendela & johannes till stan, skulle köpa present till Ebba pebba som fyller byxmyndig på onsdag :-D Men jag kan inte säga vad det är eller varför jag inte kunde köpa den för ebba läser liksom bloggen, skulle inte bli lika kul då.
Men vi gick iallafall till donken och fathoe oss med hamburgare och milkshakes. Sen fick jag asont i magen (!) och vendela blev typ äkta illamående, så vi åkte hem och nu är jag hemma och har nyss duschat.
Jag e skit sugen på grapefrukt, men rosanna och jag käkade upp dom förut (!)
Ja vet att bloggen har blivit astråkig, men javenne va ja ska skriva. Om ni vill att vi ska skriva mer av nåt får ni kommentera de :) haha ingen kmr göra de men men

lite weird bild haha :)

skoooola :(

Sitter och har handledertid med kryddan och lennart schmidt.. Haha de e astråkigt. Fast johannes sa just en sak som var väldigt deprimerande, de handlade lite om skolavslutningen förra året ..
Nej men iallafall, ingen gör de dom ska och ja försöker hjälpa kimberly med skype.
Men nu pallafr ja inte skriva mer, tjoho då :D

jag är hur trött som helst :o

Jag kunde inte sova igår eftersom jag hade jävligt ont i ryggen (?!) AAAHHH de va så hemskt, ja försökte sova typ vid halvelva och sen vid elva gick jag upp och kolla på tv med pappa. Sen somnade jag sen vid 2! Och ja vaknade 6 imorse. De e hemskt. Jag kmr somna på kryddans lektion, de lovar jag..
Men ja har fortf ont i ryggen :-o så jag ska fixa mig nu och käka frukost och sen ta en till alvedon.
Fett intressant inlägg jag vet men ja behövde faktiskt :o

stilig bild på mig, vendela & johannes

..

Nu ska jag försöka sova, de e ju ändå skola imorn. Usch fyfan för det.
Men jaja, vi hörs imorn

söndag

Har inte skrivit nåt på hela dagen men imorse vaknade rosanna och jag två timmar efter det var tänkt att vi skulle vakna, sen käkade vi frukost framför O.C och jag duschade. Sen fixade jag mig och vid typ halv ett åkte rosanna hem och jag träffade filip, ali och louise. Orkar inte säga de vi gjorde men kom hem vid halvsju, och har ätit nyss. Och nu har mamma köpt ben & jerry's så de ska jag äta nu. Yummie :-D
Kanske kanske skriver innan skolan imorn, men tror inte det. Kommer aldrig orka gå upp så tidigt så vrf skulle jag orka skriva?

Haha gammal bild


skol ångest..

Pratat med Sofia i typ en timme i telefon för en stund sen. Mår illa fortfarande men ska ner och äta något snart för jag måste äta något för är hungrig även om jag mår illa. Har börjat få äkta ångest över att skolan börjar imorgon. Tänk att behöva gå upp skit tidigt varje morgon vid halv sju?!?!?? sitta på massa lektioner som man bland annat har med kryddan och *******. Få massa läxor och ha prov och sitta hem och göra massa bajs läxor och plugga, lägga sig tidigt bara för att kunde lyckas kliva upp dagen därpå. Nej jag orkar seriöst inte det. HEEERRREGUD DET ÄR SKOLA IMORGON ! :-O Okej ska sluta ha så mycket ångest och gå och äta något så heeejdå!

 


the hills

Har inte orkat uppdatera idag för har mått illa och kollat på the hills typ hela dagen. Men ludde,mormor & morfar kom en stund. Hahahahaha min morfar är friterad det är fett najs tycker jag.. (Bara SOfia som förstår :-D ) Men iallafall det är därför det inte har blivit några inlägg, kom nyss ur duschen och duschade fett länge men det var super skönt. SKa fortsätta kolla på the hills nu så heeejdå!


bild från nån av första veckorna i skolan i somras =)

10 Januari

Godmorgon har vaknat. Eller klev upp för en halvtimme sen. Jag kunde inte somna igår !!!!!! :-O Känns inge bra för jag skulle verkligen försöka vända på dygnet för det inte ska vara så jobbigt att kliva upp på morgonen sen varje dag när skolan börjar imorgon. Aja kommer dö imorgon men skit i de, ska ner och göra en smoothie. Fett gott. Orkar inte göra något idag , ska bara vara hemma och ta det lugnt. Ska måla mina naglar och typ städa mitt rum för det har lyckats blivit stökigt igen även om jag städade för bara några dagar sen. Seeeees senare♥


bild från i höstas


feeeeeling beutiful / rosanna

Sitter och skypar med vendela och hare really najs med rosatrosa :-D
Det är faktiskt redan söndag så vi måste sova snart, trying to vända tillbaka dygnet. Fett bra att göra det två dagar innan skolan börjar. Tror ni jag kommer lyckas? NEEEEJ :-D
Haha fett kul om jag inte kommer upp på månda, ja som verkligen vill träffa rosemarie och lennart. ironi. Rosanna tänker sjukanmäla sig på månda om ni ville veta det.. Hahahahahah fet najs idé . Ska fundera på den..
Haha nej men nu ska jag fortsätta ha the time of my life med rosanna pyttipanna.
Hörs imorgon!

najsig film på 3an

Har kollat på någon film på 3an, den hette typ indespendece day. Hahaha den va fett najs faktiskt. Snackar med både soffanhoe och rossan mac frossan på skype. DOm har så fetma coola smileysar där tycker jag. Men nej gud va ointressant blogginlägg men orkar inte blogga mer och borde lägga mig snart och försöka sova för kolla är snart 1 och bajs skolan börjar på måndag och måste försöka vända tillbaks dygnet. Inte för jag kommer lyckas men ja. Aja hörs imorgon godnatt :-D


gammal bild från när skolan börja precis i augusti

ohiohahatangtangwannawannabangbang

Nu sitter rosatrosa och jag i min säng och hare lite trevligt. Rosanna har skypat med simone i en timme eller nåt nu, lite najs. Förutom att hon tog lite fula bilder på oss .. Haha nej men nu ska vi bege oss ner mot frysen och hämta GLAAAASSS! För de har jag inte ätit på hur länge sen som helst, omn man inte räknar med att jag åt piggelin igår.. men ändå :)
Nej nu visade rosanna nån video på henne som var hur tråkig som helst. Jag är helt seriös, hur tråkig som helst! Haha men nu ska vi hämta glass, puss

Fett länge sen haha, gustav och jag

not frääääsch

Har kollat på robinson med familjen,very nice. Inte riktigt för är super irrterad på Joniis och tänker inte gå in på varför men ska hoppa in i duschen och de ska bli skönt för känner mig inte frääääsch. Fastna framför photoshop innan och the hills. Kan säga att både jag och Sofia rent ut sagt suger på photoshop hahaha. Nej men det är skit svårt tycker vi men har börjat lära mig lite nu. En ny header kommer förhoppningsvis lite later. Eller det kan ta ett tag för det är fett svårt. Aja vi hörs senare puss! =)


Bild från i somras med Sofia i skokloster

om två dagar börjar skolan igen :o

Hejhopp :)
Vi har inte skrivit nåt på hela dagen men ändå, jag vaknade hos vendela ungefär vid halv elva, sen väckte jag henne för hon sov. Sen fick hon fet ryck på jonathan för han hade tagit min mobil och skickat ett sms som han verkligen inte fick göra. Eller hon fick inte direkt ryck på jonathan, fast hon berätta för sin mamma så han ska få värsta utskällningen :-D
De e lite najs, värsta skadeglädje men just nu gillar jag faktiskt inte honom.
Men iaf, vid 1 ungefär gick jag hem och då kom rosanna panna till mig. Vi gick ner och träffa vendela igen och åkte skridskor på bagarn igen. Haha fast nu var det mke mer folk som var där. Vi såg isak och philip också :)
Nu har jag och rosanna kollat på O.C i nåra timmar och snart ska vi äta.
Sen har mamma sagt att vi ska ha typ julgransplundring. De gillar nog rosanna.. hahaha.


najsig fredagkväll igår :D

Hej bloggen! Förlåt för ingen bloggning förens nu men har inte orkat och gjort andra saker. Jag och Sofia hade extremt kul igår kväll hahahahah herregud.. vi satt och kämpa med en sak på photoshop tills två och vi skratta så mycket så båda höll på att kissa på sig. Sen så gick vi in på ens blogg och jag satt på en låt som både jag och sofia ställde oss upp och dansa till. Vi är inte normala jag vet :-D
Sen lyssnade vi på tre låtar om och om igen och den ena är väldigt najs och sofia vet vilken låt jag pratar om. Orkar inte berätta mer om igår men gick ner och åkte skridskor med sofia och rosanna en stund och de va lite najs. Vi har sånna stora talanger på skridskor förstår ni. Haha nej men vi är coooooola och sofia visa sin four dubbel error för rosanna. Men nu orkar jag inte skriva mer för ska fortsätta kolla på the hills som ja har kollat på i typ två timmar nu. Seeeees ♥


så feeeetma coooola :-D

hahaha


Hahahaha vilken feta bra humor vi har!


kommer inte på nån goood rubrik ;)

Just nu sitter jag och vendela på hennes nedervåning och har hur kul som helst. Vi hittade just världens mest harmoniska bild som vendela håller på att lägga in, hon kanske hinner göra det innan jag skriver klart så då måste ni gå ner och se den. För asså det är en av dom roligaste bilderna jag sett på länge, riktigt länge.
Annars så försöker vi lära oss om photoshop som vi nyss har skaffat, njaa de går inte så bra.. okej de är bara jag som försökt, och jag suger .. hahaha lyckades förstöra hela bilden. Nej men iaf, nu ska vendela försöka och se om hon lyckas bättre än mig.
Haha juste förresten, vendela hittade en stor fet fläkt som står framför oss just nu, håret ba flyger bak och vi känner oss som äkta carola. Det är najs.

Oj herre, not a nice bild ..

HAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Bilden som vi såg när vi gick ner:

HHAAHAHAHAHAHAHAHH JA DÖÖÖÖÖÖER. Kolla smexiga killen till höger :-D


foto foto foto


Gammal goding på robert :-D

3 april, våren 09

8 mars våren 09

Donkenglass SofiaEvelinaVendela. Shit vilken flashback ♥

17 maj, 09

Kan inte rotera bilden men dehär är världens bästa minne, snurrstolsrace i JP

31 maj, 09 viksjö

hösten 08

nån gång i sommras

dehär var vintern 08, och ni får ursäkta hur vi såg ut men de var faktiskt 2 år sen! :o

Lite bilder, men kände bara för att lägga in massa gamla minnen.

yummmie yummie yummie

Vi har ätit VÄRLDENS godaste ceasarsallad som Camilla gjorde, asså har aldrig ätit nåt godare.
De va lite trevligt under middagen också för jag fick reda på att vendelas pappa hade långt lockigt hår när han var mindre, de var ju fett najs de måste ni erkänna :-D
Haha nej nu ska vi fortsätta lyssna på musik och vara inne på datorn, not so intresting inlägg men men, ni får säkert flera såna här senare ikväll. Det brukar bli så när vendela och jag är med varann, haha

Bilden är från början av höstterminen, efter grönan med vendela

skridskoråkning









soffan goes lite fail och håller på att ramla :D .D:D:D:





en cool bild med våra coola skor som stog sådär medans vi åkte . Lite småroligt tyckte vi ;)



sofias specialare

Heeeeeeej bloggen! Kom in för någrA timmar sen eller vi gick och åkte skridskor och de va riktigt najs. Vi lyckades åka ett helt varv HELT FRIVILLIGT!!!! Herregud asså :-O Nej men sen så gjorde Sofia sin specialare "four dubbel error" på isen. Den var fett najs och jag lärde mig den också :D Sen så vare några andra trevliga människor där som kolla när visade upp våra talanger på skridskor. Hahahh herregud asså vi skämde ut oss men who cares vi är extremt coola. Men efter att vi har åkt i typ 1,5 timme så frös vi very much och båda hade tappat känseln lite här och var på kroppen och gick hem till mig och nu sitter vi och är lite geeks. Soooffanhoe ska sova hos mig idag och det ska bli trevligt. Vi hittar säkert på lite roliga saker senare ikväll. Nu orkar jag inte blogga mer så ses senare ikväll. Puss!♥


fet naaajs

NU har vi kollat klart på harry potter 5, den va fet najs. Och nu kollar vi på nån afrikansk gudstjänst. Dom låter som apor och tjejerna har toalettlock runt halsen :-D De e fett najs ju, kan verkligen tänka mig vendela gå klädd som dom gör hahaha. Nej men nu ska vi klä på oss och gå och åka skridskor på bagarsjön. Helt frivilligt, fett najsa vi är. Haha men vi hörs senare, jag ska försöka ta en bild när vendela ramlar på skridskor också, för de gör hon alltid :-D

Jag orkar inte lägga in nån bild


:D :D :D


HAHAHAHAHAAH fyfan va kul. Den är videon är typ från i sommras, rosanna berättade om den alldeless nyss. Hahahaha lyssna när vendela upptäcker att hennes bullar har åkt ur frysen och ba: BUUULLLEEEE!!!! och johannes ba direkt efter: men asså vendela, hur har du paketerat dehär egentligen???
Hahahahhahah :D :D :D :D

heheheksl,a

Hejhopp :-D
Nu är Vendela här och vi sitter och snackar med en veeery rolig människa, även kallad Oskar Österberg. Hahaha, han är faktiskt riktigt komisk, hahah och så diskuterar vi hur roliga vi är när vi åker skidor, vendela puttade av sin lillebrorsa från ankarliften en gång för att han var för irriterande och jag skrek j*vier i knappliften, fast ingen skrattade. Alltså var de ingen som hade bra humor när jag åkte skidor.. Hahah och jag kommer ihåg när jag och rosanna var i trysil och vi skulle åka snowboard, och sen i liften så kunde inte rosanna så hon ramlade av 5 gånger och dom stannade liften varje gång :D och sen sista gången så gick en kille som jobbade där bakom rosanna typ halva liftbacken så hon inte skulle ramla. Hahaha de va så kul nu när jag tänker på de :-D
Nej men snart kommer pappa med thaimat och jag och vendela ska sätta igång American Pie the beta house! Fet najs.


avatar

Är hemma nu, och vendela är snart påväg hit. Avatar var super, och jag & ebba diggade toruk macto väldigt mycket, de var så roligt att uttala. Haha men iallafall, vi har bett mamma och pappa att fixa thaimat så vi får se om dom hinner de, om du hinner skulle de vara fett najs, för jag gillar thaimat. Och de gör vendela meeed mohah. Nej nu ska jag ringa pappa och tell him some stuff ;)
Vi hörs sen nån gång


när börjar ni skolan?

Haha jag känner mig lite ond men vissa började ju skolan idag, och dom flesta gör det imorgon. Men min och sofias skola börjar inte fören på måndag. HAHAHAH så oerhört roligt att fortfarande ha lov när folk går i skolan och sliter :-D Okej nej nu ska jag inte ha skadeglädje utan bli snäll igen och fortsätta kolla på tv. Ses♥

SOOOOOFFANHOE KOM HEM FRÅN BION NU JAG VILL HEM TILL DIG :-D


O-M -G !!!!!!!!

Hahaha måste bara berätta de här, fick nyss ett sms från Sofia att Cloudy and the meetballs finns på bio. HEEERREEGUUUD! Om någon av er har följt vår blogg enda sen typ när skolan börja precis så spelade jag och sofia ett extremt roligt spel på wii flera nätter i typ flera timmar haha.. Värsta geeksen men nej asså det var skit kul och nu finns den på bio. Jag och sofia ska kolla på den sen! Det är ett måste :-D




fun in björknes ;)

   
Gårdagens outfit som jag aldrig orka lägga upp igår ;)

Ja.. Sofia och jag hade det lite najs i björknes och jag fick bära runt på hennes fathoe dator och vi visste inte vart de där stället låg men till slut hittade vi som tur var haha.. jag har iallafall vädligt mycket skiiillz på att ramla lite sådära. Eller nej vanligvis brukar det vara Sofia och Johannes som gör de varje dag till skolan men jag ramla iallafall och både Sofia och jag dog av garv. Har köpte godis... kan bara säga att det blev liiite väl mycke till slut. Fathoe varning på mig , inge bra. SOfia som har godisförbud ska inte smaka ett skit ikväll MOHAHAHAHAH ska sitta och sukta henne hela kvällen. Men hörs senare innan jag åker hem till Sofia igen eller hos henne! =)



:)

Nu är jag och vendela hemma från björknes! Det tog lite tid att hitta dedär stället som jag skulle lämna in min dator på, så vi gick runt i snön och helt plötsligt ramlade vendela, hahaha de såg helt sjukt ut. Trodde jag skrattade ihjäl mig :-D Sen så såg vi en tjej som typ missa bussen och de va också jätte kul, (jaa vi är ganska evil av oss) men sen hittade vi iaf stället, och där lämnade ja in datorn, och sen gick vi till mattorget :-D där såg vi en gammal tant i gul dunjacka dansa framför kassan och jag köpte värsta yummie mackan. Haha sen gick vi till godisaffären, där vendela köpte veeery much godis .
Sen fick vi springa som puckon till bussen och nu är vi hemma, fast vendela ska hem nu och jag och ebba ska till sickla och träffa helena, filip och sophie. Fast vendela kommer ju hit sen ikväll och sover här så ni kmr definitivt höra meeer av oss , och vi ska kolla på American Pie 6 ikväll :-D
Heeeejdå

JAG KOMMER TILL DIG STRAX SOFIA :-O

Godmorgon alla, sitter i köket och äter frulle. Är redan klar och allt även om jag klev upp för en halvtimme sen. Men nu ska jag äta klart och sen gå hem till Sofia. Så om du hinner läsa de här innan så vet du att jag tänker komma hem till dig alldels snart så du vet. Bli inte chockad :-D Ses senare idag puss!

 


7 januari

Jag hittade faktiskt nånting att göra igår, Ebba pebba kom in och sa att hon skulle kolla på grey's så de gjorde jag ocksååå :-D
Nu har jag vaknat iaf och jag hoppas att vendela kommer snart, men innan måste jag käka frullerulle.
Jag har inte direkt nånting att skriva men vi hörs säkert senare idag :)

Bild från andra veckan i skolan, efter sommaren.


BAAAAAJS

Hej bloggen! Blir typ ett snabbt inlägg för jag kan igentligen inte blogga just nu och är fett sur på mamma för jag får inte åka till sofia och sova där ikväll för vi har våra bajsgäster och blabla. Men ska till henne imorgon och vi ska som sagt på lite äventyr i björknäs haha nej skoja men ska sova hos henne på kvällen oavsett om jag får eller inte för saknar min korv och skiter i om jag inte får :-D Men nu ska jag kolla på film så ses senare eller imorgon puss!♥




HAHAHAHAHAHAH fyfan vad fula bilder. Sitter och skrattar åt mig själv , erkän att jag är lite rolig som låter er se dom hära ens ? :-D Tror inte jag mår riktigt bra för skulle aldrig visa sånna här fula bilder på mig själv tidigare.

evelina, detta kallas hämnd


Vendela, läääääs

Jag är sur.. Det finns ingenting att göra! Vendela kan inte komma hit för hon har några skitgäster (sorry), mamma och pappa sitter och tittar på nån film där nån tjej skriker '' I love you're wife' , man ba : yeah right liksom.. Och aaaahhh, jag är suuuuur. Vill att vendela ska komma hit nu genast och sen skulle vi ha en V&S natt tillsammans, saknar ju den korven bajsmke! Men ska iallafall träffa henne imorn, hon måste komma hit såfort hon vaknar. Så om du läser dehär Vendela så SKA du vara här typ en kvart efter att du vaknat :)
Vi ska till björknes och lämna in våra datorer, haha alltså min laddargrej i datorn är sönder och hela vendelas dator fick för sig att dö för några veckor sen. Så de ska vi göra imorn.
Nej men craaaaap, snälla söta raaaara vendela, be din mamma igen att du kan komma hit. Snääääälllaaaa?
Det är inte kul utan dig !

here you gooo

Nu ska jag lägga in några bilder faaaktiskt. Och jag tycker vi börjar med en på min skööna godfather :-D
 

Ebba pebba :-D




Det är bara rosanna som ska läsa dehär.. :-D



Har ännu fler bilder men här är några, ska se om Ebba lägger ut några på sin blogg som jag kan ta mohaha, nej men hon fotar allt hela tiden och de e äkta fina bilder :)


jaaag är heeemmmmaaaa!!!

Och fyfan va skönt de är! Har saknat min dator mest.. hahah nej ja skojade, vendela & rosanna ligger ju såklart högst upp! Men datorn kommer inte långt efter.. Hahaha va rolig jag är, men iallafall, det har varit hur mysigt som helst i trysil med alla kusiner, M&M, monika, mamma och pappa och morbror och maria. Det var hur kallt som helst där om ni ville veta det alltså, minus 20 om inte ännu mer! Jag, Gustav, Oskar, Ebba, mamma, Maria, Erik, Helena, Filip och Sophie åkte slalom dom fyra första dagarna, fast Helena och Filips kompisar typ ludde och Otto va också med. De va najs. Jag hatar en lift där som heter HÄSTEN, asså usch (vendela du kmr fatta varför jag hatar den när vi är där sen) och jag är riktigt stolt. För jag åkte den!! Och så klarade jag den skitläskiga backen som kom efter, de va faktiskt riktigt scarypart! Men iaf, jag vet inte alls vad jag ska skriva, har hänt liksom asmke där. Men jo en hemsk sak är att jag har fått godisförbud, haha de va jag som ville ha det men jaja, de har jag nu iaf, tjänar ju pengar på det (y) och en annan rolig sak var att imorse innan vi åkte så skulle pappa lägga in typ använda raketer i brasan, och efter ett tag så visade de sig att raketerna inte var ''slut'' än, så dom börja typ raketa sig inuti brasen, de var jätte komiskt fast läskigt. Nej men shit vad långt där här blev då. Jag skriver säkert mer mer mer nu när jag är hemma.
Juste imorn ska jag på bio med Helena, Sophie och Ebba. Vi ska se avatar. Lite najs va? :-D
Är värsta superupptagen av grejer jag ska göra innan skolan börjar nu haha, men jag ska ladda in lite bilder senare också, tjoodå :)

Eftersom det är för ansträngande att hämta kameran så jag kan ladda upp nya bilder så får ni en på mig och pevve <3

in i duschen nu

Åh nu blir jag sur.. hade och skrivit och sen försvann hela skiten! Men nu är jag iallafall hemma och ska hoppa in i duschen. Får gäster snart och måste skynda mig lite annars kommer pappa bli skit sur på mig haha.. men köpte inget idag och det var faktiskt väldigt duktigt tycker jag för gör alltid det och det är inge bra. Ni ska få en vacker bild på ROsanna senare som jag tog på henne idag, nej men nu måste jag hoppa in i duschen heeeeejdå ! =)

Föresten visste ni att det är 20 minus grader ute?! Asså herregud :-O


en busig sooffanhoe inne på donken för typ två månader eller mer sen :-O


och en konstig vendela HAHAH.. ( vi är äkta fathoe ;) )

rosanna ska få sin julklapp ;D

SKa åka till forum med Rosanna och köpa hennes sena julklapp haha. Hoppas jag hittar nåt till henne men jag får inte vara fattig när jag kommer hem för thats not good. Jag ska spara mina pengar (y) inte direkt för det kommer hålla men ja.. har gäster sen senare idag , inte kul men nu ska ja kolla när bussen går hejdå :D




(y)

Vaknade nyss och nu ska jag äta frulle rulle och sen hoppa in i duschen. SKa bli najs (y) Vet ni en till sak jag sitter och smsar med Soooofffanhoe för hon är tillbaks i sverige nu och är på väg hem från trysil :D .D::D :D:D


gammal bild på jag och soffan ;)

ointressant hockey match


super ful bild på mig men dagens outfit. Sitter i soffan och kollar på någon väldigt ointressant hockey match med pappa, fast sitter för mig själv och skrattar ihjäl mig för jag och pappa diskuterar en väldigt intressant grej. Hahahah herregud. Tänker inte säga vad men roligt är det ;D Nej men efter hockey matchen ska jag kolla på film och hitta någon rolig att smsa med, see you♥

GE MIG !!!!!



Erkänn att dom här kläderna var skit snygga? Vill ha allt av de där :-O SKa göra de senare haha men kommer bli en fattiglapp efter det säkert.. Hade tänkt lägga ut alla dom här kläderna förut men har inte orkat. Men de kommer bli svårt att lyckas köpa dom två sista grejjerna för dom kommer från abercrombie&fitch för det finns inte här i Sverige och det är bajsigt tycker jag.. Åh vill till new york igen. Nej men nu ska jag äta en pigge :D

hahaha minnen


HAHAHA herregud vad gammalbild typ i 2:an/3:an eller nåt.

Haha den här låten får mig att tänka på min gamla klass "Alen" som jag har gått i ända sen sexårs upp till femman. Vi sjöng låten på vår sista skolavslutning tillsammans och kom ihåg hur bra vi var haha. Nej men seriöst dyker upp massa minnen när man lyssnar på den och kan hela låten utan till fortfarande. Kom nyss på en lite rolig sak när jag , SOfia och Rosanna satt med RUben. Bestämmda platser ni vet och sen på lunchen en dag så hade vi jävligt roligt och så spotta Ruben ut all mjölk på hela bordet och alla vi skrek för de va inte frääääschanhoe. Hahahah att jag börja på de förstår jag inte :p




svinis kallt ute :-O

 
(bild ifrån i somras när jag och ena kusin badar i typ kalhäll)

Är hemma nu, mötte upp pappa på hans jobb och så gick vi och fixa lite saker och sen gick och åt lunch och de va lite trevligt. Jag missade min buss precis och då fick jag äkta ryck och blev skit sur för jag frös redan som in i heeeelvans mycket. Stog och vänta en hel halv timme för orkade inte gå hem imellan, när jag väl klev på bussen så hade jag tappat känseln i både fötterna,fingrarna och min näsa haha.. Nu ska jag ner och äta middag, ses senare =)


jag vågar bjuda på mig sjäv ;)


Ska snart ta bussen och dra in till stan helt själv, äkta nobody! :-O Nej men ska möta pappanhoe och så , hahaahh men nu ska jag bjuda på en riktigt ful bild på mig själv så ni har något att skratta åt medans jag är borta. Jag är medveten att jag ser ut som ett fan på denna bild men jag vågar faktiskt bjuda på mig själv mohaha tjodå =)

5 Januari



Är vaken och ska äta frukost nu, internet slutade funka igår kväll så kunde inte uppdatera något mer :-O


D A G E N S


Vad kan man säga en tråkig och ingen speciell outfit blev det idag :P

I MISS THE SUMMER..



Japp rubriken säger allt, jag saknar sommaren. Sol och värmen, sommarlovet och ingen skola. Kunna gå i jeanshorts och bara ett linne.. asså herregud vad skönt. Jag har börjat tröttna lite på kylan. Visst ett tag är det skit kul med snö och vinter men inte för länge , då vill jag hellre ha sol och värme. Är skit trött varje dag och speciellt när det är skola , somnar typ på lektionerna med Sofia. GEEEEEEEE MIG SOMMAR ! Jag vet att sommaren som kommer , kommer att eeeeega men innan det blir sommar så vill jag till trysil först.
Men är det någon som håller med mig om att man vill ha sommar snart?



Haha när ja lyssnar på den här låten så dyker sjukt många minnen upp och får mig att tänka på förra sommaren

coola grejjer

Heeej alla coola människor! Kom hem för en stund sen från Kasper, orkar inte berätta vad vi gjorde men jag kan bara säga en sak. Jag gillar hans coola stenar i hans fönster hahahahah.. Höll på att somna i hans säng ett tag också hehe va lite trött. Men jag är bajs trött och vet inte varför. Men ska ner och äta nu för är hungrig och sen ska jag kolla på en film =)


gammal bild från i våras

ingen rubrik

Vaknade för en stund sen av att solen lyste in i hela mitt rum , deprimerande :-O
Ska ner och äta fruuulle rulle för jag är hungrig och sen få tag på Kasper som är lite seg och typ inte vaknat. Aja vi ses senare och lägger in dagens då see you ! ♥


jag & joniis förra vintern

3 Januari


( ful osminkad bild :D )
Har en huvudvärk som är skit irreterande, ska lägga mig i säng och kolla på en film. Imorgon blir det kanske Kasper får se aja orkar inte blogga mer idag så ses imorgon någon gång puss!♥

NU NU NU !!!!


Jag vill till trysil med min lilla korv nunununu NUUU !!!
Hon är ju där nu (sofia alltså) och ska dit med henne på sportlov och det ska bli super najs, längtar fett mycket. Tänk er mig och soffanhoe i en skidlift och ska åka ner i en svart backe ? HAHAHAH fan va kul ;)
Men nej ville bara säga att jag längtar tills trysil med bästis som in i bajs mycket♥


andra plats

Hej allihopa!
Kom hem för typ några timmar sen eller nej jag vene men blev en andra plats tillslut mot typ västertorpet eller nåt. Känns bajsigt att det blev så för jag tyckte vi var värd att vinna.. och domaren var skit han va typ blind, gillade iallafall inte honom :-D
Men vi vann iallafall mot bajen med 2-0 imorse och vårt andra lag som bland annat rossan spela i förlora och åkte ut på straffar och de va inte trevligt. Ni anar inte hur halt det var på golvet haha , man gled runt som om det va typ is på marken. Mina fötter värker, mitt ass och min rygg gör ont haha. Juste träffa på Ida som var där , de va lite trevligt har inte sett henne sen jullovet börja precis. Men nu ska jag äta middag, I'm starving :-O

good girls go bad




mina fötter gör ont :-O


Haha ingen vacker bild Sofia kommer inte gilla mig när hon ser att jag lägger upp denna.
Men jag saknar min korv så jeeeeeeeeevlans mycket ! Men hon har det lite trevligt uppe i trysil tror jag =)
Iallafall idag var det fotbollscup som gällde och det gick väl ganska bra vi hade lite otur som vanligt.. vet inte hur vi hamna men antar att det tyvär blir b-slutspel och det är bajsigt tycker jag för vi var faktiskt väldigt bra idag. Men vi brukar ha otur, men vårt andra lag lyckades komma till a-slutspel och de va väldigt najs. BooFF ska ta hem allt nu mohaha. Aja blir en dag till imorgon och just nu har jag sjukt ont i mina fötter och min ena vrist gör ont, bajs på det men ska kolla på film nu så puss vi hörs later!♥


låååång dusch nu!

Är hemma nu eller har vart det en stund men ska ta och hoppa in i duschen och ta en lååååång dusch! Fan va skönt :D Mina fötter gör jeeeevlans ont.. Men ses senare puss!


Var för ful och lite halvt borta när bilden togs så ni får inte se mitt ansikte haha :p


wooohoo

Kollade precis klart på mr bean's semester som typ gick på 3:an och har också duschat och är fräsch nu och är så jeeevla trött ffrån igår :-O Ska seriöst gå och sova om en liten stund för annars kommer jag aldrig orka kliva upp i tid imorgon. Men kommer inte lyckas med det hehe, blir nog sista för idag så vi hörs imorgon när jag har kommit hem så puss och godnatt alla!♥


HAHAH ser fett aggresiv ut på den här bilden :-D


Jag är en zombie..

   
(nyårs outfiten..)

Haha seriöst jag känner mig som en zombie.. har huvudvärk och är skit seg. Orkar inte göra något så ligger helt död i soffan och kollar på film. Måste hoppa in i duschen senare men vet inte hur jag ska orka pallra mig dit.. Har fotbollscup imorgon också eller rättare sagt hela helgen och samling klockan 8:15 i'm going to die !!!! :-O
Ska sätta på en till film nu och äta piggelin wooho.
 


nyårsafton och bilder

Jag hade lovat att berätta om igår men är lite seg i huvudet så får bli lite kort om allt men vi kom iallafall till axel och dom igår vid 5 nån gång och dom hade bett oss ha på oss våra skidkläder typ för vi skulle göra något ut och så va vi de och vi gjorde massa roliga saker haha och jag råkade grilla upp mina marsmallows stavning (?) så dom börja brinna och de va lite kul. Men sen efter så gick vi in och så åt vi middag och sånt vid 8 ungefär. Sen så hade jag och alla andra människor som inte var lite tråkiga vuxna kul där nere och körde alla mot Joniis och slåg honom med innebandy klubbor och de va lite fun och sen hade vi lite kuddkrig och de va kul haha och sen helt plötsligt så hade leo klätt av sig så han stog i bara kalsonger hahahahah han e super skön och vi frågade varför han hade gjort det och han svara jag vet inte.. :D Sen kom typ deras grannar och så gjorde vi en rolig sak men orkar inte förklara vad, sen fem i tolv gick vi ut och kollade och sköt massa raketer och de va lite najs. Men sen hände en lite scary sak .. det började brinna på matbordet i köket och det var Putte och Mamma som upptäckte det och dom fick springa och slänga vatten på det haha.. men de gick bra tillslut och om inte dom skulle upptäckt det så skulle huset börjat brinna typ. Scaaaary :-O Men sen blev det lite dansspel och sen var klockan redan halv fyra och då gick vi hem. Jaaaapp så var mitt nyår kan man säga orkar inte berätta mer detaljerat men hade ni också en naaajsig nyårsafton?♥


några vid den fantastiska elden haha


leo är cool


VARNING FÖR FUL BILD !


Otto var lite glad :D


HAHAHA den här bilden kan man diskutera, fråga mig inte vad dom gjorde


hahaha..







leo gillar att bjuda på sig själv :D




leo som är fotograf.. ja han e lite duktig :D









en del av alla bilder =)


I'm awake !

I'm awake! Haha men vakna för en lite stund sen av att ROSANNA VÄÄÄÄÄÄÄÄÄCKER MIG !!!! Hörde hur något lät som in i bajs mycket på golvet och såg sen att det var min mobil och låg och pratade med henne en stund , hon berätta lite deprimerande saker som hände igår hahah och om en kämpig tjej och sen dog min mobil :-O Men känner mig lite halvt död för somna inte fören klockan 5 ungefär. Jag håller på att döööö men ska äta frullerulle nu så ses senare och bilder från igår kommer då =)



är hemma igen

Kom hem för några minuter sen och bloggar om allt nu så gör de senare när jag har vaknat igen. Men nu ska jag driiiiiicka något och ta bort mitt smink och lägga mig min säng och typ göra något. FÖr just nu är jag knappt trött , ingen aning varför.. Men kan bara berätta en rolig grejj , när vi gick hem så såg vi hur massa folk hade skrivit på bilarna och på en så stog det typ kiss och då tyckte jag vi skulle skriva bajs. Och så gjorde pappanhoe det hahahah de va roligt men vi ses senare och hoppas ni har haft en najsig nyårsafton ! Btw det är 2010 nu woooho♥

RSS 2.0