ses om en vecka stockholm

Tjoho! Sitter hos Sofia och kom hit för ett tag sen. Det här blir sista inlägget på en vecka för kommer inte ha någon dator med mig och inte ha tid för att blogga men ska snart hem till Sofson på fieeeeeeeeest för hon fyller år och sen sover både jag & Sofia sover där och blir hämtade tidigt imorgon för vår buss går från centralen 10.10
Aja hinner inte skriva mer så ni får ha ett super sportlov för det ska jag ha , puuuuuusss ! :D


kort skoldag

Hey alla söta människor!
Skoldagen idag var hur skön som helst, först svenska, sen franska, so och sen kultureftermiddag. Det var massa som hade blivit nominerade till olika priser typ. Det var really najs :-)
Sen gick jag, Vendela, Kimberly, Ida, Linnea och Julia till forum. Fast Kimberly gick typ direkt. Vi andra köpte massa godis och ett piggelinpaket. Mumma.
Juste träffade på Jonte också, de va verkligen länge sen! Trevligt trevligt.
Aja, sen gick vi till ett ställe och käka vårat godis och det, då kom det några najsiga killar som vi satt och snacka med i nån timme. Lukas, Max, Alle och två till som jag glömt bort namnet på vare iaf. Sen ringde vi dit William VH också, så ja vi satt där och snackade och käkade godis som jag kanske sagt. Sen vid 4 behövde jag och vendela dra och nu är vi hemma hos mig.
Senare vid 19.00 ska vi hem till Sofia, så om vi inte bloggar mer idag så kommer vi inte blogga förens nästa lördag, då vi kommer hem från trysil.

:)

äntligen fredag!

Hinner egentligen inte blogga men de gör jag ändå.
Ska sminka mig och fixa håret sen är jag klar, nej frukost också :-)
Snart kommer Vendela och sen åker vi till skolan, måste prata lite allvar med henne också. Vissa personer var ju lite allmänt deprimerande igår.
Nej nu måste jag käka frullerulle, vi hörs när vi är i skolan eller något sånt.

Fin bild från förra lördagen på vendela och ida :)

nice dag imorgon !

Kom precis ur duschen och försökt kolla så jag inte har glömt något men det har jag säkert. Upptäcker väl det imorgon eller på lördag när jag & Sofia sitter i bussen då ;) Men har pratat med Sofia i telefon, sen Kasper en stund och sen Sofia igen. Imorgon är det fredag och efter det har vi sportlov! Wiiiiho vad skönt och ingen teknik imorgon, har typ någon kultureftermiddag efter lunch och det är nice. Sofia och jag har en plan över saker vi måste göra innan vår skoldag är slut.. men tänker inte säga vad! Imorgon kväll så blir det fieeest hos Sofson (Sofia D) för hon fyller år och det ska bli skit kul men vi sover där och vi kommer väcka alla som sover kvar för vi blir hämtad 8 dagen efter haha alla kommer få värsta ryck på oss men vi ses imorgon för nu ska jag lägga mig i min säng och sooooooova! ♥


trysil kommer bli beeeeeeeeeest med dig bästis!


vart är världen påväg?

Nu har jag packat klart allting och nu ska det ner i väskan. Har pratat med Vendela redan, men hon ringer mig snart igen. Köpte ju massor med gott på hemköp med hennes mamma förut, men misstaget var att dom lämnade en godispåse med mig, jag sitter och småäter såklart. Och det kommer säkert inte finnas någonting kvar på lördag hehe :-)
Tur att vi har 4 chipspåsar, 3 marabou chokladkakor, 2 kg godis, 6 drickyoghurtar, 5 äpplen, 7 bananer och ceasarsallad kvar dårå. Lite fathoe men vafan gör det? Vi ska sitta i buss i 8 timmar, lite måste man ju ha att äta liksom? Mohaha, de ska bli gott.

Jag kommer sakna dig!


big mama hemligheten är avslöjad! o.O

Har varit i forum med bästis och fick med mig en kofta och en midjekjol hem. Har packat för fullt och för en stund sen var jag och lämna alla mina grejjer hos Sofia. Innan var vi och köpte godis,chips, coooooola och andra drickor och sen lite nyttigt för att inte vara så fathoe. Men ni känner ju oss och innerst inne så är vi två äkta fathoes som inte skulle klara livet utan alla godsaker här i livet ;) Men jag kom precis på en sak jag glömde köpa..... men känns skönt att det mesta är packat och bara några saker som jag tar med imorgon är kvar. Lyssnar på spotify och Sofia och jag har kommit på den största big mama hemligheten precis... ASSÅ HEEEERRREGUD!!!! o.O


pic's

Skulle egentligen träffa Filip efter skolan men de blev inte så, vet inte varför. Så jag hängde iallafall med bästis till forum och köpte lite saker, inte jag dårå för jag hade glömt mina pengar hemma hahah. Nu är jag här hos mig och packar lite till trysil. Snart kommer Vendela och hämtar mig igen så åker vi och handlar massa godis till bussresan.
Bara för att jag inte lagt upp några bilder på länge ska ni få en dagens (även om jag känner mig som en tönt när jag står och tar kort på mina kläder) och lite andra bilder



Av dom bästa tjejerna i klassen fick jag och Vendela 50 gröna klubbor att dela på. Bara för att dom vet att båda vi älskar det! Jag älskar er.


singstar on the music ;)

Heeey! Har SO och hinner bara skriva snabbt för får igentligen inte ens använda våra datorer just nu för vi kollar på film. Men dagen började med musik och vår lärare var sjuk så vi sjöng singstar hela lektionen haha det var fett nice och vi sjöng väldigt vackert ;) NO har vi efter och det är sista lektionen men kommer behöva göra mitt NO prov då. Buhu inte nice... Sofia med. Eller tydligen så ska vi göra det efter lektionen?! Jag tänker inte sitta och göra prov när vi har sluta men sen vet jag inte vad jag ska göra. Eller jo fixa en sak i forum och sen när mamma kommer så ska vi handla för the bussresa i 7 timmar upp till trysil med Sofia och sen kommer jag behöva packa. SKa lämna allt hos Sofia ikväll men jag har inte ens börjat?! inge bra vendela inge bra... ses!




två lite små konstiga bilder som jag bjuder på!

tjoho



Bilder lånade av Martinas blogg :-)


wiiiiiiiiiiho

Kom hem från fysträning för ungefär en halvtimme sen och kom nyss ur duschen. Spelade som sagt skoldm idag och vi har gått vidare !!! och vi vann båda matcherna wiiiiiho , fan vad vi är grymma och det var veeery kul att spela bara för vi var så bra :-D Vi slapp alla lektioner förutom vår sista lektion som var NO och vi missa vårt matte prov som vi hade idag och Lennart sa att vi skulle göra det på måndag men han har inte förstått än att det är sportlov nästa vecka ? ;)
Efter skolan så var jag iallafall med Ida, Sofia & Julia ett tag sen var jag med Rosanna,SOfia & Evelina hos Sofia och sen blev det träning. Orkar inte skriva mer en så, min rygg gör skit ont och vet inte varför har haft det hela dagen aja ses imorgon !





två fina bilder från när vi var i romme med skolan

vi vann!

Vi vann båda skol dm matcherna och fyfan va det kändes bra!
Vi hade ju världens bästa lag med Carro, Evelina, Ellie, Sofson, Martina, Nellie, Petra, Clara, Vendela och mig dårå :-) Vi vann mot både aspudden och gubbängen, och nu är vi i finalspel!

Har inte bloggat sen igår men jag sov hos Rosanna, sen så spelade vi ju skol dm, så vi kom tillbaka till skolan ungefär vid 12.30 , och då hade vi NO och sen slutade vi ju.
Efter skolan gick jag, Ida, Julia och Vendela till forum. Sen gick Julia och då kom Rosanna. Så vi satt där i forum i några timmar och hade lite trevligt. Sen när Ida hade gått och vi skulle åka hem kom Evelina, så vi tog bussen hem och nu sitter jag, Evelina, Rosanna och Vendela hos mig och alla är inne på datorn. Det är najs. Ikväll blir det fotbollsträning, fys.
Men vi hörs senare


23 feeebruari

Har inte bloggat så mycket idag men det får ni stå ut med för jag har bara inte orkat idag. Upptäckte nyss en jätte deprimerande sak haha det var inte fint. Jag sa att jag skulle plugga lite engelska? Haha men jag har inte ens rört mina böcker och jag kommer inte göra det heller för orkar inte göra det idag. Jag är sjukt trött och jag vet faktiskt inte varför men ska faktiskt gå och sova snart och ta bort mitt smink för måste vara lite pigg tills imorgon. Det är så jeeeeevla kallt ute så jag tror jag håller på att dö bara när jag går utanför dörren. Men nu ska jag sluta babbla vi ses imorgon heeejdå =)


daaaaaagens


ingen känsel i tårna

Jag fryser och har ingen känsel i tårna. Det är inte nice.. men jag & Sofia gick och satt oss vid bussen och så kom det en buss men den fick jag inte ta för Sofia så skulle vänta på nästa och då kom det typ ingen på tjugo minuter och sen när det kommer en buss så hade vi gått över till andra sidan och vet ni vad jag gör då? Haha jag ramlar mitt över övergångsstället men Sofia missade tydligen det och det var lite synd. Haha var skit pinsamt iallafall för kärringen i bilen blev typ skit sur bara för jag ramla. Men sen ringde jag Kasper för han hade lyckats gå typ fem hundra busshållsplatser och så klev jag av vid boovägen och träffa han där och han frös typ som en isbit och såg jätte rolig ut tyckte jag. Men sen så pratade vi lite om saker och sen lyckades han missa sin buss som han behövde ta så vi gick in på cmc och värmde oss eller han då för han frös så mycket. Hann bara träffa han snabbt men Fanny klev på min buss sen hem och vi prata lite men nu ska jag eeeeeeeeeta och sen plugga för engelskaprov eller förhör kanske det var men det kommer inte gå så bra. See you ;)



mumma

Jag blev sjukt jävla sugen på scones med jordgubbssylt och chokladbollar så det ska jag fan göra när jag kommer hem. Undra om Rosanna vill vara med..? Messa mig genast rosatrosa! :-D

Kolla bara på deeet!!!

...

Nu sitter vi på SOn och kollar på Kleopatra, fett najs film ju :-D
Efter dehär har vi NOlabb och sen svenska, sen slutar vi 15:30. Det blir najs, efter skolan ska jag in till stan och träffa mamma och kolla på lite saker. Sen ska jag till Rosanna och hämta mina innefotbollskor, jag blev ju uttagen till skol DM som är imorn, så jag måste ha dom. Vendela & Evelina blev också uttagna, det blir lite najs.
Aja, nej dethär inlägget har tagit typ en halvtimme att skriva så nu pallar jag inte mer. Tjodå ;-)

SOOOO

SItter på SO lektion som precis har börjat. Vi kollar på filmen kleopatra haha, men vi hade idrott första lektionen och vi skulle köra på våra gýmpa skillz och dom är inte så höga.. haha men lite duktiga var vi iallafall. Ida var super duktig och kunde typ allt :-D Men vet ni? Både jag&Sofia är uttagna till skol dm imorgon och vi hade inte ens kommit till uttagningen för några veckor sen så vi blev lite förvånade. Men lite najs är det ju men nu måste jag sluta så heeeeeejdå :)


jag tror jag döööör

Nu har jag pratat med Vendela i telefon i en halvtimme (y)
Och jag kom nyss att tänka på världens roligaste reklam. Nivet dendär katten som ba: jag sover inte. Jag filosoferar. Du tror att jag sover, men det gör jag inte. JAAG GLIIIIDEER!
Hahahaha så jag behövde snacka om den med Vendela men hon hade inte sett den. Så jag skulle visa den på youtube men då finns det bara på franska?! gissa om jag blev deprimerad?
Hahaha men sitter annars bara och skypar med Rosanna om massa roliga saker, sitter och skrattar för mig själv i sängen hahaha. Jag har förjävla rolig humor alltså.
Och för att göra allt ännu roligare måste jag bara lägga in denhär bilden , hahahha fyfan ja tror ja kissar på mig.

Hahahahaha asså dehär e den roligaste bilden som är tagen på mig och Julia ever alltså. Hahaha kan inte sluta skratta!!! (förlåt er andra som jag klippte bort, men ville ge lite fokus på just Julia :-D)

pääääron

Sitter och käääkar päron och prata med lite folk. Snacka nyss med Sofia i telefon också.. hon snacka om någon katt som gliiiiider och satt och föröskte hitta den på youtube och snacka med en person. FIck damp... :-D
Men imorgon är det tisdag och börjar halv 10 och slutar halv 4. Trevligt med sovmorgon men inte att sluta sent, men ska träffa Kasper efter och talk with him om saker. Men han har ingen mobil eller den människan är så skicklig och inte hittar sin och jag kan inte nå honom så jag får hoppas på att han står där vid busshållsplatsen vid den tiden för annars kommer jag få ryck.. Men nu så berätta Sofia en jätte rolig sak och jag ska ta bort mitt smink och lyssna på mera spotify och tänka på saker. Vi ses imorgon puss!♥


jag älskar er och Linnea som tar bilden , är väldigt glad att jag har er =)

woooho dagens


Mobbad bild men nu ska jag eeeeeeeeeeeeeeeeeta :)

erkänn att den är lite fin ? ;)


Mitt och Sofias konstverk som vi gjorde i fredags på tekniken. Visst blev den fin hahah? Sämst bild men I DON'T CAAAAAARE! Vill bara visa er hur fin den var. Det tyckte Lennart också ;)

har inga nya bilder att lägga in

Rosanna och Vendela gick för en stund sen. Nu sitter jag iallafall och lyssnar på musik, lyssnar sönder en låt som Julia och Kimberly shejkade lite extra mycket till idag på rasten. Kan inte sluta tänka på när Julia svängde med huvet varje gång han sjöng nån speciell sak haha :)
Jag hade ju virus på datorn som jag fick igår, så jag gick till Roger med den och han fixade den. Men han gjorde nån genomblåsning av datorn så att alltinng försvann. Alla dokument, alla bilder. ALLT! Men som tur var hade jag mitt lilla gris usb i skolan så jag hann ladda över allting innan, fast det var så mycket att jag behövde Idas usb också hehe. Efter skolan gick vi och mötte Rosanna och lämnade sedan massa läxor hos Johannes, han har ju varit sjuk i en hel vecka så han ligger väl lite efter. Sen tog vi iallafall bussen hem och satt och geekade dator i några timmar, yoghurt käkade vi också. Rosanna typ älskar yoghurt ;)
Nu ska jag äta middag snart, pappa gör lasagne, mumma!
Sen ska jag kolla på film, yeah ska kolla på indianen i skåpet bara för att Vendela hatar den mohaha

Ni får en väldigt väldigt hott på Ida och mig :)

skulle publicerats igår

Igår på bussen hem så fick vi helt plöstligt syn på våra fina älsklingar som vi ska träffa varje fredag. Nämligen dom där fiiina ryska tvillingarna som Sofia snacka om förut? Vi såg dom igår igen från bussen och vi hann få bild på dom och deras mormor som jag fick se för första gången. Hahaha här är bilderna :)

soooffanhoe och jag hitta lite fiiina saker igår och sofia tyckte dom var väldigt fina :)


ena tjejen av tvillingarna


Deras fiiina mormor


HAHAHAHAHAH ROLIGASTE BILDEN PÅ LÄNGE ;)


roger är trevlig

Goddag alla! Slutade fem över 3. Men Sofia och jag gick lite tidigare till Roger för att hämta hennes dator som han blåste ut för hon lyckades få 13 virus igår på sin dator när vi skulle kolla på en sak, skickligt säger jag bara ;) Vi satt och prata med honom om akiter & fonder och att han borde gå och be om lite löneförhöjning under mentorstiden för den orkade vi inte. Haha men är med Soofffanhoe och Rooooooosssii nu och vi är hemma hos Sofia. Alla är geeeks och sitter med sina datorer. SOm vanligt då men vi gillar det. Vetni idag på början av engeslak lektionen så fick jag en elchock eller något av Sofia. Jag skrek AAAJJJ helt plötsligt i klassrummet och det gjorde jätte ont i armen och sofia satt bara och skratta åt mig. Det gör hon alltid när jag lider..... ;) Men nu ska jag ha det lite trevligt med dom heeejdå :-D


super fiiiiiiiiin bild


jävla väder!!!

Jag och Vendela gick ut från mig klockan 08.00. Bussen kom aldrig, inga bussar kom. När klockan var 08:40 så är det massor med snälla människor på busshållsplatsen som säger att det är nån jävla olycka på motorvägen så att vi inte kommer till skolan! Och ni ska bara veta hur jävla kallt det är ute, 22 minus !!! Vi har dött typ 360 gånger. Men iallafall,  vi har typ rätt att ta en taxi så det tänkte vi göra. Men klockan 08.50 gick vi in till mig igen och nu sitter vi hos mig. Min städare är här också, haha jag råkade skrämma honom när vi kom in :-D

Nu ringde iallafall Vendelas pappa, så han kmr och hämtar oss snart. Fast vet inte om vi kommer komma fram ens hehe..
Men nej nu måste jag börja värma upp mina händer som är jeevligt förfrysta. C'ya :)

en timme tidigare imorgon

Heeey! FÖrlåt för badupdate idag med men har haft annat för mig och när jag väl kom hem så mådde jag dåligt och hade typ feber. Men nu går jag på lite piiilller och känns bättre. Har blivit förhörd på NO precis. Både jag & sofia var ju sjuka i torsdags eller vi gick hem och då missa vi provet så vi måste gå på omprovningen imorgon. En timme tidigare än vad vi brukar annars börja?! asså det är inte kul.. men sen så har jag pratat med Kasper i telefon. Joina Sofia till sickla idag för hennes mamma var lite generös och fick med mig en tröja och Sofia köpte lite saker som var väldigt fina. Nu tänker jag inte babbla på mer utan äta lite fruktsallad som är väldigt yummie så heeeejdå!


haha en fin bild för någon vecka sen på mig & sofia :)


virus på datorn!

Yeees jag har fått 13 olika virus på skoldatorn, neeed to go to roger. Roger är ju typ datatekniker i skolan. Jag får därför inte koppla upp mig till vårat nätverk här hemma så att själva nätverket också får virus. Så nu skriver jag från Ebbas macbook. Hon är väldigt snäll idag ;) Mysigt var det iallafall i Sickla med Vendela, mamma var också lite generös att jag fick åka dit.. Haha asså nu undrar ni säkert vrf jag inte skulle fått åka dit men de tar vi nån annan gång. Jag köpte iallafall ett armband, ett par örhängen & rosa rosetthårspännen. Eftersom jag inte har min vanliga dator utan ebbas kan ni bara få se några dåliga webcam bilder, men det är bättre än inget.
Ja som ni kanske fattar kommer jag inte uppdatera så mycke ikväll eftersom jag inte har en dator, men vi hörs väl imorn eller nåt sånt

Nej men titta vad jag hittade på min syster dator. Från sandhamn i julas, ingen snö!





Hahaha denhär bilden hittade jag också

wiiiiihoooo

Har duschat nyss och ska joina Sofia till sickla för hon skulle typ köpa lite grejjer. Måste få tag på Kasper den människan som aldrig går att få tag i men antingen så träffar jag han efter det eller så är jag väl med Sofia. Får inte träna för mamma för hon tycker jag ska bli ordentligt frisk innan jag får det igen. Har typ varit små förkyld i över en månad nu ;) Men drar till Sofia nu så ses senare idag och det är sol ute. WIIIIIIIIIIIIIIHOOO !!!


hahahah fin bild ;)


love you


orkar inte


Mår sjukt dåligt nu och orkar inte blogga. Känns som jag ska spy för är illamående och jag vet inte varför men lite för pannkakståerta vi åt imorse men för en annan sak också. En viss människa svarar inte när jag ringer även om jag har ringt minst tjugo gånger. Jag ger upp nu jag orkar inte mer.. jag vet inte hur jag ska klara av det här men jag orkar inte lida av det mer för du inser inte hur dåligt jag mår av det. Whatever vi ses imorgon för måste bort och tänka över saker. Hejdå♥

jag & bästis igår!

mera bilder från igår och idag












































¨



okej nu blev det extremt mycket bilder men det vet jag att ni gillar ! ;)



sov gott

Kom nyss hem från Helena och Filip och ska fakiskt sova nu, jag somnade både där och i bilen hem. Jag är så jävla trött på dehär vädret också, snöstorm liksom?!
Hos kusinerna kollades det på Good Luck Chuck och sen somnade jag hehe.
Imorn ska jag bara vara hemma och kolla på film och soooova, de känns skönt ;) Måste försöka bli frisk nu också eftersom jag och Vendela åker till trysil på lördag!
Puss på er

jag kände mig tvungen att lägga in denhär yummie bilden

/)%chjaa1&a6%78

Okej jag har världens hyper ryck på SPOOOOOOOOOTFIY!!?!?!?!?! Tack vare den här jävla snöstormen av det här äckliga vädret så har mitt spotify slutat funka. Det är inte kul kan jag säga. Asså nej fyfan nu är jag sur jag behövde lyssna på musik just nu och orkar inte lyssna på något annat sätt!!
Ere någon annan som inte heller kan lyssna på spotify?


saaaturday

Asså förlåt för dålig uppdatering men har inte orkat blogga idag förens nu och igår innan alla kom så hade jag annat för mig också. Men jag sov ju iallafall hos Sofia med Ida & Julia och det var väldigt trevligt och har vart med dom typ halva dagen eller till två ungefär för då tog dom bussen till deras båt. Skulle träffat Kasper men det kom av sig eller asså bussarna gick inte så han kunde inte komma till mig på något sätt men sen skulle jag träffa han nu en stund men det sket sig också. Men ska antagligen träffa honom imorgon får se hur det blir. Har varit hos Sofia sen typ halv 6 för då skulle hon bort på middag hos sina kusiner tror jag det var. Vet inte riktigt vad som händer ikväll men antagligen bara take it easy. Är på super konstigt humör och fick nyss värsta utbrottet på Joniis och på denna skit skoldator. Äkta humörsvägning ;) See you!


hahaha jag & sofia som somna på bussresan hem från romme i onsdags :D


tjejmiddag

Tjooho! Nu tänker jag berätta om igår. Va beredd på långt inlägg redan nu men ska försöka sammanfatta allt. Först så kom alla tjejer hem till Sofia och så började vi göra tacos allihopa och hade kul. Sen så åt vi och snacka om massa och sen så blev det lite dans time så vi körde hårt på dansspelet ni vet jag har ? ;) Haha ah och det körde vi och hade skit kul.. sen mitt upp i allt så började alla klä ut sig lite och alla blev super smexiga. Sen kom Sofia på värsta wild & crazy idéen att färga håret rosa med hennes spray hon hitta och så gjorde hon, Ida & Linnea det. Sen kände alla för att gå ut och det gjorde vi och jag såg ut som en turist i min fina gula hatt och cooooooola fjooortizzssww brillorna. Men det blev lite för kallt så vi drog in och då gjorde vi frukstsallad och hade very fun när vi gjorde själva fruktsalladen haha och sen blev de lite fieeeest med spotify och dansa lite fina danser. Sen behövde både Linnea & Annie dra och efter ett tag Kimberly med. Men Ida & Julia sov över som jag hos Sofia. Hände massa med andra galna saker men det orkar jag inte ta upp nu så det här var bara en kort sammanfattning av allt. Hade iallafall en sjukt kul kväll som ska göras om! Älskar er alla & är glad att jag har er♥
Sjävklart togs massa bilder och ni ska få en del av dom :)

(Skulle publicerat det här för en halv timme sen men blogg.se dampar sönder!!!!)


Julia & Ida kör hååårt

haha världens roligaste bild på mig & sofia :)



Kimberly & Julia in action :D

Linnea & Ida posar framför kameran

Linnea goes mördare av Sofia...

Jag, Ida,Annie,Kimberly,Linnea & Julia

Ida, Sofia & Kimberly

Jag,Ida,Kimberly,Annie,Julia & Sooofia

Ida & Sofia :)

HAHAHA .. kolla sofias hår nice va ? ;)

Gick lite hett till och Julia ramla i snön :D



Kimberly goes fiiiiiiin

YUMMIE FRUKTSALLAD!


Kimberly & Annie som är vädligt fina!

Kommer mer bilder snart ! :)


the beeest

Kvällen igår var bäst, om jag skulle skriva allt skulle det ta typ ett år. Men bilder ska ni få iallafall, fast kanske inte just nu.
Julia, Ida och Vendela sov iallafall här, det är mysigt :) Vi har gjort pannkakstårta, den vart skitgod, fast man mådde lite illa eftersom de var så mke grädde hahah, nu ligger vi i sängarna och alla e typ helt döda. Vi ska köra Julia & Ida till bussen vid 2 ungefär och Vendela ska typ träffa Kasper. Jag själv ska duscha innan jag åker till mina kusiner sen ikväll, eftersom Linnea och Ida var lite wild and crazy igår och färgade mitt hår rosa/lila. Hahaha de blev lite fint. Nej nu pallar jag inte skriva mer, Vendela får berätta allting senare, vi hörs

Ni får bara en väldigt fin bild just nu, men det kommer massor massor massor fler! :-D

ryska tjejerna :D

Haha kommer ni ihåg för typ nåra veckor sen när jag skrev att jag hade sett nåra jätteroliga ryska tjejer på bussen med exakt likadana kläder och samma långa flätor och det? Jag träffade dom idag på bussen med Vendela, gissa om jag blev överlycklig? :-D Nu vet jag vart dom bor iallafall, så jag och vendela har planerat att vi ska ta samma buss som dom varje fredag haha.
Aja, inget speciellt hände i skolan förutom att jag och vendela gjorde en skitnajs sak på tekniken, värsta konstverket. Med Göran Persson på :-D
Ida och Julias fina båt var inte heller så dum .. ;)
Men snart kommer Vendela till mig igen och sen om några timmar kommer tjejerna. Tacos, film, dansspelet, chips och massor med goooodis kommer kvällen bestå av. Bilder kommer vi att ta så dom får ni se senare, nu ska jag fortsätta smsa lite så vi hörs later.

Haha ja ser hur tjock ut som helst, men de gillar vi ;)

skolan

Sitter på SO lektion och kollar på Romeo och Julia nån modern version. Den e lite weird och Romeo spelas av leonardo di caprio eller va han nu heter men vi har nt direkt kommit så långt så den kanske blir bättre.
Jag har skitont i huvet, så ont att jag inte vet vad jag ska göra, det liksom bara dunkar och det känns som om jag ska typ spy. Men nu ska ni inte få höra mer om det. Jag ska fortsätta kolla på filmen nu så ni får ha det så trevligt ;)

Vendela tog denna bild när jag ramlade i romme haha

nice


Dagens outfit som är lite halv konstig. Pratar med Sofia & KImberly på facebook och har ont i varenda liten kroppsdel. Med andra ord träningsvärk från igår. Inte nice men imorgon blir det trevligt. Slutar tidigare eller ändrat schema ju! Och sen tjejmiddag hos Sofia med dom bästa ska bli sjukt kul ! :-D Seeee you tomorrow


jag älskar dig


Även om jag inte är världens bästa


heeey you

Heeeey you! Gick hem efter lunch också för hade skit ont i huvudet och typ halv feber och var helt död. Men det var typ hela vår klass hahaha alla låg och typ halvsov på matten och då fick ju Lennart lite damp och jag ba: Asså Lennart bara för du inte åkte i skogen igår på offpist område" Han ba "Jo jag brukar också åka i skogen, brukar åka upp med helikopter och sen så släpper dom än" Hahahah de var äkta chooock. Liksom Lennart av alla ? :-D
Men har varit med Sofia & Rosanna idag. Väldigt trevligt men jag har typ inte kunnat andas för är så täppt i näsan. Men jag behövde gå vid halv 6 ungefär för behövde komma hem och snacka med mamma om en sak. Sen hände en till sak... men det löste sig för jag ringde personen och vi typ snacka ut om allt. Tänker inte ta upp något av de där i bloggen så skit i. Har värsta magkrampen och fryser fortfarande om tårna.. inte trevligt. Men ska snart duscha så vi ses senare puss!


Jag & bästis igår♥


rosatrosa in the house

Jag gick ju hem efter matten eftersom min bihåleinflammation har blivit typ värre, ska iallafall till vårdcentralen imorn och hämta ut pencillin. Alla var helt jävla döda i skolan idag, jag själv vaknade av att jag hade ont i hela kroppen, precis överallt. Värsta smärtan. Nooot good!
Men iallafall, Vendela och Rosanna har jag varit med idag, okej Rosanna är jag fortfarande med men Vendela gick hem för en stund sen, vi har varit inne på datorn (som alltid) , pratat och haft det ytterst trevligt ;)
Nu har jag nyss pratat telefon med Ida och planerat lite for tomorrow, that's nice.
Nu ska jag och Rosanna fortsätta ta otroligt fula bilder på oss själva i photoboth, see you later

Hahaha Rosanna har äkta kissie läppar :-D

mer bilder från romme


kimberly & ida :)




en del av alla på bussen


andreaaaaaaaaaaaas ville inte vara med på bild...




haha fiiiiiiiiiiiiiiin bild


fiiiiiiiiiiiiiiiiiin :D


haha sofia skulle göra så de såg ut som hon peta Ida i näsan :D


don't ask


hahahahaha philip ser väldigt livsnjutande ut :-D


Ida & Kimberly i backen


AAAAAAAAAAAAAAAAANDREAS!


sooofffanhoeeee


hahahahahah en av sofias ramlingar som jag fick på bild :D


och lite längre ifrån ;)


Ida sötis :)


nån harmony bild kimberly tog med min bild på lite träd


AHAHAHAHHAAH när philip ramlade och jag & SOfia hörde hur grenarna knäcktes :-D




SOfia & Jaaaaaaaaaag


på bussen hem :)


HAHAH när Philip, Kimberly & Ida åkte alla tre på samma lift. IDa & Philip var lite skickliga och typ ramlade av :-D


HHAHAHAHAHAH han e fiiiin



Kimberly & Ida på bussen hem :)


Romme 17 februari

Var helt död igår när jag kom hem, är inte särskilt levande just nu heller men tänkte ändå vara lite snäll och berätta om romme resan. Jag vet redan nu att dethär kommer bli ett väldigt långt inlägg men jag kan ju hoppas att ni läser.
Vi åkte ju upp med bussen 05:45 och var framme ungefär vid 09, då fick vi hyra skidor, pjäxor och det. Sen åkte jag och Kimberly upp i ankarliften medans Vendela, Linnea och Ida skulle få sina grejer. Hahaha eftersom jag inte kan ''släppa'' när man ska åka av fick jag åka först, så skulle Kimberly släppa och då gör hon in i några pinnar och ramlar. Hahaha asså de var helt sjukt kul. Sen iallafall träffade vi Ida, Vendela och Philip. Vi åkte lite överallt men mest i skogen. Hahaha och så mycket som jag skrattade när vi åkte i skogen har jag aldrig gjort i hela mitt liv. Alla ramlade 24/7 och fastnade överallt. Jag körde in i ett träd 4 gånger. Fett skillat ;)
Ida och jag körde på en stor fet vattenledning, Philip ramlade rakt in i ett träd så grenarna knäcktes, Vendela körde in i ett hängande träd och fick grenar i ögat, Kimberly fastnade överallt typ tiotusen gånger. Och alla skrek att dom höll på att kissa på sig hela tiden haha. Juuuste jag ska verkligen inte glömma det roligaste igår. Jag skulle hoppa på såna där stora hopp nivet? Såna som typ man hoppar ashögt och ''trixar'' på ? Men iallafall, Ida hade redan hoppat och då skulle jag göra det, då vare värsta stupet typ efter så jag hoppade, ramlade, gjorde 5 kullerbyttor, skidorna utlöstes och fastnade längst upp i baken och jag landade rätt på magen och fick hur mycket snö i ansiktet som helst. Alltså jag tror det var det absolut roligaste jag gjort i mitt liv. Helt seriöst.
Nej nu blev dehär hur långt som helst ju så jag kan lägga in några bilder istället, Vendela kommer med bilderna från hennes kamera snart :)

Philip S och Johan :)


Heere is Andreeeeas :D

Idisen och Kimberly :)

Camilia ville visa nån bild på Narin som hon tycke va jätte ful och rolig typ haha
Vendela kommer med massor med fler bilder sen, jag har ju bara från bussresan upp.

home and dead!

Tjoooho! Har kommit hem men är helt dead. Orkar inte blogga.. tar igen det imorgon för nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova. Jag har inte varit såhär död på länge så ses imorgon! Men kan bara säga en sak... har haft världens roligaste dag med bästa människorna hahaha och har inte skrattat såhär mycket på riktigt länge. Godnatt och hoppas ni har haft det lika bra som jag idag ! Massa bilder får ni imorgon :)


jag är vaken och klar

Jaaa ni hörde rätt, jag har vaknat typ varje halvtimme inatt och kollat på klockan, gör typ alltid det när jag måste upp tidigt. Venne varför. Men iallafall, nu ska jag bara käka en macka och sen är jag helt klar!
Tänkte bara skriva för att visa att jag faktiskt är vaken vilket är ganska stort ;)
Vendela kommer om en halvtimme

taggadtaggadtaggad

Nu är jag nyduschad och har typ fixat allt tills imorgon. Är fett taggad .. ska bli super kul att åka skidor för har inte gjort det sen förra vintern och ska åka med dom bästa ju :D Bussen går 6 imorgon men ska samlas innan de. Så vi ska hämta Sofia imorgon klockan halv 6 och det betyder att jag måste gå upp typ kvart i 5.. inget jag ser ifram i mot riktigt. Kommer vara helt dead. Aja ska fathoea mig på bussen med Sofia iallafall !
Ses imorgon kväll om jag orkar blogga då♥




the shower



nån bild sofia tog på timon i höstas :)

jag och rosanna för typ två månader sen


jag & sofia förra våren. Hahah herregud vad vi ser små ut :)

Nu ska jag hoppa in i duschen.. e lite seg!


shut it down

Hahaha pappas jobbarkompis kom hit för en stund sen och nu har vi käkat middag. Asså han är lite underlig, pappas kompis alltså. Han tycker allting jag säger är jättekul och skrattar hela tiden. Han berättade att hans kollega hade råkat skjuta sig själv i benet med ett gevär när han var ute och jagade. Och sen började han asgarva, verkligen typ skratta som han aldrig hört nåt roligare. Lite skön människa faktiskt haha ;)
Nu ska jag äta min semla och sen typ fixa klart tills imorn, ska ringa Rosanna också.
Jag bloggar nog inte mer under kvällen, och imorn är vi ju i Romme så det blir nog bloggning imornkväll. Så vi hörs då

fettisdagen

Har varit på hemköp med mamma och köpt saker till imorgon och vi köpte även semlor. Åt nyss en av dom och kan säga att jag mår illa nu... efter några tuggor så blev det för mycket tyckte jag. Asså jag klarar inte av att äta för mycket grädde för då spyr jag! Jag lovar det är inte nice. Ska ta och försöka hitta min fotbollsväska som jag inte har en aning om vart den är.. sen in i duschen! Vi ses kanske senare ikväll :)


bild på min semla , just nu blir jag bara mer illamående när jag kollar på bilden :D


rosanna ♥

Rosanna gick för ett tag sen, hon kom vid halvtre och ja, har varit här tills nu. Vi har skrattat, spelat Mombas II och haft allmänt roligt ;)
Snart kommer pappa hem med semlor, mumma!
Måste prova lite grejer till Romme imorn också, egentligen får jag inte följa med för mamma pga min inflammation men a big nonono, jag tänker visst följa med. Och Vendela hämtar mig här 05:30, så jag måste gå upp 04:30. Härligt att gå upp så tidigt va? Inte direkt..
Nu kom pappa hem så nu ska jag tjocka mig med semlor.

Hahaha, såhär bra gick det för oss :)


the hills & nu greys

Tjoho! Åt lite trevliga mac nuggets hos Sofia och hämta min NO bok och sen har jag kollat på fillm och the hills. Greys har börjat så ska kolla på de nu.. sen blir det att fixa grejer till Romme imorgom för vet inte vart allt är. Vädligt ointressant inlägg så jag hoppas att intresse klubben antecknar ? ;) Haha men vi hörs senare puss!♥


16 februari

Vendela kom över och hämtade sin NO bok så nu passar vi på att käka lite chicken nuggets tillsammans, det passar bra, alltid roligare att vara sjuk med nån annan. Men jaja, riset är snart klart så vi förhör varandra på NOn just nu, vi hörs senare :)

Ja det här kan vi ju verkligen diskutera, de var för 3 år sen men ändå. Hur fan såg vi ut? :D

har någon hunnit sett den här än ?


Hittade den på någon blogg jag läste och har folk hunnit sett den än? det är super många kända artister som är med och finns en jätte rolig kille i den. Tycker ni ska kolla på den för den var faktiskt väldigt fiiin och att alla dom ställde upp.. och den är ju lite harmony och sånt gillar vi ju :D

summer





yeah yeah

WIHO! Jag har bihåleinflammation! Verkligen kul -.-
Jag träffade trevliga Ulla, hon var fett najs och ingen va bitter där som Vendela säger att alla var, men de är bara för att när man ser Vendela blir man lite bitter faktiskt, därför blev säkert alla på vårdcentralen också bitter när hon kom ingåendes..
Haha, jag fick iallafall en medicin, och jag kan få hjärtklappning av den, det kändes väldigt tryggt och lungnade.. Så vi får se hur det går med det. Snart ska jag käka chicken nuggets och det ska bli super. Sen ska jag plugga lite NO och kolla på film

ja hittade en fin bild på vendela ;)

sofia jäveln väckte mig :-O

Heeeeyhoe! Sofia den jäveln väckte mig.. de va inte kul tyckte jag. Även om jag har vaknat typ hundra gånger men ändå. Iallafall blir ingen skola för mig idag och de är nog bra för jag vill inte direkt va sjuk när jag är i Romme eller tills jag åker med Sofia till trysil. Aja tycker det är lite roligt att Sofia ska till vårdcentralen och träffa alla bittra människor som jobbar där och att hon ska ta blodprov :D Försökte blogga igår men det gick inte för va något fel på blogg.se .. Aja vi sees senare idag!


i love you och de vet du <3


do you remember?

Har varit uppe ända sen 7 imorse, har redan varit borta vid vårdcentralen men jag ska komma dit 09:20 igen för då ska dom undersöka mig typ. Blodprov och sånt, not so nice.
Och jag märkte att alla gamla tanter där heter någonting med Ulla, receptionisten hette Ulla-Britt, min sjuksköterska hette Erika Ullborg eller nåt sånt och min doktor som jag ska träffa snart heter Ulla. Lite sådär smånajs faktiskt ;)
Men nu ska jag lyssna på lite musik och sen ringa Vendela, vi hörs!


Nytagen..

hahahha


HAHAHA asså dehär vafan de roligaste jag sett på länge, satt och spanade in våra kommentarer och tryckte upp hennes blogg, så hade hon ju skrivit roligaste inlägget ever, hahaha satt och skrattade minst en timme. Om ni känner för att läsa hennes roliga blogg så är det här hennes blogg http://frokenbitterfitta.blogg.se/ , länken blev vit men jag vet inte hur man fixar, otekniska människa ;)


bara för att jag älskar dig

Sitter och kollar på filmen Gifta på låtsas, den e lite svår att fatta men den är ganska bra. Har ätit piggelin också eftersom det är typ det enda jag kan få i mig, har värsta trycket i huvet som blir värre ju mer jag hostar, och de gör jag ju liksom ofta, så det känns inte så lyckat. Snart ska jag iallafall äta middag med pappa och sen får jag se, ska försöka sova tidigt också eftersom jag ska till vårdcentralen tidigt på morgonen imorn.

inge rubrik




SKa bli fett najs att åka till Romme på onsdag med dessa människor. Eller alla förutom Julia och jag vet inte om Naaaaaaaadia ska med? Och sen ska ju Ida med som inte är med på någon av bilderna. MEn de ska bli sjukt kul iallafall :-D Men tycker det är lite småsynd att en viss person inte ska med dit för ville se Sofia och han åka upp i en ankarlift tillsammans hahaha fyfan vad kul!




FILM


Ni får en dagens och bild på nya skjortan från igår när jag va med Sofia i sickla.
Har nyss kollat klart på en film och ska sätta på en till nu. Asså jag får damp jag kan inte andas i halva näsan och min huvudvärk försvinner inte. De är deprimerande och jag hittade massa kämpiga bilder på mig & Sofia för en stund sen på mammas dator. Sofia jag kan säga dig att dom inte var fina :) Men nu orkar jag inte blogga mer, blir yr av att sitta framför datorn.


inte najs

Har ont i huvudet, blir yr när jag böjer mig och min hals gör förbaskat ont när jag sväljer. Inte najs.. ungefär halva vår klass är typ sjuka haha ;) Ska lägga mig och kolla på någon film och kommer säkert somna för den för mina ögon faller bara ihop när jag lägger mig ner. See you soon puss!



fireflies - owl city



  


sjuksjuksjuk

Har varit hemma i nåra timmar nu, gick hem från skolan innan lunch för hade skitont i huvet och hostan är typ värre än någonsin. Så imorn ska jag och pappa till vårdcentralen, ska kolla om jag har typ bihåleinflammation och lunginflammation. Vill iaf bli lite frisk innan Romme på onsdag.

Aja, när jag kom hem satte jag på Twililght och nu är den snart slut, då ska jag typ kolla på film och sova lite, ja är hur trött som helst :-o

Älskar dig bästavän

godmorgon


Hahaha kolla Vendelas hand i bakrunden ;D


Nu har jag vaknat och ska snart klä på mig och fixa mig, Vendela kommer hit snart som alltid och sen tar vi NGbussen till skolan, de va allt ja ville säga


godnatt

Nu när denna dag snart är över, om några timmar men ändå, så kan jag berätta vad jag tycker. Alla ♥ dag är en helt vanlig dag. Bara för att nån snubbe som hette Valentine var lite extra kärleksfull just idag så döpte man en dag efter honom. HALLÅ? Som om jag skulle vara lite extra glad en dag och helt plötsligt skulle det finnas en ''happy day''? Det är ju inte ens logiskt! Massor med människor säger '' tänk lite extra på den ni tycker om idag'' , ursäkta men vad vill dom säga med det? Den personen man gillar kommer ju ändå aldrig få reda på det om man bara ''tänker'' lite på den. Så det finns det ingen mening med. Även om jag nu firade min alla hjärtans dag med Vendela, så var det för att hon är min bästavän. Och om jag nu ska vara sådär extra kärleksfull som alla tycker att man ska vara kan jag lika gärna vara det med henne, nån jag verkligen tycker om och vågar säga det till. Så där har ni min åsikt om alla hjärtans dag.

Today, tomorrow, forever

huvudvärk

Har nyss varit äkta fathoe och nu har jag en irrterande huvudvärk. Not nice men börjar 9.30 imorgon och det är skönt.. antar att det blir ng bussen imorgon för Sofia & jag orkar inte gå från där vi annars kliver av. Äkta lata i know men ni vet fakitskt inte hur jobbigt det är att gå. Imorgon är det måndag och då är det bara 13 dagar kvar till hon och jag drar till trysil. Feeeeeeeeeetma najs ju :) Men nu tänker jag sluta blogga vi ses imorgon alla godnatt♥


tack för en underbar alla ♥ dag med dig bästis :)


a lonely september


sofia den filluren






Har ätit en god alla ♥ dag middag med familj och kändes fett harmoniskt... la nyss på från att Sofia din filluren ringde mig och nu ska jag bjuda på några fina bilder från idag ! Vissa är väldigt vackra och sista tycker jag var väldigt fin på Sofia. Aja nu måste jag plugga NO en stund. Inte riktigt för jag har sån stor lust till de men måste för annars kommer jag faila stort på provet på torsdag och de vill man ju inte :D


dehär är inte mänskligt?


wtf liksom ?! Barn ska inte så ut såhär


gokväll

Gokväll alla! haha har haft en trevlig dag med Sofia. Vi har fikat och kollat i massa affärer , fick med mig en skjorta från monki. Sen åkte vi hem till Sofia och hade det ännu mer trevligt, har nyss plockat upp den stora klädhögen i mitt rum och nu ska jag äta lite middag med familjen. Vi ses senare ikväll med lite fina bilder puss!



to you


Nu ska jag ner och käka middag och sen hjärtformad alla♥dag tårta,
 men först ville jag bara lägga in denhär bilden. 
Bara för att jag älskar er


fina bilder





Nu har vi kommit hem från Sickla, vi fikade och gick i affärer :)
Nu ska vi kolla på film och mysa lite så vi hörs antagligen senare

alla ♥ dag

Har sminkat mig och klätt på mig. Drar till Sofia och sen ska vi hitta på något mysigt. Typ gå och fika.. aja vi hörs senare ha en bra alla ♥ dag allihopa!


hahaha


hahaha tyvärr kunde jag inte ha kvar det
på facebook ifall att han skulle se det Vigdis,
men så mycke har jag inte skrattat på länge .. :D


frullerulle

Är sjukt trött , yr och har en jobbig huvudvärk. Har ryck på mig själv över allt, jag hatar den här kylan och jag vill inte ha någon äcklig vinter längre!!!! Man måste gå runt och ha på sig massa tjocka feta jackor, och man fryser ihjäl och ser helt likblek ut. Mitt hår är cp och jag får inte tag i en person jag inte förstår mig på och det gör mig sjuk frustrerad...


Vi tar om det där , godmorgon alla! Vaknade precis.. eller har typ vaknat flera gånger i natt av att ha hostat. Inte trevligt. Jag vill inte få tillbaks det min lilla sjukling Sofia har :) Har fotbollsträning idag och får se hur det blir med den. Har inte tränat fotboll på ett bra tag nu för att jag har varit sjuk very long time... känns som det var ett bra tag sen jag träna så kanske vore bra att kanske gå. Men liksom jag blir aldrig helt frisk?! Aja ska inte babbla om mitt ointressanta prat längre. Ska ner och äta frullerulle så see you!


älskar er♥


bad mood

Asså vad är grejjen med alla <3 dag igentligen? Förstår faktiskt inte de.. inte Sofia heller. Haha vi har diskuterat om det att det är fan en helt vanlig dag som någon har kommit på som ville vara väldigt harmonisk. Alla gör sån big deal av dagen? Visst kan det vara super mysigt och så men ändå så speciellt är det väl ändå inte...? Aja alla tycker olika, vet inte vad jag ska göra imorgon. Skulle typ varit med en människa men den person går inte att få tag på och det är bara sjukt mellan oss två. Jag ska försöka typ sova för finns ändå inget annat att göra en att få damp utbrott på allt just nu. Är på bad mood och huvudet sprängs av grejjer. Vi ses imorgon istället, och hoppas jag är på bättre tankar och bättre humör godnatt!♥


piiiiim piiiim

Rip sofias special sydda/designade mjukisdress. Sörjer för den :-(
Haha men är på inge bra humör, är yr också. Ska ner och tröstäta lite piiim piiiim om vi har. Nej drev men är hungrig och är väldigt sugen på de så ska kolla vart dom tog vägen. Sen vet jag inte vad jag ska göra. Fortsätta lyssna på spotify iallafall och fortsätta prata med Sofia tills hon ska sova! neeeeeeeeeej crap hon ska sova nu. Känns inge bra att sitta här ensam i mörkret (äkta nobody) hah heeeeejdå♥


nice stuff


vill ha sommar nunununu!!♥

tjoho

God kväll allesammans! Först vill jag bara säga att jag sitter och äter svenska lantchips och att det är hur gott som helst! Okej, nu har vi klarat ut det. Efter bion gick jag och mötte faster, vigdis och josabeth. Vi gick runt lite på stan och senare kom mamma och Ebba, mamma var väldigt generös idag måste jag faktiskt säga. Jag fick en skidhjälm, en kofta, en foundation, raggsockor eller vad det nu kallas och lite till. Ni får se bilder imorn. Tack mamma :)

Nån gång senare på eftermiddagen skulle Vigdis och Josabeth gå så då lallade vi andra runt på stan lite mer. Sen blev det bio, Valentines day :) Den var asbra. Fast jag har ju blivit ännu sjukare nu så jag hostade ungefär 99% av hela filmen, men det var lite trevligt ;) Sen åkte vi hem till farmor och farfar och käkade middag och nu är jag hemma igen!
Snart ska jag faktiskt sova för känner hur huvudet bara blir tyngre och tyngre och sängen ser så skön ut..

Jag ser att Vendela har laddat upp väldigt fina bilder, den här var faktiskt något riktigt extra ;)


dagens


prinsessan & grodan

Okej nu ska jag berätta om idag. Först så blev vi väckta klockan 9 av Joniis och vi var lite döda från början. Men vi fixade oss och sen drog vi iväg till Rigoletto vid kungsgatan och kollade på den där specialvisningen av Prinsessan & Grodan. Hahah den var faktiskt väldigt najs , fanns väldigt många fiiiiina människor i den tyckte jag & Sofia. Självklart var det någon som påminnde oss om någon vi kände, så är det i vilken film vi än kollar på eller vart vi än är. Haha men sen så gick Sofia för hon skulle möta typ en del av sin släkt och då så gick Joniis,mamma & jag och åt på tacobar. Det var gott men gick runt med ingen känsel i tårna och var kall som en isbit. Tänker sluta nu för annars blir det för långt :)


bilder från igår


hahah fyfan


sofia va lite drogad ett tag..


säger bara en sak bjuda på sig själv!

fiiiiiiiiiiiiiiiiiin


vi gillar att posa


sofia goes lite närbild




sofia ville visa hennes shakeig moves hon kunde :D


sofia ville leka fin på bilden


in action



har många fler men vissa är för fiiiiiiina för att visas för er så ni får tyvär inte se dom men kasnke kommer upp flera sen ! :)






bajs på mitt hår

Asså bajskorvar jag har damp på mitt hår. Känns skit kort och det är liksom helt spikrakt och bajsbajsbajs. SKa inte lägga massa tråkigt klagomål från mig på mitt hår här i bloggen men brukar alltid bli så efter jag har klippt mig eller färgat det oftast. Dom som har varit med vet vad jag snackar om ;)
Aja är väl bara lite ovan och nu är det iallafall inte slitet längre och det är ju bra innan jag ska åka till Thailand. Men nu ska jag göra en chailatte och va lite fathoe sen så lovar jag att blogga okej? puss!


jag och min korv ;)


holy

SOrry för lite dålig uppdatering men har precis kommit hem och ska snart till maxi med mamma och sen ska jag klippa mig. Känns inge bra men ska klippa topparna för dom börjar bli ganska slitna. Bloggar om allt sen när jag är hemma igen lovar puss så länge! :-D

sjukling

Det är fredagskväll men jag är sjuk. Hostan vill inte försvinna och inte huvudvärken heller. Så nu ska jag och Vendela snacka lite och senare sova. Imorn måste vi vara uppe innan 9 eftersom vi ska på bio med Joniis och Freddan. Vi ska se prinsessan och grodan någonstans inne i stan, de är nån såndär premiär grejs eller nåt som svenska kändisar går på eller vad man nu säger.
Jaja, ska smsa lite med Filip nu, vi hörs


Fieeeest vill du joina? :D

Har kommit hem till mig. Det är bajs mega kallt ute men tänkte bara säga heeeyhoedå för nu ska vi fieeeesta lite. Men tyvärr får vi inte tag på trevliga människan.. väldigt synd men om någon vill komma och joina oss , just call oss :D seees senare!


HAHA hitta en fiiiiin gammal bild från i våras ungefär :)

nu ska vi ner till bagarn :D

Vi fick sluta 13:20 för Lennart var lite generös idag, fast jag tror seriöst att han bara inte orkar med oss haha :) Juste han fick lite damp på mig, Vendela & Johanes idag, alla va påväg ut från tekniksalen och så sa han att vi inte fick gå än så vi låtsades inte höra de och så sprang fort som fan genom korridoren, fast sen hörde vi honom ba skrika: NEJ MEEEN!!! hahaha de va skitkul ;) Gick till forum med Vendela och satt på Hanks och drack Snapple, sen träffade vi Kimberly, Julia och Ida och snackade med dom lite. Sen tog vi bussen till slussen och tänkte gå på bio men vi pallade inte så vi käkade i Kungshallen istället, sen tog vi bussen till mig och nu sitter vi här hemma. Tänkte gå på lite fiiiiiest men det crapade sig lite, och vi kunde inte sova hos Kimberly. Så då tänkte vi om lite och sova hos Johannes men det gick inte heller så nu har vi lite problemos.. Får väl ruttna hemma lite ikväll då.

Men nu har vi kommit på en människa som vi skulle kunna ha det lite fun med, så nu ska vi kontaka honom :D
Vi hörs later

Vår smarriga Snapple ;)

Sötnos Ida

Sötnos Julia

Och sötnos Kimberly


talk to the ass

Nu ska jag lägga mig i sängen och sova. Gud vad skönt är sjuk trött , har behövt klivit upp 06.15 två dagar i rad nu hehe.. men ska borsta tänderna först! Godnatt alla men först ska jag bjuda på två väldigt fina bilder från i somras :)


talk to the ass bilden!



nu ska jag sova

Börjar 08:20 imorn och om jag inte går och lägger mig snart kommer jag inte upp på morgonen. Även om klockan bara är tio haha :)
Har fått bort sminket och borstat tänderna, ska bara lyssna på musik lite och tänka ut vad jag ska ha på mig imorn. Medans kan jag ju lägga in en bild som togs för några timmar sen

Vendela är .. fin

apa

Hade en trevlig diskution med Sofia på facebook men sen kom internet och lagga apa och de var deprimerande... Ska hoppa in i duschen och sen ska jag kolla på filmen som pappa kollar på ! Imorgon är det fredag wiiiiiihoooo :)


bild på dagens

om du inte gillar blod.. kolla inte på bilderna då :D

Kom hem från SOfia för en stund sen. Nu ska jag berätta dagens roligaste händelse idag. Innan vi skulle käka glasstårta precis (fathoes) så började Sofia blöda näsblod igen ?!?!? Och de kom skit mycket och hon stog över handfatet i badrummet och det var äckligt mycket blod tillslut. Och det såg inte fresh ut kan jag säga er, haha de hade stänkt över både väggen, badrumsskåpet , i hela handfatet och på sofias kläder och på min struuuuuuuuumpa! Hahaha men sen hände världens roligaste grej. Sofia skulle spola ner allt papper som hon hade använt som var typ en hel toarulle och så spola hon. Och båda kollade i toan och både fall ut i garv. Hahahahah holy cow vad det var kul. Asså hur fail som helst, det blev iallfall stopp i toan och så satt vi på toagolvet och skratta så vi fick ont i magen. Hahahhahaah va så jävla kul ! :D




ursäkta skabb bilder men jag behövde faktiskt :D

stämmer


bästa gruppen på facebook ju


FRÅGESTUND!



Vi kör på en frågestund, fråga vad ni vill vi svarar på nästan allt :) Vi svarar typ i helgen eller om ett tag när vi känner för det. Det är bara att fråga på nu!



trevlig dag

Heeeelllloo everybody. Kan berätta typ kortfattat om idag, vi fick sluta fem minuter tidigare och det var väldigt generöst av vår NO lärare. Sen så följde jag med Sofia & JOhannes hem till Johannes och hade det trevligt :) Sen så gick vi till hank's grill i forum eller vad det heter. Och alla köpte pommes frites , veeeery najs men alla mådde typ illa efter ett tag. Fast jag va lite fathoe som vanligt. Sen så kom en trevlig människa med sina kompisar, nämligen min granne.... som både jag & Sofia hatar typ mest av allt. Asså han dyker seriöst upp överallt?! och tar alltid samma buss som oss och hans ryggsäck är också väldigt fin. Sen posa Johannes & Sofia lite vid ett ställe i forum och sen så behövde Johannes dra och då tog jag & Sofia bussen hem ungefär samtidigt, och nu så sitter vi här hos Sofia. Lite långt men whatever nu ska jag ha de najs :)


Timon den coolingen :)


no lektion

No lektionen börjar när som helst,eller typ nu. Slutar 14.35 naaaajs. Sofia & jag orka inte SO så vi gick på special toan som Lennart alltid låser... de e  värsta "välkommen till himmel" toaletten. Okej ingen förstår ett skit men vet inte vad som händer efter skolan men aja hejdå ! =)




gamla bilder


vendela är en bajskorv

Nu har vi lunchrast och Kimberly är lite sugen på mackor så hon sitter och väntar på att kjorren snorren ska öppna, hahaha :D Men om typ en halvtimme har vi SO och sen NO, och nuu kom en rolig lärare som ser ut som fröken fågel :D
Nej nu måste ja plugga lite inför NO förhöret, seeee you!

och vendela säger att jag är fet?



heeeeeeiiii

Heeelllo , sitter och gör glosorna till engelska läxan. Såg bilderna sofia la ut till där hon ska åka... fett najs plaaaace. Hon och jag ska skypa när båda är utomlands och vi är liksom i samma tidszon och allt. Helt perfa ju :D Hon sitter där i jungeln eller på de där paradisstället och så kommer hennes pappa in i allt i bakgrunden och ba heeeyhoe och gör något tradionellt malaysia sak och så sitter jag med värsta apan eller nåt och så kommer Eero eller Tuija och ba heeeeeeeeiiiheeeiii! Hahahha fatta vad najs? :D
Aja ska snart hoppa in i duschen för känner att mitt hår känns en aning äkta 2008.. inga bra vibbar haha men hejdå ;)


since 2000 to 2010!♥

är det bara jag som sakta dör när jag ser dom här bilderna?






Om 45 dagar åker jag, gissa om jag längtar?
Alla bilder är från ett av hotellen vi ska bo på, det finns spa på alla. Shit shit shit vad jag vill åka nu!
Men nu måste jag lägga in en annan bild också, bara för att visa att det verkligen finns en delikatessavdelning på mitt hotell, sofia goes fetto ?


Asså äkta himmelrike ju!

home

Jag kom nyss hem från Vendela, jag behövde gå hem och det var skitkallt! Min halsduk glömde jag ju i Linneas väska, smart som jag är, så jag hade bara vantar, vilket inte var särskilt varmt. Men nu är jag iallafall hemma och ska städa upp lite i mitt rum och sen vet jag inte direkt. Ja har ont lite överallt, lungorna, halsen, huvet och lite ja typ överallt haha.
Måste plugga lite NO nu som tydligen är tills imorn, engelska har vi också tills imorn men jag har glömt boken i skolan, okej inte glömt. Bara inte orkat ta hem ;)

100210

Vi åt nyss chicken mac nuggets,neeeeeeeeeeeej skojja och kanske kolla på film med Joniis eller nej jag vet inte. Men seees senare. Sofia sa till mig för ett tag sen att de är bara 17 dagar kvar tills jag följer med henne till Trysil fett najs ju :)
Okej very onödigt inlägg


ida är hemma!!!!

Välkommen tillbaks till kylan kära Ida :)
Som ni förstår så kom vi nyss hem till Vendela, efter skolan gick jag, Vendela, Kimberly, Julia, Linnea & Ida till forum, då gick Kimberly men vi andra köpte massor med onyttigheter på konsum, säg vad ni vill men 12 bakverk tillsammans :D::D:D
Sen iaf, satte vi oss på ett ställe och kollade på allt som hände i forum. Efter ett tag gick Julia, sen nån timme senare gick vi till konsum igen och Ida handlade faktiskt väldigt nyttiga gånger denna gång :)
Träffade också Filip typ hypersnabbt, sen gick Linnea, jag och Vendela på lite rundtar för att leta efter Sara Dahlgren, tyvärr hittade vi henne inte och då ringde vi och då satt hon tydligen på bussen hem. Not good alltså. Så vi gick och satte oss vid ett annat ställe och då vare världens läskigaste peddogubbe som börja skaka min stol och massa sånt, han frågade också Vendela om han fick kolla på hennes mössa (?)
Aja, sen tog jag och vendela bussen hem och på busshållsplatsen fick linnea äntligen se en viss person, han e fin .. :)
Och nu är vi som sagt hos vendela med joniis. Och nu blev dehär inlägget väldigt långt och jag tvekar att någon faktiskt har orkat läsa det.. Juuuste måste säga en sista sak också, vi hade världens najsigaste vikarie i idrott också som Kimberly sa. Han såg exakt ut som Johnny Bravo och så asgarvade han när alla körde fys. Och vi fråga varför och han ba : skadeglädje är verkligen den sanna glädjen hahaha :D

Yeeaaaah!


bajs på blogg.se

Heeeeeeeeyhoe, slutar om 10 minuter. Väldigt najs och nu ringde Astrids mobil hahahaha fett najs.
Aja ska till forum med Sofia & KImberly efter, sen ska jag & Sofia hitta på något. I don't know what we are going to do but något hittar vi på. Inge bra engelska men jaaaaa hejdå :)
Föresten vi blogga inget igår för gick inte att logga in på j*vla blogg.se !


bild från halloween




gästbloggning!

Tjeeena alla cooola det är kimberly hära :D
Nu ska jag berätta lite snabbt hära lite om dagen.
På matten så hoppades vi att vi skulle få ha den coola månsd zelmerlöv heller hur det stavas. men det blev en besvikelse för vi fick inte ha honom.. Men vi fick iaf chansen att ha honom i vollyboll igår, det var naajs :)
På gympan idag så hade vi jhonny bravo! Han var fett ond och typ skrattade åt oss när vi hade fys. menmen..
Sen kommer vi till dagens brott! Linnea och vendela gick och rånade nacka gymnasium lite fint på socker.
Men nu så ska vi ha no, tjaaa dåå :D efter skolan så går jag med dom till fooorum.
Puss på rumpan // KImberly




onsdag

Det blev lite lagg igår med blogg.se men iallafall.
Men snart har vi iallafall svenska med kryddan, sen idrott, sen lunch och sen No. Och vi slutar 13:55 , hur najs e inte det? :D
Men nu ska jag fortsätta hare lite trevligt här i korridoren med typ 2000 miljoner människor från min klass ;)

Vendela e lite coool

utkast (skulle publiceras igårkväll)

Jaaa, ni kanske fattar att blogg.se är hur segt som helst och errorar så fort man försöker logga in, men nu lyckades jag iallafall!
Har käkat middag med pappa, ebba och vendela såklart, spegetthi och köttfärsås. Vendela var väldigt duktig på att skala morötter. Men det är nog det enda..
Nu sitter hon och tränar på spanskaläxan eftersom dom har prov imorn, det har därimot inte jag, men jag har läxa tydligen som jag fortfarande inte vet vad det är, det känns not so goood.
Men nu ska vi ta bort vårt smink snart och borsta tänderna, så hörs vi imorgon små barn:D

Och såååklart funkar det inte att ladda upp bild! :@


DAGENS LISTA


dagens humör: glad och irreterad :)
dagens klädsel: jeans, linne & skjorta
dagens längtan: THAAAAILAND !
dagens skratt: Trevliga diskution vid lunchen med Kimberly,Julia,Sofia,Annie & Linnea :D
dagens bästa: Att kryddan var väldigt generös..
dagens borde: Inte vara så fathoe
dagens besvikelse: Att en viss person inte har svarat när jag har ringt tusen gånger
dagens vill : HA SOMMAR!
dagens låt: Carry out - Timbaland


kryddan förbättrar sig ;)

Hej alla söta barn :)
Rosemarie har blivit så generös så vi fick sluta en halvtimme tidigare. Då gick jag och Vendela till forum och hon provade lite jeans. Aja juste påtal om byxor, Kimberlys byxor sprack idag :D::D:D::DDD
Hahaha förlåt kimberly med det var bara för roligt :)
Men iaf, sen åkte vi hem och nu är vi hos mig och har ätit gröna äpplen,  mackor och ballerina kex. Mumma! Vi sitter också och kollar på Pirates Of The Caribean eller hur det nu stavas, alla är så fresha i denhär filmen verkligen. Haha vendela sover nog här, mysigt mysigt. Sen imorn börjar vi ju tidigt men det klarar vi kanske. Nu ska vi fortsätta kolla på filmen,

Juuuste jag börja spela världens roligaste spel idag, man ska typ hoppa uppför massa saker så att man träffar sin drömtjej längst upp :D:D

9 februari

I'm awake! Sitter och käkar kiwi.. de e gott =) Börjar om typ en timme, men jag ska snart till Sofia. Ska bara ringa henne typ och jag hitta mitt bankkort igår tillslut. Blev fetma glad för kändes inge bra om jag hade tappat de... aja går en lång dag idag. Fyfan men ska till forum med Sofia efter och sen hittar vi på något♥

Okej hon ringde precis men nu ska jag hem till Sofia !

JAG (SOFIA) TOG BORT BILDEN FÖR ATT DEN VAR FÖR FUL ;)
fett heta vi e


tisdag

Godmorgon, mamma väckte mig halvåtta och nu har jag duschat, ren och fresh :)
Snart ska jag ringa Vendela och snacka lite med henne, men först ska jag ta mina piller. Hostan blir bara bättre men jag kan inte skratta utan att det låter som att jag inte får nån luft och dör när som helst, haha Vendela märkte det igår och det lär flera i klassen märka idag.
Mamma har gjort frukost till mig och fixat allt, stort + till att ha varit sjuk/vara sjuk. Mamma fixar allt ;)
Nu ska jag klä på mig och sätta min ipod på laddning, vi hörs senare!

Knarkarligan :D det här går jag på ;)

I am sick of trying when I do not get anything back

Har ingen blogglust.. pratat nyss med Sofia om grejjer och nyss med både mamma&pappa. Dom är väldigt förstående tycker jag just nu, och det är allitd lika trevligt att ha sånna föräldrar. För ibland kan det bli så att vi inte riktigt kommer så bra överens om saker :P
Jag har kommit på att jag har verkligen världens bästa vänner? och jag är sjukt glad att jag har lärt känna massa med nya människor när vi bytte skola. Aja nu ska jag fixa saker inför imorgon och leta efter mitt bankkort som jag har lyckats slarva bort typ och sen lägga mig in the bed och lyssna på music och skita i denna värld.
GUd så skönt :) Cya!


vet inte vad jag skulle göra utan dig

hörs imorn

Ringde nyss Vendela och snackade om en sak, skönt att prata med dig, tack för det ♥
Sitter annars bara och smsar med Filip och lyssnar på musik á la spotify ;) Ska snart sova snart tror jag, inte för att jag är särskilt trött och det är inte särskilt sent direkt men jag pallar bara inte vara uppe längre. Imorn efter skolan ska jag & vendela till forum snabbt för hon skulle kolla på några jeans eller nåt sånt, sen åker vi väl hem hit och snackar och myser.

Juste jag snackade med Camilia idag också snabbt på facebook och hon berättade att dom hade fått franskaläxa så imorn ska jag ta reda på vad läxan va, sen har jag typ engelska läxa och No läsning jag måste göra också.


harmony with soffanhoe

Sitter och lyssnar på fett harmoniska låtar på spotify med Sofia. Om tio mintuer ska jag kolla på ett very najs program... SOfia kanske joinar mig till det :-D
Asså jag har min hosta igen, tror ändå jag har blivit lite smittad igen av Sofia. Hahahaha kollar på jätte rolig videos på youtube. Aja ses senare!


dagens outfit

vendela hanna mikaela korhonen lundberg

Är nu hemma hos Vendela. Okej nu & nu, jag har vart här sen typ efter hon slutade skolan. Först gick vi till hemköp och köpte tre påsar pimpim, mumma!
Sen kom vi hit till Vendela där vi nu är, vi har kollat på teve, ätit hemmagjord pizza och varit inne på datorn, as usual :)
Snart ska jag väl hem, måste fixa lite saker tills imorn. Jag kommer till skolan imorn även om jag känner mig lite dålig. Jag kanske kommer smitta ner alla men det får dom leva med :-D
Riktig sexig bild från höstas när jag dömde nån match -

rolig video för ett tag sen :D



sofia gillar inte rå sushi

Heeeeeellloooo ! Sitter på handledartid nu med Kimberly bredvid mig och Philip helps me with matteläxan. Har engelska efter och sen så slutar vi. Då ska jag hem till Sofia och hon har lovat mig något smarrigt. Hon vill gå på en promenad för hon har inte varit ute sen i fredags? Tyckte jag va lite kärringvarning men jag lovade de så får se hur de blir. Kan bara säga en sak att maten inte var fresh idag.... speciellt inte när en viss person sa något sjukt äckligt. Sofia ringde precis och tjatar om att jag ska köpa sushi som inte är rå, för de tycker hon hemköps ?! men när jag sa att jag inte hade några pengar så blev hon lite tyst. Men måste sluta nu heeejdå :D


hur lyckas man?


godmorgon

Jaaa som ni kanske såg gjorde jag ett veery tråkigt test innan som jag hade tagit från fannys blogg. Men iallafall. Jag vaknade vid 8 och vid halvnio kom mina nya städerskor. Tjejen är as najs :)
Nu smsar jag lite med Vendela och ska ner och göra en smoothie och äta glasstårta. Lyckad morgon säger jag bara. Jag håller på att bli frisk också, bara hostan som är kvar nu, men jag käkar basilvon eller vad det nu heter så det hjälper. Tror jag kommer till skolan imorn, och hoppas verkligen inte att dom tagit bort sovmorgonen som är imorn, för då tänker jag inte komma..

Ni får tyvärr ingen bild just nu, för ni vill inte ens veta hur jag ser ut ;)

Jag har tråkigt

133 tonårsfrågor.
- som alla måste göra

- Fyra frågor om förhållanden
är du singel? - Nej
tror du på kärlek vid första ögonkastet ? - Vet inte
hur många har du varit kär ? - 2 gånger på riktigt.
är du kär just nu? - Ja

- Tio frågor om dig själv
namn? -  Sofia
när fyller du år? - 23 oktober
några piercingar? -  om öronen räknas så ja
vad har du på dig just nu? - pyjamasbyxor, linne & tjocktröja
vilken årstid är bäst? - sommarn
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - sovmorgon, data, musik, säng
vad tycker du mest om hos dig själv? - Ögon
vad är du bra på? - vara rolig
vem älskar du mest på denna jorden - Familj, Rosanna & Vendela
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - nej

- 10 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? - Vendela, absolut
vem är den roligaste av dina vänner? - Rosanna
vem är snyggast av dina vänner? -  Alla mina vänner är snygga!
vem är mest partyprisse? - Veeepanhoe
vem är den du helst har filmkväll med? - Vendela & Rosanna
vem av dina vänner är mest "evil"? -  Rosanna, helt klart !!

- 10 Frågor om din familj
vem står dig närmast? - Ebba & mamma
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - japp
vem är farligast i din familj? - jag
vem är coolast? - Jag (?)
har ni något husdjur? -  nepp
vem har du mest gemensamt med? - Ebba
vem står för underhållningen? - Jag ;)
vem sover du oftast med? - mig själv
roligaste kvällen med familjen? -  kommer inte ihåg

10 frågor om idag
vad har du gjort? -  vaknat, datorn, tagit tabletter
vad ska du göra nu? - äta glasstårta
har du gjort något dåligt idag? - faktiskt inte
 vad har du ätit idag? -  ingenting, bara druckit vatten
har du duschat idag? - nepp
är du trött nu? - lite
vad händer i morgon ? -  Jag ska försöka gå till skolan
går du i skolan? - ja men inte idag
har du varit i skolan idag? - neeeej !

- ANNAT

Hur mår du just nu? - Bra, förutom hostan
Har du piercat dig? - Neej, bara öronen
Är du hungrig nu? - nej, mer sugen :)
Vad är klockan nu just nu? - 09:02
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - Facebook & blogg

TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? -  Rosanna
Vem ringde du senast?  - Vendela
Vem sms:a till dig senast? - Vendela
Vem sms:a du till senast? - Filip

- FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - halvtimme sen
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - kvart sen

- ÖVRIGT
Gillar du punk? -  nej inte direkt
Har du sminkat dig idag? - nepp


MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - yäääs
Vilket är ditt favoritband/artist? - har många
Vad gillar du för musik? - Thevoice, typ allt.
- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? - Yes
Har du fler än 3 jeans? -  Yes
Har du fler än 5 tröjor? - Yes

- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? -  Ja
Använder du wax? -  Nej
Använder du ögonskugga? -
Använder du kajal? -
Använder du hårspray? - 
Använder du volymspray? - Nej
Andänder du mousse? -
Använder du deodorant? -  Ja
Använder du skinspray? - Nej
Använder du parfym? -  Ja
Använder du läppglans/läppstift? - Nej
Använder du brunkräm? - Ja
Använder du rouge? -  Ibland
Uppsatt hår eller hängande? - hängande
plattar/lockar du håret varje dag? - nästan alltid
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - varför skulle jag göra det?


smoothie

Heeeeeeyhoe, sitter och dricker en smoothie den blev smarrig. Börjar om en timme men måste ta bussen om en halvtimme. Blä jag orkar seriöst inge gå till skolan.......... jag vill sova är sjukt trött. Kunde inte somna igårkväll. Sofia kommer inte heller för hon är fortfarande sjuk känns inge bra :-( Slutar iallafall 15.05 seees då eller tidigare!


you wish

Har nyss kollat klart på en film med Ebba och mamma. Just nu kollar jag på nyheterna, eller agenda eller nåt sånt. Jag är väldigt intresserad förstår ni.. Nej det är mamma som kollar :)

Jag får inte komma till skolan imorn, har feber, hosta, huvudvärk och typ svimmningsattacker. Not so nice. Oooh juste, mina nya städerskor kommer imorn. Dom ska göra en första renstädning i 10 timmar (!) Så jag får lite company imorn när jag ligger här hemma :) Jag ska satsa på en riktigt trevlig relation :D
Men som vissa vet hatade jag mina gamla städerskor. Verkligen hatade, varför jag gjorde det är lite privat ;)
Nu ska jag gå och se om det finns nåt gott i köket. Haha jag vet redan att det finns det, för att sukta er lite ska jag berätta vad jag har : två glasstårtor, ett paket chips, mjölkchoklad & två Ben&Jerry's.

Detta stavas F A T H O E ! ♥

just 20 days left

Jag har nyss räknat ut att det är bara 20 dagar kvar tills jag åker till trysil med käääära Sofia. (om man inte räknar med idag)
 HOOOOOOOLY COW VAD JAG LÄNGTAR KOMMER BLI FEEETMA NAJS ! :D
Ska hoppa in i duschen nu, är irreterad och inte på nice humör just nu.. men hoppas jag blir det efter jag har tagit en lång dusch. Ska rensa tankar heeeydå! ;)


världens sötaste =)


sunday

Kom hem för typ 1,5 timme sen från Sofia. Vi hade det mysigt och kolla på film... och sjukade oss lite tillsammans. Mormor&Morfar är här, dom ska typ äta här, very najs. Men ska ta och plugga spanska till provet på onsdag. Inget jag ser ifram imot för känner att det inte går så very good för mig i det. Men ska försöka lyckas få ganska bra resultat iallafall.. imorgon är det skolan igen och det är inget jag heller ser ifram imot. Fyfan säger jag bara , har ingen lust för de just nu men ska sluta klaga och vara lite sociaaaaaaaaal. See you =)


ser ut som en idiot på bild idag så mitt ansikte får ni inte se :P

hey hey hey

Nu har Vendela precis gått och jag sitter och käkar banan. Vi har tittat på två filmer och såklart såg vi High School Musical. Haha vi kunde alla låtar och alla repliker, vi var ju lite HSM geeks när vi var små :)
Men iallafall, snart kommer faster och äter middag här, de blir trevligt. Ska se till att inte smitta henne.
Nej nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, väldigt ointressant inlägg men who cares? ;)

Heeeeelt onödig bild men den var lite cool, förutom att mitt ena finger ser en aning tjockt ut ;)

mot sofia

Pratade nyss med Sofia och nu ska jag hem till den sjukligen. Vi får hoppas att jag inte blir smittad igen, fast ifs jag är fortfarande sjuk. Eller hostan är kvar och ont i rygg och revben. Inte najs men ses senare idag för nu ska jag ha det mysigt hos Sofia :) puss!


vattenkrig i somras på mallorca. SAAAAAAAKNAR!!!


7 februari

Jag har vaknat cirka 20 gånger inatt om ni ville veta det. Jag kan inte ligga ner utan att få andningsvårigheter och hostan blir värre och värre.
Om jag orkar ska jag och mamma försöka åka in till stan och köpa nya skidkläder till mig, men vet inte om jag pallar, för jag orkar inte fixa mig ;)
Men annars blir det väl samma som igår, filmer och Ben&Jerry's.
Vill träffa Vendela också, ska se om jag kan göra de :)
nej nu ska jag försöka äta lite frukost, hejdåå

finfin bild på evelina :)

jag gillar att knarka

Ska kolla på en film nu och sen soooooooooooooooova för är trött av att inte har fått sova så speciellt mycket inatt. Har sjukt ont i ryggen och vid revbenen när jag hostar, inte trevligt men ska knarka lite piller så blir det bättre hoppas jag. Very onödigt inlägg igentligen men ses imorgon godnatt! =)


ge mig sol & värme

ge mig ge mig ge mig


Ge mig sommar! Kolla alla underbara kläder bara. Usch på den här äckliga vintern


ska fathoea mig med chiiiiips


Har gått runt sådär hela dagen sen jag kom hem , inte så fin men men :P

Ska börja kolla på en film nu och sen kolla på melodifestivalen hahaha fett najs ju. Skulle haft det fun med Sofia ikväll men stackarn är sjuuuuuuk så jag orkar inte hitta på något annat så får bli en lördagskväll med film. Hostar ändå som en idiot och känner mig inte på toppen humör just nu. Asså h knappen och u funkar typ inte att trycka ner skit irreterande!!!! Men nu ska jag fathoea mig lite med chips :D



bilder från igår






va lite mästerkock i köket ;)


dom va äkta inne i kassan ;)


sen fick jag äran att ta hand om hennes fina väska haha







Timón slår Joniis, sånt är kul ...


FULFULFUL BILD PÅ MIG! Men Soleil söt som vanligt :)


Helena goes vispa rosa grädde


Världens sötaste :)


sen tyckte Soleil vi skulle köra lite kurragömma och vi gömde oss lite i garderoben

sen fick hon smexiga klackskor som hon gick runt och trippa i :D

blev massor med bilder nu,har flera men orkar inte lägga upp.



yeahyeahyeah

Rosanna berättade att det var Djungel George på 4an så det sitter jag och kollar på nununu! Snart borde verkligen mamma komma hem med min ben&jerry's, orkar inte vänta längre.
Som ni redan visste skulle jag sovit hos Vendela idag, men eftersom jag har fått feber och allt dedär så ska vi försöka träffas på måndag istället, om jag hinner bli frisk alltså.

MAMMA HAR KOMMIT HEEEEEM!!!!! OOOH MYY GOOOD :D:D:D:D:D:D:D

feeetma gott

Sitter och kollar på tv, mitt rum är fortfarande lika stökigt så får ta tag i de snart. Men mamma bakade bullar för ett tag sen och jag gjorde de sista och nu e dom klara och sitter och äter dom. Asså holy vad gott.. smsa med Sofia för en stund sen och hon kolla på någon harmonisk film med John Travolta. Typ saturdaynight tror jag och han var lite wild and crazy, äkta Lennart style tyckte Sofia då :D Nu ska jag gå och fathoea mig lite mer.


fathoe bild men dom smakar helt super ;)

see you

Har sovit nu en stund... känns mycket bättre fast jag har bajs ont i mina revben igen. Aja ska äta something nu och sen städa mitt rum... enligt mamma är det super stökigt men jag tycker det kanske ligger bara lite för mycket kläder över golvet men snart så är de borta, måste bara orka plocka upp allt ;)
Sofia skulle igentligen sovit hos mig ikväll och vi skulle typ göra något efter fotbollsmatchen hon skulle spela och när jag hade kommit hem men hon har typ fått skiten jag hade för två veckor sen. Det förvånar mig verkligen inte att hon har fått mitt skit nu för jag hade absolut inget med att jag hosta rakt på henne flera gånger och vi drack ur samma glas som jag t.om hade hostat i hehe, veeery fresh tycker jag :)
Men du ska veta soffanhoe att jag känner very medlidande för jag vet hur hemskt det är... det är inte fun.
Ska äta något nu see you!


love you bestfriend♥


my head is killing me

Pappa hämtade mig hos Rosanna typ vid halvtio, nu sitter jag hemma och har kollat på en film. Smsar lite med Rosanna också, dom vann matchen även om dom var 5 spelare med målvakt och motståndarlaget var 10! Skit att jag missade det alltså. Just nu har jag bara äcklig hosta och huvudvärk, febern håller på att gå över och jag hoppas att jag kan käka nåt snart, hittills har jag bara ätit en banan. Men när mamma kommer hem så kommer hon med en Ben&Jerry's cookie dough till mig. Nånting att se fram imot :)
Ebba kommer hem från träningen om en halvtimme och vi har mycke frukt hemma, får se om hon kanske vill göra en smoothie åt mig. De tror ja nog ;)

Rebecca & jag ♥


SOOOOOOOOOOOOOOVA

Tjooho, kom hem precis. Är skit trött , känns som typ hela världens snurrar just nu.. sov ungefär 4 timmar inatt för somna inte förens 3 och Ludde den bajskorven väckte mig sex och gick inte somna om tack vare något jävla ljus utifrån!!!! Ska gå och sova en stund nu, ses senare när jag är på bättre humör :P


gårdagens outfit


usch fyfan och blä

Jag har fått vendelas hosta. På riktigt. Hela kroppen gör ont och det svartnar för ögon hela tiden. Rosanna sover fortfarande men det går inte! Kan inte ligga ner, ont i hela lungorna.
Tror inte jag kommer kunna spela matchen idag. Jag som ville det :(
Och förresten, det är fett tragiskt att jag är uppe klockan 08:09 på en lördag. Don't you think? :-O
Nu ska jag se om det finns något att göra här, förlåt om jag bara klagar nu hela tiden, men finns inge annat att göra ..

Med Rosanna :)


(låt som vi gått runt och sjungit på hela dagen)
Heeeey alla glada barn!
Känns som jag inte bloggat på typ hela dagen men det har jag ju faktiskt! :)
Men iallafall, efter skolan gick jag till forum för att möta Rosanna, men hennes buss var lite sen så då joinade jag Kimberly och Linnea. Kimberly gick och träffade sin kompis nästan direkt men Linnea och jag gick och fick hennes lånemobil på Expert. Hon fick en najsig motorola, och varje gång man startade den stog det något harmoniskt som typ: hellomotto. Haha de var kul, men jaa, sen kom Rosanna och då gick jag, Rosanna & Linnea och köpte en tröja till mig (y) men sen gick Linnea och mötte sin kompis och jag och Rosanna åkte till stan, där käkade vi på Taco Bar och sen träffade vi hennes mamma och fixade bankkort och ID kort. Sen åkte vi till forum igen och Rosanna klippte sig, det tog typ 45 minuter, lite depressing att sitta där själv.. Men ja, sen fick vi vänta typ en halvtimme på bussen, eller inte vänta direkt. Vi gick runt lite :)
Sen åkte vi till mig och hämta mina grejer, sen tog vi the bus till Rosanna och där sitter vi NU!
Lite lång beskrivning på min dag men jaja. Nu ska vi äta godis och vara allmänt trevliga.

teeeecniiic

Sitter och har teknik med lennarthoe, vi har gjort dynamometrar. Vi var nästan helt klara och då skulle jag dra lite i en sak på dynamometern. Och då såklart fjongade allting iväg och det ba krashade lite :D Så vendela och jag failade hårt men det fick aldrig lennart reda på. Vi sa att vi hade gett dynamometern till maahdi men att han inte ville ha den så han slänge den. Hur smart var inte det?

Nu slutar tekniken så tjohej då :D

till fanny!


Jo kommer du ihåg dendär PC skivan vi fick av Sara ? Den där det stog typ: ''life is like a chocolate box, you never know what's in it..''
Iallafall, där fanns det massor med gamla bilder från Alen :)


wierd vikarie

Äcklig lunch i skolan idag... okej det är äckligt ungefär varje dag men idag var det inte ätbart. Har teknik om ungefär 20 min med lennart the man. Sen svenska och sen SLUUUUT!! Fett najs ju , sitter i korridoren med Sofia,Julia,Linnea & Kimberly just nu.. dom chattar med massa strangers :D
Ska möta upp Joniis efter skolan eller vid hans skola och sen ta tåget med honom till mormor&morfar. Asså vi hade både igår och idag världens sjukaste vikarie. FÖre första heter han Philippe och sen så är han allmänt wierd och är inge vacker när han skrattar hahah. Aja heeeeejhoedå :)


haha den här bilden är väldigt fin

onödigt

Godmorgon, drack nyss en smooothie som faktiskt blev fett god. Ska hem till Sofia och sen till skolan. Börjar 9.10 och slutar 14.40 seeeeeeees :)


HAHA de där är jag och Sofia när vi gick över hela isen ;) (kimberly tog bilden)



Hahahaha

Jag har världens värsta huvudvärk nu, men har faktiskt tagit en alvedon (rosanna, jag vet att du tkr jag är kärring) Vi ska ner och käka kakor nu, sen ska vi sova. Okej, JAG ska sova. Jag typ döööör, mår illa gör jag också.


Hahahaha sitter och läser på felsms.com . Satt och skrattade ihjäl mig ungefär :D
Och juste, förlåt för aggresivt inlägg där nedanför .

<3





jag älskar er och det vet ni, vet faktiskt inte vad jag skulle göra utan er♥

yummie

Heeeeeeeeeey alla, vart med Sofia & Rosanna idAG igen. Vi åkte till stan för soffanhoe skulle vaccinera sig och fixa sitt idkort. Sen åkte vi hem till Sofia och gjorde havreflarn i smält chocklad och det var fett najs. Eller har inte smakat dom nu när dom är klara men smaka de typ kraschade och doppade i chokladen och det var very yummie. Kollar på tv just nu och ska snart packa för ska till kusiner imorgon. Eller hem till mormor&morfar, ska fira flera i min släkt som nyss har fyllt år. Aja ska hitta något att äta också så ses imorgon typ. Har sovmorgon! :D


daaaaaaaaaaaaagens

läs!

Först vill vi bara säga att vi hatar folk som använder ordet fathoe!! Alla förutom Rosanna då. Det var vi som kom på det, men nu helt plötsligt är det massor som säger det och det är ju lite deprimerande!? Sorry alla som använder det men jaaaa.

Nu har vi kommit hem, bakat havreflarn och doppat dom i smält choklad, mumma! :D
Jag vaccinerade mig i stan också, det var fett kul förutom att jag typ svimmade. Det svartnade för ögonen och jag fick asont i huvet, men det var kul. Han som vaccinerade mig sa att jag skulle lägga mig ner på värsta sängen :D
Oh juste, vi säger ju hoooe efter typ alla ord vi säger. Och till er som säger att vi säger hora. Tror ni att vi kallar vår bästavän för ''vepanhora'' ? eller soffanhora, eller rossanhora?
Och om ni fortfarande tror att hore och hoe är samma sak kan ju tänka på dehär: säger tomten ''hora hora, finns det några snälla barn här? Nej han säger ju hoe hoe, finns det några snälla barn här!
Suuug på den! :D
Jag tycker det är tillräckligt med bevis på att vi inte går runt och säger hora!
Nej men nu ska vi sluta prata om det, för jag har nyss duschat och både jag och Rosanna är sugen på kakor så heeere we come!

MMMMMM FATHOE!


yeah idag ska jag ta spruta

Jag försov mig så att jag vaknade 20 minuter innan bussen gick imorse, men jag hann :D nu har vi haft musik, och just nu har vi engelska. Och nu sa vendela den jäveln att vi har matte om typ tio minuter. Undra om jag hinner döda mig själv innan?
Efter skolan ska jag iallafall vaccinera mig mot typ hepatit A & B och hämta ut mitt idkort. Vendela och rosanna ska följa med och sen ska vi hem till mig och baka havreflarn doppade i choklad. Hur gott låter inte det ?!
Jag och vendela har liksom planerat det så vi får hoppas att rosatrosa också är på. Men det tror jag nog ;) Sen sover rosanna hos mig ikväll också, det ska bli najs

Hahahaha kolla vepanhooooe :D

The fray - Enough For Now

Haha ska hoppa in i duschen nu... e lite seg men fastna framför en sak men aja ses imorgon. Börjar tidigt 8.10 uuuuusch men goodnight see you tomorrow ska smsa lite med sofia också ! :)



internet laggar bajs

TJoooho alla coola. Hahahha asså när Sofia gick för lite mer en timme sen så ringde hon mig typ direkt efter hon kom utanför dörren och berätta en jätte rolig sak som hände. Hahah de va fun ;)
Mitt internet laggar bajskorv för dom här skitdatorerna slutar helt plötsligt ansluta till internet liksom wtf? Går inte logga in på skype heller för Rosanna ringer till mig som fan för de var något important men de funkar inte heller. Som ni vet så tog Sofia den jäveln inte av sig mina byxor jag behöver imorgon...... jag hota henne med flera saker och hindra henne till att gå utan att jag skulle få mina byxor men ska hem till henne sex imorgon och ta tillbaks mina byxor medans hon sover. INTE TA AV DIG DOM I SÖMNEN SOM DU HAR FÅTT FÖR DIG !!!! Så säger bara en sak, sov med ett öga öppet inatt Sofia :D Och sen kom jag på att om jag itne lyckas måste jag gå runt med mina gamla som det är hål lite överallt och porra mig in the school och det känns inte bra... nu ska jag in i duschen och sen plugga. Seeees ♥


sandhamn med soffanhoe , minnen :D

hey hoe till killarna på bussen

Ska kolla på film med Ebba nu, jag börjar tyvärr 08:10 imorn, men Ebba har studiedag. Asså det är ju bara deprimerande alltså! Men iallafall, vi (några tjejer från klassen) klagade ju hos rektorn om vårt nya schema och nu har han ändrat det. Vi har ingen resurs längre, och sovmorgonen på tisdagen är tillbaka! Och vi slutar tidigare på tisdagar också, i vanliga fall skulle vi ju sluta 15:55. Så de är väääldigt najs :D

Vendela har smittat mig, jag har börjat hosta och börjar bli förskyld. Lyckat. Thank you din skithög ;)
Haha jag hämnades lite idag och tog hennes byxor, hon ville tydligen ha tillbaka dom tills imorn men jag tvärvägrade och flydde från hennes hus med dom. Hehe, sen hotade hon med att komma till mig klockan 06:00 imornbitti och hämta dom, och så sa hon att jag alltså skulle vakna naken utan byxor.. Men asså Vendela, jag tänker inte direkt sova med dina byxor på om du trodde det? Jaja, du kommer säkert sätta på mig dom i sömnen bara för att kunna ta av dom sen så att jag vaknar utan byxor ändå.
Jag känner ju Vendela liksom ;)
Nej nu ska jag inte skriva mer, puss på er

HAHAHAHA så här kul hade jag idag med Evelina & Vendela, försökte göra mig till en Avatar. Jag lyckades fan fett bra ju :D Vendela hållde med mig men Eve ska alltid vara så nedlåtande och sänka mig med massa nedåtpuffar.. Inte snällt!!!! Hon tyckte alltså inte att den var lik..

bilder från rolig dag idag :-D












fathoe varning på hög nivå :D

 
kimberlys fina sak ;)


Väldigt vackra bilder och lite fathoe mat, har varit en väldigt najs eftermiddag. Med trevliga Sofia, Kimberly, Julia, Linnea , Annie och Nadia. Hahahah de har varit fett najs men när vi sen stog och vänta på bussen så var vi väldigt blöta och de var lite mindre trevligt. Sitter iallafall i Joniis rum med Sofia och vi åt nysss chiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicken bits de va very yummie. Seeeee you later ;)


heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej :dddd

hej alla cooooooolingar som läser cooooolingarna av cooolingarnas blogg .
de e evelina ( <- de syns inte att de står evelina men tryck på de vita )hära :d kolla gärna in min braiga blogg :ddd sofia och vendela väntade på mej i ett år och de tyckte dom va najs tror ja, ;) sofia har förhört mej på mina engelska glosor och jag kan nästan alla så ja känner mej lite eller nej mycket stolt :dd sofia sitter och redigerar någon bild på någon random hemsida och vendela sitter och säger " du kommer säkert göra om de där " " du kommer säkert göra om de där " " neeeje de e cooolt " fan va roliga dom är asså. fick precis ett skrattanfall så alla vet de också ;DDDDDDDDDDDDDDD nu orkar ja inte blogga på deras blogg mera hejdå ! :D:DD:D::DD:D:D:D::D:D:D:D

asså ja lovar ja har inte redigerat .

hey hoe, lennart e najs

På idrotten gick vi ner till Järla Sjö med lennart, det var lite najs. Jag, Vendela, Julia, Kimberly, Annie, Nadia och Linnea gick över hela sjön och sen när 7D gick tillbaks till skolan så stog vi ju kvar på andra sidan, så vi ringde lennart och tog bussen till slussen. Där käkade vi på donken och hade skitkul. Det var reeaaallly najs, dom tjejerna är så roliga :D
Men nu har vi iallafall resurs, Lennart var värsta generös. Han kom in med Champis alldeless nyss, najsnajs liksom :D Han har sina snälla stunder liksom ;)
Nu ska jag faktiskt plugga lite engelskaglosor som resursen är till för.
Sen ska jag stanna i skolan med Evelina och plugga, vi hinner inte åka hem för hon har träning sen. Men puss på er

lite muppad bild :D

onsdag

Nu sitter jag i korridoren med Julia, Vendela och typ resten av klassen, vi har matte med peddolennart snart, inget att se fram imot alltså.
Sen är det svenska med kryddan, sen idrott. Och jag ska faktiskt vara med idag, försöka iaf ;)
Efter skolan ska jag träffa Evelina , det ser jag fraaam imot :D
Nej nu ska jag tigga lite godis av vendela, eller pengar åtminstonde

Gamla klassen, bilden är väääldigt nytagen som ni ser. Jag är hetingen i hörnet, med helsvart tröja ;)

utan bild

Nu är jag hemma iallafall från stan med pappa, vi träffades vid halvsex och gick och käkade i Hötorgshallen, sen gick vi på bio och såg Sherlock Holmes, kalla mig geeek om ni vill men den var fett bra, haha han som va huvudrollen var as skön :) Och så var det en kille där som hade världens wierdanste tand, den stog rätt ut och var lite allmänt konstig. Men kul kul vare iallafall med pappa, vi har ju aldrig riktigt umgåtts så ja, någon gång måste väl vare den första?
Vi fick vänta på bussen i 20 minuter vilket inte var lika kul, men jag hade det faktiskt really najs då, för på bussen påväg till stan idag så var det två småtjejer på bussen, dom hade knallrosa kläder och två långa flätor. Alltså dom var tvillingar och såg EXAKT likadana ut. Dom hade tillochmed samma färg på tofsarna i håret. Men iaf, dom var lite småcoola och sen så kom dom med sin mormor eller nåt när vi satt och väntade på bussen, och det va ju lite najs att dom liksom åkte samma buss som mig två gånger på samma dag ;)

Men nu ska jag sova, försöka iaf. Blir nog inte så svårt eftersom jag är hur trött som helst, somnade lite snabbt på SOn imorse hehe


seg vecka


en "dagens" får ni av mig, har suttit och försökt få in glosorden för engelskan och nu ska jag öva på min svenska. Asså jag känner på mig redan nu att kryddan kommer bara klaga när jag står där och försöker faktiskt. Sist så klaga hon på att jag log och var jätte glad när jag sa att de låg döda lik på gatorna i Haiti. Asså wtf de va inte speciellt lätt att hålla en seriös min när alla sitter och fånler åt än och Sofia får en att skratta när man möter hennes blick och kollar på henne.... :) Hoppas det går bättre imorgon då, föresten är det någon som håller med mig om att den här veckan känns skit seg?!



here you go







Lovade att lägga in bilder på de jag hade köpt under veckan, så here you go ;) har köpt lite andra saker också men orkar inte lägga upp någon bild på de så ni får nöja er med det här.  Blev en fika på barrista med Sofia när vi hade slutat och sen kom Rosanna dit, vi snackade mest för Sofia skulle in till stan och möta sin pappanhoe och ha det lite trevligt, aja nu är det pluggning och läxor för mig som gäller. Herregud vad hemskt aja ses ♥

svenska

Sitter på svenska lektion just nu, slutar 15.40 läääängtar orkar inte sitta här mer. Somnar typ snart, gjorde nästan de på So lektionen , så jeeeeeeevla trött. Men aja blir mina najsiga Sofia & Rosanna efter skolan igen. Kort och ointressant inlägg igentligen men whatever kände för att blogga lite. Aja heeeejdå :)

haaappy

Vaknade av ett väldigt irreterande alarm klockan 06:15!
Sen gick vi upp, fixade oss, käkade och drog oss iväg till bussen :)
Nu är jag & Vendela hemma hos mig iallafall, vi börjar ju inte förens 09:35 , idrott första lektionen.
Vi har sminkat oss och gjort fruktsallad som vi ska äta i skolan , yummie! :D
Nej nu ska vi ta och kolla på teve eller nåt sånt, vi hörs senare ikväll. För efter skolan ska vi träffa Rosanna igen och hitta på nåt roligt :)
mycke smileysar de blev i dehär inlägget, men jag e glad ;)

Jag älskar dig ♥

sexy mamas

(rubriken har inget med inlägget att göra)
Sitter nu hemma hos Rosanna med Vendela, rosanna är och hämtar frukost till imorn hos Eva :)
Vi sover här inatt båda två, jag har gjort klart svenskauppgiften och det är sovmorgon imorn!
Men vill ni veta en sak? Kryddan och Lennart chockade oss alla och sa att vårat schema skulle ändras. Vi har tre sovmornar just nu och dom bittra lärarna har tagit bort två av dom så nu har vi bara en!! Fyfan i helvete alltså. Ursäkta språket men så kan dom fan inte göra?!
Så jag, Vendela, Ida, Kimberly & Julia gick upp och klagade hos rektorn :D så nu kanske vår resurs försvinner och de var fan dagens höjdpunkt :D
Nej men nu ska vi fortsätta ha det lite trevligt i Rosannas lya ;)

utskällning från aggresiva lennart

Hey hoe, sitter på handledartid med Sofia & Robert bredvid mig. Känns inge bra att ha robert bredvid sig för man vet inte vad han kan hitta på när han blir lite aggresiv....  nej men SOfia sitter och chattar med någon läskig människa och jag gör saker jag inte alls borde göra men jag orkar inte. Vi fick fetaste utskällningen på matten av lennart. Not good , har aldrig varit med om att han har varit så aggresiv förut!!!!!!!!!!!!!!!!! Alla vi tre blev skit rädda och ingen kunde hålla sig från skratt , för det går verkligen inte när Lennart försöker vara dödseriös :D

slutar 15.05 så heeeeeeeeeeejdå!


vad schteeekig vi var i typ 4an ;) HAHAHAHAHHAAH vilket skämt.


1 februari

Mamma väckte mig för kanske 10 minuter sen och just nu ligger jag i sängen, pallar inte gå upp ;)
Vi börjar 09:30 idag, och slutar 15:05. Efter skolan kommer Rosanna till vår skola och sen går Rosanna, jag & Vendela till forum där jag ska köpa en jacka, min månadspeng kom in till mitt konto idag och jag känner mig rik :) Ooooh juste, på torsdag ska jag vaccinera mig mot massa saker till Malaysia, yeah de ska bli fett kul. Gillar sprutor (y)
Vill ni veta en till sak? Idag är det exakt 27 dagar tills jag & Vendela drar upp till Trysil. Och den 27e är det exakt en månad tills ja åker till Malaysia, de gillar vi ;)

Nej nu ska jag faktiskt ta mig upp ur sängen och fixa mig.

Gammal bild, men orkar inte lägga in ny

RSS 2.0