bangkoks flygplats

Heeej halå alla! I'm alive ;) Sitter just nu på bangkoks flygplats och vårt nästa flyg går om ca 1,5 timme. Klockan är kvart över 4 här. Fick inte speciellt många timmars sömn inatt men det är väl ändå bra för ska vända på dynget ju. Är iallafall extremt trött och sliten så man ser väldigt fin ut. Nej men et är så jäklans varmt hära. Fick värsta chocken när jag klev ur planet förut för det var sån skillnad på värmen. Okej orkar inte skriva mera det är för varmt....... men ska inte klaga för det är helt super duper nice här men hörs senare i phuket någon gång! Saknar alla mina fina vänner redan och sofia min lilla älsklings bitches är jag mycket närmare nu :-D Ha det så bra alla!


ja och joniis just nu, very hot ;)

Ida här! ;)

tjoohoo! Nu har både Vendela och Sofia åkt till sol och värme! Fyy sjutton vad orättvist! Nu sitter jag, Kimberly, Annie, Linnea och Julia i korridoren och väntar på att svenskan ska börja =/
Men vi har det super najs, sitter här och lyssnar på lilla mellodifestivalen låtar "mamma förlåt" och "kråkan krax i magen" ;) haha
Ne nu kommer Rose-Marie
ses! <33

 



Vendela är satsare..

Hallihallå nu är det Kimberly hära :D Jag sitter hära med no boken öppen och pluggar till provet imorrn, som en viss Vendela redan har haft. Det går inte sådär jätte bra om jag ska vara ärlig, för att no är inte min starka sida, men vendela hjälper mig för att hon är satsare som en viss annan person. Men nog pratat om de.
Vendela sitter på Arlanda och väntar på sitt flygplan :)
Vi hörs väl mera imorrn om det inte är jag som bloggar så äre nog Ida eller Julia som slänger in ett inlägg.
Vendela hälsar från Arlanda! Puss
En saknad Sofia i kön till goodiebagsen :D

Vendilla kommer snart hem brun & fin :D



hejdå sverige! :-D

Nu sticker jag till centralen och möter mamma med Joniis. Sen bär det av till arlanda. Mellanlandning i både helsingfors och bangkok och kommer inte fram fören imorgon eftermiddag i svensk tid. Men medans jag och sofia är borta så ska Kimberly,Julia & Ida gästblogga nån gång per dag så bloggen lever lite. Har tillgång till internet men vene hur mycket jag kommer använda det och ha tid men något inlägg blir det nog. Hoppas att planet inte kraschar eller att det blir någon tsunami eller nåt. Okej de va lite och ta i men who know's ;)
Aja vi ses om två veckor eller i thailand. Ha det så bra i sverige medans jag är borta! :-D

   

sunshine

Har suttit ute i solen på halva so lektionen och rasten och lyssnat på musik. Så jäkla skönt i solen! Våren är verkligen på väg nu och det känns really good :) Har no och alla pluggar för provet imorgon men jag har redan gjort det så jag behöver inte göra något. MOHAHAH! Sen har jag svenska med dick och sen blir det att hämta upp Joniis och sen åker vi till centralen och möter mamma. Är på super humör men nu ska jag spela spel och va en geek resten av lektionen puss


världens bästa vän som jag aldrig släpper taget av

30e mars




hyper

Godmorgon alla! OOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMGGG JAG ÅKER TILL THAILAND IDAG :D :D :D Okej är på lite super humör, men somna skit sent igår för letade efter mina gladiatorsandaler halva natten och hela min ipod typ krascha så fick återställa hela den och massa. Väldigt irriterande men nu är allt färdigpackat och så. Ska äta frulle och sen ska jag ta ng bussen till skolan. Slutar halv 4 och sorgligt nog måste jag gå hela dagen för vårt plan går inte från arlanda fören vid halv 9... baaaajs men vi hörs kanske i skolan!




kan tyvärr inte va seriös på bilder idag igen ;)


nice

Det mesta är klar packat och kom nyss ur duschen. SKa smörja in mig med min melon lotion från victoria secret och måla naglarna. Behöver hitta mina bruna gladiatorsandaler. Har ingen jävla aning vart dom är men såg dom för en vecka sen ungefär.... deprimerande!!!  Sen ska jag faktiskt sova för jag är bajs trött och somna sent igår och behövde kliva upp tidigt. Vi hörs imorgon, har sovmorgon till 09.30 så det är nice! ;)


känns bajs att du är typ 1000 mil ifrån mig just nu....... o.O

-







Life was so much easier when you were younger...

bajs stress

Hej alla blir bara ett snabbt inlägg för är skit stressad. Sen jag kom hem så har jag bara varit allmänt seg och nu kom mamma och joniis hem precis med italienskt så vi ska äta det nu och sen måste jag fixa dom sista grejjerna inför thailand imorgon och packa det sista. Bajs stress säger jag bara. Men vi hörs senare ikväll om jag hinner ! :)




Uncle kracker - Follow me

29e mars



   

i'm in malaysia bitches

Haha ja var tvungen att skriva det liksom. Men aja, är här i iallafall. Och det är såååå underbart ! Det är hur varmt som helst, världens bästa shoppingställen och asgod mat. Just nu är vi i Kuala Lumpur och om två dagar åker vi till borneo, värsta stället som man måste åka flygplan i 5 timmar till. Aaaa, asså de går liksom inte att förklara hur underbart allting är här så jag ska visa lite bilder :)



Men denhär fågeln var ju bara för coool liksom ;)
Nej nu pallar ja inte sitta inne med datorn, vi hörs senare någon gång. Ha de bra i sverige :D

yeah

Heeeeej alla. Sitter på handledartid just nu och sen har jag engelska som sista lektionen. Skönt som fan. Gick och köpte barnmat på lunchen och nu mår jag super illa.. det var lite to much slemmigt på slutet känner jag ;) Vet inte vad som händer efter skolan, vet bara att vi typ ska fira mamma ikväll och att jag måste förbi Joniis den bajskorven. Seeee you later!


HAHAHH Linnea & Julia inne på BR förra veckan :)


grattis mamma


Vill bara säga GRAAAATTTIS MAMMA! Även om jag kan vara väldigt jobbig och dryg ibland så ja understandar du mig. Världens bästa mamma grattis på födelsedagen =)

one day left

Godmorgon! Har fixat mig och ska bara äta något sen ska jag springa till bussen och sen blir det fysik prov. Bajsbajsbajs.... Aja wish me luck hörs senare idag ! :)






Just nu (kan inte vara seriös på bilder om ni inte redan har förstått det...)

movietime

Blir sista inlägget för ikväll för ska snart stänga av datorn och kolla på en film som går på 3an. Imorgon måste jag vara i skolan en timme tidigare bara för jag måste göra fysik provet för missar det på onsdag. Det suger bajs men skönt att få det gjort ändå. Ska äta glass snart mohaha vad gott. Dör av längtan bara 48 timmar kvar.. men nej vi hörs imorgon istället puss så länge!


saknar dig redan bajs mycket.... hoppas du har det trevligt hos currymänniskorna :)

summerfeelings






Summerfeelings på hög nivå från bikbok♥









just 2 days

Alla har gått nyss och fick världens sötaste bild på Sooooolen idag. Sitter och lyssnar på spotify på högsta volym och upptäckte att det inte är någon gossip girl idag. BAAAAJSDAMPKORVAR!!! Har ett fysik prov imorgon så ska ta och sätta mig med fysikboken och övningspappret och plugga snart. Känner inte så stor lust för det men det är bara att bita ihop och tänka på att jag åker om 48 timmar !!!! SHIIIIIEEET :-D  


här är den superduper söta bilden på soleil från idag :)

big heart


28e mars



 
Tråkig men skön outfit. Det är ju ändå bara den tråkigaste dagen av alla på veckan. SÖÖÖNDAG BAAJS!

you never know

Förlåt för det inte har varit någon uppdatering men stack på fotografering med laget och sen så hade alla redan kommit hem till mig. Haha ni ska bara veta hur rolig Timón är. Han är 3 år och vi satt och kolla på en video på youtube som han skulle visa för mig och helt plötsligt så säger han "vad ful han är" hahahahah jag dog :-D
Nej men nu ska vi fika lite ses om ett tag!




innan jag drog på fotograferingen med laget


bra start på morgonen

Godmorgon alla! Vakna precis av att två idioter kommer inrusande i mitt rum och typ skriker. Äkta joniis grejj. Ja ni förstår att jag får fetaste rycket och blir skit sur. Så började min dag, hääärligt ;) Nej men ni har väl inte glömt att ställa fram klockan en timme för det är sommartid nu? Ska hoppa in i duschen nu och sen måste jag städa upp i mitt rum för det ser förj*vligt ut!


I need you



Sen jag såg dig så har du vart i mitt huvud hela tiden och försvinner inte därifrån. Du betydde något speciellt för mig, jag gick och trodde på något. Men ja vad kan man säga. Det sluta som ett rena rama helvete. Jag saknar dig just nu.. när jag sitter här med spotify på högsta volym och försvinner bort i tankar. Tänk om allt skulle varit som förut och du fortfarande skulle finnas bredvid mig. Det skulle varit en stor lättnad och livet skulle varit mycket enklare. Just vid denna tidpunkt kan jag säga en ärlig sak. Jag behöver dig just nu..


timón är en riktig cooling


Dom här två söta fillurerna kommer hem till mig imorgon. GAAAH VAD DET VAR LÄNGESEN! Det blir ett litet hejdå farväl innan vi åker och så. Dom två människorna får en alltid på så bra humör för Timón är så jeeekla skön haha :-D Hör bara på hans extremt coola namn. TIMÓN !

vendela är en riktigt funderare :-D

Kollade på stieg larsson typ "millenium" som går på tv med pappa. Vissa stunder var ju äckligt läskiga. Haha jag höll på att dö för pappa var inte riktigt medlidande. Känner mig äkta nobody som sitter framför datorn helt själv som en datageek. Men tankar i huvudet snurrar runt. Lyssnar på harmony låtar på spotify och dom får mig bara att tänka på människor jag saknar och minnen av saker. Fan nu kommer jag aldrig somna sen.... snackar annars med Kimberly. Det gillar vi :) Hörs antagligen senare men nu ska jag fortsätta och fundera vidare på mina tankar.




gamla videos




HAHHAHA roliga videos från i julas när Sofia & jag geeeka ett dansspel på nätterna :-D

drug








Hitta låten på Johannas blogg och sen dess har jag suttit och knarkat den. Gör alltid det med nya låtar. Den är iallafall fett bra. Har börjat packa lite men har inte kommit speciellt långt. Ska fixa min ipod och ladda in massa nya låtar. Blev aldrig någon bio idag. Synd för det skulle varit väldigt trevligt. Får bli en annan gång heeeejsvejs!

fashion


malaysia nästa !

Nu har jag gått en promenad med Vendela och sagt hejdå igen. Om 20 minuter kommer taxin som tar oss till Arlanda. Jag kommer blogga lite när jag är där, men annars så gästbloggar Kimberly här då och då. Vi hörs om 16 dagar. Jag kommer sakna er alla .
Ha det bäst här i Sverige !


PROMENAD

Kom hem från en promenad med Sofia precis. Hon åker om en halvtimme!!!!!! Känns inte bra. Är på halv bra humör för jag upptäckt en grejj nyss som gjorde mig äkta deprimerad. Men blev på bättre humör när jag träffa Sofia. Ska kolla på en film nu :)


gooodmorning

Godmorgon alla! Vaknade nyss och är hemma själv woooho. Ska ta och göra mig en smoothie eller något. Sen har jag massor att göra och går kanske på bio senare idag men det är inte säkert. Aja bloggar senare puss på er! =)


beautiful




Lyssnade på låten hemma hos Sofia. Tankar i huvudet kommer när man lyssnar på låten.
Nu ska jag checka film!

booooring

Jag har tråkigt. Min spotify laggar men sitter och sjunger för mig själv och lyssnar på musik. Sofia loggade nyss ut för hon behövde sova och nu finns det ingen rolig människa eller ska försöka ragga upp någon som kan underhålla mig. Är ganska trött men känner inte för att sova. Min hals har börjat göra ont och har haft huvudvärk i två dagar nu, jag vill verkligen inte bli sjuk nu! så typiskt om jag skulle bli det... imorgon så ska jag antagligen på bio med Helena (moster) eller så blir det bara att vara hemma och packa och fixa massa. Sen nån gång på eftermiddagen/kvällen ska jag och pappa till Nacka närakut och göra något. Vene vad, men funderar på att lägga mig i soffan och kolla på en film. Jag kör på det. Vi ses imorgon goooodnatt ! :)



26e mars



 
 
Okeeey nu fick ni väldigt många dagens bilder men de var väl lite trevligt för er :P

i'm going to miss you baby



















Jag vet inte hur jag ska klara av nästan 20 dagar utan dig. Jag klarar inte ens av en ?!?!?!? Asså holy crap vet inte hur det här ska gå till. Kändes inge bra att säga hejdå till dig och inte ses på 20 dagar. Det är omänskligt för dig och mig. Liksom jag träffar dig nästan varje dag och vi klarar inte av att inte prata med varann på ett dygn. Kommer sakna dig så obeskrivligt mycket! Mest av alla på denna jord faktiskt. Men jag tycker du ska ta och ha det bra nu i malaysia och bli en liten brownie så kommer vi tillbaks båda två om 20 dagar och är lika fina och bruna tillsammans i skolan. I love you honey and you know that!♥

when the morning comes

Nu har jag nyss sagt hejdå till Vendela, de kändes verkligen inte bra. Vi räknade ut att vi inte kommer träffas på 20 dagar. Asså förstår ni hur hemskt det kommer vara att va borta från sin bästavän i 20 dagar. Det är nästan en månad ! Jag kommer sakna dig förjävla mycket.


Vi har iallafall ätit hallonsorbet och haft det hur mysigt som helst. Jag har även packat det sista och nu är jag redo för att åka iväg till andra sidan jorden ! Ore not.

Jag älskar dig bästavän.


baammbammm

 
- Du snurrar i min värld

- Damaged

- I'm blue

- Turn me on

- Du är för snygg för mig

- Sommartider

Lite tvåmansparty hos soffanhoe medans hon packar det sista för hon åker imorgon. NOOOOOO! Bjuder på fina bilder när jag har kommit hem senare ikväll.

nu förklarar jag er hustru och hustru

Nu är det officiellt. Jag och Kimberly har gift oss, med ringar och allt. Vi gifte oss på vårat eget ställe med våra nära och kära, väldigt liten och fin tillställning ;)
GB's nya Bröllopsstrut var ju ett måste så det blev det, och våra fina vänner hade köpt en bröllopstårta till oss. Åh vad jag älskar er. Ni gjorde verkligen min dag. Kommer sakna er så helt sjukt mycket!











Det finns fler bilder men dom får ni se någon annan gång :)


rosanna är nu fjortis

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÄLSKLING ! Hoppas du får världens bästa dag , de är du värd ♥


Nu har jag vaknat och ska snart klä på mig, men jag pallar inte just nu så jag ligger kvar i sängen . Jag har både franska prov och SO prov idag så ja känner inte direkt att jag vill till skolan. Men efter skolan ska jag och Kimberly gifta oss !!! Det är stort . Det blir värsta bröllopet och allt ! :)


a d h d

Jag somnar när som helst men jag kan inte sova innan alla mina låtar är synkroniserade till ipoden. Min andra dator är på och surrar och låtar hur mycket som helst. Inte roligt alls.

Jag känner lite bildbrist på ingång ..

yeeees

Sitter och käkar ett äääääpple och ska snart sova för är skit trött och dom senaste dagarna har varit very jobbiga att kliva upp på mornarna. Men imorgon har vi sovmorgon. YEEES! Och det är fredag wiiiiho. Och bara 4 dagar kvar då tills jag åker, ännu bättre. Imorgon ska jag va med alla tjejerna i klassen och vet inte riktigt vad vi ska hitta på men Soooffan och Kiiiiimpan ska gifta sig lite. Ointressant babbel. Hörs imorgon godnatt!♥




old pic's

Är inne på min gamla stört sega dator, inte okej alls. Men gör det bara för att kunna fixa med musik till min ipod. Eftersom jag har itunes här. Aja, tänkte säga .. typ inget speciellt faktiskt. men ni kan få nån gammal bild för att ja inte har nåt annat att göra :)
Fråga inte om nappen på andra bilden, de är bara en very pinsam historia ;o

25e mars



  
Ni har inte fått en dagens på länge så här får ni en :P

splaaash

Haha så jävla fail av mig och Joniis. Jag öppna ett nytt mjölkpaket och så kommer Joniis springande in i köket och stöter till mjölkpaketet så det ramlar ner från bänken och jag böjer mig upp samtidigt och hela mjölkpaket splaaashar och jag får alltid i fejjan, håret och  hela min tröja. HAHAHAH det var jekligt roligt. Kanske inte låter så men det var det. Tro mig :) Men luktar mjölk i hela håret och det är inte så fresh så ska hoppa in i duschen nu!

Bilder på det jag köpte idag:


Tröja från cubus och bikini från h&m (det var den ena jag beställde men som jag inte skulle hinna få...!!!)

hey hey

Nu har jag nästan packat klart, det är helt sjukt att jag ska ha med mig så mycke. Jag har typ 6 bikinisar me mig, haha. Vendela gick nyss iallafall, och jag spotifyar mig lite och snart kommer F&F, dom skulle kommit för ganska länge sen men aja. Imorn har vi komp för muséet i tisdags så vi har sovmorgon. Härligt ;)

Hahaha denhär bilden är alltid lika rolig.

the city

Tjooho! SItter i Sofias säng och vi kom hem för ett tag sen från stan. Köpte en tröja och en bikini inför thailand. Sofia köpte också lite saker. JUst nu packar hon och jag hjälper en lite. Ska hem om ett tag men vill bara säga lite hej. Vi hittade massa med skit snygga grejjer men det är så deprimerande att man gör det när man typ inte har några pengar och inte borde köpa något just nu. Något ännu mer deprimerande var att jag skulle köpa ett linne som bara fanns en i rätt storlek kvar men när jag hade tagit ut pengar och kom tillbaks så fanns den inte längre?!??!?!? Very deprimerande.. men ska typ köpa den imorgon :)

Hörs senare!


bild från trysil

bitches

Johan är en bitches, alla andra i klassen är bitch. Det är bara att inse. Andreas och Vendela är retarded bitch.

johan och sofia är bitches

Sitter på SO lektio som slutar strax. Efter det har vi NO och sen slutar vi yeeeeeeah! Jag & Sofia behövde stanna kvar efter mattelektionen för Lennart var lite små sur på oss för vi inte orkade göra något mer när vi var klara och vi var för flamsiga enligt honom. MEn min mamma skickade ett sms till mig som var lite roligt. Hahaha hon ska skaffa en blogg :-D  Johan & Sofia sitter och kallar varann bitches (det har dom gjort hela dagen) och Andreas kommer in i allt och är lite efter. Stan efter skolan. Seeee you soon!♥


jag och kuuuuuuuusin!


Det här gillar vi


2 dagar kvar ;D

Asså jag kom seriöst inte upp ur sängen imorse, jag vaknade typ 20 minuter innan min buss gick, så det blev lite äkta bråttom. Men ja kom i tid iallafall, och snart har vi matte med lennart. JAG HATAR MATTE. Ville bara göra det klart för er vad jag tycker liksom ;)
På lunchen ska vi till forum som vanligt och käka, det blir världens äckligaste mat i skolan. Efter skolan åker jag och Vendela in till stan, ska kolla på ny bikini .
Nu kommer lennart :(


i want it now

Jag kommer sakna dig .

Har faktiskt duschat, gjort musikläxan och börjat packa till Malaysia. Så nu säger jag godnatt ♥

24 mars

Borde göra andra grejjer men fastnar alltid framför datorn. Ska plugga spanska glosor nu och kanske lite SO. Men nej jag tror det kommer skita sig och får ta och ägna mig åt det imorgon kväll istället. Asså jag förstår inte hur vi alltid kan ha så jevla mycket grejjer i skolan. Man hinner ju inte med allt.. och vi går bara i sjuan och vi har ett eller flera prov varje vecka typ. Känns inte bra. Lärarna är inte så stort fan av oss heller. Speciellt inte Lennart. Han verkligen hatar mig och Sofia och vi får aggresiva utskällningar av honom bara för man sitter och pratar om något. Nej men nu ska jag ta och slita mig från datorn och plugga lite. Wish me luck ;) Bye!

ingen mer bloggning ikväll

Jag borde verkligen inte blogga just nu för jag har asmycket att göra. Duscha, plugga So, göra musikläxa, packa till Malaysia, plugga franska och tillslut ska jag käka middag också. Inte bra alls att jag fastnar här vid datorn. Men pappa var väldigt snäll och gav mig just 500 kronor, de känns very good. Så imorn ska jag in till stan med Vendela, får se om nån annan också följer med :)

Bara för att jag kände för det :)

kärlek



























Dom flesta bilderna är över ett år gamla. Alla minnen och alla saker vi har gjort tillsammans. Två bästavänner jag inte tänker släppa taget av. Ville bara säga att jag älskar er lika mycket då som nu. Det är vi oavsett vad!

woooho!

Heeeyhoe! Som sagt så vann vi matchen i skol dm idag mot massa fjorrar. En av dom var lite too much. Gav mig lite dåliga gamla vibbar. Men det kändes really good att vi har gått till final nu ! :-D Men tyvärr är både Sofia och jag borta när den ska spelas. Carro med som är i thailand.. känns inge bra iallafall! Kom för en timme sen ungefär. Vi hoppa träningen idag och om en stund är det greys. Har vart med Rosanna och Sofia och vi gick och fika på barrista. De va lite små trevligt, sen åkte vi hem till Sofia och åt köttbullar. Hörs senare!


bäääästa laget

onsdag - 3 dagar kvar

VI VANN MATCHEN I SKOLDM!
Det var asnajs, vi spelade mot Tunaskolan och vann med 4-2 . Nu är vi i finalspel men den spelar dom nästa vecka och då är jag borta. Feels not good.
Nu är jag hemma hos mig med Vendela och Rosanna. Vendeluttan den hemmafrun lagar köttbullar och vi sitter och hare finfint.

Ida sötnosen får plats i en soptunna :D

jag dööööör

Maahdi pruttade och en fluga föll till marken och dog. Hahahaha asså jag dööör, han ba satt där och så surrade en fluga runt honom och sen pruttade han och då ramlade flugan ner i bordet och dog. Maahdi gjorde verkligen min dag :D



love

Hahah ja kollade nyss på dhw och hahahaha ja skrattade ihjäl mig när Tom Scavo ba: du var så skrämmande dålig att jag satte i halsen och funderade på att dö. Assså hahahah, jag doooog :D
Nu är det cougar town, så de ska jag se. Sen ska jag sova. Jag har käkat kyckling och potatissallad också, så jävla gott.

Älskar dig eve.

dhw!!!!

Har gjort klart min musikläxa med pappa nu. Har flera andra läxor men dom orkar jag inte göra idag så får göra dom en annan dag istället. Har iallafall pratat med Sofia i telefon HAHHAHAHHA SÅ JEEVLA ROLIGT :-D ni får inte vet vad.... men nu ska jag äta lite morotskaka och skicka lite på posten till Sofia sen är det dhw!!! Men next duschen!



tisdag - 4 dagar kvar

Kom nyss hem från forum, som vendela berättade hade vi världens roligaste guide. Men när Vendela hade blivit hämtad var Kimberly snäll och väntade med mig till klockan 7 typ, sen kom Filip och vi snackade om mycket. Ja nu är jag hemma iallafall och snart börjar desperate house wifes. VECKANS HÖJDPUNKT

Nån gång förra våren (:

The Man Who Can't Be Moved




dööö hungrig

Heeeeey! Kan bara säga att guiden vi hade var väldigt fin. Hans röst kan vi diskutera också.. alla började asgarva när han börja prata första gången och ingen förstog att det var mot honom typ ;) Men vi åkte inte därifrån fören vid ungefär fem. Då tog jag bussen med Kimberly & Sofia till forum och så gick vi i lite affärer och bara gick runt lite. Sen satt vi oss ner och jag missade bussen jag skulle ta precis men sen kom mamma och hämta mig och just nu är jag döööö hungrig så måste äta lite. See you later :)


gammal bild

bajs

Hej hallå. Har typ inte bloggat på en dag men Sofia har iallafall det. Dagen igår var very fun med Johannes & Sofia. Vi kollade på Lejonkungen innan vi somnade och det var lite nice. Innan så sjöng vi sing it hahaha så roligt :-D Men det regnar ute. Fyfan säger jag bara. Är trött och vi har NO-lab nu och efter ska vi med kryddan och kolla på nån konst sak om Van Dyck. Gör saken bara ännu värre och att vi slutar vid halv fem, fem!!!!! Hörs senare när jag är hemma


gooodmorning

Vi vaknade av att min syster ringde mig och hade glömt att vi hade sovmorgon. NOT OKEY! Så sen så gick vi upp och käkade frukost och nu har alla fixat sig och är klara och vi börjar om typ en halvtimme. Efter skolan ska rosemarie tvinga med oss till ett jävla museem. Och vi slutar 16.30. Det är inte okej. Efter det ska jag träffa filip och prata om allt. Men vi hörs senare, tjadå ;)

Vendeluttan & jag i Romme :)

Här är också vendeluttans favorit låt.

Madame Anders


like like like

Har inte bloggat på typ hela dagen men i skolan hade jag kul. Data Roger kom till oss på handledartiden också,. och vi snackade lite om porr och sånt hahaha, jätte roligt :D
Efter skolan gick jag, Johannes och Vendela till forum också och Johannes köpte en tröja. Sen gick vi hem, kollade på Saw 4 och gjorde lite andra roliga saker. Vi gick värsta promenaden också, typ bort och runt jarlaberg. Haha, nu är vi hemma iallafall och Johannes och Vendela är äkta hemmafruar och gör lite bullar, super för mig :) Dom ska även käka chokladpudding snart, men euw det hatar jag. Känns ju typ som att äta bajs. Inte gott alls. Vi sover här och vi har sovmorgon imorn, wonderful :D
 
Hahaha världen roligaste bild på Johan Persson, och vendelas & linneas fettokladdkaka ser ni också ;)

in school

Nu har vi handledartid med rosemarie och lennart snart. Hahaha rosemarie fick världens damp på oss imorse, haha jag doooog. Asså alla satt och asgarvade när hon skrek på oss.
Efter handledartiden har vi engelska och sen slutar vi, oh that's sounds nice huh?

Hahaha jag, Kimberly och Vendela såg dehär i fredags och vi doooog .

godermorgon

Nu är jag vaken och ska fixa mig, det är skitkallt här i huset och jag håller typ på att dö. Det känns inte bra. Och såfort ja rör mitt knä gör de asont. Not good at all.

Har deep talk med Kimberly, det behövs.
Vi hörs inte mer ikväll.


lost someone


Du är en idiot. Men ändå finns du i mitt huvud varje dag någon gång. Jag har gått vidare men ändå så kan jag inte bara släppa dig sådär som du gjorde. Minnen kommer alltid finnas kvar men jag ville liksom inte förlora dig helt på riktigt...

now i'm home

Nu är jag hemma efter typ 2 timmars bilresa. Det var fett uttråkande så jag somnade ;)
Efter forum åkte ju vi som jag sa till M&M och där var det nån bandyfinal mellan hammarby och typ bollnäs. Så det var 5000 pers som gick runt och skrek och drack sprit. Haha jag dog. Det var en kille med grönvit rutig kilt också och då började jag såklart tänka på Kimberly hahaha :-D
Jag har gjort alla mina läxor där i uppsala också, de känns bra. Nu har jag ingenting kvar att göra i Malaysia, och till er som vill veta så .. ÅKER JAG TILL MALAYSIA OM 6 DAGAR!!!!!!!!
Hahaha, kände mig faktiskt tvungen. Nu ska jag vara inne på datorn och välja lite kläder tills imorn. Sovmorgon imorn, de gillar jag.

Bild från i sommras, efter UNG 08

en stor fet saknad

Hej halå! Gjorde nyss en skit rolig sak med Joniis och drack nyss upp en very god smoothie. Ska snart hoppa in i duschen och måla naglarna och jag hittade min melon lotion från victoria secret. Den har varit borta i typ hundra år så ska använda den också :D Ska försöka sova i god tid även om jag inte är särskilt trött just nu. Imorgon efter skolan blir det Sofia & Johannes. Sen ska jag och Sofia träna.. och sen ska vi sova hos Johannes. SKa bli trevligt. Aja hörs senare eller imorgon !


två coola jeeevlar i backen i trysil. Saknar att vara där. I want it back!


Sofia pooooesar i backen


ser ut som en tomtat haha men bjuder ;)


vintage sweaters

Alla tre är skit snygga och har sett dom förut. Men aldrig i butik. Alla kommer från bikbok, någon som har sett dom ? =)


intresse klubben antecknar

Ligger och kollar på the hills och har allmänt tråkigt. Pratade med sofia i telefon för ett tag sen och hon påminde mig om att vi hade en labbrapport tills på tisdag som jag hade helt glömt bort så håller på med den just nu samtidigt. Sen har jag musikläxa som jag har börjat med halvt.. asså jag känner mig skit seg och är trött. Vädret gör än inte på bättre humör direkt. Jag som precis började känna att det hade blivit vår och så börjar det snöa igen :S Greys om ett tag. Det ska jag iallafall kolla på och sen ikväll är det gossip girl woooho! Okej hoppas att intresse klubben har antecknat all denna very intressanta informationen ;)



21 mars

Matte är klar och läst lite i NO boken men förstår inte ett skit. Asså jag kan inte läsa typ 5 sidor och sen kunna memorera allt i huvudet, men Daniel (vår no lärare) verkar tro det är hur lätt som helst ;)
Orkar inte göra mer läxor för det gör mig uttråkad och det är exakt det jag är just nu och så känner jag mig som någon äkta pluggis som inte har något liv. Vet inte vad jag ska hitta på? jag känner för att verkligen göra något men orkar inte... okej jag ska kolla på en film. See you!


en söt liten människa från i somras :)


sunday

Jag och Kimberly fick varsin GOOOODIEBAAAG! Haha, vi stog först i kön ;)
Träffade Johannes snabbt också och nu ska jag dra iväg till M&M, vi hörs när ja kommer hem.

det snöar, wtf?

Godmorgon! Sitter och dricker chailatte och upptäckte nyss att det har börjat snöa. Wtf? Det var tio plusgrader igår och sol. Nu snöar det... ? En aning skumt. Iallafall tänkte bara säga lite hej men bloggar senare idag men har en del jag måste göra. SOm läxor, städa, och leta fram massa saker till thailand. Tråkigt rent ut sagt men det kommer aldrig bli gjort annars så det är väl bara att sätta igång :P


just nu


godnatt alla

Nu ska jag sätta på en film och sen sova. Men först ska jag dricka upp min chailatte och ta bort mitt smink och smörja in mig för jag tänker aldrig i livet somna med smink igen för kommer känna mig så skabb igen och det är ingen härlig känsla ;) Aja vi ses imorgon så säger godnatt till er alla!


soooommmar


when you leave

Har kollat lite på en film som hette den galna proffesorn eller nåt sånt, fattade inte så mycket, så jag hoppade in i duschen och nu sitter jag i sängen men blött hår och pyjamas. Det gillar vi :)
Imorn måste jag sätta på alarm som ringer klockan 08.30 om jag ska hinna med en buss till Kimberly som går vid halvtio. Sen ska vi förfan få en goooodiebag och sen lalla runt där ett tag. Vid 1 måste jag hem för då ska jag och mamma till M&M i uppsala. Orkar egentligen inte men jag kommer iallafall få tillbaka min jacka som jag glömde där förut. Nej nu blir det för ointressant så jag lägger in en jättesöt bild på Ida och Linneas katt som är tagen förra fredagen, katten låg i Idas knä och tog tag i hennes tandborste :)


20e mars



  

10 plusgrader !!!!

Heeeey halå! Som sagt så träffa jag på Sofia & Kimberly i forum när vi kom dit och Sofia följde med oss sen. Fick med mig lite saker hem från när vi var i forum och handlade på maxi. Köpte ett bar nya solbrillor i forum. Diggar dom stort :) Helt unbelievable att det var 10 plusgrader idag ute och att jag inte frös. Pratade i telefon med Sofia nyss en snabbis. Men vet ni vad jag ska göra nu? Baka morotskaka... fyfan vad yummie ! :-D


lite småsaker jag köpte idag eller (fick av mamma)


mina nya fina glajjor! haha ;)


super days

Har inte bloggat sen igår men jag har haft två dunderdagar med Kimberly! :)
Vi har pratat om allt mellan himmel och jord, skrattat och haft det mysigt. Vi hade ju tävling med Uros och Johan om vem som kunde vara uppe längst också, vi vann. SÅ jävla grymma haha. Imorse hade vi satt klockan på 08.45 men vi låg kvar i sängen i typ en halvtimme, sen så missade vi precis bussen så mamma fick skjutsa oss till forum. Där såg vi Dolph Lundgren, haha roligt. Vi har varit där hela dagen och sen vid 3 skulle vi egentligen åkt hem men då träffade vi på Vendela och hennes mamma. Så jag fick hänga med dom så dom skjutsade mig hem. Och allting har varit asbra domhär dagarna. Och för att göra allting ännu bättre åker jag till Malaysia nästa lördag! Hur najs som helst.
Jag och Kimberly ska även gifta oss på torsdag, så vi har köpt ringar och allt! :)

solsolsol

Nu sticker jag iväg med mamma & pappa och fixar lite grejjer. Ses senare ! Det är sol ute wooooho säger jag bara :-D




kör på mina röda converse idag som har plockats ner från vinden! =)






not fresh

Godmorgon alla! Tänkte blogga innan jag skulle sätta mig och kolla på filmer på en hårddisk jag hitta igår men då slutade mitt internet att funka så det sket sig. Men satt iallafall och kolla på film till typ halv 3. SOOOMNADE MED SMINK!!!! Inte nice för man känner sig så jekla skabb dagen efter. Och det är exakt det jag gör just nu så ska hoppa in i duschen. Really good att jag är uppe redan nu! Solen skiner också och det var den jag blev väckt av. Aja hörs senare när jag kännner mig en aning fräschare :P


bild från sofsons fest

19 mars




funny day

Godkväll alla. Nu ska jag berätta lite kortfattat om dagen. Sofia kommer säkert göra det senare när hon har tid för att blogga men kan iallafall föröska en del av den. Vi slutade vid 10 i två och sen gick Ida, Kimberly,Sofia, jag,Linnea,Uros och Johan (som vi väntade på i skolan) till forum. Ida & Sofia hade från början en tävling om vem som var mest fetast. Men sen blev det alla vi mot dom två. Vill ni gissa vem som vann? Hahha dom ;) Asså jag trodde vi var dom största fathoooesarna på denna jord. Men jag tvivlar på det nu. Hahahah ni förstår inte hur rolig dom två människorna är. Dom är nog inte medvetna om det själv men alla vi tjejer garvade åt nästan allt dom sa för dom var så roliga. Vi satt på samma plats som vanligt i ett bra tag sen kom Filippa & Hanna. Sen kom Ester och vi gick runt och vandra i typ forum och gjorde en grejj. Vid ungefär halv sju tog jag, Sofia & Kimberly bussen hem och föjde med dom till hemköp. Och dom köpte lite energidrickor för att klara av hela natten och jag BAAAAARNMAT! Så jeeeekla gott :-D Sofia får alltid adhd på mig när jag blir sugen på de.. Aja det har varit en very rolig dag iallafall. Hörs senare ikväll!


Sofia poosar med Ida och henns flygande grejjsi mojjs från tekniken idag


FETTOVARNING!


UUUUUROS!


SOOFIA!


IDAAA


LINNEEEAA !

food

Förlåt för dålig uppdatering av oss båda men vi har inte haft tid för bloggen och japp. Men nu ska jag äta italienskt som pappa & joniis har varit och köpt så bloggar om en liten stund. Heeeey så länge!


food

Förlåt för dålig uppdatering av oss båda men vi har inte haft tid för bloggen och japp. Men nu ska jag äta italienskt som pappa & joniis har varit och köpt så bloggar om en liten stund. Heeeey så länge!


mitt tak knakar

Om ni ville veta det, skitkul. Sitter i min säng och skrattar varje gång det låter. Haha de låter som att taket ska rasa varje gång. Jag hoppas att de gör de, hehe. Så att jag får vara med om lite äventyr för en gångs skull ;)

hahaah så jekla roligt


hoppas ni ser vad det står. Eller ni kanske är några blinda jeeevlar men jag håller på att dööö. HAHAHAHAA så jekla roligt. Och sofia skrev världens roligaste grejj precis ! :-D tyvärr hann jag inte få med det... men nu ska jag duscha!


joniis & jag









Jag och min gayiga lillebror för en stund sen men just nu sitter jag och har kul för mig själv och skrattar åt massa roliga människor som finns i den här världen :-D Aja ska duscha nu och sen sova så vi får höras imorgon godnatt!


...


Det är svårt för mig med..

Nu har jag gjort klart båda mina matteläxor för 2 veckor framåt. Har nu även bara ett kapitel kvar att göra. Det känns bra. Jag ska ta bort mitt smink och borsta tänderna och sätta mig och kolla på Bella & Tyra show. Måste tänka igenom vissa saker, sen kan jag sova också.

summerfeelings


Bilden ger mig äkta sommar känslor.. baaaajs jag vill ha sommar NU :-D

17 mars



  
javet jätte fin bild


hello

Tjoooho! Sofia har redan berättat om dagen eller va iallafall med Johannes och henne. Sitter och lyssnar på spotify och ska göra matteläxor och äta något med Joniis. Han och jag är alone hemma ;) Men han är fett gay.. aja ni får några bilder från idag på lunchen!


suuuuushi och kycklingsallad med lite currydressing äkta ******* sleeeem.


Ida, Sofia och Kimberly in action..

matteplugg i några timmar nu

Vi har ju nästan inte skrivit något på hela dagen så jag tänkte göra det nu. Efter skolan gick jag, Johannes och Vendela till forum, sen gick vi hem till Johannes och kollade i skolkatalogen och käkade kladdkaka. Haha asså ni vet inte hur roliga människor det finns i vår skola egentligen ;) Nu är jag hemma iallafall och väntar på att pappa ska komma hem. Han ska ju plugga matte med mig. Ytterst tråkigt. Jag kommer dö.
Och om ni ville veta det så måste jag göra 2 mattekapitel på 3 lektioner, asså det kommer jag inte klara av. Men om jag inte fixar det kommer jag behöva ha matteläxa i Malaysia, och de skulle ju vara rena rama helvetet.
Så nu pratar jag annars bara med Kimberly och det ska jag fortsätta med. Så vi hörs senare :)

23 Oktober 2009, min födelsedag :)

hello

Nu har vi NOn med Daaaaniel med lite special fingers. Jag och Kimberly lyssnar väldigt aktivt, och äter godis....... :D Fan, nu är mina björnar slut.
Vi slutar om typ 45 minuter, de känns bra. Då ska jag vara med Johannes :)
Nu ska jag och Kimberly ha tävling om vem som kan ha en godisbjörn i munnen längst , vi ses ;)

rosanna tror att jag kommer bli nästa hitler

För att jag sa att Sverige är tråkigt, inget händer här. Inga jordskalv, jordbävningar, vulkanutbrott eller tsunamivågor. Och inga krig. Såklart ja inte vill ha några krig men Rosanna missuppfattade mig så nu tror hon jag ska starta tredje världskriget eller nåt.. ;)

varning varning rosanna duschar

Nu är Rosanna i duschen, då vet man ju aldrig vad som kan hända hehe. Träningen var rolig, vi körde friskis och svettis med *******s mamma, men ja tror nt hon vill att ja ska säga vem hon är. Hon tyckte de va ytterst pinsamt med de gillar vi :) Rosanna sover här inatt och imorn börjar vi 08.10 , inte kul någonstans. Efter skolan vet jag inte riktigt vad jag ska göra men jag måste iallafall vara hemma klockan 18.00 för att plugga matte med pappa, de är inte heller kul. Jag vet liksom inte om jag ska skratta eller gråta. Hemskt är det.
Nej nu har strippan Rosanna tagit sig ur duschen så nu ska vi ha det kul. Tjadå

Här är Linneas födelsedagspresent som hon fick i lördags, tänkte att ni säkert ville se den ;)

Sky - Joshua Radin feat. Ingrid Michaelson


fys fys

Kom hem för en stund sen från träningen. Vi hade friskis&svettis pass och det var nice. Man såg väldigt fin ut :D
Ska dricka det där äckliga drickvaccinet snart. Fast Sofia sa att det inte smaka så farligt så får väl hoppas på de.. kan inte bli värre än mögliga mackan jag åt imorse! Aja måste försöka hitta något i garderoben som jag ska ha imorgon. Sen duschen och sen SOOOVA! Har inte somnat tidigt dom senaste veckorna så japp nu ska jag iallafall försöka för igår gick inte så bra. See you!




HAHA fan vad ful bild men ville bara lägga ut den och visa något som Sofia stör sig när jag har ont i tänderna ;)

haha


Rosanna satte på denhär och det kan seriöst inte bara vara jag som tycker han är hur irreterande som helst? Lyssna bara på när han säger fågel 24/7 !

har är den mest gayigaste personen jag känner..


Videon får tala för sig själv. Men han sitter och underhåller mig för har en aning tråkigt men nu sitter jag och skrattar åt att han ser så gay ut. Han är störd.. och kan säga att det går i släkten :-D

jag gillar inte joniis / vendela

Heeey! Först vill jag bara börja att säga att vet ni vad min brorsa gjorde mot mig imorse?! Han lura mig så jag åt en möglig macka !!!!!!!!!! Asså fyfan vad lack jag blev när han ba, vänd på sidan och så såg jag hur jag hade tuggat exakt där det var mögligt också. Haha efter det tappa jag matlusten och var skit sur på honom.... slutade vid 13.55 och sen gick jag till forum med alla tjejer och vi satt oss på den vanliga platsen. Sen kom Rosanna som skulle träffa Sofia :) Mötte Joniis från bussen och sen gick vi hem. Nu sitter jag med den irriterande människan jag hatar fortfarande bredvid mig och vi ska spela ett skit kul spel på wii, enligt honom då ;-)
Aja har fys ikväll men vi hörs säkert innan!

¨
gamma bild i sofias skor på sandhamn


min gaaaaayiga brorsa för ett år sen när vi åkte skidor :D

going to the sunny side

Nu sitter jag hemma hos mig med Rosanna. Efter skolan gick jag till forum med tjejerna och sen kom Rosanna också, trevligt trevligt :) Nu är vi hemma som ja sa och sen ikväll är det fysträning. Efter det är det grey's som jag inte tänker missa. Skoldagen gick snabbt och idag är dey bara 10 dagar kvar tills jag åker till Malaysia. Fyfan va det känns bra! Åka bort från verkligenheten liksom.


/ Sofia

rosanna lär sig latin med lena

rubriken säger allt

hey hoe

Nu har vi svenska och kryddan är hur arg som helst, hon skriker och blir upprörd över minsta lilla sak. De är kul :) Snart slutar denhär lektionen och vi har idrott, jag, Ida, Julia och Vendela kommer ha exakt likadana kläder på oss, lite gay men de gillar vi :)
Efter skolan ska jag träffa Rosanna, de känns bra. Sen ikväll är det fysträning också. Nu slutar vi, hejdå
/ Sofia

Finaste bilden på Ida ever ;)

Syster

Igår stängde jag ju av mobilen och internet. Så jag och min syrra pluggade, ja har skitmycke i skolan nu. Men jag tänker inte glömma mina vänner, som vissa andra gör för de. Vi lyssnade på ashög musik och snackade om allt. Jag älskar dig Ebba (:
Nu har jag vaknat, och ska vara klar om en halvtimme. Lite stressad kanske hehe, men Ebba är nere i köket och gör smoothie till mig. Har man inte världens bästa syster liksom?



/Sofia

irriterande

Nu ska jag smörja in mig och sen ska jag lägga mig i sängen och försöka sova tidigt! Fan vad skönt...
Men vet ni en skit irriterande grej jag fick veta nyss?! Beställde två nya bikinisar och ena skulle jag inte få fören i mitten av april men den andra skulle jag få nästa vecka så jag skulle kunna ta med den till thailand. Men nu fick vi någon jeeevla lapp där det står att jag inte får den fören i slutet av april som den andra och är helt slutsåld. Liksom wtf? när jag beställde den så var den ju inte det. Sånt där gör mig äkta irriterad och gör så jag vill bara ringa och klaga på skiten ;) aja sov gott vi ses imorgon!





dhw


Nu börjar dhw! Typ det bästaste programmet som finns :) Hörs efter jag har duschat sen..

cornys

Kom hem vid kvart över 7 ungefär. Har varit hos Sofia hela eftermiddagen eller sen vi sluta. Fast först så gick jag och tjejerna i klassen till coop och köpte cornys som Juuulia är så otroligt kåt på. Hon skulle inte kunna klara sig att leva utan det ;-) Iallafall sen har jag bara haft det allmänt mysigt hos Sofia och vi snacka lite.
Och du vet att jag alltid finns här om det behövs och jag vet att det är jobbigt men det kommer bli bättre och mycket enklare snart. Jag lovar...
Åt nyss chicken faitas som var very gott. Det var freaking kallt ute när jag gick hem så Sofia hade lite rätt hehe. Nu ska jag fortsätta med engelska glosorna så vi hörs senare!










jag vet jag ser ut som något äkta fathoe men jag gick runt och såg ut som en luffare...

Minnen från landet i somras med Sofia iallafall

16 mars



 
Nu ska jag sätta mig med SO boken och läsa och sen skriva in allt jag inte kunde göra på engelska lektionen =)

hejdå för ikväll

Nu orkar jag inte tänka på allting nåt mer så jag har stängt av min mobil. Och tänker inte sätta på den på länge, så ni kan inte nå mig på något sätt, utom dom som har mitt hemnummer dårå. Jag måste bara ringa Evelina och pratat om en sak, sen tänker jag inte tänka på det mer. Jag blir bara mer deprimerad när jag tänker på det och det vill jag inte bli så ja. Just nu vill jag bara träffa Rosanna för hon får mig att glömma allt annat.

nice bajs från abercrombie&fitch




lite music


Jason Derulo- In my head

Billie the vision- A man from argentina

Sum 41- With me

George- Jag tror jag är kär (gay på hög nivå..)

Simple plan- Welcome to my life

John Mayer- Stop this train

Taio Cruz- I just wanna know

Taio Cruz- Moving on


lite försenade frågestundssvar

Anonym: Tränar ni eller nåt?:) vart brukar ni handla era kläder nånstans? Er blogg är bäst o sjukt rolig!

Svar: Japp båda spelar fotboll och vi tränar också på f&s tillsammans :) Bikbok, H&M, Ginatricot, Zara, Monki och mera.. Haha tack!

Liiv: Varför började ni blogga/bloggar ni?
Svar: För vi tyckte att det verkade kul och vi bara kände för att starta en blogg.

Linn:
1.bästa minne?
2.bästa blogg?
3.bästa plagg?
4.bästa låt?
PUSS <3


Svar:
1.Det finns så många så det går inte att välja någon ut av dom.
2. Finns ingen bästa typ :P
3. Vendela: har inget bästa men mina rutiga skjortor och min mörkblå tröja med rygg urringning från topshop. Sofia: jag har inget favoritplagg direkt.

Jenny: Vad är erat/ditt favoritdjur?:D
Svar: Vendela: hund Sofia: apa

Pauline: Varför började ni blogga ? Vad är roligast med det ? Hur många läsare har ni? Går ni på nån sport ? När blev ni " bästa vänner " ? Förresten , ni går i ekliden va ? ;)

Svar: de står där uppe. Roligaste med att blogga är väl att kunna skriva av sig och få kommentarer. Vi har mellan 50-90 varje dag :) de har vi också svarat på där uppe. Vi blev bästavänner år 2002, när vi båda var 6 år. Och jaaa, vi går i ekliden.

Johanna: Till Sofia: hur länge har du och filip varit tillsammans? :)
Hur länge har ni känt varann och vilken skola går ni i?

Svar: Vi är inte tillsammans längre men de blev ungefär 3 månader..
Om du menar vendela och jag så har vi känt varandra i 8 år och vi går i ekliden.

Clara: Till vendela:har du hårförlängning?
Är du oskuld?
Gillar du någon just nu ? :)
Till sofia: är du oskuld?
Hur många har du varit kär i ?
Gillar du någon just nu ? :)

Svar: Vendela: nej ingen hårförlängning här inte ;) Ja jag är så oskuld som man kan bli. Och ja men inte så mycke längre. Sofia: yes i am :) 1 person på riktigt. Yes men de är komplicerat.

Annalicouus: Hur ser eran relationsstatus ut? frågan är till er båda flickor! ;)
/annalicouus


Svar: ja du vi både är sniglar ;)

Sofie: Har du (Vendela) några syskon ?
isf vad ?

Svar: Vendela: ja jag har en lillebror som heter jonathan och sofia hatar honom........

Tilda: Röker ni eller har någon av er provrökt?

Svar: Neeeej vi röker inte, vendela har rökt på lite förut. mest hasch och sånt, men sofia är fri som en fågel. (vi driver, men ni fattar ju liksom innebörden, förutom dedär me hasch)

Fanny: Hur många besökaree har ni? :) <3

Svar: mellan 50-90 varje dag

KimLarsson: är det inte jobbigt att driva en blogg tillsamans ?
hur ser folk er som personer när dem inte känner er, alltså hur ni tror folk ser er baserat på utséende ? fjortis ? pluggis osv... ?

kram och kolla gärna in min blogg igen :)

Svar: Nej de är mycke enklare. Vi vet inte direkt de eftersom vi inte ser oss själva utifrån? Men som normala människor tror vi. hoppas vi ... :p

Madde: Varför började ni blogga?

Svar: Svaret står där uppe

Camilla: Sofia: Hur kan du ha så fint hår? :D
Brukar du platta de ? Har du lockigt hår? :)
Hur länge har ni bloggat ?
Var brukar ni köpa kläder någonstans? :D
Puss Milla ;)<3


Svar: Sofia: jag har inte fint hår och jag hatar det. Jag plattade de 24/7 förut men nu gör ja nt de längre. Jag har lockigt/vågigt hår när de är naturligt :) Vi har bloggat i 8 månader och vi brukar köpa kläder på HM, bikbok, gina tricot med mera, som vi sa förut.

Marisa:
1. Hur gammal är ni?
2. Varför börja ni blogga?
Görs?


Svar: Vi båda är 96or, alltså 13 år. Fast vi fyller 14 dehär året men de dröjer lite..

Ardiana: Hur kommer det sig att ni har en blogg tillsammans?

Svar: Vi gillar de (:

Malin: Nämn tre saker du gillar hos dej själv :)
vad är det bästa som har hänt dej?


Svar: Vendela: mitt hår, att jag vågar vara mig själv och såklart mina fötter :D Sofia: att jag har så jävla bra humor :D mina smalben och att jag oftast är glad, men sometimes är jag äkta bitter men de är väl alla liksom? ;) Vendela: det bästa som har hänt mig är att jag har lärt känna dom som jag har lärt känna. Sofia: att jag har världens bästa kompisar och världens bästa familia :D

Hilda: Hur gamla är ni?
vilket är erat favorit plagg!

Svar: Båda svaren på dom frågorna finns där uppe.

Anonym: Hur länge har ni bloggat?
-vad fick er att börja blogga?
-hur många läsare brukar ni ha??
va händer i helgen då?? ;)

Svar: i 8 månader, de har vi också svarat på förut. mellan 50-90 varje dag. Vendela don't have any plans for the weekend ;) sofia ska ha lite tvåmanspyjamasparty med kimberly på fredag, annars inget :)

Vera: Vad är de roligaste med att blogga?
Hur många år e ni?

Svar: Att få skriva av sig, och få glada kommentarer. Och vi är 13 år :)

Amanda: Vad fick er att börja blogga?:)
Svar: Har vi redan svarat på .


boxning

Heeeey alla! Har nyss haft lunch och nu sitter jag i korridoren med Sofia,Linnea & Annie. Vi har SO snart. Efter har vi skit lång NO lektion och sen svenska. INte kul för vi har förhör på svenska orden. Imorse hade vi idrott och det var kul. Vi hade boxning och jag blev offret för Sofia. Hahha det var skit roligt för man såg fett gay ut :-)
Ville bara säga hej haha men hörs senare idag !



godmorgon

Somnade inte fören vid 02.00 igår, smsade med Gustav. Ibland är det så jävla skönt att han tar allt så enkelt. Haha jag utsatte honom för very very mycke tjejsnack. Och han fattade faktiskt, riktigt stolt över honom ! ;) Ska se till att åka ner till göteborg snart också och träffa honom. Nu på morgonen har jag också chattat med Jonte. Och de va länge sen, så vi ska typ träffas snart :)
Men nu ska jag klä på mig, äta frukost och borsta tänderna



/sofia

Jag pallar inte göra värsta pangiga blogginlägget, men ja kan berätta att ja lever iallafall. Förutom att mina tankar bara snurrar runt och inte fastnar någonstans så mår jag väl hyfsat bra. Pratar med Evelina som vanligt just dom här dagarna, och de känns bra. Imorn börjar vi 09.35 , första lektion idrott. Even better, jag gillar idrott (: Sen efter skolan vet jag faktiskt inte vad ja ska hitta på. Känner för att vara ensam, men vet inte om det blir så. Jag har pluggat matte med pappa också. Det är skrattretande, vissa saker är så jävla enkla att dom blir svåra och andra saker fattar jag inte alls. Och nu påminde Vendela mig också om att jag har svenskaprov imorn. Men helt seriöst, så orkar jag inte bry mig just nu. Även om jag har sagt att jag ska satsa på skolan är det skitsvårt just nu. Nu orkar ja inte mer, men vi hörs nån annan gång

Jag saknar den här dagen. Jag saknar mitt ljusbruna hår, jag saknar att Vendela&Sofia&Johannes var så jävla tajta och mest saknar jag den personen vi träffade just den dagen.

jag har den bästa mostern som finns!

Sitter i soffan med mamma. Tänker på gamla minnen för hörde nyss en låt på spotify nere ifrån där pappa tränar och japp. Vet inte riktigt vad som händer imorgon.. slutar iallafall sent. Men har sovmorgon och det är skönt. Vet ni vad jag nyss kom på? Jag vill till mina kusiner. Gud vad jag saknar att bara vara där och kunna snacka verkligen om vad som helst med en vuxen som verkligen förstår. Då menar jag alltså min moster. Hon förstår verkligen allt och känns väldigt bra att det finns iallafall någon vuxen som är sån. Även om min mamma är rätt förstående men asså min moster kan jag verkligen säga vad som helst till. Kom ihåg hur jobbigt det var i våras och somras och jag satt där ute i solen och snacka med henne när allt var så jobbigt. Hon har alltid varit någon jag har sett upp till, enda sen jag var liten. Guuuud vad jag vill dit och försvinna från verkligheten ett tag och bara slappna av och inte bry sig ett skit om allt annat. Timon & Soleil dom skitungarna får en alltid på bättre humör också även om dom kan vara en aning irrterande ibland. Behövde bara skriva av mig lite vad jag känner just nu.. men ska ta och sova snart see you!


Jag diggar den här bilden riktigt mycket faktiskt. Den är cool på något sätt..

svenska

Har pluggat och blivit förhörd av svenska orden. Kan lite mer än hälften av dom. Men asså wtf det är massa ord som jag vanligtvis aldrig någonsin brukar använda. Bara massa konstiga ord som kryddan är den enda som kan och använder. Ska hoppa in i duschen nu och sen klockan 9 är det hollywood fruar. Haha missa förra och tänker kolla på det nu klockan 9 med mamma. Dom är ju helt störda i huvudet ;) Hörs antagligen senare!




Bilder från igår

15 mars



 
Dåliga bilder men det fick inte bli något bättre än så idag!


the reason

Jag har inte bloggat sen lördags morgon typ men det har hänt massa saker. Inget jag vill prata om, som ni kanske fattar. Vill ändå säga tack till Kimberly, Vendela & Evelina som lyssnat och hjälpt mig och allt.
Skolan var lite jobbig, men ja de funkade. Nu är jag med Rosanna, mötte henne i forum efter skolan. Och fy fasen va jag har saknat henne.
Jag tänker inte blogga mer nu för kvällen, och vene om de kmr bli nåt mer sen heller. Men vendela kommer säkert blogga. Men hejdå på ett tag.

Lyssnar aldrig annars på sånhär fjortisdepp men nu gör jag de.

skickligt

Tjoho! Kom hem för ungefär en timme sen. Innan så följde Julia & Ida med mig för jag skulle köpa lite saker. Sen upptäckte jag att jag har lyckats sumpa 100 kr. Känns inte riktigt bra. Kanske inte låter så mycket men för mig är de det ;) Skoldagen var som en vanlig skoldag och finns inte direkt något att säga. Träffade Fanny & Rebecca när jag vänta på bussen sen och satt och prata med dom. Ska plugga nu för har en del läxor och kan inte svenska orden tills imorgon så det är bara att börja även om det inte är något jag riktigt ser i fram imot. Ses senare!



livet var alltid så mycket lättare när man var liten

.


Tack för allt, jag älskar dig!


du vet vem du är


Jag vet att det är jobbigt just nu men du har funnits där för mig när det har varit jobbigt. Jag vill bara att du ska veta att jag alltid kommer finnas här också. Står alltid vid din sida, oavsett vad och du vet att jag älskar dig! Otroligt mycket.


1000:e inlägget!

Visste ni att det här är vårat 1000:e inlägg på bloggen? Nu vet ni det iallafall. Kom nyss ur duschen och ska gå och sova snart. Är trött och har ont i huvudet och känner att det inte finns någon mening att vara uppe mer. Kommer bara vara jobbigt att gå upp imorgon. Det är 16 dagar kvar tills jag åker till thaaaailand! Ska bli sjukt skönt :)
Ska sluta babbla och smörja in mig med body lotion. Nån fråga om inlägget under och det var jag som skrev (vendela) så det inte blir något missförstånd hära..aja godnatt!


I´m better then that

Jag kan inte förstå att en person som man trodde kände faktiskt ganska väl inte var den man trodde var. Förstår inte vad du tänker med längre. Har inte gjort det på ett bra tag, du sa att jag skulle släppa dig. Förstår mig inte på vad det är du håller på med just nu. Låt mig vara då, va inte så patetisk och omogen mot mig. Du kanske är som folk säger och att jag har inbillat mig saker. Jag har minnen med dig, de är det enda som kommer finnas kvar mellan dig & mig. För just nu har jag lust att bara spy på dig.
Du har sårat mig djupt men jag tänker inte visa mig förstörd för det. Jag är bättre än så och du är inte värd mig. Jag är bättre än så.. 


bara för det får ni en harmony låt

one day in my life












En dag jag aldrig kommer glömma. Känns overkligt att det här var för över ett halv år sen redan.. gud vad tiden går fort. Sista gången innan grönan stängde och hur kul det var. Saknar sommaren verkligen. Mår så mycket då och jag blir allmänt mycket gladare... är less på vintern nu och man känner att det börjar bli vår. Känns så jevla skönt, kunna gå med skinnjackan utan att frysa som en isbit. När det blir vår&sommar känns allt så mycket roligare.

candy


Oh herre min skapare vad jag har godis sug just nu. Jag måste ha godis..!!! Helt plötsligt så blev jag extremt sugen på godis så ska gå ner och leta efter godis. Nånstans borde det finnas lite =)

yeahyeah

Petras och Carros fest var helgrym! :)
Sov ju även där med massa andra, mysigt mysigt. Nu är jag hemma från att ha hjälpt pappa vid båten, jag tjänade lite money money och det är alltid trevligt. Jag har också hunnit städa mitt rum och jag ska snart duscha, annars pratar jag bara lite med Kimberly och Linnea. Ikväll är det gossip girl för alla er som har missat de.
Nu känner jag att ja inte har något intressant att skriva, så ni kan få nåra bilder från igår :)


Eftersom jag inte orkade ta med min egen kamera så har jag tagit bilderna från Andrea :)

no way


vet att jag har en very fin mössa på mig & de är pappas ;)


Sådär mycket snö skottade jag!!!!!!! inte mänskligt....

Har skottat snö och det tog ett bra tag innan jag var klar. Pappa blev klar typ dubbelt så snabbt och han bara stog där när jag kämpade verkligen. Herregud vad det var ansträngande, något jag inte tänker göra om. Gjorde det bara för pengarnas skull. Nu ska jag äta en bulle mohaha.


good night

Goddag! Har nyss kommit hem från Carro och Petras fest. Eller har varit hos Sofia en stund. Orkar inte berätta om kvällen nu men kan säga att det var en rolig kväll. Men ska hjälpa pappa med en grej nu ute och sen tjääääna money. Vi hörs senare :)







gud vad jag saknar spanien och att bara vara utomlands ett tag... jag vill ha väääärme!






just because we are






några bilder från igår


Sofia,jag och Kimberlys skor och lite av Eeeebbbba

Ida den lilla skiten


soofffanhoe


juuuuuuuuuuulia


Ida tar Linneas hund bakifrån haha

Okej var inte speciellt många bilder från igår men vi tog typ knappt några. Dom enda var när vi satt i Linneas hall innan vi skulle ut men nu ska jag packa min väska och leta efter en tröja soffanhoe vill ha av mig puss!

home from everything

Vendela har ju redan berättat om kvällen igår i stort sätt. Haha men ja måste bara säga att jag skrattar fortfarande när jag tänker på dedär med salta pastillerna och spyfingret i halsen :D:D:D:DD
Hade iallafall det super bäst och very fun.
Sen så åkte vi ju till forum och sen träffade jag mamma, köpte lite saker och åkte senare till maxi. Nu är jag hemma och ska ringa Vendela snart så hon får komma hit.
Ni kan iallafall få en bild av det jag köpte :)

Ni ser dom cooola sovkläderna jag, Julia, Ida och Vendela har likdana nu också :D

lyckad kväll

Har kommit hem och kan säga att igårkväll var skit kul. Orkar inte berätta så mycket men vi åt tacos, sjöng singstar, kolla på film, var ute och träffa folk. (som var väldigt ocoola och inte roligare) Dom var ju väldigt mogna dom som kasta massa isbollar på oss, eller iallafall försökte. Jag, Julia,Ida & Sofia sov över hos Linnea och sen på morgonen när vi vakna så gick vi och handla frukost och vi var en aning feta men det är vi alltid och alla såg väldigt fina ut. Sen tog vi bussen till forum och Ida & Julia skulle ta sin buss men först så köpte vår nya sovoutfit haha alla har likadana och det är väldigt fint. Sen var jag med Sofia i butiker och sen mötte jag uppe family och köpte lite saker och present till Carro & Petra ikväll. Nu ska jag hoppa in i duschen för känner mig en aning ofresh ses!


very many bilder

Jag hann inte blogga imorse men jaja, so provet gick bra och när vi skulle gå till lunchen visade det sig att typ halva skolan är avspärrad för att taket håller på att rasa. Lite scary part där faktiskt.
Men iallafall, jag bytte tillbaka till min gamla mobil igår kväll bara för att jag kände för det, och nu har ja massa fina gamla bilder. Och ja har laddat över några till denhär datorn så ni kan få se dom nu eftersom jag inte har nåt annat att göra :)











Och den sista bilden med spegeln var när hela spegeln rasade på mig så där vid hålet satt min huvud :-D

ökenråttor

Vetni vad? Jag och Sofia ska skaffa oss två ökenråttor som kommer vara våra. Nu tänker ni säkert eeeuw råttor?! men öken råttor är skit söta jag lovar! Och vi har varit och kollat på dom igår också..  och världens coolaste bur med flera ruschelbanor och hela faddeluttan ;) men vi ska köpa en kille och en tjej och ena ska heta Gertrude & Charles. Fatta vad cooolt? men vi ska iallafall göra det snart men först måste vi övertala våra föräldrar. Och när vi är borta har Ida lovat att ta hand om dom :-D





erkänn att dom ser faktiskt skit söta ut? men dom i butiken är mycket gulligare :)


I didn't think so about you

Du är en idiot och jag är sjukt besviken på dig. Hur lyckas killar alltid såra en så otroligt mycket...
Du förstår inte, du bryr dig inte. Du bara säger massa lögner till mig som jag tror på, men sen upptäcker man sanningen och då står man där lämnad,sårad och förstörd. Du är inte värd mina tårar så jag tänker inte gråta något mer för dig.



nu är jag redo & klar ska bara äta frullerulle och sen packa väskan. Sen ska jag till Sofia och vi börjar 8.20! Slutar vid två eller tidigare, vi har någon special indien sak på eftermiddagen så jagvene men efter skolan ska vi till forum och fixa lite saker. Sees!


nice helg

Nu ska jag gå och lägga mig men först ska jag bara berätta vad som kommer hända i helgen för imorgon är det fredag wiho! Men iallafall imorgon är det tjejmiddag hos Linnea med tjejerna och vi ska fira Linnea som har fyllt år också och det kommer bli skit kul! Sen lördag blir det fest hos Carro. Både hon & Petra som ska ha festen har också fyllt år och det ska också bli riktigt kul så jaaa kommer bli en rolig helg. Sen så kommer Rosanna hem från usa imorgon och det känns lite bra har saknat henne :) aja nu måste jag gå och lägga mig är ärligt talat super trött för jag har somnat så sent varje kväll och jag är en aning sur på en viss person eller snarare besviken men heeeeejdå!


vill tiiiiiiiiiiiiiillbaks!

saknar sommmaren


Haha ja Vendela la ju upp denhär alldeless nyss och dehär kommer jag ihåg. Det var en av dom gångerna som jag faktiskt inte hatade Jonathan, känns lite bra. Fast nu var det länge sen jag träffade den lilla skiten :) Nu ska jag iallafall sova, men först smörja in mig med lite hallonbodybutter. Juste det var nån riktigt omogen människa som var inne på min facebook idag och skrev skit till Linnea. Fyfan alltså jag fattar egentligen inte hur man pallar göra något sånt. Men jaja, gjort är gjort. Men Linnea du ska veta att såklart skulle jag aldrig tro nåt sånt om dig, det kan jag lova. Jag älskar dig sötnos!


oh herre min shiiiiit. Jag har letat efter denhär låten hur länge som helst, det var den enda låten jag lyssnade på under nästan hela sommarn 08. Herregud vilka minnen som kommer fram.


my birthday



tre gamla bilder från när jag fyllde år. Samma dag som skolan börja (24 Augusti) och jag la ut den sista bilden på Sofia&Joniis bara för dom var så oerhört fiiina tyckte jag.. nu ska jag duscha!:)


bajs

Tjooho! Kom hem för en stund sen från domarkursen som inte riktigt var kul. Men led mig igenom dom plågsamma fyra timmarna ;) Innan så var jag med Sofia och Johannes men nu ska jag plugga lite och sen ska pappa förhöra mig på SO till imorgon. Herregud vad mycket grejjer vi har fått den här veckan känns det som. Aja vi hörs senare!


jag & min otroligt coola kusin timón i somras


domarkurs

Jag har just kommit hem från en 4a timmars lång domarkurs, inte kul någonstans faktiskt. Dom drog bara igenom massa saker som vi lärde oss förra året typ. Men iallafall, både Filip och Josefin var där, så när det var slut och vi väntade på att bli hämtade så snackade vi lite om allt möjligt :)
Nu är jag hemma som sagt och ja ska be Ebba förhöra mig på SOn eftersom vi har prov imorn, men ja har faktiskt pluggat mycke så de kommer nog gå bra, de gillar vi :)
Sen ska jag kolla lite på dedär Tyra&Bella show typ, och sen sova om några timmar. Men ja annars lyssnar jag på denhär roliga låten som jag och Rosanna kan utantill haha, vi lyssnade även på den idag på musiken och alla blev fett chockade när jag kunde hela hahaha

gooodermorgon

Igår pluggade jag till engelskaprovet med pappas hjälp. Sen gick jag och la mig direkt efter utan att smsa eller vara inne på datorn. Riktigt stolt faktiskt :)
Idag slutar skolan 14.35 och då ska jag träffa Johannes, sen ikväll ska jag på fortsättningskurs för domare. Om jag inte går denhär kursen får jag inte vara domare mer, och även om det verkligen inte är kul så tjänar man faktiskt bra mycke pengar på det. Så ja, jag står ut.
Nu ska jag gå ner och käka frukost och ringa Vendela, men vi hörs i skolan eller nåt :)
en bild som jag alltid skrattar åt .


banana


Dagens
Kom nyss ur duschen och kan säga att fysen var både rolig och jobbig. Börjar 8.10 imorgon, bara deprimerande.. inte på toppenhumör men tänker gå och lägga mig soon för orkar inte vara uppe. Vill somna och försvinna för en liten stund och slippa tankar. Okej nu ska jag inte vara så nedstämd men ska först käka en banan som är alltid lika gott vi ses imorgon :)

nu är det såhär

Jag har tänk på en sak. Jag ska börja satsa mer på skolan. Helt seriöst nu, inte bara nåt jag kommit på just nu. Ända sen vi fick dom här skoldatorerna har jag varit inne på datorn nästan varje lektion. Jag lär mig nästan ingenting, okej det är klart jag lär mig men alltså denhär datorn har verkligen förstört det för mig. Det blev ju verkligen bevis nu när jag inte blev godkänd på matteprovet, och de känns ju inte bra. Har ju aldrig haft nåt problem med matten och sen får jag 10/25. De är liksom allvarligt från mig. Det känns som om jag aldrig pluggar hemma och bara tar skolan som den kommer liksom. Helt plötsligt kan jag komma på ''åh juste vi har ju prov imorn'' och inte bry mig mer om det. Jag tror typ att det jag redan vet gör att jag får godkänd på alla prov och att det går bra med den typ kunskapen jag redan har. Men nu förstår jag ju att det verkligen inte är så. Så jag ska verkligen verkligen verkligen börja satsa nu, inte för att mina föräldrar säger det, eller mina lärare. Men just för att jag vill det. För att man känner sig mycket gladare om det gick jätte bra på ett prov än om man inte blev godkänd. Även om man kanske säger ba ''aja, det blir väl bättre nästa gång'' och inte låtsas bry sig så tror jag faktiskt man bryr sig. För ingen vill vara dålig i skolan. Iallafall inte jag.
Så nu när jag fått det klart för mig själv och för er så ska jag faktiskt sätta mig och plugga lite inför engelskaprovet som är imorn.

rush!

Har pluggat en liten stund men inte gick inte så super kan jag säga er men nu måste jag rusa för ska på fysträning med laget! Kommer säkert vara död efter eller inte aja har bråttom det börjar om 10 min tjoho!




när man har tråkigt så ser det ut såhär..


evelina tänder på bussar ..

Nu är jag och Evelina hemma hos mig och ska snart ner och äta nåt, lite najs. Efter skolan gick jag med Ida och Linnea till forum i några timmar medans jag väntade på att Eve skulle sluta, så jag, Ida & Linnea hade det ytterst trevligt, vi snackade och skrattade som vanligt :)
Sen gick jag och mötte Eve vid skolan typ, så gick vi till forum och letade runt som galningar efter bankomater, sen när vi hittade två funkade inte mitt kort, så vi gick till en annan men där gick det inte heller. Men sen lyckades vi, så då köpte vi en snow slush. Oh herre va de va gott, ja dog typ. Har inte ätit det på 5000 år ungefär. Aja nu är vi hemma hos mig som sagt och träningen börjar om 2 timmar, så vi hörs senare fooolks.


Ja ser väldigt ointresserad ut men de va kul :D
Hahahah kolla Eve :D

pluggplugg och plugg


Nu förstår ni säkert vad jag ska sätta mig och göra. Har matte tills imorgon, SO prov på fredag, läsa i NO, och engelska prov på fredag. Lite mycket va? Har inte gjort något av det så borde sätta igång nu.. men det går inte riktigt att koncentrera sig för har tankar och fokus på annat men vi hörs senare och hoppas att jag lyckas blir av med något av dom!




min dator är back!

Min daaaaaaaaaaaator är tillbaks! Äntligen säger jag bara. Har tagit ungefär 2 månader för sega onoff att fixa min dator och man blir en aning irreterad på dom men skitsamma har fått tillbaks den nu iallafall. Känns really good men den är skit seg just nu men pappa snackar om att jag måste göra något och en knapp som man använder typ hela tiden är skit trög, men nu ska vi inte klaga utan vara glada istället ;)


min efterlängtade computer =)

aaaarghhhhh

JAG HATAR LENNART! Han förstörde min dag. Vi fick tillbaka våra matteprov alldeless nyss och man kunde få 25 poäng, jag fick 10. 10 !!!!!! Och så hade han skrivit med röd fet penna: ej godkänd!

gooodmorning

Gódmorgon Sverige ;)
Min buss går om en halvtimme ungefär, känns inte bra alls. Vi ska åka skridskor på idrotten men nu kommer jag ihåg att Rosanna har mina skridskor och hon är i San Fransisco, lyckat!
Så jag får väl typ låna där eller nåt, men men. Skoldagen är seg innan lunch men sen har vi bara en lektion. Och sen ska jag vara med EVELIIIINA :D:D::D riktigt jävla länge sen :D:D:D
Ikväll är det träning också, i rödmyran. Fys, lite najs liksom :)
Nu blev dehär lite många smileysar men jag är glad :D

Jag saknar dig :)

borde försöka sova lite =)

Okej nu ska jag lägga mig i min säng och försöka sova. Är sjukt trött för tog ett bra tag tills jag kunde somna igår kväll så jag hoppas på lite tidigare idag! Imorgon så ska vi åka skridskor på idrotten haha vi får se hur det går. Men Sofia och jag ska matcha varann med våra fina skridskor och visa alla dom andra tjejerna hur man gör en dubbel four error. Sofias specialitet ;) Nu ska jag sluta babbla och gå och lägga mig godnatt! Åh fyfan kom precis på att vi börjar 8.10 imorgon och ska fixa min tandställning kommer döööööö...


jag vill ha sommar nununu!!!

i don't want to



jag tvärvägrar jag klarar det inte annars. 


duschen next!

 
sorry för dålig bild men orka inte ta något bättre. Nu ska jag hoppa in i duschen puss!


såg att vi fått lite frågor:


Svar: Calibri


Svar: Alive - black eyed peas


Svar: jag fick den i julklapp men från Vero Moda, men jag tror den finns kvar nu också :)

hallihallå

Idag har de varit en bra och dålig dag. Fast när man har så underbara vänner så lutar det mer åt det goda hållet :) Eftersom Vendela försvann under eftermiddagen så kom Linnea till min räddning. Vi snackade om massor med saker, tack för att du lyssnar. Det var hur skönt som helst att prata med dig! Vi såg också Mona Sahlin inne på konsum, de va lite coolt faktiskt. Fast vi sprang efter henne och sen kom hennes livvakt och chockade oss lite hahah, på konsum träffade vi också Sara Dahlgren (:-D) och Felix. Det var really länge sen, Linnea fick också väldigt bra kontakt med en gammal tant som lovade att köpa lite hellokittyfläktar till sina barnbarn ;-D Sen vid halv sex träffade vi Kasper och Vendela igen så vi åkte till orminge med Kasper, hoppade över att träna och sen har Vendela vart här ett tag som ni kanske redan visste. Nu pratar jag med Oscar Lindgren och det var verkligen länge sen, halvår sen på korsika. Så ja, om en timme börjar desperate housewifes och det ska jag inte missa.

Love you! :)

inte bra ;)

Heeeeeyheeey! Sitter i Sofias rum och vi ska typ käka nu. Mamma och pappa är och åker skidor, dont ask me varför dom gör det en tisdags kväll men dom är som dom är ;) Men iallafall efter vi sluta så var jag med Ida,Julia,Linnea & Sofia en stund men sen gick I & J och Sofia, Linnea och jag skulle gå upp till det vanliga stället men då får Sofia syn på Kasper som jag skulle träffa lite senare så gav jag hans mösa som jag hade och stog och prata ett tag. Sen efter ett tag träffa jag han igen och så gick vi och träffa Sofia & Linnea och vänta på bussen. Sen kom the bus och vi åkte till orminge med honom bara för vi är så snälla. Då upptäckte vi att hela ben&jerrys glasssen hade läckt och runnit ut i min väska så halva min dator blev nerspilld och några mappar och min vante blev offret och nu luktar den baked alska. Har tagit mig ett tag att skriva det här inlägget så nu sitter jag hemma hos mig i min egna säng med spotify på och har huvudet på massa grejjer. Borde plugga för har tre prov i slutet av den här veckan men har inte pluggat till något av dom. Not good ;) Har ont i magen och mår illa också inte najs men vi hörs senare typ !


några som alltid får en på bättre humör

NO

Nu sitter vi på NOlabb och jobbar med densitet och skik, fattar inget. Vi plumsar ner massa roliga grejer i ett vattenglas som ser ut som en snopp, hur kul som helst! :-D
Hahahah Kimberly försöker få ner fingrarna i dendär snoppliknande saken, hahaha ja dööör.
Snart har vi svenska med Dick. Hahahahahaha Dick, nu blev allt mycke mycke roligare .

Juuulia :-D

godmorgon

Jag vaknade för typ tjugo minuter sen och sitter nu och chattar med Rosanna sötisen, snart ska jag klä på mig om jag pallar gå upp ur sängen.. nee, tror inte det ;)
Igår somnade jag fett snabbt igentligen men sen väckte Vendela mig men de var bra, she needed me. Hann inte snacka sålänge eftersom pappa var lite aggresiv och fick lite ryck när ja rörde mobilen. Men hon kommer hit snart som alltid så de fixar sig.

Han är inte värd det


life is hard

sorry för ingen bloggning av mig men det är p.ga några saker. Har pratat i telefon med en människa i ungefär 1,5 timme och kan bara säga att det var allt annat en lätt. För mycket things i huvudet så ingen mer bloggning idag. Ses imorgon och godnatt hoppas ni sover gott. Själv kommer jag nog inte få någon sömn men det behöver vi inte prata om. GODNATT!


jag älskar dig bästavän och jag har ingen jävla aning om vad jag skulle göra utan dig. Du betyder så jäklans mycket för mig och det hoppas jag att du vet redan! utan dig förstår jag inte hur jag skulle överleva verkligheten.

still monday

Nu har jag kollat på svenska hollywoodfruar med pappa, Haha han satt och härma dom, pratade fjolligt och så sa han ''va är dehär för urlöjligt program du tittar på sofia?'' om och om igen. Men det gillar vi iallafall ;-)
Han hade också köpt semlor så det har jag käkat nu, mandelmassan är godast !!! :-D
Nu ska jag hoppa i sängen och lyssna på lite muusica innan jag somnar, skönt att sova ganska tidigt nån gång.
Vi hörs imorn, går till 15.30 och sen ska jag träffa Filip, de va ju v ä l d i g t länge sen så det ska bli underbart :)

Lite överredigerad bild men de gillar vi ;-)


skoldag avklarad

Kom nyss ut från dushen, körde step pass på f&s, det var roligt, har ju inte tränat på ett tag.
Kom hem nu iallafall och pappa gör köttbullar, mumma! Mamma har legat i sängen hela dagen, kan inte röra sig, såfort hon öppnar ögonen blir hon yr och kan svimma. Skitläskigt. Man vet ju inte vad man ska göra.
Imorn är det sovmorgon, känns bra :) och idag fick vi också veta att vi slipper tekniken på fredag för att vi ska ha nån indiendag, lite najs där alltså.
Nej nu ska jag lägga in en låt som jag och Vendela lyssnat mke på idag och sen ska jag käka middag, smörja in mig med hallonbodybutter och sen titta på svenska hollywoodfruar som börjar klockan 21.00 .
puss så länge

- lips of an angel

Älskar er!


i hate philip

JAG HATAR PHILIP!!!!!!!!!!!!!!!! Han har tagit min chocklad som jag köpte i trysil för vi har inge lås på vårat skåp (vi har tappat bort nyckeln igen hehe..) och han garvar varje gång jag frågar honom. JAAAAAAAAAAAAAAAG ÄR SUR :@ Och nu har vi slutat och är hos Sofia. Okej skulle publicerat de här när vi hade engelska men Evy kom och slog igen min dator ...


nån som vill veta vendelas riktiga namn?

Vendela Tuija Eejwa Mikaella Eero Tommy Kukonenen Jukkanenen Lundberg Korhonen

Hon vill helst inte erkänna att hon heter dom här namnen för hon tycker dom är lite piiinsamma men allting är sant, tro mig. JAG VET!


schääääften

Tjoho! SItter på handledartid och maaaaaaaaahdiiboy kan inte stava till käften så alla vet. Borde göra läxor och sånt men det alla gör något man inte ska göra men det vet inte kryddan och lennart om ;)
Slutar 15.05 och då blir det Sofia och sen ska vi träna igen och bli äkta satsare inför beach 2010 förstår ni.
See you later !


kärlek


Man vaknar upp till dehär och dagen är gjord :) jag älskar dig


godnatt


sofia har sömnproblem

Har duschat och pratar med Sofia som inte låter mig stänga av datorn bara för hon har sömnproblem.. men jag tycker hon ska gå till doktorn och söka hjälp för det där funkar inte tycker jag, men nej nu är jag redo för sängen och imorgon har jag sovmorgon till halv 10 och vi tar ng bussen som vanligt för vi haR ingen omprovning som vi måste gå på imorgon. SKÖÖÖÖNT! Men känner fortfarande inte för att gå till skolan... men whatever vi ses imorgon sov så gott! :)


happy

När jag kom hem från Trysil så gav mamma mig denna schteeck heta påse som var från mormor&morfar som var i London förra veckan och när jag såg vad det var dom hade köpt så blev jag fetma lycklig. Dom vet att jag alltid har gillat abercrombies kläder och finns tyvärr inte här hemma i Sverige och det tycker jag är lite små synd.. Alla ni som har varit inne i en abercrombie&fitch butik fick nog en chock som dom flesta får när dom går in där för första gången. För om man säger såhär det är inte som en vanlig butik, det finns inga fönster det är mörkt och musiken är på högsta volym och man får stå och skrika till varann när man är där inne och man får en parfym chock när man kommer in för luktar parfym i hela butiken och sen står det sånna som jobbar överallt och typ diggar till musiken och börjar snacka med än och killmodeller i ingången som man kan ta foto med som är samma personer som på påsarna. Ja som sagt min mormor&morfar har aldrig varit inne i denna butik tidigare så dom blev en aning chockade när dom kom in haha. Okej lite mycket ointressant babbel men nu ska jag hoppa in i duschen och sluta mitt samtal på facebook med Sofia :D

den fina påsen man får när man har köpt något ;)


and heeeeeeere it comes, den fina koftan jag fick :-D

Tack mormor&morfar♥

hey you


Nyinköpt!

Förutom att prata med Vendela, Kimberly & Linnea så sitter jag bara i min säng och spotify dunkar lite musik. Imorn har vi sovmorgon så även om skolan känns väldigt väldigt hemsk att komma tillbaka till så gör det saken bättre. Och helvete vad skönt det ska bli att träffa alla fina tjejer igen! Jag älskar er, ni gör verkligen min dag ♥


DEPRIMERANDE

Vill ni höra på deprimerande grejjer?! om mindre en 24 timmar så sitter jag på tråkiga lektioner igen med kryddan och Lennart. Det är inte kul ska ni veta.. asså jag vill verkligen inte till skolan, inget jag har lust för just nu. Men det är alltid lika kul att träffa alla tjejer igen som jag inte har sett på än vecka. Nu ska jag äta middag med familjen och sen gossip girl seees :)




home

Nu är jag hemma från både forum och båten. I forum köpte jag en kofta och 2 solglasögon, ni får se bild senare. Efter forum kom pappa och hämtade mig hemma och vi åkte ner till båten, där hjälpte jag honom att fernissa typ, och tjänade lite money money , de är alltid lika nice ;-)
Nu sitter jag och kollar på grey's anatomy med Ebba pebba och käkar SMASH choklad från norge, det är exakt som Marabous amigo, fast den har ju slutat säljas här i sverige så det är najs.
Nu är pausen över, så vi hörs senare :)
jag älskar dig

dhw

TJoooho! Sitter i soffan och kollar på dhw's nya avsnitt som jag missa i veckan. Åkte iallafall till forum med Sofia och hon köpte lite saker och jag med, det blev ett skärp och lite armband. Inget speciellt direkt men japp. Medans vi satt och vänta på bussen hem så satt vi och diskutera lite grejjer om gamla människor som var gulliga haha låter stört men då ska ni veta vad Sofia har i tankarna i en sittlift och vad vi diskutera då hahah men nu ska jag fortsätta kolla heeeejdå :D


ni får en dagens som var längesen


7 mars

Gooodmorgon alla! Min huvudvärk är borta och det känns bra, sitter och äter frullerulle och är snart klarfixad. Vakna för ungefär en timme sen och ska snart till Sofia. Ingen träningsmatch blev det idag men ska till forum med Sofia och sen så hittar vi väl på något. Alla good program som har börjat igen missa vi denna vecka men alla går i repris nu på eftermiddagen så vi kanske spenderar eftermiddagen med att glo på tv. Veeeeeeeem vet nej men nu ska jag sluta tråka ut alla och ta mitt onda ass till Sofia :D


omänskligt

Har tjockat mig lite med noooorska chockladen som är super och lyssnat på spotify och varit lite social med min familj. Eller pappa är uppe vid sälen för den människan ska åka vasaloppet som är 9 mil långt?!??!?! Asså jag förstår mig inte på den människan och han gör det frivilligt också? aja vi får väl hoppas på att det går bra för honom iallafall :) gick ju inte riktigt så bra för mig & Sofia i Trysil haha.. ska borsta mina tänder snart och stänga av datorn och sleeepa tight. Har huvudvärk och det gillar jag inte så behöver sova lite. Imorgon kommer bli en trevlig dag med Sofia som vanligt gooodbye!♥


haha en video från trysil


varje dag när vi kom hem från backen så åkte vi ner för en backe till stugan på pjäxorna och det tyckte Sofia & jag var skit kul :D

love to you

Nu ska jag borsta tänderna och lägga mig i sängen och tycka synd om mig själv, jag har trots allt brutit rumpan! Fast enligt Vendela kan man inte gör det, och så kallar hon mig dum i huvet för att jag tror det. Men hallå? Jag känner ju att jag brutit nåt, och de är ju rumpan. Så HAH! Jag har visst brutit rumpan.
Träningsmatchen som vi skulle spelat imorn blir inte av så jag och Vendela ska till forum och fixa några saker. Jag har sagt att hon ska komma hit 08.00 , fast jag tvekar att hon kommer göra det.. :-D

bildbomb från veckan


bussresan upp som tog över 8 timmar det var lite seeeeeeegt men endå väldigt nice för hade kul fast vi hade tre irreterande killar bakom oss som snacka om deprimerande grejjer men sen hade vi en jätte rolig tant framför oss, sofia du kommer väl ihåg hennes fina ryggsäck ? ;)



vi kämpade oss upp på taket och brottades lite och sofia våldtog en lite och sen gick det lite hett till mellan henne och några random killar som kom nej skojja bara men sen hoppa vi ner från taket också! :D 
sooooooooofia och jag i liiiiiften

våra extremt heta skidor men det kändes mindre bra när vi upptäckte att Lennart förföljde oss ända till Trysil... (kolla gröna gubben) exakt som Lennart!

Fanny och Ebba schteeeeeeeeeck heta inne på en av matställerna vi åt på i backen ;)


cooolingar


sofia sitter och tar fiiina bilder på sig själv
Ellinore med sin pojkvän Joel och hans brorsa Hampus och deras pappa Hans som vi åkte lite med

coolingar på hög nivå!




SOOOOOOOOOOOOL !




en fuuuuuuuul gris och en fuuuuuuul strompdocka!










min och sofias clubsandwichsar (y)

neeej neej vi är inte faaathoes ;)


bevis på att Sofia lyckades åka upp för stolsliften, kan ni gissa hur stolt hon var när hon hade klarat det ? :D


haha det kallas bjuda på sig själv ;)





Sådär nu fick ni en bildbomb från Trysil. Hemma i stockholm igen känns skönt men ändå inge bra. Tänk er sitta på mattelektion med Lennart om 48 timmar igen? inte nice... Orkar inte berätta om hela resan för det skulle ta flera år och ingen skulle orka läsa efter ett tag. Men har iallafall haft en hejdundrades super bra vecka med Sofia,Ebba & Fanny i backen. Taaaaaack söta bästa Sofia för jag fick följa med dig,ett minne för livet. Har haft grymt kul och det har varit super väder också, pang sol varje dag förutom dom två första. Mitt ass gör ont och så alla vet så har Sofia brytit sin rumpa och rumphöft ben tack vare mina proffsiga svängare enligt henne då :-D
Men tack för världens bästa vecka hoppas ni har haft ett lika bra sportlov som jag!



så sant


Norge gör världens godaste choklad! :-D


trysil






om ni lånar min kamera får ni skylla er själva ;-)

Våra härligt brända baconchips, mumms! Godaste jag ätit ever!

hello sverige!

Tjoho tjoho tjoho! Vi är heeemmmaaa!!!
Oh herregud, tänk så mycket man har missat på en vecka. Men ni anar inte hur jävla bra jag har haft det! Ingen underdrift. Jag kommer aldrig orka sitta och berätta allting som hänt för det skulle ni aldrig orka läsa. Men jag ville bara säga att jag lever och berätta att det kommer sjuhelvetes mycket bilder när jag har käkat middag :-)
För det ska jag göra nu, äta alltså.
Och jag måste såklart också säga att jag redan saknar dig Rosanna.

RSS 2.0